Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+kk v Rychnově nad Kněžnou, ul. Mírová
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte investiční příležitost? Nabízíme k prodeji byt 1+kk o celkové podlahové ploše 30 m² v Rychnově nad Kněžnou. Byt je v dobrém stavu připravený k nastěhování nebo k okamžitému nabídnutí do pronájmu. Je ideální pro jednotlivce nebo jako startovní byt pro mladý pár. Tento byt se nachází v bezbariérovém panelovém domě ve 3. nadzemním podlaží s výtahem. Díky své poloze nabízí klidné bydlení s veškerými výhodami městské infrastruktur... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 590 000
 Kč
Bytová jednotka 2+kk, 56m2, 5.NP, R
Před 178 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klien... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 992 407
 Kč
Prodej bytu 2+1, 85,3 m², Žarošice
Před 178 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt 2+1 s podlahovou plochou 85,3 m², který se nachází v žádané, klidné části obce Žarošice. V ceně bytu je i parkovací stání hned u domu a sklep. Tento byt je situován v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové novostavby a disponuje vlastní zahradou, což představuje ideální kombinaci pohodlí bydlení v bytu a volnosti rodinného domu. Byt se skládá ze tří prostorných místností, které jsou navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám moderního bydlení. Vyznačuje se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 950 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 200 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 200,1 m2 a pozemkem 100 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V patře j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 479 999
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Ústí nad Orlicí, ul. 17. listopadu
Před 178 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o podlahové ploše 29 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, v žádané lokalitě v Ústí nad Orlicí, přímo u náměstí. Tato nemovitost je ideálním řešením pro investora, jednotlivce nebo mladý pár hledající bydlení v centru s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V bytě proběhla rekonstrukce a aktuálně zde bydlí spolehlivá, platící nájem... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 495 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Velké Opatovice, ul. nám. Osvobození
Před 178 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku v rodinném domě v obci Velké Opatovice, na ulici náměstí Osvobození. Dispozice bytu 2+kk s výměrou 47 m², nacházející se v 2. NP cihlového domu. Dispozice: dva pokoje, kuchyň a koupelna s WC. K bytu náleží prostorná půda (70 m²), dále podíl na společných prostorách domu a dvůr. Vytápění centrálním pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 410 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 78 m², Mladá Boleslav, ul. Štyrsova
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení s vlastní zahradou? Chcete bydlet kousek od přírody, přitom téměř v centru města? Máme pro Vás pronájem bytu 3+1 v rodinném domě v Mladé Boleslavi, v ulici Štyrsova. Jedná se o polovinu rodinného domu rozděleného na dvě bytové jednotky, každá s vlastním vchodem, dvorkem a malou zahradou. Byt prošel rekonstrukcí a má plastová okna. Dispozice: 1.NP - vstupní chodba, WC, kuchyně a obývací pokoj. 2.NP - chodba, 2 ložnice a koupelna s vanou. Na dům je... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Mělník, ul. Oldřicha Wenzla
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás pronájem bytu 2+1 ve zděném bytovém domě, který prošel revitalizací, ve městě Mělník, ul. Oldřicha Wenzla. Dispoziční řešení: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelním koutem, koupelna s vanou a samostatné WC. Bytová jednotk... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Hradci Králové, ul. Akademika Heyrovského
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk o užitné ploše 30 m², umístěný v žádané lokalitě Hradce Králové v blízkosti Fakultní nemocnice, Univerzity Hradec Králové, Karlovy Univerzity a samozřejmě centra města. Díky své poloze a dispozici je tento byt ideální pro jednotlivce nebo jako investice k pronájmu. Zde o nájemníky skutečně nouzi mít nebudete. Navíc se prodává plně zařízený a jak vidíte je v dobrém stavu, což umožňuje okamžit... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 999 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Prostějov, ul. sídl. E. Beneše
