Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 47 m², Praha, ul. Veverkova
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní byt 2+kk v Residenci Veverkova 19, situovaný v příjemné lokalitě Prahy 7- Holešovice. Tento krásně zrekonstruovaný byt se nachází v cihlovém domě na 2. poschodí z čtyř nadzemních podlaží. Celková užitná plocha bytu je 47 m². Interiér bytu je vybavený kvalitními materiály, jakými jsou dřevěné podlahy, italská slinutá dlažba, a nabízí i funkční komfort ve formě vestavných skříní v provedení vysoký lesk a podlahového topení, což zaručuje vysoký standard bydlení. Byt s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Pardubice - Semtín
Před 175 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytové jednotky 1+kk včetně zařízení (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, digestoř, vestavná skříň, postel, stůl a židle) s plochou cca 28 m² v Semtíně. Ve společných prostorách je k využití také pračka a sušička. Jde o klidnou lokalitu s dobrou dostupností do centra (zastávka MHD 50 m). Poplatky za energie pro 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Rokytnice nad Jizerou
Před 175 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+1 o užitné ploše 60 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v horském městě Rokytnice nad Jizerou. Dům v současné době prochází zateplením. Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému bydlení. Dispozice: chodba, obývací pokoj s ... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem apartmánu, 110 m², Plzeň, ul. Zbrojnická
Před 175 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem apartmánu o dispozici 3+1 a o výměře 110 m², který se nachází v hotelov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
33 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Mongolská
Před 175 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji Vám nabízíme družstevní byt 3+1 na ulici Mongolská v Ostravě - Porubě. Nachází se ve 3. nadzemním podlaží z celkových 6 panelového domu s výtahem a skládá se ze vstupní chodby, obývacího pokoje s balkonem, dvou pokojů, kuchyně a oddělené koupelny a toalety. Součástí je také sklepní kóje. Jedná se o družstvo dvou vchodů, které se souhlase... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 110 m², Praha, ul. Jíchova
Před 175 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardní, vybavený byt 3+kk, s možností změny dispozice na 4+kk řízený chytrou domácností o celkové ploše 110 m², umístěný ve 3. nadzemním podlaží domu v klidné části Prahy 9. Byt prošel zdařilou a nákladnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí komfortní bydlení s moderním interiérem a vším, co k pohodlnému bydlení potřebujete. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj se vstupem na lodžii spojený s kuchyní a jídelnou, ložnici s prostornou šatnou a pracovnou, dětsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 700 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Mladé Boleslavi, ul. U stadionu
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivní pronájem moderního bytu v Mladé Boleslavi, v ulici U stadionu. Tento útulný byt o dispozici 2+kk nabízí veškerý komfort ve vyhledávané lokalitě. Dispozice : vstupní chodba, samostatné WC, koupelna s umyvadlem a sprchou. Z chodby se dostanete do obývacího pokoje spojeného s kuchyní, která je... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 57 m2, OV, Jeseník, ul. Tyršova
Před 175 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
V zastoupení majitelů nabízíme prodej bytu 2+1, který se nachází v posledním patře velmi dobře udržovaného domu bez výtahu. Dům je zateplený, je hotová fasáda, vchodové dveře a opravená střecha. Byt je prostorný, jedná se o dva neprůchozí pokoje, kuchyň, předsíň, koupelnu s toaletou a velkým plusem je i komora v bytě - možno jako šatna nebo kan... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 790 000
 Kč
Pronájem bytu 5+kk, 105 m², Kutná Hora - Šipší
Před 175 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 5+kk po rozsáhlé rekonstrukci o užitné ploše 105 m². Tento prostorný byt se nachází v klidné části obce Šipší, katastrální území Kutná Hora. Je umístěn v cihlovém domě s podzemním a dvěma nadzemními podlažími - konkrétně se jedná o první podlaží. Byt prošel modernizací, přičemž nebylo opomenuto ani zdravé vnitřní klima díky instal... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 400
 Kč
Prodej 2+kk, plocha 48,7 m2, 6. NP, Praha 4
Před 176 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jednotka má dispozici 2+kk a podlahovou plochu 48,7 m2. Nachází se v 6. podlaží. Pěkné výhledy nabízí jak vyšší podlaží, tak i ta nižší. Celková plocha jednotky je 48,7 m2. Dispozice: 2+kk Celková plocha: 48,7 m2 Podlaží: 6 Výtah: ano Sklep: 2,7 m2 Stav jednotky: fit out Parkování: ano Koupě bytu je možná ihned. Financování koupě bytu hypotékou Vám rádi zajistíme. Další prostor skýtá pochozí střecha jako vyhlídková terasa a místo k odpočinku. Jednotka ve standardu Fit out je doko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 079 000
 Kč
Garáž Vlašim
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám garáž ve Vlašimi na Severním sídlišti, cena dohodou. Já Vám zašlu foto a detailní info.
