Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Žďáru nad Sázavou; ul. Okružní
Před 181 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt s dispozicí 2+1 o celkové užitné ploše 49 m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Žďár nad Sázavou 3. Umístěný je v cihlovém domě na třetím a zároveň posledním podlaží, což zajišťuje klid a pohodlí bez rušení od sousedů nad Vámi. K bytu náleží i sklep v podzemním podlaží, který poskytuje další úložný prostor. Lokalita se může pyšnit skvělou infrastrukturou - v blízkosti se n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 755 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Jindřichově Hradci, ul. sídliště Vajgar
Před 181 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej světlého a prostorného bytu 3+1 o užitné ploše 82m² v oblíbené části Jindřichův Hradec III, umístěný ve 3. patře panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími. Tato nemovitost se nachází na okraji katastrálního území Jindřichova Hradce a nabízí klidné a pohodové bydlení s dobrou dostupností do centra města a veškerých služeb. Byt je v dobrém stavu, disponuje 5 místnostmi, z nichž tři slouží jako ložnice nebo pracovny, což zajišťuje dostatek soukromého prostoru. Velký důraz je kladen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 530 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Českém Těšíně, ul. Slezská
Před 181 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti 62 m2 ideální k rekonstrukci dle vašich představ. Tento prostorný byt 2+1 s komorou, lodžií a klepem se nachází v 6. patře 8 patrového domu v klidné lokalitě ulice Slezská v Českém Těšíně. Popis: Dispozice: 2+1 s komorou Plocha bytu: 62 m2 + lodžie a sklep Balkon/lodžie:... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 470 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 46 m², Písek, ul. K Háječku
Před 181 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájmu pěkný a světlý byt 2+kk, o celkové užitné ploše 46 m², v Písku na Hradišti, ul. K Háječku. Byt je situován na 6. nadzemním podlaží panelového domu. K bytu náleží sklep a kolárna. Dům je zateplen včetně nových plastových ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m² se zahradou Liberec, ul. Tovární
Před 181 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 68 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Liberec X-Františkov. Byt prošel rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Čítá čtyři prakticky řešené místnosti, které nabízejí pohodlné bydlení pro rodinu nebo jako investici k pronajímání. Díky strategickému umístění v klidné části Františkova s výhledem na zelené okolí a současně s výborným přístupem do centra města Liberec, poskytuje ideální komb... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 620 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Ostrava, ul. Dvouletky
Před 181 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o velikosti 60 m², situovaný ve 3. patře cihlového domu v klidné části Ostravy- Hrabůvky. Tento byt prošel rekonstrukcí, díky které působí velmi moderně a čistě. Prostorná kuchyň, ve které je osazena kuchyňská linka s plynovým sporákem, je propojena s obývací častí, ze které je vstup do samostatného pokoje. K dispozici je rovněž sklep, který lze vyu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 790
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Lázních Bělohrad, ul. Jínova
Před 181 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v 2NP s celkovou podlahovou plochou 54 m2 a sklepem 3m2. Byt se nachází v levé části plánované výstavby s východní orientací. Standartním vybavením bytu bude podlahová krytina, dveře, obklady a sanita v koupelně. Bude na výběr z několika standardů a zájemce si tak může vybrat. Celkový ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 350 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 67 m², Teplice, ul. Rooseveltovo náměstí
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 67 m², umístěný ve vyhledávané části Teplice - Řetenice. Byt se nachází ve třetím patře šestipodlažního panelového domu. Tento byt je ideální volbou pro rodinu či jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrým přístupem k městské infrastruktuře. Byt je v dobrém stavu a poskytuje dostatek prostoru a světla. K bytu náleží i sklep nacházející se v podzemním podlaží, což přináší další úložný prostor... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Kraslicích, ul. Čs. armády.
Před 181 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 2+1 s celkovou užitnou plochou 60m², který se nachází v centru Kraslic. Jedná se o byt v dobrém stavu, který je situován ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento byt je ideální pro jednotlivce či menší rodinu hledající klidné místo s krásnou okolní přírodou. Díky své poloze v srdci Kraslic nabízí snadný přístup k místní infrastruktuře -... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Olomouci, ul. Janského
Před 181 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+KK v prvním zvýšeném nadzemním podlaží novostavby z roku 2019, umístěný ve vyhledávané lokalitě, která je synonymem pro klidné a pohodlné bydlení. S užitnou plochou 58 m2, tento byt nabízí optimální prostor pro život. Jedním z významných benefitů je prostorná terasa o rozloze 10 m2, ideální pro relaxaci a venkovní posezení, která významně rozšiřuje životní prostor a umožňuje užívat si venkovní atmosféru bez o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 200 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 67 m², Jičín, ul. Dlouhá
Před 181 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o užitné ploše 67 m², umístěný ve 2. nadzemním podlaží rodinného domu, v klidné části... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Povrlech, ul. 5. května
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám krásný moderní byt 3+kk (původně 3+1) o ploše 59 m² v klidné části obce Povrly. Tento byt je umístěn v prvním podlaží cihlového domu. Prošel rekonstrukcí v roce 2019, což znamená, že je ve velmi dobrém stavu. Prostorová dispozice zahrnuje tři pokoje, které můžete flexibilně využít podle svých potřeb - ložnice, dětský pokoj, či obývací pokoj + kuchyně v jednom. Interiér bytu je vkusně zařízený, po dohodě může zůstat. Koupelna je vybavena keramickými obklady, umyvadlem, vanou a WC. Topení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Vamberku; Vamberce, ul. Jiráskova
Před 181 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
NYNI K PRODEJI velmi pěkný a prostorný byt 3+1 s užitnou plochou 65 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Vamberk, v části obce s příjemnou atmosférou. Byt se rozkládá v posledním, čtvrtém patře cihlového domu, což zajišťuje klid a dostatek soukromí. K bytu náleží sklepní prostor, což je skvělý bonus pro vaše úložné potřeby. Byt prošel kvalitní rekonstrukcí a je v velmi dobrém stavu. Interiér bytu je řešen s důrazem na funkcionalitu a pohodlí s dobře rozvrženými místnostmi, které poskytují dostatečný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 450 000
 Kč
Prodej atypického bytu, 150 m², Rakovník, ul. nábř. T. G. M.
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Podkrovní mezonetový byt na první pohled zaujme svou výjimečností a velikostí a je zařízen vkusně v moderním stylu. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka se zařizovacími předměty v bytě zůstává, včetně americké lednice, obývací pokoj zůstane zařízen zčásti. Z pokoje vedou schody do dvou menších místností, ve kterých může být například pracovna nebo šatna. V bytě také najdeme 4 ložnice. Z jedné z nich je výsuvnými schůdky vstup na půdu a dá se použít jako úložný prostor. V koupeln... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Prostějově, ul. Josefa Lady
Před 181 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu exkluzivní 1KK byt o užitné ploše 40 m2 v novostavbě z roku 2019, situovaný v Prostějově na ulici Josefa Lady. Tento byt se nachází ve 4. podlaží budovy s výtahem a nabízí balkon o velikosti 7 m2 s orientací oken i balkonu na jih, což zajišťuje dostatek denního světla a příjemné výhledy. Jedná se o jedinečnou nabídku v bezprostřední blízkosti vyhledávaného biokoridoru Hloučela. K bytu náleží také parkovací stání, což výrazně zvyšuje k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Ostrava, ul. Jičínská
Před 181 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní mezonetový byt 2+kk s balkonem v rezidenci Majerovec, která se nachází v klidné a vyhledávané části Ostravy - Výškovicích. Byt je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s vysokým standardem a blízkostí městské infrastruktury. Popis bytu: Byt o celkové ploše 70 m² je situován ve dvou podlažích a nabízí prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven moderními spotřebiči včetně vestavěné myčky, varné desky a trouby. Z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 76 m², Praha, ul. Čerpadlová, garáž. stání
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+kk,o celkové ploše 80 m2 s balkonem 13,9 m2 v osobním vlastnictví na Praze 9, s výbornou strategickou polohou, v rychle se rozvíjející čtvrti Vysočany. Byt se nachází v 3.NP novostavby, je orientovaný na západ. Ze vstupní haly se vchází do obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout. Z něho se vstupuje na prostorný balkon ideální pro chvilku volna a odpočinku. Dvě ložnice o vel. 14,9 a 15,2 m2 jsou neprůchozí. Koupelna s v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 800 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 67 m², Praha, ul. Mladých Běchovic
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný podkrovní byt 2+kk o užitné ploše 67 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části Běchovic na okraji Prahy. Tento prostorný byt je nabízen kompletně zařízen, s důrazem na praktičnost a dostatek úložných prostor. Součástí bytu je i praktický sklep. Velkou výhodou je vynikající dostupnost do centra Prahy díky blízké vlakové zastávce. Lokalita představuje ideální kombi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Teplicích, ul. Prosetická
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V Teplicích nabízíme prostorný družstevní byt o velikosti 4+1, který je skvělou volbou jak pro velkou rodinu, tak i pro ty, kteří chtějí využít jeho potenciál jako investici do pronájmu nemovitosti (je možné domluvit se se současným majitelem na pokračování jeho bydlení formou nájmu) Byt se pyšní třemi samostatnými pokoji a kuchyní chytře spojenou s obývacím prostorem . Dispozice bytu je velmi praktická, ať už pro rodinné bydlení, kde si každý člen rodiny najde svůj koutek, nebo pro vytvořen... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jablonném v Podještědí, ul. U Školy
Před 181 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o rozloze 38 m², situovaný ve 2. patře panelového domu ve velmi žádané a klidné části Jablonného v Podještědí. Tato nemovitost je ideální volbou pro dvě osoby hledající klidné bydlení s krásnou přírodou v těsné blízkosti. Byt je k dispozici částečně zařízený, což dává novým nájemníkům skvělou příležitost přizpůsobit si prost... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 100 m2 v Teplicích, ul. U Nových lázní
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o užitné ploše 100 m², situovaný v klidnější části obce Teplice. Nemovitost najdete v cihlovém domě v 1. patře. Moderní a světlý byt se může pochlubit velmi dobrým stavem a je okamžitě připraven k nastěhování. Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na terasu, kuchyňského koutem, dvou samostatných pokojů, které disponují vlastní ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Praha, ul. Václava Rady
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o celkové užitné ploše 72 m² s obrovskou terasou 53 m², umístěný v klidné části Zbraslavi na ulici Václava Rady. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu, což zajišťuje dostatečné soukromí a klid. Díky geniálnímu řešení a orientaci je zajištěno maximální využití denního světla a nádherný výhled do okolí. Byt je v excelentním stavu a připravený k nastěhování bez dalších investic. Interiér bytu nabízí prostor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Plzeň, ul. Koterovská
Před 181 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 o celkové výměře 55 m² s balkonem, který se nachází v Plzni - Slovany. Byt je umístěn ve 3. patře panelového domu. Volný od 1.7.2024. Nemovitost bude předána nájemníkovi s novou podlahou. Možnost parkování před domem na vyhrazeném parkovacím stání. Nemovitost zůstane ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Beroun, ul. Nad Paloučkem
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt ihned k nastěhování či jako investici v žádané lokalitě? K prodeji zděný byt o dispozici 2+kk, situovaný ve druhém nadzemním podlaží z pěti, který se nachází v žádané části obce Beroun - Město, ulice Nad Paloučkem. Kolaudace bytu proběhla v roce 2006. Byt má prostornou vstupní chodbu, z které se vchází zvlášť do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, zvlášť do ložnice a zvlášť do koupelny s t... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 580 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 76 m², Žatec, ul. Lípová
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v Žatci.Byt je po rekonstrukci,skládá se s kuchyně,koupelny s WC,obývacího pokoje,ložnice a dětského pokoje.V okolí bytu... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč