Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Správa nemovitosti, Most
Pro investory bytů: Mám několik volných míst k nabrání nemovitostí ( převážně bytů ) do dlouhodobé správy. V této oblasti máme dlouholeté zkušenosti. Vše se odvíjí na základě dohody a smlouvy o správě nemovitosti, hlavně bytů. V případě nutnost... (více v detailu)
Neuvedeno
Odhad bytů zdarma, Chomutov
Před 157 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím Vám odhad bytů v okolí Chomutova do 10 km zdarma, před prodejem nemovitosti.Mohu doložit kopii certifikace. Je nutná osobní pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, Brno - Starý Lískovec
Před 158 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
K prodeji nabízíme udržovaný panelový byt o dispozici 3+1 s lodžií, ve třetím patře panelového domu. Dům je kompletně revitalizovaný. Zateplená nová fasáda, rekonstrukce stoupaček ( vody a odpadů), výtahu a společných prostor. Byt je udržovaný, má nová plastová okna a zasklenou lodžii. Koupelna s vanou má nové obklady, WC je samostatné. Jádro je původní. Velká předsíň poskytuje hodně úložného prostoru, jsou zde dva sklady a nika s vestavěnou skříní. Z předsíně je vstup do kuchyně, ve které ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 060 000
 Kč
Prodej podílu na kancelářích, Praha 1 - Nové Město
Před 158 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej podílu na kancelářích, Praha 1 - Nové Město.Výhodní investiční příležitost! Nabízíme prodej podílu na nebytových prostorách, v atraktivní lokalitě Praha 1 - Nové Město. Jedná se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 795 000
 Kč
Komerční prostor k pronájmu, cca 420 m2, Praha 1 - Staré Město.
Před 158 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor situovaný z větší části v suterénu budovy v jedné z nejfrekventovanějších ulic v centru Prahy v blízko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Pronájem obchod a služby, 42 m², Český Těšín
Před 158 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme nebytové prostory o rozloze 42 m2 v samém historickém jádru města v blízkosti náměstí a vlakového nádraží. Prodejna má přímý vstup z ulice a zákazníci jsou osloveni Vaší nabídkou pohledem přes výlohu. Obchodní prostor disponuje dvěma místnostmi a sociálním zařízením. První byla využívá jako prodejna, druhá pro skladování zboží. Dispozičně jsou prostory... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 620
 Kč
Blansko, pronájem bytu OV 3+kk, 55 m2 – byt
Před 158 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Blansko, pronájem bytu OV 3+kk, 55 m2 – byt.Představujeme Vám nabídku pronájmu bytu 3+kk o podlahové ploše 55 m2. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží rodinného domu v bezprostřední blízkosti centra města. Byt se skládá z obývacího pokoje či jídelny s kuchyňským koutem, dvou průchozích pokojů, koupelny a samostatné toalety. Byt se nabízí částečně vybavený, další nábytek lze doplnit po domluvě s majitelem. Byt j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 88 m2 - Praha - Žižkov.Stylový
Před 158 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 88 m2 - Praha - Žižkov.Stylový byt v 5. podlaží domu s výtahem je řešený bytovým architektem na zakázku v půdní vestavbě formou mezonetu. V prvním patře se nachází samotné WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem s překrásným výhledem skrze soustavu oken na Prahu. Okna jsou dokonale odhlučněná a pitoreskní pohled na různá zákoutí Prahy lze zahrnout do relaxace po náročném dni v práci. V druhém podlaží bytu je rozměrná koupelna s WC, ložnice a další menší pokoj, sloužící ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Byt 3+1, Cihla, 62 m2, OV, Cetoraz
Před 158 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme ve výhradním zastoupení cihlový byt 3+1 o podlahové ploše 62 m2, který se nachází v 2 NP podlaží. Obec Cetoraz se nachází 28 km západně od Pelhřimova a 4 km jihozápadně od Pacova v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina, a je oblíbeným rekreačním místem, nacházejí se zde dvě větší chatové oblasti. První v blízkosti Pilního rybníka směrem na Pacov, druhá v údolí kolem rybníka Valcha. Byt má plastová okna a sítě do oken proti hmyzu, kuchyňskou linku se sklokeramickou deskou a troubou. Koupelna s vanou a WC odděleně. Na stěnách malba na podlaze PVC a koberec. Teplou vodu obstarává boiler, topení vlastním novým peletový kotel, dále je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Citicích
Před 158 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Tento byt 2+1 je ideální volbou pro Vás, kteří hledáte klid, ale stále chcete mít veškerou občasnou vybavenost v dosahu 10 minut. Byt je v zatepleném panelovém domě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 499 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Dolní Hořice
Před 158 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk o CP 42 m2 v 2. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně pose... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 995 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 60 m², Skřivany
Před 158 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji byt 3+kk se sklepem a společným pozemkem okolo domu ve Skřivanech. V domě dále naleznete společnou kolárnu, prádelnu a velkou společnou místnost. Dům se nachází přibližně 1 km od centra obce, ve které je kompletní občanská vybavenost. Okolí se d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 200 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Plzni, ul. Klatovská třída
Před 158 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o užitné ploše 61 m2, který se nachází v 1.patře činžovního domu v Plzni - Centru, ulice Klatovská třída (Zastávka tramvaje č.4 a MHD jen 100 metrů od nemovitosti). K bytu náleží kuchyňská linka se sporákem, koupelna disponuje sprchovým koutem. Vnitro-blok domu nabízí možnost klidného... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 500
 Kč
Obchod a služby, 262 m², Český Těšín
Před 159 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Komerční prostor se nachází v budově s více než stoletou historií, díky které má svůj jedinečný ráz. Strategické umístění v samotném centru Českého Těšína na pěší zóně u náměstí. Přízemní prostor se skladem, sociálním zařízením, kanceláří a velkými výlohami se 262 m2 nab... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
46 135
 Kč
Prodej penzionu, 557 m²
Před 159 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavý objekt s využitím jako hotel nebo penzion, situovaný v klidné části obce Toužim. Stavba má tři nadzemní podlaží a jedno podzemní, čítá celkem 25 místností a je postavená v kombinaci stavebních materiálů, což dodává celému objektu neopakovatelný charakter. Celková užitná plocha je 557 m², což umožňuje široký rozsah využití a možnost přestavby dle vlastních představ jednotlivých investorů. Stojí na pozemku o rozloze 1783 m², což dává novému majiteli dostatek prostoru pro o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 699 000
 Kč
Rodinný penzion v Opočně, ul. Trčkovo nám.
Před 159 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivní prodej rozlehlého rodinného domu-penzionu v historickém jádru Opočna, situovaného v bezprostřední blízkosti zámku a jeho parku. Nemovitost se řadí mezi výjimečné rezidence, díky své poloze v klidné části obce a bohaté historii lokality. S užitnou plochou 1132 m², rozkládající se na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží. Tento rodinný dům-penzion nabízí celkem 19 místností předurčených pro pohodlné bydlení-podnikání s nádechem historie. Dům je postaven smíšenou konstrukcí a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, 50 m², Brno
Před 159 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej zavedeného kadeřnictví, které se nachází v pronájmu rodinného domu v lukrativní části Brno - Žabovřesky. Kadeřnictví se nachází v přízemí a disponuje třemi místnostmi - salónem, kuchyňkou, kosmetikou a zázemím se soci... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního pozemku, 3895 m², Praha 8, Čimice
Před 159 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní komerční pozemek v srdci Čimic, což je dynamicky se vyvíjející oblast s obrovským potenciálem pro vaše podnikatelské záměry na Praze 8. S celkovou plochou 3895 m² představuje tento pozemek ideální příležitost pro skladování materiálu, zboží, parkování aut nebo jakýkoliv projekt, který by dokázal využít jeho strategické umístění v centru města. Zákaz deponií. Je třeba poznam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru 16 m²,ul. Jugoslávských partyzánů
Před 159 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový prostor o velikosti 16 metrů čtverečních v ulici Jugoslávských partyzánů na Praze 6 je ideální příležitostí pro Vaše podnikatelské nebo tvůrčí plány. S vynikající dostupností a presti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 44 m², Blatná, ul. náměstí Míru
Před 159 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v centru města Blatná na velice frekventovaném a viditelném místě. Prostor je vhodný například na kosmetické studio, obchod či jiné aktivity. Je ve velice dobrém a čistém st... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Obchod a služby, 142 m², Benešov,
Před 159 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prdnájmu komerční prostor přímo naproti nádraží v Benešově, v samém centru města. V současnosti je zde bistro, tomuto účelu odpovídá i vybavení. Najdete tady vše potřebné pro okamžité otevření jakéhokoliv podniku stravovacího typu - bistro, restaurace, občerstvení, masna a podobně. Po domluvě lze provozovat i podnik jiného typu, např. kancelář. Objekt může být pronajatý bez vybavení... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 2751 m², Psáry
Před 159 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek v klidné části obce Psáry, v katastrálním území Dolní Jirčany. Jedná se o pozemek s celkovou plochou 2751 m², které je v dobrém stavu a v územním plánu je vedený jako plochy technické infrastruktury vhodný na výstavbu sběrného dvoru, dopravní infrastrukturu, technické vybavení pro vodní hospodářství. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 610 688
 Kč
Prodej obchod a služby, 195 m², Most, ul. Okružní
Před 159 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete začít podnikat a již mít zajištěnou klientelu? Nabízíme přenechání nájemní smlouvy zavedené bezkontaktní myčky se zázemím. Dvě kanceláře a sociální zázemí jsou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 400
 Kč
Pronájem půdního prostoru, 40 m², Karlovy Vary, u.Studentská
Před 159 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro vás pěkný pronájem nebytových, půdních prostor v nově zrekonstruovaném domě v Doubí. Půdní prostor lze využít například jako kancelář, sklad, sušárna nebo jakýkoliv prostor pro práci. Je zde také ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Byt 3+1, 71 m² s lodžií, Velké Přílepy
Před 160 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení v blízkosti přírody a dojezdovou vzdáleností do Prahy? Představujeme Vám družstevní byt 3+1 71 m2 s lodžií 4 m2 ve Velkých Přílepech. Interiér je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, lednicí, plus nově zrekonstruovaná koupelna a samostatná toaleta. K bytu patří tři ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč