Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 5+kk, 133 m², Praha, ul. Pplk. Nováčka
Před 165 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 5+kk v Běchovicích, která poskytne dostatek prostoru a soukromí pro všechny obyvatele. Plány a vizualizace projektu jsou k dispozici, takže nový majitel bude mít jasnou představu o podobě dokončené stavby. Dům se nachází v klidné ulici. Vznikají zde moderní byty s veškerým komfortem, jako je kvalitní izolace, tepelné čerpadlo, dvě koupelny v každ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 81 m², Uherské Hradiště, ul. B.Buchlovana
Před 165 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt k pronájmu o dispozici 4+1 v Mařaticích na ulici Bedřicha Buchlovana. Výměra užitné plochy bytu činí 81 m2, k bytu náleží také prostorný sklep o výměře 15 m2. V bytě se nachází ... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, v Králově Lhotě
Před 165 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+1 a celkové ploše 70 m2. Tento podkrovní byt se nachází v obci Králova Lhota, která leží mezi údolími Skalice a Vltavy, kousek od Orlíku nad Vltavou. Bytová jednotka je vybavena kuchyňskou linkou, v koupelně vana a bojler na ohřev teplé vody. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, který ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 26 m², Plzeň, ul. Jesenická
Před 165 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný, dobře dispozičně řešený byt 1+kk o užitné ploše 26 m². Nachází se v žádané a klidné části obce Bolevec, v 6. podlaží panelového domu. Byt je v dobrém stavu a nabízí prakticky využitý prostor, který tvoří kuchyňský kout, obývací pokoj, prostornou chodbu a koupelnu s vanou a samostatným WC. Velkou předností je sádrokartonové přepažení obývacího prostoru pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 825 200
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 43 m², České Budějovice, ul. Riegrova
Před 165 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nyní máme pro Vás připravený byt k pronájmu o celkové velikosti 46 m² s balkonem, dispozičně 2+kk v centru města České Budějovice. Bytová jednotka se skládá ze vstupní chodby s šatní skříní, koupelny s vanou, umyvadlem a WC. Další místností bytu je kuchyň s obývací částí a sedačkou. Kuchyňská linka je vybavena sporákem, odsavačem par. Posledním pokojem tohoto bytu j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 87 m2, Praha 4 - Krč, ul. Hurbanova
Před 165 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný mezonetový byt 4+1 o celkové užitné ploše 80 m² s lodžií 7 m2, který se nachází v žádané lokalitě Praha 4 - Krč v 6. podlaží 12-podlažního panelového domu. Dispozice bytu: z předsíně se vchází do horní ložnice a vede odtud schodiště dolů do prostorné haly. Odtud je přístup do dalších dvou ložnic, obývacího pokoje, zděné koupelny a samostatného zděného WC. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a poskytuje pohodlné bydlení pro rodinu či jako investici... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 40 m², Frýdštejn
Před 165 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem slunného bytu v klidné části obce Bezděčín. Vstup prostornou předsíní, kuchyně s linkou a el. sporákem, dva pokoje, jeden s kamny na dřevo. Koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem. Velká komora, část... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 200
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 165 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74 m2 v Teplicích, ulice Na konečné v družstevním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v 1. patře, nabízí tak skvělý bezbariérový přístup. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná pro rodinu s dětmi nebo jako investice, která se Vám určitě vyplatí. Byt se skládá z předsíně, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou pokojů, koupelny s původním jádrem a odděleného WC a je nabízen včetně veške... (více v detailu)
Ústecký kraj
880 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, Teplice, ul. Edisonova
Před 165 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný moderně zařízený byt 2+kk o užitné ploše 42 m², který se nachází v oblíbené části Teplice-Trnovany, konkrétně na sídlišti Trnovany. Byt se pyšní svým umístěním na 6. podlaží z celkových 8 v panelovém domě s výtahem, což zajišťuje krásný výhled a dostatek denního světla. Byt prošel kvalitní rekonstrukcí, díky které zde najdete moderní vybavení a příjemné bydlení s funkčním dispozič... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Liberec, ul. Nádvorní
Před 165 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Výborná investiční příležitost jen pár minut od centra Liberce. Máme pro Vás nabídku krásného, světlého bytu 2+kk o celkové ploše 57 m2. Tento útulný byt se nachází jen pár minut od Ještědu. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. U kuchyňské linky propojené s obývacím pokojem, oceníte dostatek světla a prostoru.... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 95 m², Zdice, ul. Pod Šachtou
Před 165 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu útulný byt v řadovém rodinném domě ve Zdicích, v klidné lokalitě v ul. Pod Šachtou. Ve zvýšeném přízemí bydlí majitel, v 1. a ve 2. patře se nachází pronajímaný byt. Dispozice: kuchyň se spíží, obývací pokoj se vstupem na balkon, ložnice s menší komorou, koupelna s vanou a toaletou. V podkrovním patře je velký pokoj se zabudovanými úložnými prostory a samostatná toaleta s umyvadlem. Byt je částečně zařízen: kuchyňská linka se sporákem, na chodbě šatní skříň. K dispozici je krásná udržovaná z... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 81 m², Praha, ul. Rižská, garážové stání
Před 165 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk, 81 m2 se dvěma balkony a garážovým stáním v podzemním podlaží. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového bytového domu. Jedná se o stavbu sídliště z roku 2008 "Slunečný vršek" v blízkosti Hostivařského lesoparku a přehrady. Z prostorné chodby vedou dveře do dvou neprůchozích pokojů orientovaných západně do klidné ulice, koupelny, samostatné toalety, obývacího pokoje a dvou prostorných komor. V obývacím pokoji, situovaném na východ, je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 400 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 59 m², Ostrava, ul. Jantarová
