Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1, 36.13 m², Plzeň, ul. Skupova
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte dostupné a nenákladné bydlení? Exkluzivně nabízíme k pronájmu byt 1+1 o výměře 36,13 m2, jenž je situován v 5. patře revitalizovaného panelového domu. Jednotka prošla částečnou rekonstrukcí (koupelna, plastová okna), jinak je v původním a udržovaném stavu. Mezi největší přednosti lze řadit lokalitu s výbornou dostupností občanské vybavenosti, ale i blízkost přírody (Borský park, vodní nádrž České údolí). Devízou je také prostorové řešení bytu (úložné prostory), kdy z minima bylo vytěženo maxim... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk,komora+spíž 94 m², Plzeň, ul. Na Belánce
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk, komora +spíž s užitnou plochou 94 m², umístěný v atraktivní části Jižní Předměstí, Plzeň. Tento byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s pěti nadzemními a jedním podzemním podlažím, který prošel kompletní rekonstrukcí – od zateplení po výměnu oken, podlah, moderního zařízení koupelny i WC. Kuchyň je vybavena novými, moderními spotřebiči, což zajišťuje vysoký standard bydlení. K bytu patří tak... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 610 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Horoměřice, ul. Hrdinů
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítejte v útulném bytečku 2kk v srdci Horoměřic, v ulici Hrdinů. Otevřete dveře a nechte se okouzlit spojením kuchyně a obývacího pokoje, kde si užijete nejlepší relax. Šatní skříň, má své místo jak na chodbě, tak v ložnici. A co teprve terasa! Na ní si užijete prostorné posezení a vířivku, která vás pohltí a nepustí. O vytápění se stará plynový kotel a o vaše komfortní teploty klimatizační jednotka. Pro vaše čtyřkolové miláčky je připraveno vlastní parkovací místo přímo na pozemku. A pro ty nejmenší?... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 299 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Kralovicích, ul. Liliová
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 76m, umístěný ve čtvrtém patře panelového domu, který se nachází v klidné části obce Kralovice. Nemovitost zahrnuje jedno podzemní a celkem čtyři nadzemní podlaží, přičemž nabízený byt se pyšní pozicí v nejvyšším čtvrtém patře, což zaručuje výhled nad okolní zástavbu a otevírá možnosti pro větrání či přirozené osvětlení prostor. Samotný byt představuje typologii 3+1, což znamená, že nový majitel bude mít k dispozici tři neprůchozí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 999 990
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Česká Lípa, ul. Hrnčířská
Před 201 dny - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 30 m2, v České Lípě. Cena za pronájem na měsíc je 6.500, Kč + služby 2.000,- Kč. Byt se nachází v přízemí bytového domu v klidné části města Česká Lípa. Je vhodný pro jednu pra... (více v detailu)
6 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Vykáňská
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Útulný byt s balkónem v klidné části pražských Strašnic. Díky dobré dispozici a podlahové ploše 60m² se jedná o velmi praktický byt s dostatkem úložných prostor doplněných o sklepní kóji. Jednotka se skládá z chodby s úložnými prostory, obýváku s kuchyní a neprůchozí ložnice s přístupem na balkón. Byt je v dobrém stavu, ale stále je zde prostor pro dodělání dle Vašich představ. Velkou výhodou je možnost vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Zruči nad Sázavou
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu v bytovém domě ve Zruči nad Sázavou v ulici Nábřežní74, se sdílenou kuchyní a vlastní koupelnou. Jde o klidné místo ve Zruči nad Sá... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Žleby, ul. Havlíčkova
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem krásného bytu 2+kk s balkónem o celkové užitné ploše 58 m² v druhém patře novostavby bytového domu ve Žlebech. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou myčkou a sporákem, ostatní vybavení je zcela na Vás. Hledáme spolehlivého nájemce se zájmem o dlouhodobý pronájmem. K nájmu je nutné započítat tak... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej 2x byt 2+1, Plesná, ul. Kostelní
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 2 byty, každý o velikosti cca 55m2, o dispozici 2+1. Jeden byt je obsazený nájemníkem za tržní nájemné, druhý byt je určený ke kompletní rekonstrukci. Oba byty se nachází v rodinném domě o třech bytových jednotkách. V dohledné době bude dokončené prohlášení vlastníka, kdy budou všechny byty samostatně odděleny na katastrálním úřadě se společnými podíly. K domu není připojený vodovod ani kanalizace. Voda se odebírá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 86 m², Ostrava, ul. Gebauerova
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 86 m2 se dvěma balkony v Ostravě na ulici Gebauerova. Byt je po rekonstrukci a proběhla zde změna dispozice. Chodbou se dostanete do ložnice s balkonem. Dále do obývacího pokoje, který je průchozí do kuchyně s velkou jídelnou, naproti vchodových dveří se nachází koupelna s WC a druhým balkonem s výhledem do dvora. Vytápění je zde řešeno stropním vytápě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 220 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Ostrava, ul. Bulharská
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výjimečně zrekonstruovaný byt 2+1 s lodžií, který se nachází ve vyhledávané části Ostravy - Poruby na ulici Bulharská v 1.patře. Byt prošel náročnou celkovou rekonstrukcí, včetně nové kuchyňské linky na míru s vestavěnými spotřebiči (lednička, myčka, mikrovlnná trouba), nové podlahy, omítky, sanita v koupelně - vše ještě nepoužité. Interiér bytu je moderně a funkčně řešený, nabízí příjemné byd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 98 m², Česká Lípa, ul. Hrnčířská
Před 201 dny - ANNONCE
Pronájem mezonetového bytu 1+1 v České Lípě o rozloze 98 m2. Byt se nachází v bytovém domě ve 2. NP v centru města Česká Lípa. Nájem je 15.000 Kč + 4.000 Kč služby. Tento byt je vhodný pro dvě mladší pracující... (více v detailu)
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jihlavě, ul. U Hřbitova
Před 201 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s užitnou plochou 55 m², který se nachází na okraji města Jihlavy, v působivém prostředí s optimální dostupností městského vybavení. Jedná se o dům panelové konstrukce s celkovým počtem čtyř nadzemních podlaží, přičemž je byt ve čtvrtém patře. Jednotka prošla nedávnou kvalitní rekonstrukcí, díky čemuž nabízí pohodlné a moderní bydlení. Byt má tři prakticky řešené místnosti s fant... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 999 900
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 93 m², Zlín, ul. Na Honech I
Před 201 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prosvětlený, prostorný byt 3+kk o užitné ploše 93 m², umístěný v žádané části Zlína. Tento byt prošel kvalitní renovací, která zahrnuje klimatizaci, na míru dělanou kuchyni a vestavěné skříně s výsuvným úložným prostorem. Součástí bytu jsou také dva balkony vybavené zásuvkami, umožňujíce tak pohodlné užívání venkovního prostoru. Bez kompromisů na kvalitu a s pečliv... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43 m², Stráž pod Ralskem, ul. Hornická
Před 201 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji příjemný byt 2+kk o užitné ploše 43 m2, umístěný ve vyhledávané klidné části Stráže pod Ralskem. Tento byt se nachází ve 2. patře panelového domu s celkem 5 nadzemními patry, vybaveného výtahem. Světlý obývací pokoj s praktickým kuchyňským koutem, ložnice s dostatkem prostoru pro pohodlné bydlení, koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC, tento byt je ideální volbou jak pro jednotlivce, tak pro mladou rodinu či jako investiční příležitost. K bytu náleží také užitečný sk... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 499 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 35 m²
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 35 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 13 podlažími. Tento pěkný byt se nachází v klidné části obce Pražské Předměstí, která umožňuje pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Díky svému umístění poskytuje klidné a příjemné bydlení.Byt je po rekonstrukci a je v velmi dobrém stavu. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, koupelny ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 800
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Děčíně, ul. Pražská
Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme krásný byt 3+1 s lodžií v nejlepší ulici v Boleticích a to na Pražské. Jednotka se nachází ve 2 NP. bez výtahu. Je po kompletní velice vkusné a nákladné rekonstrukci. V obývacím pokoji a ložnici je na stěně betonová stěrka. Koupelna je v kombinaci obkladů a epoxidové stěrky. Vše je l... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Louny, ul. 28. října
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám byt o dispozici 2+1 a velikosti 54 m2 v prvním podlaží cihlového domu. Byt se skládá ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny a WC. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě města L... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Rokytnice v O. horách, ul. U Nádraží
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu vybavený byt 3+1 o užitné ploše 68 m² v atraktivní lokalitě Rokytnice v Orlických horách. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu na klidném sídlišti. Disponuje 4 místnostmi, které jsou díky umístění bytu ve vyšším podlaží světlé a nabízejí výhled na okolní krajinu. Součástí bytu je i prostorná lodžie, která zpříjemňuje chvíle odpočinku. Pro nájemce je připraveno oplocené soukromé stání pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 46 m², Olomouc, ul. Topolová
Před 201 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o rozloze 2+kk v cihlovém domě na ulici Topolová. Byt se nachází v 2.NP bez výtahu. Prostorný byt nabízí samostatný pokoj oddělený od kuchyně. Kuchyňská linka je velkou předností bytu jelikož je plně vybavená spotř... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 820
 Kč
Prodej bytu 4+1, 117 m², Otročiněves
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt pro své bydlení se svou zahradou? Nabízím velmi lukrativní nemovitost s velkým potenciálem. Jedná se o byt 4+1 o užitné ploše 117 m² s vlastní zahradou o velikosti 305 m2 a vlastním vchodem do bytu ze své zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 699 000
 Kč
Pronájem bytu 5+kk, 105 m², Kutná Hora - Šipší
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 5+kk po rozsáhlé rekonstrukci o užitné ploše 105 m². Tento prostorný byt se nachází v klidné části obce Šipší, katastrální území Kutná Hora. Je umístěn v cihlovém domě s podzemním a dvěma nadzemními podlažími - konkrétně se jedná o první podlaží. Byt prošel modernizací, přičemž nebylo opomenuto ani zdravé vnitřní klima díky instal... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 400
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 45 m², Ostrava, ul. Jičínská
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 2+kk s vlastní zahradou v dokončeném projektu bytového domu Majerovec. Projekt vznikl v žádané části v Ostravě Výškovicích na ulici Jičínská. Je to poslední objekt a pozemek před začínajícím Bělským lesem. Ve dvoupodlažním bytovém domě je celkově 19 jednotek. Podlahová pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk/balón, 114 m², Praha, ul. Nad Rokoskou
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji tento světlý a prostorný byt s velkým balkónem o dispozici 3kk o 89 m² s park. stáním v krásném domě s výtahem v Praze - Libni. Byt se nachází ve 3.NP bytového domu, který byl dokončen v roce 2000. Bytu dominuje velký obývací pokoj se vstupem na balkon o 25 m2, ze kterého je opravdu překrásný výhled a dvě velké ložnice. Ze vstupní chodby se dále můžete dostat do koupelny či samostatného WC. Bydlení je v tomto bytě naprosto nerušené a budete si tu tak moci užívat rodinné oslavy, případně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 056 600
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², Karlovy Vary, ul. Plzeňská
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte útočiště, kde každý den začíná v klidu a pohodě, zároveň však chcete být blízko pulzujícího života Karlových Varů? Nabízíme Vám exkluzivní pronájem bytu 3+kk o velikosti 65 m², umístěného v žádané lokalitě na ulici Plzeňská. Tento prostorný a světlý byt se stane Vaším ideálním domovem, kde každý den bude přinášet radost a spokojenost. Představte si, že se probouzíte v prostorné ložnici, kde první paprsky slunce hladí Vaši tvář. Po ranní kávě v moderně vybavené kuchyni se vydáte na procházku p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 000
 Kč