Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Poděbradech, ul. Kunštátská
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme světlý byt 2+1 ve 3. podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. Podlahová plocha je 70,81m². Celková výměra je 77,31 m², včetně 2 lodžií (každá o výměře 3,25 m²). Aktuálně probíhá přepis do osobního vlastnictví, anuita plně uhrazena. Orientace na východ. Byt je vhodný k rekonstrukci a lze jej dispozičně upravit dle vašich představ. Výhodou jsou dvě komory... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej nového bytu 3+kk, 116 m2, Sl
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 3+KK o velikosti 116 m, která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží tří podlažního domu. K bytu lze dokoupit sklep a garážové stání. Topení je zajištěné plynovým kotlem. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu bytu v rámci podlah a dlažeb. Dům se nachází na začátku ulice Slati... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500 000
 Kč
Trvalé přihlášení
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zena hleda pokoj pro sebe v Praze z trvalym prihlasenim dekuji. O.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledám levný podnájem pro dvě osoby... prosím nabídněte. Levně, děkuji, Litoměřicko.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej byt 4kk 126m2, OV, 3 balkony
Před 181 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízím ke koupi byt 4kk v lázeňském městě Karlovy Vary. Byt se nachází v ulici Zámecký vrch s krásným výhledem a docházkovou vzdáleností do centra lázeňského dění. Dispozice bytu 4kk, pokoje jsou neprůchozí s dostatkem soukromí , kompletně zařízen a vybaven nábytkem, sp... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3kk, 92m2, OV, 2 balk
Před 181 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 3kk v centru lázní Karlovy Vary. Byt sloužil ke krátkodobým pronájmům a je tedy kompletně vybaven a zařízen. Pokoje nejsou průchozí a zaručují dostatek soukromí. Koupelna s vanou. Výhodou jsou dva balkony s pěkným výhledem a k letnímu posezení a relaxaci. Parkování na ulici před d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, OV, 115,7 m2, Praha 10 - Strašnice, ul. Pod Rapidem
Před 181 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velký prostorný byt 4+1 v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci o celkové výměře cca 115,7 m2 včetně nadstandardně velkého sklepu 11,1 m2 s oknem, který lze využít jako nebytový prostor anebo k jiným účelům. Budova umístěna v žádané lokalitě blízko centra metropole, Praha 10 - Strašnice, ul. Pod Rapidem. Velmi nízké měsíční poplatky. Byt se nachází ve 3 patře historického zděného domu z roku 1922, který prošel rekonstrukcí fasády a střechy. Dispozice bytu 4+1: vstupní hala, 4 neprůchozí pokoje, koupelna s WC + druhé oddělené WC a kuchyně. Ložnice vybavena vestavěnou skříní. Do obývacího pokoje je možné vrátit krb, ve stěnách bytu k dispozici je certifikovaný krbový komín. Vytápění bytu, který je osazen novými plastovými okny, zajišťuje vlastní úsporný plynový kotel. Možnost využití půdy s vlastním zamykáním. Ve vnitrobloku je velká zahrada, dětské hřiště a mís... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 495 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk s balkonem 34 m2. Nabízíme vám
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk s balkonem 34 m2. Nabízíme vám k pronájmu byt o dispozici 1+kk s balkonem. Užitná plocha bytu je 34 m². Byt se nachází ve 4. patře novostavby cihlového domu bez výtahu. Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorném zádveří, odkud je vstup do pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči (kombinovaný sporák, odsavač par) Z pokoje je vstup na balkon, na který si lze sednout a vypít ranní kávu nebo třeba ,,jen“ sušit prádlo. Z chodby je dále vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Na podlahách v pokojích a předsíni je plovoucí podlaha v koupelně p... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 60 m2 po rekonstrukci- Chomutov.V
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 60 m2 po rekonstrukci- Chomutov.V dosahu veškeré občanské vybavenosti, v revitalizovaném domě se slušnými nájemníky, ve velice klidném vchodě v ulici Kamenná, nabízíme v zastoupení majitele zrekonstruovaný družstevní byt 2+1 o celkové ploše 60,2 m2. Zdařilá rekonstrukce proběhla v loňském roce, nové bytové jádro ( ytong ), samostatná koupelna s rohovou vanou a masážním sprchovým panelem, podsvícené zrcadlo, prostor na pračku, vlastní vchod na WC, vše vkusně obloženo. V bytě snížené stropy, v předsíni bodové osvětlení, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 270 000
 Kč
Prodej garsoniéry, Karlovy Vary - R
Před 181 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví v Karlových Varech - Rybářích. Garsoniéra o podlahové ploše 23,55 m je umístěna v 9. patře zatepleného panelového domu. Byt je čerstvě vymalovaný po částečné rekonstrukci. Má plastové okno, nově obloženou koupelnu a novou plovoucí podlahu. Uvedená cena zahrnuje i vybavení bytu - viz fotografie.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 420 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk s balkonem 44 m2, Milovice.