Středočeský kraj
Neuvedeno
pronájem nových kancelářských prost
Před 177 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu velmi pěkné reprezentativní kanceláře v Plzni na Slovanech, Houškova ul. . Vhodné jako sídlo firmy a její zázemí, pro advokátní kancelář, daňovou a účetní kancelář , call centrum apod. Umístění kanceláří: v prvním patře budovy s možností rozšíření prostor o přízemí Velikost nabízených prostor: pět kanceláří různé velikosti se zázemím /kuchyňka, WC, balkon, velká vstupní chodba / kanceláře mají celkovou čistou výměru 105 m čtv. Zázemí je o ploše 28,70 m čtv. . Každá kancelář má vstup ze zázemí- z chodby, čtyři kanceláře lze používat i jako průchozí . Celková pronajímaná plocha 133,70 m čtv. . V případě potřeby větších prostor můžeme nabídnout také právě dokončované kanceláře ve zvýšeném přízemí o ploše 69 m čtv. čisté plochy + zázemí o výměře 22 m čtv. . Za příplatek si lze pronajmout suché a čisté sklepní prostory např. pro archív. Dodávka internetových služeb není předmětem nájmu, ale můžete pro připojení využít stávající technic... (více v detailu)
Plzeňský kraj
33 500
 Kč
Pronájem kanceláře v centru města 28,1 m2.Pronájem
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře v centru města 28,1 m2.Pronájem prostorné kanceláře 28,1 m2, ve 3. patře historické budovy "Palác Merku" v centru města. Kdo rád pracuje a potřebuje výhled, který ho dokáže uvolnit a uklidnit jeho myšlenky, je tahle kancelář ta pravá. Pracovat a nabíjet se energií je ta správná volba k úspěchu. Jedná se o jednu m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 436
 Kč
Pronájem kanceláře, 22 m², Líšnice, ul. Spálený Mlýn
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidnou kancelář nebo pracovnu, kam se můžete uklidit od ruchu velkoměsta, máme tu pro vás k pronájmu tento krásný kancelářský prostor v rezidenci Spálený Mlýn, jen 20 min od Prahy. Spálený Mlýn se nachází vedle obce Líšnice, která je na 14. km dálnice D4 (Strakonická). Nachází se v malebném údolí, kterým protéká potok. V areálu je vybudováno zákoutí k posezení v zeleni. Apartmán... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 61 m², Prostějov, Spojenců
Před 177 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Přízemní kancelářský prostor, o celkové velikosti 61 m2, je strategicky umístěn v blízkosti centra města Prostějova. Nabízí optimální dostupnost a pohodlné pracovní prostředí. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění po celý rok. Kancelář je umístěna v oploceném areálu a napojená na pult centrálního zabezpečení. Vlastní sociální zázemí s WC a sprchou zvyšuje pohodlí a umožňuje, aby byl pracovní den co nejefektivněj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 39 m², Plzeň, ul. Arbesova
Před 177 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kanceláře pro tichý a nerušený provoz s možností vlastní zahrady? Máme pro Vás kanceláře o celkové výměře 39 m2 + 34 m2 předzahrádka, které se nachází v přízemí nové budovy v Plzni na Borech, ul. Arbesova. Bezplatné parkování a nově udělaný inter... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 25 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář celkem o velikosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 513
 Kč
Podnájem kancelářského prostoru, 37 m², Praha, ul. Spálená
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte kancelář v centru Prahy s perfektní dostupností? Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu na lukrativní adrese ulice Spálená, Nové Město. Kancelářské prostory o užitné ploše 37 m² sestávají ze 3 místností doplněných o samostatnou toaletu. Prostory se pronajímají částečně zařízené a jsou v dob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2326 m², Praha
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o velikosti 2326 m² v atraktivní části Prahy – v Modřanech. Tento unikátní komerční pozemek je ideální pro vznik restaurací, sportovních, kulturních zařízení nebo objektů spojených se školstvím, zdravotnictvím. Příležitost se nabízí i pro realizaci služebních bytů, ubytovacích zařízení či administrativních a obchodních ploch do 200 m², které budou sloužit veřejnosti. K dispozici je podíl 7/8 na pozemku, zbylý díl vlastní Česká r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 200 000
 Kč
Pronájem rodinného domu s obchodem, ul. nám. T. G. Masaryka
Před 177 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Na historickém náměstí ve Smečně nabízíme tento nadčasový dům, který v sobě spojuje komerční prostor s možností podnikání a útulný byt v jednom. Přízemí domu disponuje prostorným komerčním prostorem s vlastním sociálním zázemím, který je jako stvořený pro podnikání. Tento komerční prostor vás osloví svou viditelností a výhodnou polohou na frekventovaném náměst... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 177 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekonstr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 72 m², Jablonec nad Nisou
Před 177 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor na Paseckém náměstí v Jablonci nad Nisou. Dispozičně řešeno, vstup s recepcí a sociálním zázemím, dvě neprůchozí místnosti, tech.místnost, z... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 117 m², Přerov, ul. Za Mlýnem
Před 177 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem výrobních/skladových prostor v 2. nadzemním podlaží v areálu OSMEK v Přerově. Přístup je zajištěn výtahem o nosnosti 1 tuna nebo po schodišti. Prostor je členěn jako jeden větší prostor určený například k výrobě. Menší prostor, který může sloužit jako kancelář. Na patře je k dispozici WC. Areál dispon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Prodej garáže v Praze, ul. Novobohdalecká
Před 177 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž o užitné ploše 18 m² v klidné části Michle. Objekt se pyšní nově instalovanými vraty a nachází se ve velmi dobrém technickém stavu. Garáž je postavena z cihly a stojí na pozemku pronajímaném 4 tis/rok.. Umístění na prvním nadzemním podlaží umožňuje snadný přístup a využití.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499 000
 Kč
Pronájem parkování v kryté garáži,
Před 177 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k dlouhodobému podnájmu celkem 15 parkovacích stání v novostavbě bytového domu v samé centru Liberce, ul. Papírová. Parkovací stání jsou nově zkolaudována v nové budově, vjezd přes apli... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč