Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Provozní plocha 10919 m², Bohumín
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Využijte jedinečnou příležitost k pronájmu exkluzivního provozního areálu v Novém Bohumíně! Naše nabídka zahrnuje zpevněnou a oplocenou provozní plochu o rozloze 10.919 m2, která představuje ideální zázemí pro vaše podnikání. Hlavním přínosem tohoto areálu je jeho funkční napojení na vlečku, která má platné povolení k provozování dráhy a ústí do prestižní celostátní stanice Bohumín. Díky výhybce č. K1 spojuje naši plochu s kolejí č. 365. Tento prostor je skvělou volbou pro různé druhy podni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70 000
 Kč
Prodej domu v Praze, ul. Kolínova
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V exkluzivní nabídce představujeme dům v Řepích na konci slepé ulice Kolínova. Tento dům o rozloze 326 m² se nachází na pozemku o velikosti 494 m² a nabízí ideální kombinaci bydlení a podnikání. Přízemí domu momentálně hostí byt 2+1 a komerční prostory, které jsou v současné době pronajaty, což přináší stabilní příjmy. Tyto prostory lze v budoucnu využít dle potřeb nového majitele. Je zde také možnost přestavby a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 900 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 140 m², Plzeň, ul. Libušínská
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o dispozici 6+1 a o velikosti 140 m2 v Libušínské ulici v Božkově. Kancelář se nachází v prvním patře ze dvou. Parkování je možno před domem na příjezdové cestě, která patří k domu. Topení je řešeno plynovým kotlem a o ohřev vody se stará bojler. Ke kancel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
27 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Ostrava, 28. října
Před 183 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem pěkného přízemního prostoru s výlohou přímo na hlavní třídu. Celková výměra 40 m2, Jedná se o reprezentativní kancelář v domě jehož fasáda prošla zdařilou rekonstrukcí, na ul. 28. října, Ostrava - Mariánské Hory poblíž tram. zastávka Prostorná. Hlavní místnost pro klienty je prosvětlena opravdu velkou výlohou - super místo pro reklamu. Tři schůdky nás oddělují od vstupu do druhé části, tj. kuchyňka s místem pro ledničku, dále navazuje zadní místnost s výhledem do zahrady. Součástí pronájmu je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 200
 Kč
Pronájem kanceláře, 155 m², Plzeň, ul. Klatovská třída
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k podnájmu komerční prostory s celkovou výměrou 155 m2 v centru Plzně na Klatovské třídě. Prostory se nachází v druhém nadzemním podlaží budovy. Vstup do prostor je zajišten po společném schodišti, nespornou výhodou je také výtah. Ve volném čase je možné sejít do nižšího patra budovy, kde se nachází kavárna. Jedná se o velmi zajímavé a frekventované umístění - n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 500
 Kč
Pronájem skladových prostor, 780 m²
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu multifunkční prostorné sklady s kancelářemi a prodejnou v lokalitě Krásné Březno o celkové užitné ploše 780 m². Nemovitost se nachází v přízemí a kromě hlavních skladových prostor disponuje objekt kancelářemi, prodejnou, sociálním zařízením a kuchyňkou, což je ideální kombinace pro rozličné typy podnikání. Vytápění je zajištěno výměníkovou stanicí, ta zaručuje příjemnou teplotu po celý rok s nižšími náklady než například při vytápění plynem. Pro vaše zaměstnance je k di... (více v detailu)
Ústecký kraj
80 000
 Kč
Kancel. prostory 100 - 400 m2, Michle
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory 100-400 m2 nebo Praze 10 - Michli. Jedná se o čtyřpodlažní administrativní budovu s centrální recepcí, čipovým systémem, klimatizací ve všech prostorách, požární signalizací, zabezpečovacím systémem, slunečními žaluziemi s vlastním parkovištěm pro 105 aut ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
106 000
 Kč
Restaurace, stravování v Tanvaldu
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi malebnou hospůdku Albrecht v žádané lokalitě Jizerských hor. V suterénu bufet s výdejním okénkem a zázemím pro zaměstnance. V 1.NP restaurace, salónek, kuchyně, sociální zázemí. Dům disponuje terasou, garáži, parkovištěm. Velkou devízou této ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 290 000
 Kč
Nájemní smlouva 399 m2, Český Krumlov
Před 183 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání nájemní smlouvy u zavedeného klubu a baru, který se nachází v samém srdci Českého Krumlova hned u Vltavy přímo pod zámkem. Součástí pronájmu je i venkovní obchůdek/kavárna, která je velice oblíbená v létě mezi vodáky. Možnost přikoupení dvou plovacích mol dělaných na míru, které je možné ukotvit přímo u břehu. Dům se nachází hned u jezu s výhledem na zámek. Celková plocha prostor je 399 m2. V přízemí se nachází šatna, dva bary, taneční prostor a toalety. V patře je třetí bar, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej výrobního objektu, 260 m², Nová Role, ul. Chodovská
Před 183 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou příležitost - dům se dvěma dílnami v přízemí a nebytovým prostorem v prvním patře. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě uprostřed Nové Role a je ideální pro ty z Vás, kteří hledáte prostor pro podnikání či vlastní bydlení s možností dalšího rozvoje. V přízemí domu se nacházejí dvě vybavené dílny, které nabízejí široké možnosti využití pro různé obchodní či řemeslné aktivity. Jedna dílna je zařízená pro autoservis s plně funkčním zvedákem. Druhá dílna je částečně zaří... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 590 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 160 m², Letohrad, ul. Jilemnického
Před 183 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Představujeme vám skvělou příležitost! Prodej pozemku 903 m s dílnou v Letohradu. Na pozemek je zpracovaný projekt rodinného domu s třemi bytovými jednotkami a jednou provozovnou (např. kadeřnictví, kavárna, kance... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 900 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 67 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 183 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář v centru města Svitavy. K nájmu se hradí energie. Prostor je vybaven kancelářským nábytkem a kuchyňskou linkou. Je zde i koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej ke komerčnímu využití, 917 m², Spořice
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozoruhodnou nemovitost, nacházející se na okraji obce Spořice. Pozemek o rozloze 917m² je situován v klidné části obce s výhledem na okolní krajinu, což z něj činí ideální místo pro ty, kdo hledají útočiště pro své podnikatelské plány. Tento pozemek je vhodný pro komerční využití. V katastru je pozemek veden pro účely výroby a skladování. Nachází se na ok... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 430 050
 Kč
Pronájem obchod a služby v Plzni, ul. Havlíčkova
Před 183 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám obchodní prostor o celkové ploše 73 m2. Prostor je plně vybavený pro sportovní využití. Nemovitost se nachází v širším centru města Plzn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Liberci, ul. Truhlářská
Před 183 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost vhodnou pro obchod a služby, situovanou v ulici Truhlářská v Liberci. Objekt se nachází v centrální části obce, což zajišťuje dobrou dostupnost. Výměra pozemku činí 62m², celková užitná plocha objektu je pak 95m², rozprostřená na dvou nadzemních podlažích. V interiéru nabízené nemovitosti se nachází celkem tři místnosti, které svým rozložením umožňují flexibilní využití prostoru pro obchodní činnost či poskytování služeb. V současné době je obj... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem prostorné kanceláře včetně
Před 183 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu komerční prostor v centru obce Děčín v ulici Kamenická. Jedná se o prostornou kancelář, která měří 17 m s kuchyňským koutem 17m a toaletou, která se nachází v cihlové budově. Kancelář je umístěna v suterénu a disponuje velmi dobrou úrovní stavby. Prostorná kancelář je ideální pro podnikání nebo sídlo firmy, kter... (více v detailu)
