Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1, 81 m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 162 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán v nedávno vystavěném apartmánovém domě na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je již rozdělený na jednotky, je zde je 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Mladé Boleslavi, ul. tř. Václava Klementa
Před 162 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní byt 1+kk o užitné ploše 45m², který se nachází v samém srdci Mladé Boleslavi. V cihlovém domě ve čtvrtém patře. Tento byt prošel kompletní a velmi zdařilou rekonstrukcí, která z něj dělá skvělou volbu pro ty, kdo hledají bydlení ve velmi dobrém stavu, které je ihned k bydlení. K jeho vybavení patří plastová okna, na míru dělaná kuchyňská linka a vestavěné spotřebiče. Byt se navíc prodává plně vybaven, což zahrnuje i tyto spotř... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 242 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Na okruhu
Před 162 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte investiční bydlení na okraji Prahy? Máme pro Vás nabídku bytu o dispozici 2+ kk o celkové ploše 50 m2. Fotografie bytu jsou vizualizace a byt je určený jen k částečné rekonstrukci. Tento byt se nachází jen pár minut chůze od areálu Sapa a také autobusové zastávky. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. Dále se v bytě nachází útulná ložnice. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. V Horní Stromce
Před 162 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velice pěkný a světlý byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk ve velice žádané lokalitě pražských Vinohrad. Byt s jižní orientací a užitnou plochou 56 m² prošel velmi zdařilou rekonstrukcí a nachází se v 1.NP (2.PP při vstupu z ulice V Horní Stromce) cihlového domu po částečné revitalizací. Hlavní dominantou dispozičně chytře řešeného bytu je nadstandardně velký obývací pokoj s vysokou variabilitou využití prostoru. Samostatná ložnice je pak stejně jako koupelna s WC přístupná z ce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 850 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Duchcově, ul. Zahradnictví
Před 162 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám pěkný byt 2+1 o velikosti 52m2 s lodžií v osobním vlastnictví, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu. Ulice Zahradnictví v Duchcově, je jednou z nejvyhledávanějších lokalit k bydlení díky svému klidnému a příjemnému prostředí a také díky svému umístění kousek od centra města Duchcov. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. V koupelně, na toaletě, na chodbě a v kuchyni je kera... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600 000
 Kč
pronájem reklamní plochy Česká Lípa
Před 163 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmeme reklamní plochu v České Lípě- Stará Lípa před čerpací stanicí KM PRONA. Velikost reklamní plochy: 4 m x 2 m. Měsíční... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 990
 Kč
Pronájem komerčního objektu 20 m² - Pardubice, Na
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 20 m² - Pardubice, Na Vrtálně 84.Nabízíme k pronájmu kancelář v přízemí příjemné administrativní budovy v centru města poblíž automatických mlýnů v ulici Na Vrtálně. Prostor je bezbariérový, světlý a orientován na sever. Nově je položena vinylová podlaha, na oknech jsou vertikální žaluzie, rozvod datového kabelu, domácí telefon, LED osvětlení v podhledu, poštovní schránka ve vestibulu budovy. Kancelář má samostatný zabezpečovací systém, napojeno na PCO. Nájemci je k dispozici společná denní místnost s kuchyňkou, toalety, úklid společných prostor je zajištěn na denní bázi a je zahrnut v zálohách na služby. V případě zájmu je možné sjednat i úklid vlastníc... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 200
 Kč
Prodej garáže ve Svitavách, 20 m², ul. Antonína Slavíčka
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž ve Svitavách, na ulici Antonína Slavíčka. Disponuje výměrou 20 m² a je situována v dosahu dvou sídlišť. Dále je v bezprostřední blízkosti i autoservis a čerpací... (více v detailu)
Pardubický kraj
425 000
 Kč
Pronájem kanceláří v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 164 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruované kancelářské prostory. situované ve vyhledávané lokalitě Jablonec nad Nisou, přímo v centru. K dispozici je více prostoru v 1.PP. a 1.NP. což zajistí dostatek soukromí a klidu pro vaši pracovní činnost. Nemovitost je konstruována z kvalitní cihly, díky čemuž jsou zaručeny ideální izolační vlastnosti a příjemné pracovní prostředí po celý rok. Kancelářský prostor prošel nedávno rekonstrukcí, nachází se ve velmi dobrém stavu a je přip... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 22 m², Plzeň
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte kancelářské prostory s vysokorychlostním internetem, parkováním a v těsné blízkosti dálnice D5, tak tyto prostory jsou přímo pro vás. Prostory se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Ke kanceláři do 50 m2 náleží 1 parkovací místo a ke kanceláři nad 50 m2 náleží 2 parkovací místa. Cena je 190 Kč/m2 včetně vytápění. V přípa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 180
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 1.423 m², Luková
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělský objekt o celkové ploše 1.423 m², umístěný v klidné části obce Luková. Jedná se o zděný objekt, který je ve stavu, kdy nabízí potenciál pro řadu podnikatelských záměrů nebo jako investiční příležitost. Lokalita nabízí klidné prostředí, a přesto zachovává dobré... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 848 900
 Kč
Prodej zemědělského objektu, Tatenice
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělský objekt - stodolu, situovanou v centru obce Tatenice. Objekt o zastavěné ploše 140 m² otevírá dveře k různým užitím - ať už jako sklad, garáž... (více v detailu)
Pardubický kraj
480 500
 Kč
Prodej komerčního objektu, 498 m², Mladá Boleslav
Před 164 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídka multifunkčního komerčního objektu v ulici Na Šafranici. Víceúčelový dům s kancelářskými prostory ve dvou patrech a 2 byty v podkroví má vlastní parkovací plochu. Objekt prošel rekonstrukcí v r. 2009, kdy byla část zkolaudována jako kanceláře (1.NP) a další dvě patra jako byty. V současné době jsou jako kanceláře využívána dvě patra a ve 3.NP zůstávají byty. Dům je vytápěný plynovou kotelnou, každé patro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 17725 m², Pernink
Před 164 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou nabídku na nákup rozlehlé louky o ploše 17 725 m2, která se nachází v srdci překrásné obce Pernink. Tento pozemek je skutečným rájem pro milovníky přírody a klidu. Jeho mírná sklonitost vytváří dokonalé podmínky pro budoucí komerční využití, například ve formě glampingu. Glamour camping, neboli glamping, je nový trend v cestovním ruchu, který kombinuje dobrodružství kempování s luxusem a komfortem hotelového ubytování. Jeho polo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 738 750
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 142 m², Nýřany, ul. Pankrác
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné kancelářské prostory v klidné části Nýřan. Jedná se o objekt s celkovou užitnou plochou 142 m². K dispozici je celkem pět kanceláří, sociální zařízení a kuchyňka. Kanceláře jsou ideální pro vaše podnikání díky své variabilitě a prostornosti. Objekt je v dobrém stavu s vytápěním přes kotel na tuhá paliva, zdroj studené vo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
27 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 45 m², Plzeň,sady 5. května
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5. května. Plocha prostoru je cca 45 m2. Místnosti lze pronajmout samostatně. Sociální zázemí nalezneme poté ve společných prostorách. Parkovat lze před kancelářemi cena místa je 2590,-(možnost dohody) nebo v blízkosti je parkovací dům Rychtářka, kde poh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 900
 Kč
Prodej zemědělského areálu, 15654 m², Sázava
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji areál o celkové rozloze 15654 m² v klidné části obce Sázava u Lanškrouna. Jedná se o bývalý zemědělský areál, který představuje ideální příležitost pro zahájení nebo rozšíření Vašeho podnikání - je možno využít např. pro autodopravu nebo výstavbu dev... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 968 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 14 m², Ostrava - Mariánské Hory
Před 164 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem poslední volné kanceláře o výměře 14 m², na patře objektu. V každé z kanceláři koberec. Objekt je vytápěn centrálně, což nám zajišťuje pohodu i v mrazivých dnech. Pro kuchaře je dána k využití kuchyňka, ovšem kuřátko si neupečete, výbava je v základě - varná konvice a toustovač. Na chodbě najdeme sociální zázemí, kde se v poslední kóji ukrývá sprchový kout. Přišel objednaný klient dříve? Nevadí, nemusí přešlapovat na chodbě. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 690
 Kč
Pronájem zemědělského areálu, 15.654 m², Sázava
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zemědělský areál situovaný v klidné části obce Sázava u Lanškrouna o velikosti 15.654 m², což představuje prostornou a flexibilně využitelnou plochu pro vaše podnikání. Areál je připraven k okamžitému využití. Jedná se o unikátní přílež... (více v detailu)
Pardubický kraj
25 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 2.467 m², Luková
Před 164 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělský objekt v klidné části obce Luková. Jedná cihlovou stavbu na pozemku o výměře 2467 m². Nemovitost je umístěna v prostředí nabízejícím klid a soukromí, což nabízí využití jak pro podnikatelské účely, tak pro individuální zemědělské projekty nebo skladování. Luková je známá svou dobrou dostupností a příjemným ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 831 535
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 22 m²,Plzeň, sady 5. května
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory, které jsou umístěné v širším centru Plzně v ulici Sady 5.května. Plocha prostoru celkem je 22,26 m2. Součástí kancelářského prostoru nalezneme veškeré sociální zázemí. Pronájem je bez vybavení. Parkovat lze před kancelářemi cena místa je 2590,-(možnost dohody) nebo v blízkosti je parkovací dům Rych... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900
 Kč
Pronájem obchod a služby, 233 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 164 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu reprezentativní obchodní prostory v srdci Moravské Ostravy, situované v renovované cihlové budově. Celková užitná plocha činí 233m², rozmístěná na 1 nadzemním podlaží. Nabídka zahrnuje celkem 4 místnosti, s možností rozdělení, což otvírá možnost různorodého využití – od kanceláří, přes obchodní prostory, až po prostor pro poskytování služeb.Lokalita v centru obce Moravská Ostrava zajišťuje vynikající dostup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 90 m2,
Před 164 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem obchodních prostor nacházejících se v centru Kopřivnice, na ulici Štefánikova. Jedná se o 5 samostatných prostor s výměrami 15m, 22m, 30m, 40m a 90m. Prostory... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
Prodej bytů 2+kk, 48m2 - 61m2, na H
Před 164 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej 4x krásných bytů 2+kk, o velikostech 48m, 52m, 54m, 61m. Bytové jednotky jsou v OV s balkonem a můžete využít jedno nebo dvě parkovací místa. Pár minut autem se nachází veškerá obča... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 200 000
 Kč
Hledáme pronájem bytu
Před 164 dny - ANNONCE
Dobrý den, s přítelem hledáme pronájem bytu do 18.000 Kč. Na velikosti a vybavenosti nezáleží. Jsme pracují... (více v detailu)
Neuvedeno