Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1, 110 m², Mostkovice, ul. Prostějovská
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní byt 3+1 s užitnou plochou 110m², který se nachází v klidné části obce Mostkovice. Je plně zařízen a velkou výhodou tohoto bytu je i zahrada, patřící výhradně k danému bytu o výměře 169 m², kde můžete např. posedět s přáteli nebo sledovat svoje děti, jak dovádí v bazénu nebo na dětském hřišti. Tento byt byl dokončen v roce 2019 spolu s dalšími třemi byty v tomto dvoupatrovém cihlovém domě. Celkově tak přináší jak dostatek soukromí, tak i snadný přístup s parkováním ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 170 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Chýně, ul. U Dráhy
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 3+kk o užitné ploše 75 m², nacházející se ve druhém patře, v klidné části obce Chýně. Byt je v dobrém stavu s příjemnou atmosférou. Bytová jednotka nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu a samostatné WC. Výhodou je také dostatečné množství úložného pros... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 557 300
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Plzeň, ul. Na Kovárně
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný a útulný byt o dispozici 2+1 a o velikosti 62 m². Byt se nachází ve vyhledávané a klidné části Plzně Doubravka. K bytu náleží prostorná lodžie o velikosti 5 m². Byt se nachází ve 3. patře dobře udržovaného panelového domu. Dům je zateplený a nachází se v něm nový a prostorný výtah. Jednotlivé pokoje jsou řešeny prakticky a nabízí dostatek světla a prostoru pro vaše pohodlí. V bytě je nově zrekonstruovaná koupelna a je zde zaveden vysokorychlostní internet. Loka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Prodej nebytového prostoru 1+kk, 20 m², Karlovy Vary
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme investiční příležitost v podobě bytu 1+kk o užitné ploše 20 m², situovaný v klidné části Karlových Varů, v katastrálním území Tuhnice. Byt se nachází v cihlovém domě na 1. nadzemním podlaží z celkových 5. Bytovou jednotku obývá spolehlivá a pečlivá nájemnice. Poloha bytu je ideální pro ty, kdo hledají klidné a příjemné bydlení s výhodami městské infrastruktury v dosahu. Podzemní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 040 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Louny, ul. Kosmonautů
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+1 v klidné části města Louny. Byt se nachází v 3. podlaží zatepleného panelového domu s výtahem. Při vstupu do bytu je chodba a po levé straně samostatná toaleta. Dále pokoj se zasklenou lodžií situován na jih. Kuchyně a další pokoj jsou situovaný na... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Praha, ul. Hlavatého
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej slunného bytu o dispozici 3+kk o PP 59 m2 v 6. patře, který se nachází v panelovém zatepleném bytovém domě v klidné a žádané lokalitě v ulici Hlavatého. Vytápění a ohřev vody zajišťuje dálkový rozvod.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Říčany, ul. Verdunská
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Rezidenci Oliva v Říčanech, které disponují absolutní občanskou vybaveností. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. 10.10.2023 byla podána Žádost o změnu územního plánu pro změnu ateliérů na byty. Předmětem prodeje je Ateliér o dispozici 2+kk o rozloze 53 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Karviná - Ráj, ul. tř.17.listopadu
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 56 m², umístěný ve 3. podlaží panelového domu v žádané lokalitě Karviná-město, část Ráj. Dům se nachází přímo v centru obce, což přináší excelentní dostupnost veškeré občanské vybavenosti – obchody, školy, zdravotnická zařízení a množství zeleně pro odpočinek. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž se může pochlubit velmi dobrým stavem. Nabídne vám veškerý komfort - od moderního vybavení až po útulnou atmosféru, která z něj dělá ideální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 700
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Plasech; Plasích, ul. Babinská
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 48m², situovaný v klidné části obce Plasy. Byt se nachází ve 2. podlaží panelového domu s celkem 4 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což z ní dělá perfektní volbu pro jednotlivce nebo pár hledající své nové bydlení v poklidné lokalitě. Interiér bytu je prakticky řešený, nabízí dostatečný komfort a útulnost. Vzhledem k výbornému stavu nemovitosti se můžete ihned do pronájmu stěh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Praha, ul. Václava Trojana
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt 3+kk o rozloze 74m2 v cihlovém domě na sídlišti v Uhříněvsi. Z prostorného obývacího pokoje můžeme vstoupit do prosklené lodžie o výměře 7m2, která byla zasklena v červnu 2023, (je tedy ještě v záruce), kde je vytvořeno další příjemné posezení i v zimních a podzimních měsících. K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje, ve společných ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Chrast, ul. Tyršova
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu, slunný byt 2+1 o užitné ploše 50m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Chrast, což zajišťuje příjemné bydlení jak pro jednotlivce, tak pro malou rodinu. Byt je ihned připraven k nastěhování. Dispozičně byt nabízí pohodlné bydlení s obytným pokojem, ložnicí, kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 120 m², Trutnov, ul. Havlíčkova
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 osobní vlastnictví v osobitém prvorepublikovém domě v klidné části města, pěšky dostupný vedle náměstí obce Trutnov. Dům je cihlový, zděný, pečlivě udržovaný. Ideální místo k bydlení v centru města.Byt je v osobním vlastnictví před dokončením stavební rekonstrukce. Možný odprodej až tří jednotek. Každá s výměrou do 120 m2. V současné době probíhá vyklízení a připraven na kompletní rekonstrukci. Obývací prostor je orientován k náměstí s celodenním sluníčkem. Velký světlý prostorný obývac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 777 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 63 m², Lovosice, ul. Osvoboditelů
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 63m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Lovosic, přímo v centru obce. Tento byt je situován na 3. podlaží ze 7 v cihlovém domě a je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Celková měsíční platba do fondu oprav, včetně záloh je 2.770,- Kč. Dům byl dostaven a zkolaudován v roce 2012. Jedná se o ideální možnost bydlení pro jednotlivce nebo pár, který hledá pohodlí a praktičnost s výhodami života v centru města. K bytu... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 339 999
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 62 m², Brandýs nad Labem, ul. Kralupská
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V krásné lokalitě Brandýse nad Labem-Stará Boleslav, nabízíme pronájem bytu 3+kk, 62 m2 v 5. patře cihlového domu. S balkonem do L s výhledem do zeleně. Byt má dva neprůchozí pokoje, obývací místnost s kuchyňskou částí a se vstupem na balkon. Chodbu s vestavěnou skříní. Koupelna s vanou a WC je zvlášť. K bytu náleží sklep. V okolí je spoustu zajímavých míst, krásný zámek, Proboštská jezera, řek... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 000
 Kč
Obchod a služby, 416 m², Vlašim
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní obchodní prostory o podlahové ploše 416 m² na okraji města Vlašim, které se nacházejí v přízemí domu. Součástí pronájmu je i sociální zázemí v podobě toalety, umyvadla a sprchy, dále potom prosklená kancelář a možnost využití dalšího prostoru třeba jako kuchyňky. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kom. prostor 340m2, Praha 7
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: UPruhonuComm Vynikající investiční příležitost. Nabízíme k pronájmu komerční prostor o výměře 340m2, který se nachází ve 2. patře budovy. Prostory lze využít k různým účelům, např. učebny (s kolaudace učebny) nebo fotografický ateliér. Poplatky závisí na oblasti čin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 380 m², Bor
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na pronájem nabízíme unikátní obchodní objekt v centru města Bor s velikostí 380m2. Prodejní plocha objektu je ideální pro různé obchodní aktivity, jako je například maloobchod, sklad, služby, restaurace, kanceláře nebo showroom. Díky své velikosti a centralitě je tato nemovitost zcela vhodná pro podnikání, které si klade za cíl získat co největší viditelnost a přívětivé prostředí pro zákazníky. Interiér objektu je prostorný a světlý, nabízí mnoho možností pro přizpůsobení interiéru podle vlastních po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor
Před 201 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň 1... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Kom. prostor 250m2, Praha 7 - Holešovice
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: UPruhonuRest Vynikající investiční příležitost. Nabízíme k pronájmu restauraci o ploše 250m2, která se nachází v přízemí budovy. Vstup do restaurace je přes recepci, což Vám umožní využít ji jako osobitou provozovnu pro pořádání různých typů promoakcí a firemních akcí. Platby za en... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Pronájem skladu, 1110 m², Prostějov
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám nabídli pronájem skladových prostor o celkové rozloze 1110 m² nacházející se na Průmyslové ulici ve městě Prostějov. Tyto prostory poskytují pohodlný přístup přímo z úrovně terénu díky dvojkřídlým vratům umístěným na obou stranách haly. Jejich dispozice je ideální pro společnosti zaměřené na výrobu nebo jako suché skladovací prostory. Majitele u... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 000
 Kč
Skl. koje 2m2, OV, ul. Cimburkova - Žižkov
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej sklepní kóji v osobním vlastnictví o velikosti 2 m2, ul. Cimburkova - Žižkov, Praha 3. Spolu s jednotkou získáte spoluvlastnický podíl na udržované zahrádce ve vnitrobloku a podíl na společných ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Komerční prostory
Před 201 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor zkolaudované na restauraci s terasou v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Prostory lze využít i na kanceláře nebo na skladování. Cena pronájmu je 24.000,- Kč/měsíc + meřitelné energie ve výši 7.800,- Kč/měsíc bez DPH). ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 000
 Kč
Ubyt. zařízení cca 2 600 m2
Před 201 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout investiční příležitost formou koupě nemovitosti dobře zavedeného hotelu v exkluzivní a velice vyhledávané turistické lokalitě rekreační oblasti Lipno nad Vltavou. Hotel je umístěn v obklopení zeleně v blízkosti jezera. Nemovitost je ve výborném stavu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
52 000
 Kč
Pronájem skladu, 318 m², Louny
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem skladovacích prostor v centru Loun. Vhodné pro e-shopy. K prostorám náleží výtah z nákladové rampy do 2. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Komerční prostor
Před 201 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
k pronájmu obchodní prostor nacházející se v prvním patře v lukrativní lokalitě přímo na náměstí v Holešově. Tento prostor, bývalá prodejna podlahovin, je ideální pro podnikání, kancelář nebo provozovnu. Dále je k dispozici kuchyňka, kancelář a nově zřízené sociální zázemí. V přízemí pod s... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno