Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Michelská
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s užitnou plochou 61 m², předzahrádkou a terasou o ploše 52 m², garážovým stáním a sklepní kójí nacházející se v klidné části obce Michle, Rezidence Michelský park. Jedná se o novostavbu z cihly, která je součástí dobře navrženého bytového domu s celkem 5 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím určeným převážně pro parkování. Byt má kompletně vybavenou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. Tento byt se nachází na 1. podlaží a vyznačuje se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 770 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 73 m² v Holoubkově
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi slunný byt 4+1 o užitné ploše 73 m², situovaný v klidné části obce Holoubkov. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží z celkových 4 v panelovém domě. Byt je připraven ihned k nastěhování, bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce. Poloha v klidné lokalitě zaručuje pohodlné bydlení jak pro rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce hledající klidné umístění s příjemným sousedstvím. Byt je ideální také pro ty, kteří chtějí kombinovat pohodlí městsk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 799 999
 Kč
Prodej bytu 3+1, 64 m2, DV, Jeseník, ul. Klicperova
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej bytu 3+1 se zasklenou lodžii, který se nachází ve 3. patře zrevitalizovaného panelového domu bez výtahu. Jedná se o 3 neprůchozí pokoje, předsíň, kuchyň, koupelnu s vanou a umyvadlem a samostatnou toaletu. Byt je v původním, ale v dobře udržovaném stavu. K bytu náleží sklepní kóje, k dispozici je kolár... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 34 m², Olomouc, ul. Frištenského
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu příjemný, moderně řešený byt 1+kk o užitné ploše 34 m², situovaný v přízemí novostavby v klidné části Olomouce Neředín. Tento byt představuje ideální volbu pro jednotlivce nebo pár hledající komfortní bydlení s nízkými náklady na bytové služby. Zahrada přiléhající k domu poskytuje perfektní prostor pro odpočinek ve volných chvílích a podzemní podlaží objektu nabízí praktické využití pro řadu potřeb. Ceněn bude rovněž výborný ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 68 m², Havířov, ul. Akátová
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu překrásný prostorný a světlý byt 3+1 o celkové užitné ploše 68 m², který se nachází ve 3. patře panelového domu v klidné části Šumbarku. Tento byt je skvělou volbou pro rodinu či studenty hledající pohodlí a praktičnost. Byt je po rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu. Skládá se z 3 oddělených místností, kuchyně, koupelny a samostatného WC, poskytující ideální rozmístění pro soukromý život a z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 65 m², Praha
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme krásný byt 2+kk o ploše 65 m² v Praze 12 - Modřany k dlouhodobému pronájmu. Byt se nachází v 5. patře z 9 k bytu je i sdílená kočárkárna. Z rozlehlé lodžie 9 m², na kterou se vchází z obou pokojů, je výhled na velkou část Prahy, za pěkného počasí i na Pražský hrad. Byt je mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 72 m², Pchery, ul. Karla Kouteckého
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt v dvougeneračním rodinném domě. Byt, dispozičně řešený jako 3+1 o podlahové ploše 72 m2 se zimní zahradou o velikosti 32 m2, se nachází na okraji obce Pchery. Byt je vybavený veškerým vybavením (kromě jednoho pokoje) a je připraven k okamžitému nastěhování. Dispozici bytu tvoří dva samosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, Teplice, ul. Edisonova
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný moderně zařízený byt 2+kk o užitné ploše 42 m², který se nachází v oblíbené části Teplice-Trnovany, konkrétně na sídlišti Trnovany. Byt se pyšní svým umístěním na 6. podlaží z celkových 8 v panelovém domě s výtahem, což zajišťuje krásný výhled a dostatek denního světla. Byt prošel kvalitní rekonstrukcí, díky které zde najdete moderní vybavení a příjemné bydlení s funkčním dispozič... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Vysočany, Bor
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (49m2) ve Vysočanech, obec Bor, okr. Tachov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného bytového domu bez výtahu. Bytová jednotka je v dobrém a udr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 496 800
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 50 m², Olomouc, ul. Nálevkova
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o celkové užitné ploše 50 m², nacházející se v žádané a klidné části Olomouce- Nový Svět a je situovaný v cihlovém domě na 1. nadzemním podlaží. Tento byt vyniká svým velmi dobrým stavem, možný ihned k nastěhování. Ideální adresa pro ty, kteří hledají poklidné bydlení s výbornou dostupností do centra města. Velmi prakticky řešený a svými rozměry o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Pronájem, byt 5+kk 120 m2, Praha 5 - Smíchov
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZIDENCE NITORIA - LUXUSNÍ BYTY K PRONÁJMU Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 5+kk - 120 m2 s parkovacím stáním, který se nachází v Praze 5 v ulici Podbělohorská, těsně pod známou Císařskou vinicí. Je umístěn v kompletně zrekonstruovaném domě ve 2. NP. Dispozičně je velmi dobře řešen - hlavní obytná část s kuchyňskou linkou má 2 velká francouzská okna na balkon s překrásným výhledem do okolí. Uprostřed bytu je hala... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 57 m², Poděbrady, ul. Vrchlického
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v Poděbradech. Byt se nachází v 1. patře novostavby bytového domu, který je vzdálen 5 minut chůze od lázeňské kolonády. Dispozice, vstupní chodba, šatna, koupelna s vanou a WC, obývací pok... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 800
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 47 m², situovaný ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Rybáře. Velkým benefitem je možnost užívání nebytového půdního prostoru, který je přístupný z obývacího pokoje. S ostatními majiteli je v jednání převedení do osobního vlastnictví s dohodou o vymezeném užívání půdního prostoru n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Harrachov Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízený apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.6 se nachází v 2.NP a skládá se z obývacíh... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 152 366
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Krupce, ulice Dukelských hrdinů v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného... (více v detailu)
Ústecký kraj
680 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, se zahradou, Dubá - Dřevčice
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte ideální domov v klidné a malebné lokalitě? Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v Dřevčicích u Dubé, který prošel kompletní rekonstrukcí. Tento byt kombinuje moderní komfort s venkovským kouzlem a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Zahrada je o velikosti 499 m2 a je ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Možnost zřízení venkovního posezení, dětského hřiště nebo grilovacího kou... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Kutná Hora, ul. Hašplířská
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové ploše 57 m² v prvním patře panelového domu v Kutné Hoře. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka se sporákem, nová koupelna. V kuchyni a koupelně je položená dlažba a v pokojí... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km od Prahy, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem hledám
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
58 léta hledá dlouhodobý pronájem bytu garsoniéra nebo 1+1 v menších městech kd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 4+1, 102 m2 - Mariánské Lázně -
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 102 m2 - Mariánské Lázně - Úšovice.Nabízíme k prodeji exklusivní byt 4+1 v Mariánských Lázní – Úšovice. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.patře bytového domu bez výtahu. Je velmi světlý s orientací na jih, s velice dobrou polohou – k bytu jsou 2 parkovací místa, školka a škola jsou 5 min. chůze od domu. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s krbem na bio líh. Celý byt je vytápěn sálavými mramorovými panely, kde každý pokoj je vytápěn zvlášť. Byt je opatřen bezpečnostním systémem Jablotron... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 900 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, Jiráskova Milevsko.Rádi bychom
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, Jiráskova Milevsko.Rádi bychom vám představili tento krásný byt k pronájmu. Útulný byt 1+kk o podlahové ploše 35 m2, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží domu v atraktivní lokalitě v Jiráskově ulici v Milevsku. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné části města. Byt je vybaven všemi potřebnými spotřebiči, aby vám zajišťoval maximální komfort. K dispozici máte praktickou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a troubou, kde si můžete vychutnat vaření vašich oblíbených jídel. Součástí bytu je také prostorná... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk 55,4 m2 + 7,7 m2, DV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 2+kk s terasou o celkové velikosti 63,1 m2 (byt 55,4 m2, terasa 7,7 m2), jedná se o družstevní vlastnictví s anuitou, po zaplacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví, (měsíční splátky na dotaz), lokalita Štěrboholy - Praha 10. Při vstupu do družstva je nutné zaplatit minimálně částku 1.790.000 Kč. Pokud by byla zaplacena celá částka, byt se automaticky převede do osobního vlastnictví. Dispozice bytu zahrnuje prostornou předsíň s vestav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 790 000
 Kč