Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2kk v Dubí, ul. Tovární
Před 164 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+0 v OV v revitalizovaném domě v Dubí ul. Tovární. Bytová jednotka je v původním stavu a čeká na nového majitele, který si vytvoří bydlení přesně dle svých představ. K dispozici je nejen lodžie v mezipatře, která patří k bytu, ale také sklepní kóje, sušárna a společné prostory v suterénu. Klid a příjemný výhled z okna do parku jsou benefitem toh... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 300 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Olomouc, ul. Věry Pánkové
Před 164 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o celkové užitné ploše 31m², nacházející se ve 3. podlaží v části Nové Sady u Olomouce. Byt kombinuje moderní design a funkčnost, zajišťující maximální pohodlí pro jeho obyvatele. K bytu patří i prostorná komora, umístěná v 1.NP. Tato nemovitost se pyšní vynikajícím umístěním na okra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m², Ostrava, ul. U Hřiště
Před 164 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme prostorný podkrovní byt s podlahovou plochou 78 m2 v družstevním vlastnictví, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně zateplení, což zajišťuje tepelný komfort a velmi nízké náklady na vytápění. Prostorově je zde možnost vybudování mezonetu, a tím také rozšíření o další útulný pokoj. Nejen byt, ale i celý objekt prošel revitalizací od sanačních prací, př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Plzeň, ul. Doudlevecká
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o velikosti 39 m², situovaný v klidné části Jižního Předměstí města Plzeň. Byt se nachází v cihlovém domě na 1. patře. Skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. Součástí bytu je také praktický sklep. Pro vytápění jsou využívány wawky, zatímco teplá voda je řešena bojlerem. Voda a kanaliza... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 290 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 118 m², Plzeň, ul. Mohylová
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte opravdu luxusní byt v klidné části Plzně...? Jste v managementu firmy a potřebujete mít skutečně reprezentativní byt..? Přesně takový pro Vás mám v Plzni v Mohylové ulici, byt se nachází přímo pod Špitálským lesem. Toto dvoupatrové mezonetové 4kk se čtyřmi terasami je bytem, do ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Veselí nad Lužnicí, ul. Pod Markem
Před 164 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 2+1, celkové ploše 52 m² s balkónem. Nemovitost se nachází v prvním patře a je po rekonstr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Tábor
Před 164 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej útulného bytu 1+kk, 28m² po rekonstrukci, ve vyhledávané lokalitě historického centra Tábora. Moderně zrekonstruovaný byt, který je ideálně situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento nemovitý poklad se nachází přímo v srdci Tábora, kde je krok k veškeré občanské vybavenosti a zároveň zůstává zachovaný klid pro pohodové bydlení. Byt po celkové rekonstrukci představuje nejen pohodlné bydlení,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 665 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Nový Jáchymov, ul. Úzká
Před 164 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o celkové užitné ploše 62 m² v klidné části obce Nový Jáchymov, který se nachází v přízemí domu. Jedná se o klidné bydlení s možností využití zahrady a parkování na pozemku. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí velmi dobrý stav a je ihned připraven k nastěhování. Vytápění bytu zajišťují krbová kamna napojena na výměník, ohřev vody zajišťuje el. bojler. Čekají na vás tři pohodlně zařízené místnosti, které poskytují dost... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 71 m², Kolín, ul. Prokopa Velikého
Před 164 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 3kk, v osobním vlastnictví o podlahové ploše 71 m². Byt se nachází ve 3. patře zatepleného, revitalizovaného domu bez výtahu, se sklepem, zasklenou lodžií, šatnou a je částečně vybaven - pračka, myčka nádob... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Liberec, ul. Nádvorní
Před 164 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Výborná investiční příležitost jen pár minut od centra Liberce. Máme pro Vás nabídku krásného, světlého bytu 2+kk o celkové ploše 57 m2. Tento útulný byt se nachází jen pár minut od Ještědu. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. U kuchyňské linky propojené s obývacím pokojem, oceníte dostatek světla a prostoru.... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, Teplice, ul. Edisonova
Před 164 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný moderně zařízený byt 2+kk o užitné ploše 42 m², který se nachází v oblíbené části Teplice-Trnovany, konkrétně na sídlišti Trnovany. Byt se pyšní svým umístěním na 6. podlaží z celkových 8 v panelovém domě s výtahem, což zajišťuje krásný výhled a dostatek denního světla. Byt prošel kvalitní rekonstrukcí, díky které zde najdete moderní vybavení a příjemné bydlení s funkčním dispozič... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 101 m², Praha, ul. Nádražní
Před 164 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk s užitnou plochou 101 m² v žádané lokalitě Prahy - Smíchov, umístěný v 5. nadzemním podlaží právě dokončené novostavby. Byt se pyšní dvěma lodžiemi, které nabízejí krásný výhled a prostor pro relaxaci. Interiér bytu je prosvětlený a díky promyšlené dispozici i prakticky rozvržený. Součástí bytu je i velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva samostatné pokoje, koupelna a samostatné WC. K dal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 40 m², Frýdštejn
Před 164 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem slunného bytu v klidné části obce Bezděčín. Vstup prostornou předsíní, kuchyně s linkou a el. sporákem, dva pokoje, jeden s kamny na dřevo. Koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem. Velká komora, část... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 200
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Holýšově, ul. Italská
Před 164 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 po celkové rekonstrukci, umístěný v klidné části obce Holýšov, o celkové ploše 61m². Tato atraktivní nemovitost se nachází v cihlovém domě se dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, přímo v katastrálním území Holýšov. Byt je situován v přízemí. Byt o dispozici 3+1 zajišťuje příjemné bydlení pro jednotlivce, páry či malou rodinu. Nemovitost prošla kompletní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 58 m2 v Habartově, ul. Raisova
Před 164 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části Habartova, ulice Raisova, ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Byt je po předešlé rekonstrukci - disponuje plastovými okny, v koupelně naleznete pohodlnou rohovou vanu a samostatné wc. Pokoje jsou průchozí s možností úpravy pro oddělení. Kuchyň poskytuje dostatek prostoru pro vaše kulin... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 060 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 64 m², Kladno, ul. Ivana Olbrachta
Před 164 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jedná se o nebytový prostor! Nabízíme k pronájmu zajímavou nemovitost v srdci města Kladno. Jedná se o prostory s celkovou užitnou plochou 64 m², nacházející se na 1. nadzemním podlaží. Objekt je členěn do 3 místností, což umožňuje flexibilní využití jak pro obytné, tak i pro komerční účely. Nemovitost je v dobrém stavu a nachází se přímo v centru obc... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem mezonetového bytu 1+1, 98 m², Česká Lípa
Před 164 dny - ANNONCE
Pronájem mezonetového bytu 1+1 v České Lípě o rozloze 98 m2. Byt se nachází v bytovém domě ve 2. NP v centru města Česká Lípa. Nájem je 13500 Kč + 4.000 Kč služby. Tento byt je vhodný pro dvě mladší pracující... (více v detailu)
13 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 76 m², Mladá Boleslav, ul. 17. listopadu
Před 164 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk, 76m2 v Mladé Boleslavi, ul. 17. listopadu. Hledáte novostavbu bytu ve městě a zároveň s výhledem do přírody? Nabízíme vám ke koupi byt o dispozici 1+kk, upravený na 2+kk na okraji Mladé Boleslavi s přímým výhledem na přírodní rezervaci Radouč. Vstupní chodbou s koupelnou projdete do velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, vybaveným kuchyní se spotřebiči - vše ve vysoké kvalitě použitých materiálů. Vkusnou příčkou oddělená ložnice. Byt vás uspokojí po v... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 790 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 61 m², Prostějov, ul. nám. Spojenců
Před 164 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Přízemní byt o celkové velikosti 61 m2, je strategicky umístěn v blízkosti centra města Prostějova. Nabízí optimální dostupnost a příjemné prostředí k bydlení. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění po celý rok. Bytová jednotka je součásti multifunkční budovy. Nachází se v oploceném a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Jihlavě, ul. Vrchlického
Před 164 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte pronájem prosluněného bytu v novostavbě? Máme pro Vás pronájem nového bytu 1+kk s balkónem v klidné lokalitě. Byt se nachází ve 4. NP s výtahem a je situován na jihozápad. Je částečně vybaven kuchyňskou linkou a rozkládací pohovkou. K bytu lze pronajmout garážov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 23 m², Louny, ul. Čs.armády
Před 164 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk v OV v klidné lokalitě města Louny. Byt se nachází ve 2.patře panelového domu bez výtahu, je po rekonstrukci, má plastové okno, zděné jádro, novou kuchyňskou linku, v koupelně je sprchový kout, keramické obklady a dlažba, v pokoji plovoucí pod... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Prostějově, ul. Josefa Lady
Před 164 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní 1KK byt o užitné ploše 40 m2 v novostavbě z roku 2019, situovaný v Prostějově na ulici Josefa Lady. Tento byt se nachází ve 4. podlaží budovy s výtahem a nabízí balkon o velikosti 7 m2 s orientací oken i balkonu na jih, což zajišťuje dostatek denního světla a příjemné výhledy. Jedná se o jedinečnou nabídku v bezprostřední blízkosti vyhledávaného biokoridoru Hloučela. K bytu náleží také parkovací stání, což výrazně zvyšuje k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 87 m2, Praha 4 - Krč, ul. Hurbanova
Před 164 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný mezonetový byt 4+1 o celkové užitné ploše 80 m² s lodžií 7 m2, který se nachází v žádané lokalitě Praha 4 - Krč v 6. podlaží 12-podlažního panelového domu. Dispozice bytu: z předsíně se vchází do horní ložnice a vede odtud schodiště dolů do prostorné haly. Odtud je přístup do dalších dvou ložnic, obývacího pokoje, zděné koupelny a samostatného zděného WC. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a poskytuje pohodlné bydlení pro rodinu či jako investici... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², České Budějovice, ul. Lipenská
Před 164 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nový domov v Českých Budějovicích, který by nejen splňoval všechny vaše požadavky na pohodlné bydlení, ale zároveň nabízel atmosféru a styl? Máme pro vás jedinečnou nabídku – nádherný, kompletně zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 65m2 v žádané lokalitě Lipenská. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven přivítat své nové nájemníky, kteří ocení kvalitu a komfort. Nejenže se mohou těšit na moderní a plně vybavenou kuchyň, která je srdcem domova, ale také na příjemnou terasu o velik... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 000
 Kč
Přenechání komerčního prostoru k podníkaní
Před 165 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme přenechání komerčního prostoru po kompletní rekonstrukci s odstupným poplatkem. Adresa objektu: Komenského 360, Pohořelice. Výměra prostoru: 74 m2 Výměra skladovacího prostoru: 10 m2 Objekt je ve středu města u hlavní frekventované siln... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno