Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, Hamrníky
Před 177 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o užitné ploše 68 m² v oblíbené části Úšovice - Hamrníky, který se nachází v cihlovém domě na okraji obce. Byt je umístěn na třetím podlaží ze tří nadzemních a disponuje i podzemním podlažím, což případným majitelům nabízí mnoho možností jak přizpůsobit prostor svým potřebám a chutím. Díky svému umístění nabízí byt klidné bydlení s dostatečným soukromím a zároveň dobrý poměr dostupnosti do centra.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 50 m², Ostrava, ul. Utvenkova
Před 177 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o užitné ploše 50 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Ostrava - Zábřeh. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který má celkem čtyři podlaží. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje příjemné bydlení bez dalších nutných investic. Interiér bytu je prakticky rozdělen do 4 místností, které lze využít jako ložnice, pracovnu či ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², obec Hořany
Před 177 dny - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi byt 2+kk v obci Hořany, okres Nymburk. Byt je ve fázi hrubé stavby a můžete si ho tak dokončit dle vašich představ. Jeho plocha činí 53 m² a dispozičně je řešen předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, koupelnou a samostatným pokojem. Možnost odkupu části zahrady. Veškerou občanskou vybavenost nalez... (více v detailu)
1 720 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk,komora+spíž 94 m², Plzeň, ul. Na Belánce
Před 177 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk,velká komora, kterou je možno využít jako další pokoj+spíž s užitnou plochou 94 m², umístěný v atraktivní části Jižní Předměstí, Plzeň. Tento byt se nachází ve druhém patře cihlového domu s pěti nadzemními a jedním podzemním podlažím, který prošel kompletní rekonstrukcí – od zateplení po výměnu oken, podlah, moderního zařízení koupelny i WC. Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči, což zajišťuje vysoký standard bydlení. K bytu patří také komora a spíž, které ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 510 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Praze, ul. Na bělidle
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o užitné ploše 65 m², nacházející se v žádané lokalitě Smíchov, v srdci Prahy. Byt prošel rekonstrukcí, je umístěn na prvním patře čtyřpatrového, cihlového domu. Byt se skládá ze dvou pokojů, prostorné kuchyně, koupelny a samostatného WC. Tato nemovitost se nachází v klidné části centra Prahy s kompletní občanskou vybaveností – obchody, restaurace, kavárny... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Praha, ul. Makedonská
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi bytu o velikosti 106 m2 s balkonem o velikosti 16 m2, nacházejícího se ve 2. nadzemním patře novostavby v blízkosti Parku přátelství 5 minut chůze od Metra C - Střížkov. Tento prostorný a moderní byt nabízí komfortní bydlení a skvělou životní atmosféru. Při vstupu do bytu vejdete do chodby s vestavěnou skříní, která Vám poskytne dostatek úložného prostoru. Dále se zde nachází praktická pracovna a komora pro Vaše potřeby. Obývací pokoj spojený s kuc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 45 m², Frýdek-Místek, ul. Jana Čapka
Před 177 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 45m², který se nachází ve vyhledávané části obce - Frýdek. Byt je umístěn v 6. patře z celkových 7 s dostupným výtahem. Byt je připravený k okamžitému nastěhování. Jedná se o klidné bydlení v lokalitě s dobrou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností v okolí.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 700
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chrudimi, ul. Hradištní
Před 177 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prostorný byt 3+1 v panelovém domě v 1. patře na velmi klidném místě v Chrudimi. Byt má 74 m2, je členěn na kuchyni, dvě ložnice, koupelnu s WC a obývací pokoj se vstupem na balkon, která Vám umožní relaxovat s příjemným výhledem do zeleně. Byt je ideální volba pro ty, kdo hledají klidné bydlen... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 58 m², Horoměřice, ul. T. G. Masaryka
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 2+kk s užitnou plochou 58 m² v druhém podlaží novostavby z roku 2022 v klidné části obce Horoměřice - Praha západ. Šikovně řešená dispozice zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkón, ložnici, koupelnu s vanou a toaletou. Nemovitost se nabízí včetně vybavení a v ceně je též také sklepní kóje a vlastní par... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 177 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk, o celkové velikosti 80 m², v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²) a možností parkovacího stání (za příplatek) formou lift. V nabídce jsou poslední dva byty 3+kk o velikostí 80 m². Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Cel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 36 m², Pardubice, ul. Dubinská
Před 177 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dvoupokojový byt umístěný ve 3. podlaží bytového domu s výtahem. Za vstupními dveřmi je předsíň, ze které lze vstoupit do koupelny nebo vlevo do obývacího pokoje, v něm je vestavěná skříň se sklápěcím lůžkem a kuchyňskou linkou s myčkou a ledničkou. V čele místnosti je balkonové okno vedoucí na lodžii s jihozápadním výhledem. Vpravo je vstup do menšího dětského pokoje s vestavěn... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Bílina, ul. Sídliště Za Chlumem
Před 177 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu byt 2+1 se sklepní kójí v osobním vlastnictví o velikosti 64 m2, ul. Za Chlumem v Bílině. Byt je po rekonstrukci koupelny, ve které je umístěna vana, umyvadlo a WC, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s kuchyňskou linkou, sporákem a troubou. Pronají... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Kraslicích, ul. B. Smetany
Před 177 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1, o celkové užitné ploše 59 m², situovaný na 2. podlaží panelového domu ve vyhledávané lokalitě Kraslic, v klidné části sídliště. Byt se skládá ze tří místností, které jsou ideálně rozložené pro komfortní rodinné bydlení. Tento objekt se nachází ve strategicky ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 480 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Libenice
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+kk o ploše 88 m² v novostavbě v klidné části Libenic. Unikátností této nemovitosti je kombinace moderního bydlení s praktickým řešením - vlastní vstup zajišťuje komfortní přístup, předzahrádka o výměře cca 18 m2 nabízí příjemné místo pro odpočinek. Interiér oživuje dřevěné schodiště s úložným prostorem pod ním. K dispozici jsou také dvě toalety pro větší pohodlí. V I. NP se nachází vstupní chodba, technická místnost s WC a prostorný obývací pokoj s kuchyňským k... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 83 m²
Před 177 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 2+kk s balkónem v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 67 m2 z toho je obytná plocha bytu 61 m2, k bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se ve 2 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 102 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 31 m², Karviná, ul. tř. Těreškovové
Před 177 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Zprostředkuji Vám podnájem bytu v žádané lokalitě části Karviná, poblíž kina a supermarketu. Byt je po částečné rekonstrukci, v domě po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Prodej byt 4+kk, 103 m², Praha 5, ul. Na Farkáně III Smíchov
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk s mezonetovou dispozicí, o celkové užitné ploše 103 m², umístěný ve velmi žádané a klidné části Radlice, Praha 5. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu. Součástí bytu je sklep. Tento dům na kopci vyniká především svou polohou kousek od centra s překrásným výhledem do okolí, poskytujícím nejen pohodlí, ale i výjimečnou atmosféru pro život. Byt má hned dva vchody, což zvyšuje komfort ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 389 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 65 m2, Praha 12 - Modřany, ul. Poljanovova
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+kk s lodžií o velikosti 65m2. Byt se nachází ve 4. podlaží 12 podlažního panelového domu s výtahem v Praze 12 - Modřanech. Dům je po kompletní revitalizaci. Dispozice bytu je řešena chodbou se samostatnými vstupy do všech místností: obývací pokoj s kuchyní, ložnice s lodžií, pokoj, koupelna a wc zvlášť, okna jsou orientována na východ. K bytu náleží sklep. Z důvodu zachování soukromí majitelů byla pro zobrazení bytu použita umělá inteligence, která zp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 248 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Duchcově, ul. Zahradnictví
Před 177 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám pěkný byt 2+1 o velikosti 52m2 s lodžií v osobním vlastnictví, který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu. Ulice Zahradnictví v Duchcově, je jednou z nejvyhledávanějších lokalit k bydlení díky svému klidnému a příjemnému prostředí a také díky svému umístění kousek od centra města Duchcov. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. V koupelně, na toaletě, na chodbě a v kuchyni je kera... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 85,3 m², Žarošice
Před 177 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt 2+1 s podlahovou plochou 85,3 m², který se nachází v žádané, klidné části obce Žarošice. V ceně bytu je i parkovací stání hned u domu a sklep. Tento byt je situován v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové novostavby a disponuje vlastní zahradou, což představuje ideální kombinaci pohodlí bydlení v bytu a volnosti rodinného domu. Byt se skládá ze tří prostorných místností, které jsou navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám moderního bydlení. Vyznačuje se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Velké Opatovice, ul. nám. Osvobození
Před 177 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku v rodinném domě v obci Velké Opatovice, na ulici náměstí Osvobození. Dispozice bytu 2+kk s výměrou 47 m², nacházející se v 2. NP cihlového domu. Dispozice: dva pokoje, kuchyň a koupelna s WC. K bytu náleží prostorná půda (70 m²), dále podíl na společných prostorách domu a dvůr. Vytápění centrálním pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 410 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Žatci, ul. Otokara Březiny
Před 177 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt 2+kk v Žatci o výměře 52 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, koupelny, chodby a dětského pokoje. Byt se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 200
 Kč
Prodej bytu 3+1, Kladno, ul. Římská
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Krásný den, přináším Vám nabídku bytu, který svým provedením, lokalitou a dispozicí představuje atraktivní bydlení pro mladé rodiny i jednotlivce. Byt se nachází ve 3.patře cihlové bytovky, kterou v blízké době čeká revitalizace. Ovšem byt prošel čerstvou, kompletní a velice povedenou rekonstrukcí s velmi krásným výsledkem, což fotografie a video mluví za vše. Luxusní provedení navíc s praktičností a aby toho nebylo ještě málo, jedná se o jednu z nejvíce vyhl... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83 m² se zahradou
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk se zahradou v klidné části obce Radim u Kolína. Nemovitost je situována na pozemku o výměře 272 m², celková užitná plocha domu činí 83 m². Jedná se o novostavbu s nadčasovým designem a technologiemi. Je postavena z kvalitních materiálů s důrazem na funkcionalitu a komfort bydlení. Dům je řadový, s excelentní dispozicí, prostor na jednom nadzemním podlaží, což zajistí pohodlné bydlení pro celou rodinu. Zděná konstrukce zaručuje vysokou trvanlivost a nízké energetic... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 199 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 61 m², Brno, ul. Veletržní
Před 177 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt o dispozici 3+1 s lodžií a klimatizací, v žádané lokalitě Staré Brno. Byt se nachází v 11. a zároveň posledním patře panelového domu, z něhož se otevírá výhled na město. Dispozice zahrnuje dvě samostatné ložnice, šatnu, kuchyň s přístupem na lodžii, prostorný obývací pokoj a koupelnu s WC... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč