Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 47 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 47 m², situovaný ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Rybáře. Velkým benefitem je možnost užívání nebytového půdního prostoru, který je přístupný z obývacího pokoje. S ostatními majiteli je v jednání převedení do osobního vlastnictví s dohodou o vymezeném užívání půdního prostoru n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Harrachov Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízený apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.6 se nachází v 2.NP a skládá se z obývacíh... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 152 366
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Krupce, ulice Dukelských hrdinů v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného... (více v detailu)
Ústecký kraj
680 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, se zahradou, Dubá - Dřevčice
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte ideální domov v klidné a malebné lokalitě? Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v Dřevčicích u Dubé, který prošel kompletní rekonstrukcí. Tento byt kombinuje moderní komfort s venkovským kouzlem a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Zahrada je o velikosti 499 m2 a je ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Možnost zřízení venkovního posezení, dětského hřiště nebo grilovacího kou... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Kutná Hora, ul. Hašplířská
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové ploše 57 m² v prvním patře panelového domu v Kutné Hoře. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka se sporákem, nová koupelna. V kuchyni a koupelně je položená dlažba a v pokojí... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km od Prahy, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě na dožití, pouze za vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a do 100km, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem hledám
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
58 léta hledá dlouhodobý pronájem bytu garsoniéra nebo 1+1 v menších městech kd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 4+1, 102 m2 - Mariánské Lázně -
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 102 m2 - Mariánské Lázně - Úšovice.Nabízíme k prodeji exklusivní byt 4+1 v Mariánských Lázní – Úšovice. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.patře bytového domu bez výtahu. Je velmi světlý s orientací na jih, s velice dobrou polohou – k bytu jsou 2 parkovací místa, školka a škola jsou 5 min. chůze od domu. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s krbem na bio líh. Celý byt je vytápěn sálavými mramorovými panely, kde každý pokoj je vytápěn zvlášť. Byt je opatřen bezpečnostním systémem Jablotron... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 900 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, Jiráskova Milevsko.Rádi bychom
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, Jiráskova Milevsko.Rádi bychom vám představili tento krásný byt k pronájmu. Útulný byt 1+kk o podlahové ploše 35 m2, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží domu v atraktivní lokalitě v Jiráskově ulici v Milevsku. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné části města. Byt je vybaven všemi potřebnými spotřebiči, aby vám zajišťoval maximální komfort. K dispozici máte praktickou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a troubou, kde si můžete vychutnat vaření vašich oblíbených jídel. Součástí bytu je také prostorná... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk 55,4 m2 + 7,7 m2, DV, Praha 10 - Štěrboholy
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej novostavbu bytu 2+kk s terasou o celkové velikosti 63,1 m2 (byt 55,4 m2, terasa 7,7 m2), jedná se o družstevní vlastnictví s anuitou, po zaplacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví, (měsíční splátky na dotaz), lokalita Štěrboholy - Praha 10. Při vstupu do družstva je nutné zaplatit minimálně částku 1.790.000 Kč. Pokud by byla zaplacena celá částka, byt se automaticky převede do osobního vlastnictví. Dispozice bytu zahrnuje prostornou předsíň s vestav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 790 000
 Kč
DR 3+1/L,K,S, 69 m2 s GARÁŽÍ, Náchodská, Trutnov
Před 74 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
DR 3+1/L,K,S, 69 m2 s GARÁŽÍ, Náchodská, Trutnov.Družstevní byt o velikosti 3+1 se nachází v druhém nadzemním podlaží bytového domu v Náchodské ulici v Trutnově. Tvoří ho 3 obytné místnosti, kuchyň s jídelním prostorem, chodba, koupelna a samostatná toaleta, K bytu patří lodžie směřující do přírody ( řeka Úpa a okolí ), komora v bytě a sklep v suterénu domu. Byt je po částečné rekonstrukci ( kuchyňská lin... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 850 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 65 m2 - Mladá Boleslav I
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 1+kk, 65 m2 - Mladá Boleslav I.Nabízíme k prodeji velmi atypickou bytovou jednotku, která se nachází v samém srdci historického centra města Mladé Boleslav. Tento jedinečný byt kombinuje kouzlo historického prostředí s moderním komfortem a veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Popis bytové jednotky: Atypický byt o velikosti 65,8 m2 se nachází v podkroví domu a zaujme dispozičním řešením, které poskytne inspirativní bydlení. Byt bude přístupný výtahem, což jej činí vhodným i pro osoby s omezenou pohyblivostí. K celému objektu patří také zahr... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, P
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní nabídka. Krásný byt 2+1 s lodžií v srdci Prahy 4 – Kaplická 857/39 Sníte o bydlení v jednom z nejlepších míst v Praze? Právě teď máte jedinečnou příležitost! Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt s dispozicí 2+1 o rozloze 54 m, situovaný v prestižní lokalitě Praha 4, ulice Kaplická 857/39. Tento krásný byt je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry či jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v blízkosti městského centra. Byt prošel rekonstrukcí před 10 lety a je v dobrém stavu, připravený k nastěhování. Vlastnictví je osobní, což vám přináší maximální flexibilitu a svobodu. Budova, ve které se byt nachází, je panelová a disponuje moderním výtahem, což zajišťuje bezbariérový přístup, a tedy pohodlí pro všechny generace. Lokalita je jedním z největších benefitů tohoto bytu. Jen pouhých 10 minut od stanice metra a 500 metrů od České televize – to znamená... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 450 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 220 m² - Broumov.Hledáte
Před 74 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 220 m² - Broumov.Hledáte romantickou, rozlehlou usedlost pro podnikání či k sestěhování větší rodiny? Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost s pozemky o celkové ploše 3996m2, nacházející se v klidné části obce Rožmitál u Broumova, okres Náchod. Nemovitost nabízí krásný prostorný byt o velikosti 4+1, který se nachází v přízemí budovy s užitnou plochou cca 184m2. Součástí obydlené budovy jsou další prostory, které v minulosti sloužily jako kanceláře a mají celkovou plochu 114m2. Tento objek... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Olomouc.Nabízíme k
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Olomouc.Nabízíme k pronájmu cihlový byt 2+kk o vel. 45 m2 v historickém centru města Olomouce. Dům i byt jsou po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v 2. NP (z celkových 4.NP) bytového domu. Majitelé byt nabízejí částečně zařízený. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba. Vhodné pro p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Praha, ul. Dalimilova
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nadstandardní, světlý byt 2+kk, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 s typickou žižkovskou atmosférou. Byt je situován v 1. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí. Dispozice je prakticky řešena – nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelnu s vanou a toaletou. Interiér bytu vyniká moderními prvky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 900
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 19 m², Praha - Vršovice, ul. Bulharská
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk po kompletní rekonstrukci o celkové užitné ploše 19 m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Prahy - Vršovice. Tento maličký, ale pohodlný byteček se nachází ve sníženém přízemí cihlového domu s okny do vnitrobloku. K bytu rovněž náleží praktický sklepní prostor, ideální k uložení sezónních věcí či kola. Vynikající dostupnost do centra Prahy činí z této nemovitosti dokonalý výchozí b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Karlovy Vary, ul. Zeyerova
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální investici nebo nové bydlení v samém srdci Karlových Varů? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji hezký byt o dispozici 2+kk, který se nachází v prvním patře udržovaného domu v Zeyrově ulici. Byt prošel v roce 2010 kompletní rekonstrukcí a nabízí hezké a příjemné bydlení. Velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou je orientován na jihovýchod a okna směřují do ulice, což zajišťuje dostatek denního světla. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. V koupelně je t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 58 m², Jílové, ul. Školní
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Užijte si bydlení v nově zrekonstruovaném a plně zařízeném bytě s balkonem v Jílovém, ul. Školní. Tento prostorný byt o velikosti 2+1 s 58 m² Vám poskytne veškerý komfort, který potřebujete. S nájemným 11.000,- Kč a zálohou na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Praha, ul. Dalimilova
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nadstandardní, světlý byt 2+kk, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 s typickou žižkovskou atmosférou. Byt je situován v 1. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí. Dispozice je prakticky řešena – nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelnu s vanou a toaletou. Interiér bytu vyniká moderními prvky a j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 900
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 23 m², Horní Bříza, ul. U Vrbky
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný panelový byt 1+kk s užitnou plochou 23m². Devízou bytu je lodžie o ploše 4m². Jednotka se nachází na pěkném a klidném sídlišti v části obce Horní Bříza. Nabízená nemovitost je situována v 5. nadzemním podlaží domu s výtahem, díky tomu nabízí klid a hezký výhled. Součástí nemovitosti je i sklepní kóje, která se nachází v suterénu domu. Byt poskytuje ideální prostor pro život jednotlivce nebo může být vhodnou investicí k pronájmu. Stav nemovitosti je hodnocen ja... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 699 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Žarošice
Před 74 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný mezonetový byt 2+kk s podlahovou plochou 84,6 m², který se nachází v žádané, klidné části obce Žarošice. V ceně bytu je i parkovací stání hned u domu. Tento byt je situován v 2. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové novostavby a volný čas můžete trávit i na slunné terase o velikosti 8,4m2. Vyznačuje se vysokou kvalitou provedení a použitím prvotřídních materiálů, což zaručuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Díky ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 060 000
 Kč