Před 165 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nově nabízíme k pronájmu byt s balkonem, komorou a garážovým stáním v ceně, v lukrativní rezidenci Nová Karolina! Byt je zařízen moderní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů (myčka, trouba, lednice, mrazák, indukční varná deska). Plovoucí podlaha v obou pokojích i komoře. V koup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², České Budějovice, ul. Lipenská
Před 165 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nový domov v Českých Budějovicích, který by nejen splňoval všechny vaše požadavky na pohodlné bydlení, ale zároveň nabízel atmosféru a styl? Máme pro vás jedinečnou nabídku – nádherný, kompletně zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 65m2 v žádané lokalitě Lipenská. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven přivítat své nové nájemníky, kteří ocení kvalitu a komfort. Nejenže se mohou těšit na moderní a plně vybavenou kuchyň, která je srdcem domova, ale také na příjemnou terasu o velik... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Ostrava, ul. Československé armády
Před 165 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 3+kk, který vznikl z původně půdního prostoru. Byt se nachází v cihlovém domě na rozhraní Slezské Ostravy a Michálkovic poblíž Ostravské Zoo. Samotný byt je kvalitně a velmi vkusně vymyšlen - má efektivní podlahové vytápění pomocí topných fólií, ohřev vody vlastním bojlerem SMART (190l), kvalitní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, myčka, lednice s mrazákem, el. trouba) a s kamenným dřezem. Byt m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Přibyslavi, ul. Havlíčkova
Před 165 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 67m² v klidné části obce Přibyslav, situovaný ve 2. nadzemním podlaží zrevitalizovaného cihlového domu s celkem 3 podlažími. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají bydlení s výhledem na vlastní realizaci interiéru, jelikož byt vyžaduje celkovou rekonstrukci. Lokalita nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 780 000
 Kč
Prodej nemovitostí v obci Chlum u Staňkovic
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní soukromí a velkorysý prostor pro své podnikání? Pak právě pro vás je zde tato jedinečná nabídka rodinné usedlosti se 3 stavbami na pozemcích o celkové ploše 4677 m2 v obci Chlum u Staňkovic v okrese Kutná Hora. V tomto souboru nemovitostí se skrývá velký potenciál. Rodinný dům, kde z velké části proběhla rozsáhlá rekonstrukce má dispozici 4+1+2 koupelny a prostor pro vybudování další místnosti v podkroví. Další stavbou je velká stodola, která nabízí 2 dílny, soukromý bar, skla... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 490 000
 Kč
výrobní či skladovací prostor, 2
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních prostor o výměře 200 m, které doposud sloužily jako truhlářská dílna na výrobu nábytku a dalších komponentů. Tyto prostory mají dva přístupy. První část tvoří najížděcí rampa, sloužící k nakládce a vykládce materiálu a hotového zboží. V druhém případě lze do objektu vstoupit vedlejšími schody a uzamykatelnými dveřmi, které vedou na zadní chodbu. Ta propojuje dvě části celého komplexu. Chodby je možno využít k uskladnění materiálu. Samostatné vnitřní prostory slouží k výrobě. Dílna je vybavena stroji ke zpracování a obrábění dřeva - jedná se o pásovou brusku, formátovací pilu s prořezem, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Skladovací prostor 14m2, Břeclav
Před 167 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem skladovacího prostoru 14m, o rozměrech cca 4,8 x 2,9m. Nabízený prostor se nachází v budově v centru sídliště Na Valtické, ale kousek od hlavní cesty. Jedná se o samostatný, uzamykatelný prostor vhodný pro uskladnění věcí nebo dílničku na drobné výrobky. Nájemné činí 3.000,- Kč měsíčně + zálohy na energie 1.500,-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 167 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem nebytových prostor 105 m2 v ulici
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nebytových prostor 105 m2 v ulici Litoměřická, Praha 9 - Prosek.Pronájem kanceláře o velikosti 105 m2 na Litoměřické ulici, Praha 9 – Prosek. Tato prostorná kancelář nabízí bezbariérový přístup a sociální zařízení včetně koupelny se sprchovým koutem a WC. K dispozici je také malá kuchyňka. Prostory jsou vhodné pro využití ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Pronájem kanceláře/obchod/služby 16,8 m2 Příbram – Riegrova
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Možný pronájem kanceláře, obchodního místa, nebo prostoru pro poskytování služeb v obci Příbram, Riegrova ulice. Objekt se nachází v centru Příbrami kousek od náměstí T.G.M. pod nemocnicí. Nemovitost leží v přízemí domu a jedná se o samostatnou místnost o velikosti 16,80m2. Prostor nevybaven nábytkem, je zde umyvadlo. Ide... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Prodej garážové stání, 11 m2 - Brno - Slatina
Před 167 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej garážové stání, 11 m2 - Brno - Slatina.Nabízíme k prodeji kryté řadové parkovací stání v novostavbě na ulici Řípská s možností bezpečného parkování. Garážový prostor je průjezdný na z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
394 900
 Kč
Prodej nového nebytové prostoru o v
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej nebytového prostoru o velikosti 54 m, která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Nebytový prostor ateliér se nachází v prvním nadzemním podlaží tří podlažního domu v Praze 9 Horních Počernicích ulice Slatiňanská. Topení je zajištěné plynovým kotlem a je podlahové. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu prostor v rámci podlah a dlažeb, interiérových dveří, zařizovacích předmětů v koupelně a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 999 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 50 m², Železný Brod, Malé náměstí
Před 167 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu prostory v Železném Brodě na Malém náměstí, přímo v historickém centru města. Jedná s o dvě místnosti v přízemí budovy se vstupem z ulice, vybavení, barové zázemí, lavice,... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč