Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 54 m², Ostrava, ul. Gajdošova
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 54 m², nacházející se ve 3. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu v klidné části obce Vítkovice. Byt je nabízen plně vybaven nábytkem, připraven k nastěhování od začátku Září. Díky svému umístění a uspořádání je byt ideální volbou pro starší osoby hledající klidný a komfortní domov. Nabízí dostatek prostoru a komfortu pro klidné bydlení. V těsné blízkosti, pouze 150 metrů od domu, se nachází supermarket Kaufland a 300 metrů dále jsou dv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 820
 Kč
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Po nezdařené rezervaci opět k dispozici tato nevšední nabídka. Prodej bytu v prvním nadzemním podlaží historické stavby s vlastním vchodem poskytuje návrat domů, kde můžete načerpat síly, na terase posedět i s přáteli a v létě se osvěžit v přilehlé protékající řece Sázavě. Po vstupu do prostorné chodby na 93 m2 jsou k dispozici tři pokoje - obývací (parkety), ložnice a menší pokoj (plovoucí podlaha), kuchyň (linoleum) a koupelna s vanou a bojlerem i oddělená toaleta... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 30 m², Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Představovaný apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Apartmán č.4 se nachází v přízemí a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny a balkonu. Cena apartmánu je za hrubou stavbu bez parkovacího místa (25 000 PLN). Jsme schopni zajist... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 347 488
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Kutná Hora, ul. Hašplířská
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové ploše 57 m² v prvním patře panelového domu v Kutné Hoře. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka se sporákem, nová koupelna. V kuchyni a koupelně je položená ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, se zahradou, Dubá - Dřevčice
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte ideální domov v klidné a malebné lokalitě? Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v Dřevčicích u Dubé, který prošel kompletní rekonstrukcí. Tento byt kombinuje moderní komfort s venkovským kouzlem a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Zahrada je o velikosti 499 m2 a je ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Možnost zřízení venkovního posezení, dětského hřiště nebo grilovacího kou... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 150 000
 Kč
Bytová jednotka 3+kk, 74,40m2, Rezi
Před 74 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klienta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 016 457
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Kutná Hora, ul. Hašplířská
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 54m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží, bez výtahu, v klidné části Kutné Hory. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu. Kuchyň je vybavena kvalitní a moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, plynovou varnou deskou, digestoří a volně stojící lednicí s mrazákem. Z ložnice je přístup na lodžii, která je situovaná na západ. V koupelně prostorný sprchový kout, umyvadlo a mí... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 30 m², Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Tento malý apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.1 se nachází v přízemí a skládá se z obý... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 193 569
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Slaný, ul. Třebízského
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka prodeje prostorného bytu 3+kk o užitné ploše 77 m², který se nachází ve 2. podlaží cihlové novostavby jen kousek od centra malebného města Slaný. Tento jedinečný byt se pyšní nejen moderním vybavením, ale také funkčně řešenými prostory včetně dvou koupelen a útulné kuchyně vybavené všemi potřebnými spotřebiči. Dům je umístěný ve vyhledávané části obce s výbornou občanskou vybaveností a nepřeberným množstvím možností pro vol... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej nového bytu 3+kk, 116 m2, Sl
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 3+KK o velikosti 116 m, která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží tří podlažního domu v Praze 9 Horních Počernicích ulice Slatiňanská. K bytu lze dokoupit sklep a garážové stání. Topení je zajištěné plynovým kotlem a je podlahové. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu prostor v rámci podlah a dlažeb, interiérových dveří, zařizovacích předmětů v koupelně atd. Je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m2, Slatiňansk
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 2+KK o velikosti 54 m, která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Byt se nachází v druhé nadzemní podlaží tří podlažního domu. K bytu patří sklep a parkovací stání před domem. Topení je zajištěné plynovým kotlem a je podlahové. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu prostor v rámci podlah a dlažeb, interiérových dveří, zařizovacích předmětů v koupelně atd. Je zde možnost další využi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Krupce, ulice Dukelských hrdinů v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného... (více v detailu)
Ústecký kraj
680 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Harrachov Szklarska Poreba
Před 74 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízený apartmán je součástí komplexu 4 obytných budov, které se nachází v jedné z nejmalebnějších částí města Szklarska Poręba - Biała Dolina. Budovy jsou vystavěny na pozemcích o výměře přes 17 000 m2, což zajištuje soukromí, dostatek zeleně a kontakt s přírodou. Zde začínají četné turistické stezky, běžecké trasy, cyklotrasy a singletracky. V každém domě je 14 bytů, garsoniéry, dvoupokojové byty 31 m² a 41 m² a třípokojový byt o ploše 64 m². Apartmán č.6 se nachází v 2.NP a skládá se z obývacíh... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 152 366
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Přemyslovců
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 73m² v klidné části Ostravy - Mariánské Hory. Byt se nachází v panelovém domě s 4 nadzemními a 1 podzemním podlažím.Byt po rekonstrukci je situován v 1. patře a lze se pochlubit moderní a svěží atmosférou, kterou rekonstrukce přinesla. Tento byt představuje vytoužený místo pro poklidné bydl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 549 000
 Kč
prodej bytu 3+kk, 73 m2, ulice Rovn
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej pěkného prakticky řešeného bytu 3+kk se dvěma balkóny. Tento prostorný byt o celkové rozloze 73 m se nachází se v prvním patře novostavby polyfunkčního domu z roku 2021, který se pyšní adresou v ulici Rovná, v malebné lokalitě Sulice – Želivec. Interiér bytu je navržen s důrazem na praktičnost a estetiku. Moderní kuchyňská linka je vybavena novýmu spotřebiči, které uspokojí i náročnějšího kuchaře. Obytná plocha 68 m bez balkonů nabízí dostatek prostoru. Součástí bytu je také komora na chodbě a dvě vestavěné skříně, které poskytují praktické úložné řešení. Balkóny o výměře 2,8 a 1,8 m jsou ideálním místem pro relaxaci po náročném dni. Podlahy pokrývá plovoucí podlaha a dlažba, které jsou nejen krásné na pohled, ale také snadné na údržbu. Předokenní rolety a podlahové topení zajišťují komfort v každém ročním období. Parkování je vyřešeno na vlastním pozemk... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Karlovy Vary, ul. Sokolovská
Před 74 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 47 m², situovaný ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Rybáře. Velkým benefitem je možnost užívání nebytového půdního prostoru, který je přístupný z obývacího pokoje. S ostatními majiteli je v jednání převedení do osobního vlastnictví s dohodou o vymezeném užívání půdního prostoru n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 57 m², Poděbrady, ul. Vrchlického
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v Poděbradech. Byt se nachází v 1. patře novostavby bytového domu, který je vzdálen 5 minut chůze od lázeňské kolonády. Dispozice, vstupní chodba, šatna, koupelna s vanou a WC, obývací pok... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 800
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Mostě, ul. Josefa Ševčíka
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s celkovou užitnou plochou 96m², nacházející se v žádané lokalitě města Most, část obce Most II. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží z celkových 8 v panelové konstrukci. K bytu náleží i sklep. Samotný byt se může pochlubit dobře řešeným vnitřním rozložením, které poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, po rekonstrukci. Ta... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 289 000
 Kč
Pronájem, byt 5+kk 120 m2, Praha 5 - Smíchov
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZIDENCE NITORIA - LUXUSNÍ BYTY K PRONÁJMU Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 5+kk - 120 m2 s parkovacím stáním, který se nachází v Praze 5 v ulici Podbělohorská, těsně pod známou Císařskou vinicí. Je umístěn v kompletně zrekonstruovaném domě ve 2. NP. Dispozičně je velmi dobře řešen - hlavní obytná část s kuchyňskou linkou má 2 velká francouzská okna na balkon s překrásným výhledem do okolí. Uprostřed bytu je hala... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 50 m², Olomouc, ul. Nálevkova
Před 74 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o celkové užitné ploše 50 m², nacházející se v žádané a klidné části Olomouce- Nový Svět a je situovaný v cihlovém domě na 1. nadzemním podlaží. Tento byt vyniká svým velmi dobrým stavem, možný ihned k nastěhování. Ideální adresa pro ty, kteří hledají poklidné bydlení s výbornou dostupností do centra města. Velmi prakticky řešený a svými rozměry o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Žatec, ul. Studentská
Před 74 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk s užitnou plochou 26 m² v Žatci, ul. Studentská. Tento moderní byt se nachází v klidné a bezpečné části města, ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku po náročném dni. Byt je plně vybaven veškerým potřebným nábytkem a spotřebiči. Jednotka je vhodná pro jednotlivce nebo pár. Díky své optimální velikosti a rozloze je tento byt snadno udržovatelný a poskytuje veškerý komfort, který si můžete přát. K dispozici ihned. Tato nemovitost ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Poděbrady, ul. Nerudova
Před 74 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vážení zájemci, nabízíme k prodeji exklusivní byt 2+kk, nacházející se v oblíbené a klidné části Poděbrad. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží pětipodlažního domu. Tento jen 3 roky starý byt se pyšní velkou terasou s posezením a grilem, ideální pro odpočinkové chvíle. Vkusně zařízený interiér bytu nabízí kuchyňskou linku a nábytek na míru s možností zanechání pro nové majitele, což umožňuje okamžité bezstarostné bydlení. Velkou výhodou je také garážové stání a parkovací místo u dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 980 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, Praha, ul. Dalimilova
Před 74 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nadstandardní, mezonetový, světlý byt 3+kk, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 s typickou Žižkovskou atmosférou. Byt je situován ve 5. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí. Dispozice bytu je prakticky řešena – nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Interiér bytu vyniká moderními... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jihlavě, ul. U Hřbitova
Před 74 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s užitnou plochou 55 m², který se nachází na okraji města Jihlavy, v působivém prostředí s optimální dostupností městského vybavení. Jedná se o dům panelové konstrukce s celkovým počtem čtyř nadzemních podlaží, přičemž je byt ve čtvrtém patře. Jednotka prošla nedávnou kvalitní rekonstrukcí, díky čemuž nabízí pohodlné a moderní bydlení. Byt má tři prakticky řešené místnosti s fant... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 590 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Vysočany, Bor
Před 74 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (49m2) ve Vysočanech, obec Bor, okr. Tachov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného bytového domu bez výtahu. Bytová jednotka je v dobrém a udr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 496 800
 Kč