Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt 3+1 Opočno, ul. Palackého
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem družstevního bytu 3+1 v klidné okrajové části města Opočno s výhledem na Orlické hory. Možnost využití pozemku za domem k relaxaci. V minulosti rekonstrukce střechy, vchodové dveře a schránky. V bytě proběhla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Litvínově, ul. U Koldomu
Před 178 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve 3. patře panelového domu v oblíbené a klidné lokalitě. V bytě probíhají úpravy. Z toho důvodu je v inzerci použita vizualizace. V bezprostřední blízkosti se nachází park, tenisové kurty, koupaliště, široká nabídka obchodů, škola i školka. Byt je v dobrém stavu, což zaručuje pohodlí a nízké provozní náklady. Nemovitost disponuje podzemním podlažím, kde se nachází kočárkárna a sklepy... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. Na okruhu
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte investiční bydlení na okraji Prahy? Máme pro Vás nabídku bytu o dispozici 2+ kk o celkové ploše 50 m2. Fotografie bytu jsou vizualizace a byt je určený jen k částečné rekonstrukci. Tento byt se nachází jen pár minut chůze od areálu Sapa a také autobusové zastávky. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. Dále se v bytě nachází útulná ložnice. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 995 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Dobruška, ul. Opočenská
Před 178 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu v rodinném domě přímo v Dobrušce, kde je absolutní klid a veškerá občanská vybavenost také. Cena nájmu je včetně energií.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Ostrava - Zábřeh
Před 178 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný prostorný byt - pokoj a velká kuchyň s kuchyňskou linkou. K dispozici je úložný prostor - lyže, kola apod. Z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Nové Sedlo, ul. Masarykova
Před 178 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Útulný byt ve vyvýšeném podlaží cihlového domu, navíc s podílem na zahradě, mám pro Vás v Novém Sedle. Světlý a prostorný byt je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem a je vhodný jak pro bydlení tak jako investiční příležitost. V Novém Sedle najdete veškerou občanskou vybaven... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 770 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Olomouc, ul. Věry Pánkové
Před 178 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk na okraji části obce Nové Sady u Olomouce. Tento pěkný byt se nachází ve 3.NP z celkového počtu 4 NP. Ideální pro jednotlivce nebo jako investiční příležitost - chodba, koupelna s WC, obývací pokoj. Byt se prodává nezařízený, bez kuchyňské linky. Součástí kupní ceny a tedy i prodeje je vnitřní garážové stání č. 75 a sklep. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Úhonice, ul. Otakara Kádnera
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk se zahradou v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 106 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Tento byt bude oázou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Byt je vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje velmi nízké náklady na provoz. K bytu patří i dvě parkovací stání. Co se týč... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 61 m², Brno, ul. Veletržní
Před 178 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt o dispozici 3+1 s lodžií a klimatizací, v žádané lokalitě Staré Brno. Byt se nachází v 11. a zároveň posledním patře panelového domu, z něhož se otevírá výhled na město. Dispozice zahrnuje dvě samostatné ložnice, šatnu, kuchyň s přístupem na lodžii, prostorný obývací pokoj a koupelnu s WC... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 163 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 163,8 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V ... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 356 348
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 193 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 193,1 m2 s terasou a pozemkem 100 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, šatna, tři ložnice. V patř... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 903 001
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Modenská
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídka prodeje bytu v Praze 15 - Horní Měcholupy, Javorová čtvrť. Jedná se o bytovou jednotku o dispozici 1+kk, jejíž stáří je pouhých 10 let (kolaudace v roce 2013). K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje. Bytová jednotka o podlahové ploše 34,2 m2 se nachází ve 2. NP. Byt se skládá z předsíně (7,4 m2), pokoje s kuchyní (21,0 m2), koupelny s WC (5,8 m2), včetně komory (1,9 m2) a balkónu (4,5 m2). V bytě jsou plastová okna včetně vnitřních žaluzií. Vytápění je řešeno ústředním to... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 963 877
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Mnichovo Hradiště, ul. Příčná
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 2+kk v Mnichově Hradišti. Příjemný prosvětlený byt o ploše 44,25 m² se nachází v přízemí novějšího bytového domu v klidné lokalitě na okraji krásného historického centra města. Dispozice bytu sestává ze vstupní předsíně, chodby se vstupem do všech místností, obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, ložnice a koupelny s vanou, umyvadlem s koupelnovou skříňkou a pračkou. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. V p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 195 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 195,2 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o 3 bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, tři koupelny, prostor pro saunu či vanu,... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 067 799
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Šrámkova
Před 178 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nadstandardně zrekonstruovaného bytu 1+1, ve druhém patře panelového domu v Ústí n.L. - ul. Šrámkova. Byt je moderně rekonstruován, uspokojí i velmi náročnou klientelu. Kvalitní plovoucí podlahy, nové dveře, nová kuchyňská linka, lednice, automatická pračka. V obytné místnosti vytvořena oddělená ložnice, nábytek na fot... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Letohrad, ul. Živnostenská
Před 178 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej světlého bytu 2+kk v Letohradu, umístěného ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento prakticky řešený byt s celkovou užitnou plochou 39 m² poskytuje komfortně rozložené prostory, které zahrnují obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu a předsíň. Stav nemovitosti je označen... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hostouň - Holubeč
Před 178 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 94 m², který se nachází v klidné části obce Holubeč. Společně s bytem jsou k prodeji i 3 sklepy dohromady s výměrou 22 m² a i společný balkon a také další nebytový prostor. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají projekty k rekonstrukci a chtějí si zajistit příjemné bydlení dle vlastních představ. Nabízí široké možnosti pro přizpůsobení a modernizaci. Byt je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 300 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 132 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 178 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Objevte svůj nový domov nebo ideální útočiště pro váš další dovolenkový únik! Představujeme vám exkluzivní byt 4+kk v malebném městě Jáchymov, který vás okamžitě uchvátí svým jedinečným půvabem a dokonalým spojením komfortu, stylu a nejlepší dostupnosti zimních radovánek. Interiér apartmánu je navržen s důrazem na prostornost a funkčnost. Velký obývací pokoj s kuchyňským koutem je jako stvořený pro společné chvíle, ať už při vaření gurmánských specialit nebo relaxaci u filmu. Tři útulné ložnice p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 295 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Praha 4, ul. U Družstva Život
Před 178 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o celkové ploše 56 m2 nacházející se v 1.NP cihlového domu v žádané lokalitě Praha 4 - Nusle, ul. U Družstva Život. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je kompletně zařízený. Dispozice bytu: chodba s velkou vestavěnou skříni s pračkou, obývací pokoj s televizí, sedací soupravou, kuchyňský kout s vestavěnými spotřeb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Brně; 61m2, ul. Černého.
Před 178 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk po zdařilé rekonstrukci, který se nachází ve vyhledávané a klidné části Brna - Bystrci. Byt o celkové ploše 61m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží panelového domu s pěti podlažími. Disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, obývacím pokojem spojený s kuchyní s vestavěnými spotřebiči a lednicí, koupelnou a samostatném WC. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1+G, 74 m², Abertamy, ul. Rooseweltova
Před 178 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme tu pro vás k prodeji útulný byt 3+1, který se nachází v 1. patře, ve starším domě na Rooseveltově ulici v horském městečku Abertamy. Byt prošel výraznou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Prostorná kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou a jídelním stolem. Koupelna s vanou a prostorem pro pračku a sušičku je moderní a funkční. Samostatný záchod je samozřejmostí. Byt se pyšní třemi velkými pokoji - obývacím pokojem, ložnicí a dětským pokojem. Všechny pokoje jsou orientovány ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83 m² se zahradou
Před 178 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk se zahradou v klidné části obce Radim u Kolína. Nemovitost je situována na pozemku o výměře 272 m², celková užitná plocha domu činí 83 m². Jedná se o novostavbu s nadčasovým designem a technologiemi. Je postavena z kvalitních materiálů s důrazem na funkcionalitu a komfort bydlení. Dům je řadový, s excelentní dispozicí, prostor na jednom nadzemním podlaží, což zajistí pohodlné bydlení pro celou rodinu. Zděná konstrukce zaručuje vysokou trvanlivost a nízké energetic... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 199 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 194 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 194,6 m2 s pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, dvě zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, zahrada. Druhé patro: chodba, WC, koupelna, tři ložnice. V patře j... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 067 799
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Povrlech, ul. Sídliště II
Před 178 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+1 o celkové ploše i se sklepem 37,21 m² ve vyhledávané, klidné části obce Povrly, který se nachází v ulici Sídliště II - ve 2. patře nízkopodlažního panelového domu. Tento byt představuje ideální volbu pro jednotlivce, hledající poklidné bydlení s dobrou dostupností do Děčína či Ústí nad Labem. Veškerá občanská vybavenost v obci - pošta, bus, vlakové spojení, MŠ, ZŠ. Skvělé vyžití v létě (koupaliště), tak i v zimě (zimní stadión). Byt je v perfektním stavu, j... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 420 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 164 m², Vysoké nad Jizerou
Před 178 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupatrový apartmán s hambalkou o výměře 164,6 m2 s terasou a pozemkem 130 m2 v jednom z nejvýše položených horských měst v ČR, Vysoké nad Jizerou. Jedná se o projekt dvou novostaveb rodinných domů horského rázu, každý o třech bytech s vlastním vchodem s plánovaným dokončením v září roku 2025. Dispozice přízemí apartmánu: sklad lyží a kol, zádveří, technická místnost, obývák s jídelnou, kuchyň, koupelna, komora, terasa, zahrada. Druhé patro: chodba, koupelna, tři ložnice. V pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 449 999
 Kč