Před 181 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk s balkonem 44 m2, Milovice. Nabízíme vám k pronájmu byt o dispozici 2+kk s balkonem. Užitná plocha bytu je 44 m². Byt se nachází ve 4. patře novostavby cihlového domu bez výtahu. Po vstupu do bytu se ocitneme v zádveří, odkud je vstup do obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči (kombinovaný sporák, odsavač par). Z chodby je vstup do ložnice s balkonem. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem i toaletou, také prostorná komora s prostorem na pračku a dostatkem prostoru na uskladnění vašich věcí. Na podlahách v pokojích a předsíni je plovoucí podlaha ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 53 m2 - Brno - Lesná.Útulný byt
Před 181 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 53 m2 - Brno - Lesná.Útulný byt 2+1 v Brně-sever-Lesné s balkonem a skvělou dostupností! Hledáte domov v klidné lokalitě s veškerým komfortem a výhodami městského života? Pak máme pro vás perfektní nabídku! Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 na adrese Třískalova 4, v oblíbené části Brna - Lesné Dispozice: Byt o rozloze 53 m2 nabízí dvě místnosti, samostatnou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a odděleným WC. Balkon s výhledem: Užijte si čerstvý vzduch a relaxujte na vlastním prostorném balkoně, který nabízí příjemný výhled do okolí. Klidná lokalita... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 290 000
 Kč
Byt 4+1, DV, 92 m2, Na Borku, Jirkov.Prodej
Před 181 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Byt 4+1, DV, 92 m2, Na Borku, Jirkov.Prodej družstevního podílu k bytu 4+1 v přízemí domu s výhledem na zelené okolí a místní potok Převaděč, který je oblíbený pro pěší a cyklo procházky na zamek Červený Hrádek nebo další cíle této krásné cyklostezky. Tento prostorný byt se nachází v klidné lokalitě a je ideální pro rodinu nebo ty, kteří ocení přírodu a možnosti aktivit v okolí. Byt se skládá z vstupní chodby, plus předsíně v mezipokojové části, což zajišťuje větší soukromí mezi jednotlivými místnostmi. Pokoje jsou dispozičně oddělené a jsou dostatečně prostorné pro soukromí a komfort. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 699 000
 Kč
Pronájem výjimečného bytu 2+kk, 95m2 + 50m2 terasa, sasmostatný byt v RD se zahradou, částečně zařízený
Před 181 dny - ANNONCE
Nabízím zprostředkování pronájmu velmi prostorného bytu 2+kk o ploše 95m2 s přístupem na 50m2 terasu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí rodinného domu v Písnici (Praha 4). Byt je ve velmi dobrém stavu, nicméně některý nábytek je již starší výroby, avšak funkční. Momentálně je byt zcela vybavený. Menší kusy nábytku je majitel ochotný v pŕípadě potřeby odvézt (stůl, židle, postel apod.) Kuchyňská linka vybavená myčkou, vestavěným plynovým sporákem, lednicí s mrazákem. Jídelna je průchozí do pros... (více v detailu)
18 000
 Kč
Kancel. prostory 100 - 400 m2, Michle
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory 100-400 m2 nebo Praze 10 - Michli. Jedná se o čtyřpodlažní administrativní budovu s centrální recepcí, čipovým systémem, klimatizací ve všech prostorách, požární signalizací, zabezpečovacím systémem, slunečními žaluziemi s vlastním parkovištěm pro 105 aut ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
106 000
 Kč
Nájemní smlouva 399 m2, Český Krumlov
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání nájemní smlouvy u zavedeného klubu a baru, který se nachází v samém srdci Českého Krumlova hned u Vltavy přímo pod zámkem. Součástí pronájmu je i venkovní obchůdek/kavárna, která je velice oblíbená v létě mezi vodáky. Možnost přikoupení dvou plovacích mol dělaných na míru, které je možné ukotvit přímo u břehu. Dům se nachází hned u jezu s výhledem na zámek. Celková plocha prostor je 399 m2. V přízemí se nachází šatna, dva bary, taneční prostor a toalety. V patře je třetí bar, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladových prostor, 780 m²
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu multifunkční prostorné sklady s kancelářemi a prodejnou v lokalitě Krásné Březno o celkové užitné ploše 780 m². Nemovitost se nachází v přízemí a kromě hlavních skladových prostor disponuje objekt kancelářemi, prodejnou, sociálním zařízením a kuchyňkou, což je ideální kombinace pro rozličné typy podnikání. Vytápění je zajištěno výměníkovou stanicí, ta zaručuje příjemnou teplotu po celý rok s nižšími náklady než například při vytápění plynem. Pro vaše zaměstnance je k di... (více v detailu)
Ústecký kraj
80 000
 Kč
Penzion s restaurací
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej kompletně zrekonstruovaného a vybaveného památkově chráněného objektu na lukrativním místě v zámeckém městě Český Krumlov. Nemovitost stojí na strategicky položeném pozemku s výhledem na státní hrad a zámek Český Krumlov, vedle zimního stadionu na cestě směrem k vodní nádrži Lipno. Vedle domu je záchytné parkoviště pro autobusy a letní kino. Navržený objekt obdélného tvaru je částečně podsklepený se 3 nadzemními podlažími a obytným podkrovím. K objektu je přistavěna jednopodlažní část na severovýchodní straně pro restauraci. Dispoziční řešení: Po vstupu do objektu se ocitneme ve vstupní chodbě, z ní je přístupná kuchyně, recepce, sklad, úklidová místnost, wc a restaurace. Z restaurace je přístupné sociální zázemí pro hosty. Z kuchyně se dost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Komerční prostory
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor zkolaudované na restauraci s terasou v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Prostory lze využít i na kanceláře nebo na skladování. Cena pronájmu je 24.000,- Kč/měsíc + meřitelné energie ve výši 7.800,- Kč/měsíc bez DPH). ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 000
 Kč
Výrobní/skladovací hala
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních/skladovacích prostor o celkové výměře 1.200m s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v ulici u U Sirkárny, České Budějovice. Prostory se nachází na strategickém místě ve vzdálenosti 3km od sjezdu z dálnice D3. Jedná se o netemperovaný, výrobní nebo skladovací prostor. Součástí pronájmu je veškeré vybavení regálovými systémy a případné další úpravy pronajímaného prostoru jsou mo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
144 000
 Kč
Kancelář 48m2, Opava
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem kanceláře o výměře 48m v prvním poschodí komerčního objektu na ulici Otická v Opavě. Jedná se o samostatnou, uzamykatelnou kancelář s výškou stropu 2,90m. Společné sociální zařízení na chodbě, na patře také společné sprchy. Parkování zajištěno před budovou. V budově jsou dále k dispozici další kanceláře s výměrou 15m, 17m, 25m v přízemí a 32m, 34m v patře (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). Výše měsíčního nájmu za kancelář dohodou. K nájmu energie dle vyúčtování. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a provize RK ve výši jednoho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování v Tanvaldu
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi malebnou hospůdku Albrecht v žádané lokalitě Jizerských hor. V suterénu bufet s výdejním okénkem a zázemím pro zaměstnance. V 1.NP restaurace, salónek, kuchyně, sociální zázemí. Dům disponuje terasou, garáži, parkovištěm. Velkou devízou této ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 290 000
 Kč
Prodej rekreačního objektu
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedeného rekreačního objektu s restaurací a ubytováním u lyžařského střediska Plešivec v Krušných horách. Jedná se o dvě samostatné budovy s pozemkem o celkové velkosti 15.689 m, na kterém jsou 3 rybníky, louky a les. V 1. objektu je restaurace s barem, kuchyně vč. skladů, WC, kotelna a 2 garáže. V patře je byt 3+kk o ploše 125 m. Ve 2. objektu je penzion se 6 apartmány (po 2 - 6 lůžkách - celkem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej restaurace s penzionem
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedeného penzionu s restaurací v Dalovicích. Nepodsklepený objekt se nachází v klidné části obce a v roce 2020 prošel rekonstrukcí. V přízemí je restaurace s barem a venkovní zahrádkou celkem o kapacitě 70 míst. Dále kuchyň, sklad, umývárna a šatna pro zaměstnance, 2 salonky a samostatný bar, s kapacitou celkem cca 50 míst, vše s vlastním vstupem a sociálním zázemím. Tyto prostory jsou vhodné pro pořádání sv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 990 000
 Kč
Pronájem obchodu
Před 183 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledam pronajem obchodu v cele CR do 5 000 korun !
Zlínský kraj
Neuvedeno