Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem zařízeného bytu 2+kk v Praze, ul. Kryšpínova
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní, zařízený byt s balkónem o dispozici 2+kk ve 2. nadzemním podlaží komplexu Finep v Malém Háji, Dolní Měcholupy. Tato bytová jednotka je neobvykle prostorná a cena za pronájem včetně služeb a parkování je 25.000Kč/měs. Byt je kompletně zařízený, kuchyně je vybavena všemi spotřebiči, včetně sporáku/trouby, lednice/mrazáku a myčky. Byt dále disponuje samostatnou místností jako šatnou, vybavenou regály také na boty. V prostorné vstupní hale je navíc možno přidat další úložné pros... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 120 m², Znojmo, ul. Alšova
Před 74 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o užitné ploše 120m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu v krásné a klidné části Znojma-město. Tento luxusně vybavený a po rekonstrukci byt je ihned k nastěhování. Byt se pyšní světlým a příjemným interiérem s velkou terasou, kde můžete využít možnost grilování a odpočinku. Vnitřní dispozice bytu nabízí zajímavě a komfortně řešený obývací pokoj s kuchyňským i jídelním koutem, prostornou koupelnu s vanou i sprcho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 770 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Pod Žvahovem
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte levné bydlení nebo dobrou investici v Praze? Nabízíme k prodeji jednotku 1+kk v klidné lokalitě Prahy 5 - Hlubočepy, ul. Pod Žvahovem. Plně zařízená jednotka s užitnou plochou 16 m² se nachází v druhém patře cihlového domu. Byt se skládá z místnosti vybavené kuchyňskou linkou, skříní a postelí, dále chodbou a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Designový nábytek je součástí prodeje. Z okna bytu je krásný výhled do okolí. K bytu náleží sklepní kóje, vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 82 m², Chomutov, ul. Písečná
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 82 m², nacházející se ve 4. patře panelového domu s výtahem. Byt je v dobrém stavu s rekonstruovanou koupelnou a zaskleným balkonem, který slibuje pohodlné bydlení. Skvělá investice jak pro rodiny, tak i pro investory hledající nemovitost s již platícími nájemníky. Je to klidný vchod a k dispozic... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Ostrava, ul. Petra Křičky
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Neopakovatelná nabídka !! Možnost převzetí hypotéky s úrokovou sazbou 2,39% se zbývající fixací na více než 10 let na tento moderně zrekonstruovaný byt 2+kk s užitnou plochou 51 m² situovaný v žádané lokalitě Moravská Ostrava. Tento byt se nachází v 5. podlaží panelového domu, disponuje praktickým dispozičním řešením a je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení se spoustou zeleně v okolí. Prostor bytu je řešen velmi efektivně, jeho součástí j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, Karviná, ul. Komenského
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 4+kk v osobním vlastnictví se dvěma balkóny, komorou, prostorným sklepem. Tato velmi lukrativní nemovitost se nachází v centru města Karviná. Byt je situován v 1. podlaží nízké cihlové budovy, což Vám přinese klidné a tiché bydlení s veškerým komfortem. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připravený k nastěhování. Optimalizované rozložení prostoru zahrnuje 4 místnosti + kuchyňský kout, poskytuje dostatečně prostorné a komfortn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 110 m², Vitice
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 110 m², který se nachází v klidné části obce Hřiby, jež slibuje klidné bydlení s příjemnou atmosférou. Byt je umístěn v cihlovém domě s podzemním podlažím plus dvěma nadzemními podlažími, přičemž nabízený byt se nachází na druhém nadzemním podlaží. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což znamená, že byt je připraven k nastěhování, ale také poskytuje příležitost pro nového majitele přizpůsobit interiér... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 99 m², Valašské Klobouky
Před 74 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný a světlý mezonetový byt 4+kk s užitnou plochou 99 m², který se nachází v klidné části Valašských Klobouk. Byt je v procesu dokončení, což dává budoucímu majiteli jedinečnou příležitost dokončit interiér dle vlastních představ. Novostavba je koncipována jako soubor tří samostatných bytových jednotek a nabízí prostornou terasu a dvě parkovací místa, což vytváří neopakovatelnou atmosféru domácího prostředí. Nemovitost se pyšní moderními technologi... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 89 m², Jindřichův Hradec, ul. Pravdova
Před 74 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 4+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 4. NP panelového domu bez výtahu. Za domem je vlastní uzavřené parkoviště pro majitele bytů. Na podlahách najdeme PVC a vinyl, které byly měněny v roce 2021. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2011. Orientace na... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 33 m², Dobřany, ul. Loudů
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk v klidné části obce Dobřany. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem a prošel nedávnou rekonstrukcí. S užitnou plochou 33 m² nabízí ideální prostor pro jednotlivce či pár hledající komfortní bydlení v příjemném prostředí. Byt se pyšní promyšleným rozložením, díky čemuž si budoucí nájemník užije pohodlí a praktičnost ve vlastním domově. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 55 m², Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Přestavovaný apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Apartmán 14, který se nachází v podkroví, má tři pokoje a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic a koupelny. Cena apartmánu je za hrubou stavbu bez parkovacího místa (25 000 PLN). Vizualizace ukazují, jak může apar... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 792 517
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 180m2,
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného prostorného bytu 4+kk, 180m, v OV s balkonem o velikosti 16m. Bytová jednotka se nachází ve 4. patře, náleží k ní 2x sklepní prostory a dvě parkovac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 200 000
 Kč
Byt 3+1 os. vlastnictví v Opavě cihla.
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Byt v osobním vlastnictví v Opavě. Třetí podlaží, 74 m2 v cihelném čtyřpodlažním revitalizovaném domě v žádané oblasti ul. Elišky Krásnohorské. Tři pokoje, vestavěné skříně, dvě komory... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hledáme 2+kk do 22 tis. okolí Počernic
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Mladý pár se stabilním příjmem hledá do pronájmu byt 2+kk v částech Prahy, nejlépe Hloubětín, Kyje, Černý Most... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
hledám pronájem pro mou ženu a dítě
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, velice akutně hledám pronájem pro svou rodinu - manželka a jedno díte, 3 roky. Mělník a okolí. Hledáme 3+kk nebo 3+1. Jsme velice slušní lidé. Pracuji j... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem, byt, 3+kk, 93m2, Opava, u
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem mezonetového bytu v řadovém domě v Opavě, Kateřinkách. Dispoziční řešení bytu je 3+kk s výměrou 68m. Podkrovní část pak disponuje výměrou 25m. Měsíční nájemné činí 11.000,-Kč + 4.500,-Kč služby spojené s u... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 46m2, Praha 6 - Veleslavín
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: Evropska131 Exkluzivně nabízíme k pronájmu kompletně zařízený a vybavený byt 2+kk, 46m2. Byt se nachází v prvním patře domu. Dům se nachází v oblíbené a vyhledávané části Prahy 6 - Veleslavín. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní (jídelní stůl a židle, sporák, trouba, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, pracovna s psacím stolem, pohovka), ložnice (manželská postel, velká šatní skříň), koupelna (sprchový kout, pračka), samostatné toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem malého bytu či jedné místnosti. Praha 7
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byty 2+1, 80 m2 -.Na ulici Pobialova v
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 80 m2 -.Na ulici Pobialova v Ostravě máme k dispozici prostorný byt 2+1 k pronájmu. Tento byt nabízí ideální možnost pro ty, kteří si chtějí zařídit bydlení přesně podle vlastních představ. Disponuje dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou a samostatným WC. Výhodou je, že si můžete zařídit interiér přesně podle vlastních přání a vkusu. B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 80 m2 - Ostrava - Moravská
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 80 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava.Na ulici Pobialova v Ostravě máme k dispozici prostorný byt 2+1 k pronájmu. Tento byt nabízí ideální možnost pro ty, kteří si chtějí zařídit bydlení přesně podle vlastních představ. Disponuje dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou a samostatným WC. Výhodou je, že si můžete zařídit interiér přesně podle vlastních př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/L/B, 78m2, OV, + garážové stání, + parkovací stání, Praha 9 - Horní Počernice
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt 3+kk s lodžií a balkónem o velikosti 78 m2, s vlastním garážovým stáním a parkovacím stáním, lokalita Praha 9 - Horní Počernice. Dispozice bytu je: prostorná vstupní síň s vestavěnou skříní, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na velkou lodžii s výhledem na zahradu a zeleň, dvě ložnice, z nichž jedna má vstup na balkón, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta. Dále k bytu náleží sklepní kóje, garážové stání a p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt na prodej, Teplice 3+1 Šanov 101m2
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Krásný slunný byt nacházejicí se v lukrativní části Teplic s veškerou občanskou vybaveností. Nemovitost je ve 2 patře, má balkón. V okolí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500 000
 Kč
Podnájem bytu 4+1 v Roudnici nad La
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný podnájem bytu 4+1 v Roudnici nad Labem. Byt je velký necelých 90m a dispozičně velmi pěkně řešený. K dispozici má dvě lodžie, každá je na jinou světovou stranu, obě jsou přístupné z pokojů, které slouží jako ložnice. Byt je nadstandartně a velmi moderně zrekonstruovaný. Kuchyně a koupelna jsou ve velmi pěkném barevném provedení. V místnosti používané standartně jako šatna je nyní technická místnost s pračkou a sušičkou. V kuchyni je malý špajz oddělený uzavíratelnými dveřmi. V kuchyň... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Byt 2,5+kk, 69,2 m2, Olomouc 1.NP
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Byt 2,5+kk, 69,2 m2, v 1.NP. Cena za m2 bytu je 77.800 Kč vč. DPH. Momentálně ve výstavbě. Předběžný termín dokončení srpen 2024. K bytu náleží parkovací stání do osobního vlastnictví, také zahrádka 50 m2 do osobního vlastnict... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 148 760
 Kč