Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk, 80 m², Praha, ul. Vlastislavova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 249 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Žďár nad Sázavou, ul. Dolní
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme byt 2+1 o užitné ploše 55 m² v centru Žďáru nad Sázavou. Nachází se v panelovém domě s výtahem na 5. podlaží. Byt je v dobrém stavu a poskytuje pohodlné bydlení pro jednotlivce, či malou rodinu. Díky své poloze nabízí veškeré výhody městského bydlení. V těsné blízkosti se nachází školy, školky, obchody, restaurace či zdravotnická zařízení. Optimální dopravní dostupno... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999 990
 Kč
Prodej bytu 2kk v Dubí, ul. Tovární
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+0 v OV v revitalizovaném domě v Dubí ul. Tovární. Bytová jednotka je v původním stavu a čeká na nového majitele, který si vytvoří bydlení přesně dle svých představ. K dispozici je nejen lodžie v mezipatře, která patří k bytu, ale také sklepní kóje, sušárna a společné prostory v suterénu. Klid a příjemný výhled z okna do parku jsou benefitem toh... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 365 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Praze, ul. Pštrossova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý a útulný byt 3kk (80m2), v žádané lokalitě historických budov, Praha Nové město a zároveň v klidné ulici Pštrossova. Byt se nachází v 5. patře cihlového a udržovaného domu s výtahem. Dispozice bytu se skládá z prostorné chodby, dvou neprůchozích pokojů orientovaných na jih zajišťující maximální soukromí, obývacího pokoje orientovaného do vnitrobloku, s vybavenou kuchyňskou linkou, dále koupelnou s rohovou vanou, pračkou a také samostatný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 41 m² v Železné Rudě, ul. Javorská
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 1+kk o užitné ploše 41 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží šestipodlažního cihlového domu s výtahem v klidné části oblíbené Železné Rudy. Tento útulný byt, prošel nedávnou kvalitní rekonstrukcí, nabízí příjemné bydlení uprostřed malebné přírody Šumavy. Komfort zvyšuje i zasklená terasa (26 m²). K bytu náleží sklepní kóje, kterou oceníte pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení. V ceně je garážové stání v suterénu domu. Další velkou výhodou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 150 470
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Praha, ul. Hněvkovského
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte krásný a vkusně zařízený byt, do kterého se můžete rovnou nastěhovat? Máme pro Vás nabídku krásného, světlého moderně řešeného bytu 3+kk o celkové ploše 65 m2. Bytová jednotka sestává z prostorné předsíně, obývací místnosti spojené s kuchyní, vybavené všemi spotřebiči, šatny, ložnice, dětského pokoje, koupelny s vanou, samostatné toalety, krásné lodžie a sklepní kóje. Po domluvě možnost odkupu stávajícího vybavení bytu. Anuita bytu byla splacena, v budoucnu se bude jednat o převodu d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 800 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 43 m2, Beroun ul. Nepilova, balkon
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji útulný světlý byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním v klidné lokalitě města Beroun, ulice Nepilova. Byt má výměru 43,6 m2, plus 5,5 m2 balkon a 3 m2 sklep. Dispozice: prostorný pokoj se vstupem na balkon, kuchyňský kout vybavený digestoří, kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a troubou. V designové koupelně je vana, umyvadlo, toaleta a přípojka na pračku. Velká předsíň, kam můžete umístit praktickou šatní skříň. K bytu patří sk... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Kout na Šumavě
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám unikátní byt 2+kk v Koutě na Šumavě! S plochou 62 m² nabízí ideální domov pro páry či jednotlivce. Nachází se ve 3. patře cihlového domu. Světlé prostory a optimální uspořádání poskytují pohodlné bydlení. Byt je částečně vybaven, má moderní kuchyňskou linku a koupelnu. Kout na Šumavě nabízí klidné prostředí a blízkost rekreačních aktivit – turistika, cyklistika, lyžování. Občanská vybavenost v obci... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 699 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ústí nad Labem, ul. Londýnská
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o užitné ploše 58 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Ústí nad Labem - centrum, ulice Londýnská. Interiér bytu tvoří 4 místnosti s dobře promyšleným uspořádáním, což zaručuje komfortní bydlení pro celou rodinu. Vyzdvihnout musíme zděnou koupelnu, která nabízí dokonalé soukromí a pohodlí. Dům a byt jsou ve velmi dobrém stavu, což minimalizuje nutné investice nového ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Praha, ul. Kubelíkova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jen pár minut chůze z nám. Jiřího z Poděbrad stejně tak pár minut chůze od stejnojmenné stanice metra nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+kk, 56 m2. Byt se nachází v revitalizovaném historickém cihlovém domě ve 4. patře s proskleným výtahem, ze kterého můžete pozorovat Žižkovskou věž s okolní zelení. Byt se prodává včetně vkusného zařízení, který je vhodný k trvalému bydlení i jako investice s okamžitým výnosem. Disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 380 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 51 m², Děčín, ul. Teplická
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 3+kk o užitné ploše 51 m², nacházející se v lokalitě Děčín Podmokly. Byt je situován v cihlové budově. Byt je s výbornou dostupností do centra města a veškeré občanské vybavenosti. Bydlení v tomto bytě pře... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2, DV, Chomutov, ul. Vrchlického
Před 200 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi novinku v top lokalitě města. Byt v družstevním vlastnictví se nachází ve 3. patře zatepleného nízkopodlažního domu v Horní vsi, nejklidnější a nejvyhledávanější části města. Byt je po zdařilé a vkusné rekonstrukci, je zde sádrokartonové jádro, vzniklé propojením prostoru původního WC a koupelny. V koupelně najdeme sprchový kout, umyvadlo, závěsné WC a niku na police, vejde se sem i pračka, v kuchyni linka na míru - Ikea. Všude v bytě jsou nové obložky, do dětského pokoje s klasický... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v OV se zasklenou l
Před 200 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 3+1 v OV se zasklenou lodžií v městě Chodov. Udržovaný panelový dům ve starší zástavbě prošel revitalizací včetně výměny oken, rozvodů, zateplení i instalace nového výtahu. Byt se nachází v šestém patře. Celková výměra včetně lodžie je 71m. Bytové jádro je panelové a bylo rekonstruované. WC i koupelna byla obložena keramickým obkladem, položena dlažba a instalována nová rohová vana s umyvadlem. Do kuchyně byla namontována rohová kuchyňská linka na m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 780 000
 Kč
Bytová jednotka 3+kk, 74,40m2, Rezi
Před 200 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klienta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 016 457
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 28 m², Opočno, ul. Kupkovo nám.
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 1+1, po celkové rekonstrukci s koupelnou a kuchyňskou linkou. Občanská vybavenost v dosahu sto metrů. Kultura, zámecký park, koupal... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 207 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 207 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli jiné podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 910
 Kč
Litobratřice, vinný sklep, 61m2
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Litobratřice, prodej komerce, vinný sklep, 61m2, k rekonstrukci - vinný sklep.Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem autentického cihlového vinného sklepa s bohatým potenciálem a historií. Nachází se v srdci Litobratřic, oblasti, která je známá svou vinařskou tradicí a přátelskou komunitou. Tento vinný sklep, který čeká na vaši rekonstrukci, má celkovou plochu 61 m2 a stává se ideálním plátnem pro vaši kreativitu a podnikatelské vize. S pevnými cihlovými základy je připraven na transformaci v útulné degustační prostory, soukromou vinotéku či inovativní vinařský podnik. Infrastruktura je již... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500 000
 Kč
Hevlín, prodej komerčního prostoru
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hevlín, prodej komerčního prostoru, penzion, víceúčelové, 540m2 - komerce.Nabízíme Vám ke koupi jedinečnou investiční příležitost – Váš nový penzion s rodinným domem a komerčním prostorem přímo na hranicích s Rakouskem, pouze 3 minuty od termálních lázní Laa. Přemýšlíte nad investicí, která Vám přinese nejen radost z vlastnictví, ale i stabilní příjem? Hledáte místo, kde by se snoubila krása komfortního bydlení s možností podnikání? Tento krásně zrekonstruovaný objekt, který pojme najednou 31 zákazníků na přespání, byl postupně modernizovaný od roku 2004. Nabízí ideální kombinaci bydlení a komerčního využití. Na celkové ploše pozemku 903 m2 najdete vše, co potřebujete pro život a podnikání: - 1. křídlo: 4 pokoje a 2 apartmány, perfektně vybavené pro okamžité pronajímání. - 2. křídlo: 3 pokoje, s dalšími ubytovacími kapacitami nebo jako kancelářské prostory. - každý pokoj i apartmán je vkusně a luxusně vybavený s vlastní koupelnou a sociálním zařízením, klimatizace je samozřejmostí. - r... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Jevišovka, Komerční prostory a pozemky
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jevišovka, Komerční prostory a pozemky, 54761 m2 - komerce.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji komerční prostory a pozemky v průmyslovém areálu v Jevišovce v okr. Břeclav. Pozemky jsou vedeny na KN jako zastavěná plocha a nádvoří a ostatní plocha a celková výměra pozemků je cca 51828 m2. Jedná se o plochy vhodné pro lehkou výrobu a skladovací prostory v oploceném a uzavřeném areálu. Voda z vlastního zdroje, plyn cca 500m od o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ubyt. zařízení v Plzni - Bukovci
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu Penzion Bukovec v Plzni. Ideální pro zaměstnavatele nebo personální agentury. Je možné si pronajmout polovinu nebo také celý objekt. V části A, která byla kompletně zrekonstruovaná na konci roku 2022, se nachází 13 pokojů s 39 lůžky a v části B je 8 apartmánů s 20 lůžky (zde rekonstrukce aktuálně probíhá a apartmány budou připraveny k pronájmu postupně.)... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem dvoukanceláře 31m2, Vodičk
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem dvou kanceláře 27m, která se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem ve Vodičkově ulici na Praze 1. Kancelář má dvě místnost, které mohou být průchozí, ale lze je také uzavřít dveřmi mít tak dvě samostatné neprůchozi kanceláře s vl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
Prodej, komerční objekt - obchodní, 350 m2, hosp. budova, pozemek 1547 m2, Dolní Lutyně, okr. Karviná
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního částečně podsklepeného domu na pozemku o celkové ploše 1 547 m2. Na pozemku je hospodářská budova o zastavěné ploše 150 m2 s možností využití k vícero účelům. Dům je nutné rekonstruovat a možné přizpůsobit dle účelu využití (bydlení, bytový dům, dům služeb, sídlo firmy). Jedná se o lokalitu v obci Dolní Lutyně (B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Před 200 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Prodej penzionu, 183 m², Nezdice na Šumavě
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám čarovný úkryt uprostřed malebné šumavské přírody – Dům na Šumavě. Tento naprosto jedinečný podsklepený rodinný dům se nachází v klidné obci Nezdice, pouhých 7 km od historického města Kašperské Hory a jen 500 m od SKI areálu Nezdice. Dům můžete využít jako rodinný dům, či je ideální pro komerční využití, ideálně je dům vhodný i na provozování penzionu nebo restaurace. Dům prošel částečnou pečlivou renovací, kde si můžete užívat moderní vybavení bez ztráty rustikálního ša... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 340 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 216 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 216 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V ceně je překrásný výhled na Katedrálu svatého Bartoloměje. V případě, že byste chtěli jiné podlahy neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč