Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 3+1, Solnice, ul. Zahradní
Před 160 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem světlého a prostorného bytu 3+1 nachází se ve 2. nadzemním podlaží v klidné části obce Solnice. Nemovitost prošla rekonstrukcí a nyní je ve velmi dobrém stavu. Byt spojuje pohodlí a praktické aspekty bydlení - je ideální pro rodinu či jednotlivce hledající klid a prostor. Konstrukce budovy je smíšená, což bytu dodává jedinečný c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 93 m², Zlín, ul. Na Honech I
Před 160 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 93 m², situovaný na sídlišti ve vyhledávané části města Zlína. Byt se nachází v cihlové stavbě v 1. nadzemním podlaží z celkových 4. Interiér bytu je kompletně upraven pro komfortní bydlení - zahrnuje elegantně řešenou kuchyň na míru, klimatizaci pro příjemné klima během horkých dní a vestavěné skříně pro maximální využití prostoru. Celkový stav nemovitosti je velmi dobrý, což zajišťuje bezproblémové nastěhování bez nutnosti dalších inve... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 690 000
 Kč
Byt 3+1 s balkonem
Před 160 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nebaví Vás bydlet v malém bytě? Nyní máte jedinečnou možnost toto změnit! Nabízíme byt o velikosti 3+1 s balkónem v centru města Vamberk. Výhodou je možnost převzít hypotéku za úrokovou sazbu 1,89 %. V případě, že hledáte nemovitost k investici, toto můž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1• 113 m².V zastoupení majitele Vám
Před 160 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1• 113 m².V zastoupení majitele Vám nabízím slunný 2patrový mezonetový byt 3+1 v osobním vlastnictví v krásné lokalitě pražských Kunratic. Výměra tohoto velkorysého bytu je 113 m². V prostorném bytě se nachází šatna, která poskytuje dostatek úložných prostor. Ve všech pokojích je zavedená klimatizace. V bytě jsou dvě koupelny a 2x WC s vyhřívanými podlahami. Orientace je jih, východ a západ. Vybavení Miele, balkon, sklep, samostatná gará... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 69 m², Praha, ul. Na Celné
Před 160 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme byt o dispozici 3+kk na ul. Na Celné, v krásném činžovním domě. .Bytová jednotka o velikosti 69 m2 se nachází v atraktivní lokalitě Smíchova, v těsné blízkosti řeky. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a díky vysokým stropům působí velmi prostorným a moderním dojmem. Velkorysý obývací pokoj je propojen s ku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 850 000
 Kč
Pronájem byt 4+1, 177 m2, Praha 4 - Podolí
Před 160 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout luxusní byt 4+1,177 m2 s balkónem a, který se nachází ve 4 .NP cihlového domu v Praze 4 -Podolí s možnosti využívání terasy 30 m2 v 5 NP. Tento byt splňuje veškeré požadavky na komfortní bydlení v klidu na dosah centra města. Dispozičně je velmi dobře řešen. Hlavní velkorysá obývací místnost, ze které je vchod na balkon, odkud je překrásný výhled na Vltavu, Pražský hrad, Vyšehrad, nabízí dostatek prostoru i ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Deštné v Orlických horách
Před 160 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Máte rádi horský vzduch a klidné zázemí? A nebo třeba sháníte atraktivní investici s vizí pojmout nemovitost jako apartmán? Nabízíme Vám k prodeji útulný byt dispozičně řešený jako 2+kk po kompletní rekonstrukci o celkové užitné ploše 38 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě v Deštném v Orlických horách. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 2.NP. Díky své poloze, nabízí byt klidné bydlení s výbornou dostupností do přírody Orlických hor. Blízko centra a lyžařských středisek a zárove... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 770 000
 Kč
Pronájem pokoje, Příbor, ul. nábřeží Rudoarmějců
Před 160 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme zařízené pokoje v penzionu u řeky k dlouhodobému bydlení. Součástí ceny je internet, kabelová televize, úklid pokojů, doplňování toaletních potřeb, parkoviště s kamerovým systémem. Pokoje jsou vybavené. Každý pokoj má svoje patro na spaní pro případnou návštěvu. Výhled je do okras... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Plané, ul. Fučíkova
Před 160 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 po částečné rekonstrukci s lodžií o velikosti 67 m2. Byt se nachází ve 4 nadzemním podlaží, v zatepleném domě bez výtahu. Dispozice je tvořena třemi samostatnými pokoji, vstupní chodbou, kuchyní a koupelnou s vanou. Součástí prodeje je i veškeré vybavení! Vytápění je dálkové a do bytu je zaveden ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 750 000
 Kč
Byt 3+1, Březová, Okružní. Nabízíme k prodeji byt
Před 160 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Byt 3+1, Březová, Okružní. Nabízíme k prodeji byt 3+1+půda+sklep ve vyhledávané lokalitě v Březové u Sokolova. Samotná plocha bytu je cca 70m²+cca 25m² sklep a půda. Byt se nachází v 1. patře cihlového domu, ve kterém jsou pouze 3 byty. Byt prošel částečnou rekonstrukcí: dřevěná eurookna v celém bytě, plynový kotel viessmann (zajišťuje vytápění i ohřev vody), v celém bytě deskové radiátory, původní zděné jádro s novými... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 1700 m², Dolní Chvatliny