Před 178 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 1+1 v Prostějově na sídlišti E. Beneše. Jedná se o byt s užitnou plochou 32 m2 a sklep má celkem 4 m2. Byt prošel rekonstrukcí a pronajímá se včetně nového vybavení. Na oknech jsou venkovní rolety. Jedná se o slunný, světlý byt s orientací na jih. Před okny bytu jsou stromy, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. Šrobárova - Vinohrady
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej útulného bytu 2+kk ve 3. patře s výtahem v nově zrekonstruovaném cihlovém domě na Vinohradech. Poloha bytu je vyhledávaná lokalita s veškerou dopravní dostupností a občanskou vybaveností, 3 min pěšky od stanice metra Želivského nebo 2 min pěšky od tramvaje, obchodní centrum Flora, školy, školky. Družstevní vlastnictví (anuita 0), převod do OV možný v roce 2027. Byt je dobře dispozičně řešený s výhledem do ze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Ostrava, ul. Bulharská
Před 178 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně upravený byt 1+1 v osobním vlastnictví. V bytě je upravené jádro, PVC podlahy a parkety, komora, celkově je byt ve velmi zachovalém a udržovaném stavu. Dům je po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplení, vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 400
 Kč
Prodej bytu 3+1, balkon, garáž+zahrada v Lestkově
Před 178 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt o dispozici 3+1, o velikosti 101m2 s balkonem 6m2, sklepem 10m2 a garáží 16 m2 a zahradou k užívání o rozloze 215m2 v Lestkově, okr. Tachov, Plzeňský kraj. Byt je po kompletní rekonstrukci a prodává se kompletně vybavený. Topení v domě zajišťuje cen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 58 m2 v Habartově, ul. Raisova
Před 178 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části Habartova, ulice Raisova, ve 2. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Byt je po předešlé rekonstrukci - disponuje plastovými okny, v koupelně naleznete pohodlnou rohovou vanu a samostatné wc. Pokoje jsou průchozí s možností úpravy pro oddělení. Kuchyň poskytuje dostatek prostoru pro vaše kulin... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 080 000
 Kč
Prodej byt 4+kk, 103 m², Praha 5, ul. Na Farkáně III Smíchov
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk s mezonetovou dispozicí, o celkové užitné ploše 103 m², umístěný ve velmi žádané a klidné části Radlice, Praha 5. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu. Součástí bytu je sklep. Tento dům na kopci vyniká především svou polohou kousek od centra s překrásným výhledem do okolí, poskytujícím nejen pohodlí, ale i výjimečnou atmosféru pro život. Byt má hned dva vchody, což zvyšuje komfort ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 389 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 88 m², Libenice
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+kk o ploše 88 m² v novostavbě v klidné části Libenic. Unikátností této nemovitosti je kombinace moderního bydlení s praktickým řešením - vlastní vstup zajišťuje komfortní přístup, předzahrádka o výměře cca 18 m2 nabízí příjemné místo pro odpočinek. Interiér oživuje dřevěné schodiště s úložným prostorem pod ním. K dispozici jsou také dvě toalety pro větší pohodlí. V I. NP se nachází vstupní chodba, technická místnost s WC a prostorný obývací pokoj s kuchyňským k... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 390 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Děčín, ul. Kamenická
Před 178 dny - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu o dispozici 3+kk a výměře 75 m2 ve 2. patře zděného domu v širším centru obce Děčín - Nové Město, ul. Kamenická. Byt prošel rekonstrukcí a má plastová okna, která skvěle izolují hluk z ulice, novou kuchyňskou linku včetně spotřebičů (plynový vařič, el. horkovzdušná trouba, digestoř a myčka), novou koupelnu s vanou a plovoucí podlahy. Vnitřní dřevěné dveře jsou po renovaci. K dispozici je zde samostatná toaleta a komora s úložným prostorem v předsíni. O vytápění a teplou vodu ... (více v detailu)
12 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Kraslicích, ul. B. Smetany
Před 178 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1, o celkové užitné ploše 59 m², situovaný na 2. podlaží panelového domu ve vyhledávané lokalitě Kraslic, v klidné části sídliště. Byt se skládá ze tří místností, které jsou ideálně rozložené pro komfortní rodinné bydlení. Tento objekt se nachází ve strategicky ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 480 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Bílina, ul. Sídliště Za Chlumem
Před 178 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu byt 2+1 se sklepní kójí v osobním vlastnictví o velikosti 64 m2, ul. Za Chlumem v Bílině. Byt je po rekonstrukci koupelny, ve které je umístěna vana, umyvadlo a WC, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s kuchyňskou linkou, sporákem a troubou. Pronají... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 58 m², Horoměřice, ul. T. G. Masaryka
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 2+kk s užitnou plochou 58 m² v druhém podlaží novostavby z roku 2022 v klidné části obce Horoměřice - Praha západ. Šikovně řešená dispozice zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkón, ložnici, koupelnu s vanou a toaletou. Nemovitost se nabízí včetně vybavení a v ceně je též také sklepní kóje a vlastní par... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 36 m², Pardubice, ul. Dubinská
Před 178 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dvoupokojový byt umístěný ve 3. podlaží bytového domu s výtahem. Za vstupními dveřmi je předsíň, ze které lze vstoupit do koupelny nebo vlevo do obývacího pokoje, v něm je vestavěná skříň se sklápěcím lůžkem a kuchyňskou linkou s myčkou a ledničkou. V čele místnosti je balkonové okno vedoucí na lodžii s jihozápadním výhledem. Vpravo je vstup do menšího dětského pokoje s vestavěn... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Praha, ul. Makedonská
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi bytu o velikosti 106 m2 s balkonem o velikosti 16 m2, nacházejícího se ve 2. nadzemním patře novostavby v blízkosti Parku přátelství 5 minut chůze od Metra C - Střížkov. Tento prostorný a moderní byt nabízí komfortní bydlení a skvělou životní atmosféru. Při vstupu do bytu vejdete do chodby s vestavěnou skříní, která Vám poskytne dostatek úložného prostoru. Dále se zde nachází praktická pracovna a komora pro Vaše potřeby. Obývací pokoj spojený s kuc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 45 m², Frýdek-Místek, ul. Jana Čapka
Před 178 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 45m², který se nachází ve vyhledávané části obce - Frýdek. Byt je umístěn v 6. patře z celkových 7 s dostupným výtahem. Byt je připravený k okamžitému nastěhování. Jedná se o klidné bydlení v lokalitě s dobrou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností v okolí.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 700
 Kč
PRODEJ BYTU 3+KK -KLADNO.
Před 179 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
PRODEJ BYTU 3+KK -KLADNO. 3+KK o velikosti 69m2 v klidné lokalitě na okraji města Kladna. Byt je velmi dobře vyřešen výhodou je poloha bytu. Disponuje 2 světlými neprůchozími pokoji o velikosti 10m2 a 13m2.Prostornou chodbou 9,2m2,OP o velikosti 26m2 navazující na kuchyň 6m2.Koupelnou o velikosti 3m2 s vanou a samostatným WC 1,6m2. Součástí bytu je i komora na chodbě 1m2.SVJ nemá žádný úvěr a ani jej neplánuje. V domě se v současné době vyměňují výtahy. Dům je zateplen má plastová okna, novou... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 499 999
 Kč
Prodej pozemku, 5576 m², Nová Bystřice
Před 180 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost v klidné části Nové Bystřice. Jedná se o pozemek vedený jako manipulační plocha o celkové výměře 5576 m2. Pozemek poskytuje širokou škálu využití, ať už pro skladovací potřeby menší firmy, nebo jako prostor pro realizaci nového podnikatelského záměru. Na pozemku se nachází hala o zastavěné ploše 200 m2, velké zemědělské garáže a dům, který sloužil jako kanceláře. Nemovitost je ihned k dispozici novému ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 256 000
 Kč