5 000
 Kč
Prodej bytu 4+1/L, 85 m2
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný, zrekonstruovaný byt, s dostatkem světla a skvělou občanskou vybaveností v okolí? Nabízíme Vám byt 4+1 s příjemnou lodžií, v 5. patře panelového domu s výtahem, v Ústí nad Labem - Krásném Březně. Byt, jehož obytná plocha je 77.5 m, prošel kompletní rekonstrukcí a má velmi příjemnou dispozici. Ze vstupní chodby, s velkou vestavnou skříní, se vchází do kuchyně (kuchyňská linka s plynovým sporákem, troubou, lednicí, myčkou), vedle které je jeden z pokojů, nyní sloužící jako jídelna - pracovna. Dále se z chodby vchází do obývacího pokoje s lodžií, ze které je velmi příjemný výhled do zeleně a okolí. Z obývacího pokoje se také vchází do hlavní ložnice, s další obrovskou skříní. Poslední pokoj je přístupný z ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem 2+kk Praha 5-Řeporyje
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem částečné zařízeného bytu 2+kk na Praze 5-Řeporyjích (na samotě), cena 10.500 Kč bez energií. Tel.:
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Pronájem byt. jednotky Praha 4
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmeme dlouhodobě 2 jednolůžkové pokoje se samostatným vchodem v rod. domě, pračka, TV, autobus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 600
 Kč
PRONÁJEM BYT. JEDNOTEK MIROŠOVICE
Před 183 dny - ANNONCE
Pronajmeme dlouhodobě 2 jednolůžkové pokoje se zvláštním vchodem v Mirošovicích, Praha - Východ, exit 21, 10 min. po D1 do Prahy... (více v detailu)
8 400
 Kč
2+kk, investiční byty
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolte, abych Vás seznámila se zajímavou investiční příležitostí, nabytí ubytovacích jednotek do osobního vlastnictví. Dispozice 2+kk,obytnou plochou 47,5 m2, sklepem či sklepní kójí 1,5 m2, vestavěnou kuchyní, kuchyňskou linkou, vestavěnou šatní skříní a nebo stylu FIT-OUT. Záleží pouze na Vás, zda na prohlídce dáte přednost 2+kk nebo 1+kk, která je také k dispozici.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 521 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 91 m2 - Šestajovice.Připravili
Před 183 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 91 m2 - Šestajovice.Připravili jsme si pro Vás prodej moderního mezonetového bytu 3kk v osobním vlastnictví (podlahová plocha 91,5 m2). Dispozičně zajímavý byt byl vybudován v podkrovním prostoru ve dvou podlažích. Prostorný obytný prostor je propojen s jídelní částí a kuchyňským koutem. Poté je zde samostatný pokoj v současné době využívaný jako ložnice, a v neposlední řadě prostorná koupelna s vanou a WC. V horním patře je samostatný pokoj. Byt má přísun dostatku světla a plovoucí podlahy, vytápění je ústřední. Součástí bytové jednotky je také parkovací stání na dvoře přímo u domu. Lokalita: - Obec Šestajovice, okres Praha-východ, východní hranice Prahy. - Poblíž se nachází veškerá občanská vybavenost (mateřská škola, základní škola, poš... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Byt 2+1 v České Lípě, ul. Dukelská
Před 183 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o užitné ploše 56 m² ve vyhledávaném sídlišti v České Lípě. Tento byt se nachází v 5. podlaží v panelovém domě. I přes to, že byt je v původním stavu, je ve velmi dobrém udržovaném stavu. Ideální nabídka pro ty, kdo hledají byt s potenciálem a možností vlastního uspořádání interiéru před rekonst... (více v detailu)
1 799 999
 Kč
Pronájem, Byt 1+1, Přerov
Před 183 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují v exkluzivním zastoupení majitele, hezký byt 1+1 s velkou lodžií na ul. Velká Dlážka v Přerově. Jedná se o byt po vkusné rekonstrukci ( nové zděné jádro, nová kuchyň. linka, nová koupelna ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500
 Kč
Byt 4+kk, Praha 6
Před 183 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný byt 4+kk, po pečlivé rekonstrukci s použitím prémiových materiálů a se zachováním původních prvků. Prostorná garáž v ceně nemovitosti. Možnost instala... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno