Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 5+1 a větší, 94 m², Liberec, ul. Vackova
Před 180 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý družstevní byt 5+1 o užitné ploše 94 m². Tento atraktivní byt se nachází ve vyhledávané a klidné části Doubí, na 7. podlaží panelového domu s 9 nadzemními patry. Byt prošel v minulosti rekonstrukcí, díky čemuž je jeho stav velmi dobrý a nabízí komfortní bydlení s dostatkem prostoru pro velkou rodinu nebo pro práci z domova. Kromě široké škály místních služeb nabízí tato lokalita klidné a příjemné prostředí v blízkosti přírody, což ocení zejména milovníci klidného byd... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Březina u Moravské Třebové
Před 180 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 3+1, o velikosti 67 m2, který se nachází v 1. poschodí v klidné lokalitě obce Březina, která leží blízko Moravské Třebové. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, kuchyň, pokoj se vstupem na balkon, ložnice, dětský pokoj. Součástí bytu jsou také dvě sklepní místnosti. K bytu náleží také zahrada o velikosti 327 m2, kterou v současné době obec pronajímá majiteli bytu a kdy majitel bytu zajišťuje o... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 93 m², Prostějov, ul. Werichova
Před 180 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný bezbariérový byt 3+kk o velikosti 93 m², situovaný v klidné a vyhledávané části Prostějova na ulici Werichova. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží bytového domu, který je pod stálým dohledem bezpečnostních kamer. Tento fakt zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti nejen pro obyvatele bytu, ale i pro jejich vozidla na přilehlém parkovišti. K dispozici jsou dva balkony s markýzami, ideální pro relaxaci venku, a k bytu také patří prostorný sklep, p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, balkon, garáž+zahrada v Lestkově
Před 180 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt o dispozici 3+1, o velikosti 101m2 s balkonem 6m2, sklepem 10m2 a garáží 16 m2 a zahradou k užívání o rozloze 215m2 v Lestkově, okr. Tachov, Plzeňský kraj. Byt je po kompletní rekonstrukci a prodává se kompletně vybavený. Topení v domě zajišťuje cen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Ostrava, ul. Bulharská
Před 180 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně upravený byt 1+1 v osobním vlastnictví. V bytě je upravené jádro, PVC podlahy a parkety, komora, celkově je byt ve velmi zachovalém a udržovaném stavu. Dům je po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplení, vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 400
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Mělník, ul. Oldřicha Wenzla
Před 180 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás pronájem bytu 2+1 ve zděném bytovém domě, který prošel revitalizací, ve městě Mělník, ul. Oldřicha Wenzla. Dispoziční řešení: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelním koutem, koupelna s vanou a samostatné WC. Bytová jednotk... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 78 m², Mladá Boleslav, ul. Štyrsova
Před 180 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení s vlastní zahradou? Chcete bydlet kousek od přírody, přitom téměř v centru města? Máme pro Vás pronájem bytu 3+1 v rodinném domě v Mladé Boleslavi, v ulici Štyrsova. Jedná se o polovinu rodinného domu rozděleného na dvě bytové jednotky, každá s vlastním vchodem, dvorkem a malou zahradou. Byt prošel rekonstrukcí a má plastová okna. Dispozice: 1.NP - vstupní chodba, WC, kuchyně a obývací pokoj. 2.NP - chodba, 2 ložnice a koupelna s vanou. Na dům je... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Ústí nad Orlicí, ul. 17. listopadu
Před 180 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o podlahové ploše 29 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, v žádané lokalitě v Ústí nad Orlicí, přímo u náměstí. Tato nemovitost je ideálním řešením pro investora, jednotlivce nebo mladý pár hledající bydlení v centru s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V bytě proběhla rekonstrukce a aktuálně zde bydlí spolehlivá, platící nájem... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 495 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Úhonice, ul. Otakara Kádnera
Před 180 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk s velkorysou zahradou (255m2) v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 106 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Tento byt bude oázou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Byt je vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje velmi nízké náklady na provoz. K bytu patří i dvě parkovací stání. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Nové Sedlo, ul. Masarykova
Před 180 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Útulný byt ve vyvýšeném podlaží cihlového domu, navíc s podílem na zahradě, mám pro Vás v Novém Sedle. Světlý a prostorný byt je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem a je vhodný jak pro bydlení tak jako investiční příležitost. V Novém Sedle najdete veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 770 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Rychnově nad Kněžnou, ul. Mírová
Před 180 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte investiční příležitost? Nabízíme k prodeji byt 1+kk o celkové podlahové ploše 30 m² v Rychnově nad Kněžnou. Byt je v dobrém stavu připravený k nastěhování nebo k okamžitému nabídnutí do pronájmu. Je ideální pro jednotlivce nebo jako startovní byt pro mladý pár. Tento byt se nachází v bezbariérovém panelovém domě ve 3. nadzemním podlaží s výtahem. Díky své poloze nabízí klidné bydlení s veškerými výhodami městské infrastruktur... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1+G, 74 m², Abertamy, ul. Rooseweltova
Před 180 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme tu pro vás k prodeji útulný byt 3+1, který se nachází v 1. patře, ve starším domě na Rooseveltově ulici v horském městečku Abertamy. Byt prošel výraznou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Prostorná kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou a jídelním stolem. Koupelna s vanou a prostorem pro pračku a sušičku je moderní a funkční. Samostatný záchod je samozřejmostí. Byt se pyšní třemi velkými pokoji - obývacím pokojem, ložnicí a dětským pokojem. Všechny pokoje jsou orientovány ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Brně; 61m2, ul. Černého.
Před 180 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk po zdařilé rekonstrukci, který se nachází ve vyhledávané a klidné části Brna - Bystrci. Byt o celkové ploše 61m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží panelového domu s pěti podlažími. Disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, obývacím pokojem spojený s kuchyní s vestavěnými spotřebiči a lednicí, koupelnou a samostatném WC. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 400 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Praha 4, ul. U Družstva Život
Před 180 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o celkové ploše 56 m2 nacházející se v 1.NP cihlového domu v žádané lokalitě Praha 4 - Nusle, ul. U Družstva Život. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je kompletně zařízený. Dispozice bytu: chodba s velkou vestavěnou skříni s pračkou, obývací pokoj s televizí, sedací soupravou, kuchyňský kout s vestavěnými spotřeb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Letohrad, ul. Živnostenská
Před 180 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej světlého bytu 2+kk v Letohradu, umístěného ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento prakticky řešený byt s celkovou užitnou plochou 39 m² poskytuje komfortně rozložené prostory, které zahrnují obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, koupelnu a předsíň. Stav nemovitosti je označen... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Ústí nad Labem, ul. Šrámkova
Před 180 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nadstandardně zrekonstruovaného bytu 1+1, ve druhém patře panelového domu v Ústí n.L. - ul. Šrámkova. Byt je moderně rekonstruován, uspokojí i velmi náročnou klientelu. Kvalitní plovoucí podlahy, nové dveře, nová kuchyňská linka, lednice, automatická pračka. V obytné místnosti vytvořena oddělená ložnice, nábytek na fot... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Mnichovo Hradiště, ul. Příčná
Před 180 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 2+kk v Mnichově Hradišti. Příjemný prosvětlený byt o ploše 44,25 m² se nachází v přízemí novějšího bytového domu v klidné lokalitě na okraji krásného historického centra města. Dispozice bytu sestává ze vstupní předsíně, chodby se vstupem do všech místností, obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, ložnice a koupelny s vanou, umyvadlem s koupelnovou skříňkou a pračkou. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. V p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Modenská
Před 180 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídka prodeje bytu v Praze 15 - Horní Měcholupy, Javorová čtvrť. Jedná se o bytovou jednotku o dispozici 1+kk, jejíž stáří je pouhých 10 let (kolaudace v roce 2013). K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje. Bytová jednotka o podlahové ploše 34,2 m2 se nachází ve 2. NP. Byt se skládá z předsíně (7,4 m2), pokoje s kuchyní (21,0 m2), koupelny s WC (5,8 m2), včetně komory (1,9 m2) a balkónu (4,5 m2). V bytě jsou plastová okna včetně vnitřních žaluzií. Vytápění je řešeno ústředním to... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 963 877
 Kč
Prodej bytu odpovídajícímu řadovému
Před 180 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představte si, že si otevřete dveře svého nového domova a kročíte do prostor, které jsou plné světla a života. Představte si, že přejdete přes prah a cítíte pod nohama chladivou dlažbu vstupní chodby. Vpravo od Vás je prostorná ložnice, která je dokonale připravená na klidný spánek plný krásných snů. Po pravé straně se nachází koupelna, která je vybavená vším, co potřebujete pro osobní hygienu. A potom vstoupíte do obývacího pokoje. Ten je plný slunečního světla, které prochází velkými okny a otevírá se před Vámi nádherný výhled na terasu a zahradu. Zahradu, která je plná vzrostlých stromů, a kde je bazén pro osvěžení v horkých letních dnech. Prostředí, které nabízí nekonečné možnosti pro relaxaci, zábavu a kreativitu. A to vše v nové lokalitě "U Háječku" mezi dvěma obcemi Rudná a Nučice, které jsou plné života a nabízejí vše, co potřebujete pro svůj každodenní život. Nechte se unést do světa, kde si můžete žít přesně tak, jak jste vždy snili. A teď si představte, že tento byt je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990 000
 Kč
Pronájem garáže 24m2, Praha 5 - Motol, ul. Brdlíkova
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostornější garáž o velikosti 24m2, nachází se v ulici Brdlíkova, Motol - Praha 5. Díky velikosti garáže je ideální k uschování vozidla a zároveň využití úložného prostoru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Pronájem kanceláře, 28 m2
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem obchodních prostor o výměře 28 m v centru Berouna, u Husova náměstí. Prostory se skládají z hlavní kanceláře s menší kuchyňskou linkou, z chodbičky a z WC s umyvadlem. Vše je po zdařilé rekonstrukci. Kancelář je umí... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 760
 Kč
Prodej výrobního objektu, 745 m², Bernartice u Stráže
Před 181 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výrobní objekt se skladovacími prostory v obci Bernartice, okres Tachov. Jedná se o prostorný objekt, kdy jednotlivá patra jsou pro potřeby výroby a skladování propojena nákladním výtahem. Budova prošla v posledních letech řadou rekonstrukcí vnitřních prostor, je zde nová fasáda a na pozemku byly provedeny terénní úpravy. Je zde zátěžová zámková dlažba s možností nájezdu a parkování pro kamiony. Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 950 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Rychnově nad Kněžnou
Před 181 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K pronájmu Vám nabízíme výrobní areál s halou o velikosti 330 m2. Pokud hledáte pouze skladovací prostory ? To vůbec nevadí. V přední části před celou halou je také velká plocha k parkování i pro celý kami... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 23 m2, Karlštejn
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu obchodní prostor přímo na hlavní pěší zóně vedoucí k hradu Karlštejn. Obchod s podlahovou plochou cca 2,5x2 m, k vystavování zboží lze využít i prostor před prodejnou o výměře 6x3 m, poplatek se platí obci. Částečně zařízeno, venkovní výstavní skříň, police po dohodě. Není... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 400
 Kč
Pronájem provozní plochy, 713 m², Kroměříž
Před 181 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme skladovací prostory s provozními plochami v obci Kroměříž, část Postoupky. Hala není zateplená, z boční strany je přizpůsobena nakládce automobily a rozkládá se na ploše 713 m². Rozměr haly je cca 16x26 m, přístřešek cca 7x17 m. Je ve velmi dobrém stavu, připravena k okamžitému využití. Prostory jsou vhodné pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 083
 Kč