Před 161 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi zemědělský objekt v Mančicích, které jsou součástí obce Dolní Chvatliny. Celková užitná plocha budovy činí 1700 m2. V tuto chvíli objekt stojí na pozemku jiného vlastníka, ale součástí prodeje je i pozemek pod budovou a okolo o celkové ploše 1691 m2. Nový majitel již bude výlučným vlastn... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 290 000
 Kč
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 161 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 161 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu, Litvínov
Před 161 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Byt 1+kk, 1. podlaží panel. domu. V okolí se nachází mateřská a ZŠ, zastávka MHd. Sklep. Garsoniéra , pl. 21m... (více v detailu)
Ústecký kraj
350 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 41 m²/balkón Praha, ul. Na Zatlance
Před 161 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ideální domov či investice v srdci pražského Smíchova! Dispozičně je tento byt řešen jako 1+ kk s velkou terasou do klidného vnitrobloku, který vybízí k příjemnému posezení u kávy. Byt v novostavbě je umístěn ve 4. patře. Momentálně je byt již 8 let pronajímám spolehlivým nájemcem, který zajišťuje stabilní příjem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999 000
 Kč
Prodej bytu 115 m2, Liberec
Před 161 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Na prodej luxusní byt č. 1701 typu PENTHOUSE 4+kk, s maxi terasou v Liberci - developerký projekt Zahrada Gallas. Ve výhradním zastoupení klienta vám k prodeji nabízím exkluzivní byty typu PENTHOUSE o dispozici 4+kk, podlahové ploše 115 m, doplněný o rozlehlou terasu o velikosti 128 m. Tento jedinečný byt se nachází v novostavbě projektu Zahraday Gallas, v srdci krajského města Liberec, které je známé svou kompletní občanskou a dopravní vybaveností, s množstvím možných aktivit, krásné přírody v okolí, dostupných Jizerských hor, nabídkou letních i zimních radovánek, pomezí hranic s Polskem a Německem, kulturní a zážitkovou vybaveností samotného města. Bytová jednotka je umístěna v posledním patře moderních bytových domů, které jsou vybaveny a dostupné výtahem nebo po schodišti. Díky své poloze a velkorysé terase nabízí byt nejen dostatek soukromí, ale i úchvatné panoramatické výhledy na město Liberec, Ještědský hřeben a okolní krajinu. Toto je jedinečná příležitost pro ty, kteří se roz... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 576 957
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2724 m², Vamberk
Před 162 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní komerční pozemek o rozloze 2724 m², umístěný na okraji obce Vamberk, přímo u hlavního tahu směrem na Žamberk. Pozemek je ideálním místem pro rozvoj Vašeho podnikání díky své výborné dostupnosti a strategické lokalitě. Stav pozemku je hodnocen jako dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutnosti dalších značných investic do přípravy. Čeká zde na vás nejen možnost realizace různorodýc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 620 000
 Kč
Prodej garáže 19 m2, Cheb
Před 162 dny - ANNONCE
Jste z Chebu nebo okolí a hledáte prostornou garáž pro Vaše auto, motorku nebo pouze potřebujete někam uskladnit věci? ZAVOL... (více v detailu)
199 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 103 m², F-M, ul. 8. pěšího pluku
Před 162 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zajímavý obchodní prostor o velikosti 103 m², situovaný v atraktivní části Místek, přímo v centru obce. Tento prostor se nachází v přízemí budovy a skládá se z pěti místností, které jsou ideální pro různé podnikatelské aktivity, ať už se jedná o maloobchod, služby či kancelářské provozy. Umístění v dynamické části Místek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 000
 Kč
Prodej penzionu, 4156 m², Lázně Libverda
Před 162 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vítejte v exkluzivním penzionu v obci Lázně Libverda, který téměř volá po proměně v prosperující penzion či apartmánový dům. S rozlehlým pozemkem o rozloze 4156 m² a zastavěnou plochou 670m², nabízí tato nemovitost neomezený potenciál pro rozvoj v oblasti ubytovacího a turistického ruchu. Pokoje pro hosty, restaurace, terasa, tělocvična, kurty a máte ideální základnu pro kreativní a moderní přestavby, které přinesou maximální komfort pro budoucí hosty. Přidejte k tomu nádherný výhled do okolí a blí... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 814 000
 Kč
Prodej zavedeného kadeřnictví v měs
Před 162 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
exkluzivně prodej zavedeného kadeřnictví v městě Chodov u K. Varů. Jedná se o nebytový přízemní prostor panelového domu s vlastním vchodem a oknem z ulice o 38m, který lze použít i na jiné účely jako je například obchod, kancelář, sklad a podobně. Prostor je rozdělen na pracovní část-salon a technické zázemí. Které se skládá z WC, skladu a kanceláře s vlastním oknem která se též v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 210 000
 Kč
Mám zájem o byt v Borovanech a okolí
Před 162 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, mám zájem o byt ke koupi v okolí Borovan u Českých Budějovic. Dispozičně 2kk nebo 2+1.
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 162 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme byt k dlouhodobému pronájmu
Před 162 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující, tichý pár (vedoucí skladu a cukrářka) bez zvířat shání dlouhodobý pronájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný dům
Před 162 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v lokalitě Chmeliště okres Kutná Hora.
Středočeský kraj
4 290 000
 Kč