Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 50 m², Železný Brod, Malé náměstí
Před 167 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu prostory v Železném Brodě na Malém náměstí, přímo v historickém centru města. Jedná s o dvě místnosti v přízemí budovy se vstupem z ulice, vybavení, barové zázemí, lavice,... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji budovu bývalé barokní zámecké sýpky s pozemkem v obci Zalužany, okr. Příbram. Objekt stojí na okraji obce Zalužany v těsném sousedství silnice č. I/4. V současné době je objekt a pozemku využíván jako prodejní prostor - antik. K budově je přistaven objekt s kanceláří 8 m2, obytnou místností 15 m2 a sociálním zařízením 3 m2, který je obytný celoročně. Na pozemku náležícím k nemovitosti o rozloze 490 m2 je kopaná studna a ČOV. Nemovitost lze využí... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 650 000
 Kč
pronájem skladu 14 m2 s rampou v př
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 14m s rampou v 1.p.p v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) k dispozici u skladu. Jedná se o obchodní dům se stálou klientelou v husté ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700
 Kč
Prodej výrobního objektu, Konárovice
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej víceúčelového areálu v obci Konárovice. Areál se skládá z moderní zateplené haly 24x15 m, velkých dílen 30x12 m, skladovacích prostor 70x12 m a 6x15 m a rozsáhlé administrativní budovy se zázemím pro zaměstnance a 2 prostornými byty 3+kk. Součástí prodeje je i samostatný rodinný dům se zastavěnou plochou 135... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 900 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 320 m², Štědrá
Před 167 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Transformujte své podnikatelské vize v realitu s tímto unikátním výrobním objektem občanské vybavenosti, nacházejícím se přímo vedle malebného zámku Štědrá. Objekt nabízí neomezený potenciál pro a adaptaci podle vašich specifických potřeb a očekávání. Zjistěte, jak tento objekt může být tou správnou inv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
921 000
 Kč
Pronájem komerčního objektu - vesni
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prostor využívaných jako hostinec o půdorysu 99 m v obci Knížkovice, dva kilometry od obce Zdice a několik minut autem od nájezdu na dálnici D5. Objekt lze využít též pro komerční či skladovací účely. Ze vchodových dveří vstupujeme do hlavního sálu s výčepem, vybavením pro obsluhu a místy pro usazení hostů. V chladném období se o pohodlí postarají velká kachlová kamna. Nízké schodiště odděluje hlavní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem prostoru v Jablonci nad Nisou, ul. Dvorská
Před 167 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor pro manikúru a pedikúru v centru města Jablonec nad Nisou. Prostor o celkové ploše 14m2. Je zde připraveny vývody vody u podlahy a připojený průtokový ohřívač vody. Světl... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 110 m², Praha, ul. Štúrova
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi dobře udržovaný výrobní objekt o čtyřech místnostech a užitné ploše 110 m², umístěný v centru obce Modřany. Tento objekt se nachází ve dvoupodlažní panelové budově na prvním nadzemním podlaží a je ideální pro podnikatele hledající prostor pro lehkou výrobu, skladování či jako ateliér. D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 24 m², Staré Sedlo, ul. Sokolovská
Před 167 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor pro kancelář či služby v samém srdci Starého Sedla u Sokolova. Prostory nabízí plochu 24 m². Prostor aktuálně prochází rekonstrukcí. Tato nemovitost se nachází v centru obce, 3 minuty chůze od autobu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 420 m², Most, ul. Česká
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představte si místo, kde váš podnik bude prosperovat. Místo, které je jako stvořené pro váš byznys a které vás podpoří v jeho nejranějších fázích. Máme pro vás nabídku, která se neodmítá. Náš komerční prostor nabízí ideální kombinaci úctyhodného vzhledu a skvělé lokality, která přirozeně přitahuje potenciální klientelu. Umístění v hustě obydlené oblasti zaručuje, že vaše podnikání bude mít od prvního dne přístup k rozsáhlé zákaznické základně. Víme, že každý začátek je těžký, a p... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 9249 m², Perštejn
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pozemek o celkové výměře 9249 m² se nachází v bezprostřední blízkosti hlavní silnice E442/13, cca 2 km od obce Perštejn nebo 4 km od města Klášterec nad Ohří. Pozemek je určen především ke komerčnímu využití, např. pro stavbu čerpací st... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 8777 m², Šťáhlavy
Před 167 dny - ANNONCE
Vaše investice do budoucnosti začíná zde! Nabízíme k prodeji unikátní podíl souboru atraktivních a strategicky výhodných pozemků, které se nachází v lokalitě Šťáhlavy, na okraji obce. Celková plocha pozemků určených k prodeji je 8.777 m², což představuje vynikající příležitost pro podnikání, výrobu či skladování. Prodej zahrnuje zastavěnou plochu a nádvoří stejně jako manipulační plochy, skýtající široké využití. Šťáhlavy jsou místem s ... (více v detailu)
6 898 472
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 292 m², Loučná pod Klínovcem
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Tato horská chata je dokonalým útočištěm pro všechny, kteří touží po úniku z každodenního shonu a hledají klid v náručí přírody. Přitom nabízí vše, co je potřeba pro prosperující podnikání. Se svými šesti útulnými pokoji, restaurací, prostorným pozemkem a exkluzivním podkrovním apartmánem je chata připravena přivítat hosty toužící po horských dobrodružstvích nebo relaxaci. Navíc s výjimečnou polohou v těsné blízkosti sjezdovek K... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 900 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 15000 m², Obrubce
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní investiční příležitost. Prodej stavebních pozemků s manipulačními plochami a zelení, strategicky umístěné v obci přímo na hlavním tahu z Mladé Boleslavi do Jičína. Pozemky jsou vhodný pro výstavbu objektu, jak k bydlení, tak k turistick... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej garážového stání a sklepní kóje,Praha, ul. Holýšovská
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velké garážové stání o velikosti 28,68 m², kde mohou parkovat 2 vozy, šířka parkovacího stání je 4,785 m. K parkovacímu stání náleží velký zděný sklep o velikosti 6 m² umístěný přímo za stáním, kde mohou být motorky, kola, rezerva apod. Sklep je odvětrávaný s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 621 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 130 m², Beroun, ul. Česká
Před 167 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu obchodní prostory, které se nacházejí v části rodinného domu v centru obce Beroun. Prostory prošly v nedávné minulosti kompletní rekonstrukcí a aktuálně slouží jako bar se zahrádkou, specifikovaný k posezení u dobré kávy s vodní dýmkou. Prostory nabízejí i další možnosti k využití dle podnikatelského ducha nového nájemce, který může využít i druhé nadzemní podlaží, které je součástí pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 70 m², Lovosice, ul. 8.května
Před 167 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt ve velmi dobrém stavu, umístěný přímo v centru Lovosic, část Lovosice. Celková plocha pozemku činí 405 m² s užitnou plochou 70 m². Stavba je cihlová, což zaručuje vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Dispozičně objekt nabízí celkem 4 místnosti, což poskytuje flexibilní využití pro různé typy výrobních či obchodních aktivit. Její lokalita v centru... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej výrobního areálu, 4703 m², Lanškroun
Před 167 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výrobní areál, který je situován v průmyslové zóně na okraji obce Lanškroun, části Žichlínské Předměstí. Tento unikátní areál je rozprostřený na ploše 4703 m². Areál do nedávné doby fungoval jako zavedená a funkční jatka. Lokalita přináší klidné a příjemné prostředí, které poskytuje ideální podmínky pro po... (více v detailu)
Pardubický kraj
23 064 800
 Kč
Prodej, garáž, 20m2, Ostrava, ul. N
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji prodej řadové garáže o výměře 20m ve městě Ostrava-Mariánské Hory, na ulici Nájemnická. Garáž s rozměry cca 6,3 x 3 x 2,2 (d x š x v) je opatřena dvoukřídlými železnými vraty a přístu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
315 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, 52m
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem dvou průchozích kanceláří se sociálním zařízením v Opavě na ul. Krnovská. Prostory s podlahovou plochou 52m jsou umístěny ve 2. patře cihlového domu. K dispozici internet. Parkování možné po dohodě s majitelem přímo u domu pro 1-2 vozidla. Nájem činí 3.900,- Kč/měsíc + cca 2.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 900
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
1/2 domu na prodej
Před 167 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodám 1/2 RD, stav. pozemek, zahradu, cena 3,5 mil., Náchod, Dobenínská 279/1. Pěkné, více ústně.
Královéhradecký kraj
3 500 000
 Kč
Slušný muž shání menší byt k pronájmu
Před 167 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, sháním 1+kk(1) na dlouhou dobu v Praze u MHD, mám trvalé zaměstnání, jsem pořádkumilo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno