Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej domu v Praze, ul. Kolínova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V exkluzivní nabídce představujeme dům v Řepích na konci slepé ulice Kolínova. Tento dům o rozloze 326 m² se nachází na pozemku o velikosti 494 m² a nabízí ideální kombinaci bydlení a podnikání. Přízemí domu momentálně hostí byt 2+1 a komerční prostory, které jsou v současné době pronajaty, což přináší stabilní příjmy. Tyto prostory lze v budoucnu využít dle potřeb nového majitele. Je zde také možnost přestavby a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000 000
 Kč
Prodej penzionu, 183 m², Nezdice na Šumavě
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám čarovný úkryt uprostřed malebné šumavské přírody – Dům na Šumavě. Tento naprosto jedinečný podsklepený rodinný dům se nachází v klidné obci Nezdice, pouhých 7 km od historického města Kašperské Hory a jen 500 m od SKI areálu Nezdice. Dům můžete využít jako rodinný dům, či je ideální pro komerční využití, ideálně je dům vhodný i na provozování penzionu nebo restaurace. Dům prošel částečnou pečlivou renovací, kde si můžete užívat moderní vybavení bez ztráty rustikálního ša... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 340 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 145 m², centrum Liberec
Před 200 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kancelářských prostor ve 4. NP nově zmodernizovaného polyfunkčního domu v centru města známého pod názvem Baťa. Jedná se o klimatizované, prosklené prostory ve stylu open space o výměře 145m² na každém patře... (více v detailu)
Liberecký kraj
31 900
 Kč
Prodej garáže v Kolíně, ul. V Olšinkách
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
EXKLUZIVNÍ NABÍDKA! Prodáváme garáž v žádané a klidné části Kolína. Tato cihlová, řadová nemovitost nabízí perfektní úložný prostor či bezpečný přístřešek pro vaše vozidlo. S užitnou plochou 20 m² poskytuje dostatek prostoru i pro vaše další motoristické potřeby. K dispozici je i montážní jáma pod vozidlem. Garáž je v dobrém stavu, připravena k okam... (více v detailu)
Středočeský kraj
549 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 25 m², Oslavany
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nebytový prostor, momentálně využíván jako bistro umístěný v srdci Oslavan. Nachází se v cihlovém domě v 1. nadzemním podlaží. Disponuje praktickou užitnou plochou 25 m², která díky svému kompaktnímu rozvržení podporuje efektivní využití prostoru. Nemovitost se nachází v atraktivním a žádaném katastrálním území Oslavan, kde se snoubí klidné bydlení s plnou vybaveností města. Svou polohou v centru obce představuje ideální příležitost pro každého, kdo hledá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 940 000
 Kč
Prodej garáže v Brníčku
Před 200 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž o celkové užitné ploše 18 m², která se nachází na okraji obce Uničov, část Brníčko. Objekt je situován v klidné části, řadově mezi ostatními garážemi. Díky své poloze nabízí pohodlné parkování nebo skladování mimo hlavní dopravní ruch. Konstrukce garáže je z cihly, což zajišťuje vysokou pevnost a stabilitu. Nachází s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
330 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 20 m², Kolín, ul. Písečná
Před 200 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory se samostatným vstupem o výměře 20 m2, v uzavřeném areálu. K dispozici dřez, voda a topení, WC společné. V cen... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláře 196m2, Vodičkova
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 196m, které se nacházi v pátém patře s výtahem domu U Nováků ve Vodičkově ulici na Praze 1. Jedná se o sedm samostatných neprůchozích kanceláří různých velikostí. Kanceláře jsou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
67 500
 Kč
Pronájem, komerční a kancelářské pr
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o celkové velikosti 100m se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné činí 24.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářské zázemí s vlastním sociálním zázemím. Komerční prostory také lze rozdělit a pronajmout samostatně jako kancelář o velikosti 76m s měsíčním nájmem 17.000,- K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Znojmo, byt OV 2+1, podlahová plocha 80m2, sklep -
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, byt OV 2+1, podlahová plocha 80m2, sklep - byt.Představte si bydlení, kde se každý váš den začíná pohodou a klidem vlastního domova, a přitom jste jen pár kroků od pulzujícího centra města Znojma. Exkluzivně Vám nabízíme příležitost stát se majitelem prostorného bytu 2+1 s možností rozšíření na 3+1, který se nachází v suterénu čtyřpatrového cihlového domu. Tento poklad o podlahové ploše 80 m2 je připraven, aby se stal vaším novým domovem. Aktuální dispozice 2+1 s možností přepažení obývacího pokoje poskytne vám další místnost pro hosty nebo kancelář. Před čtyřmi lety prošel byt celkovou rekonstrukcí - vše je jako nové. Byt je světlý a útulný - i přes umístění v suterénu nabízí byt příjemnou atmosféru a dostatek prostoru pro vaše pohodlí. Bez starostí - byt je vyklizený a připravený pro okamžité nastěhování. Lokalita, která mluví sama za sebe - bl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 740 000
 Kč
Strážnice, byt OV 2+1, podlahová plocha 57m2, po
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Strážnice, byt OV 2+1, podlahová plocha 57m2, po rekonstrukci, sklep - byt.Nabízíme Vám ke koupi tento útulný byt 2+1 v malebné Strážnici. Právě jste narazili na inzerát, který by mohl změnit váš život. Představujeme vám tento zcela zrekonstruovaný byt 2+1 v krásné lokalitě Strážnice, který je připraven na své nové majitele. Prostornost - podlahová plocha cca 57 m2 je připravená čistě pro vaše pohodlí. Kompletní rekonstrukce - užijte si pocit novoty ve všem – od podlah až po stropy. Volný bude od března 2024, stačí přijít a žít. Centrální vytápění a ohřev vody pro váš bezproblémový každodenní život. K bytu náleží praktický sklep o velikosti 3,5 m2. Mimo jiné máte k bytu i komunitní benefity - kolárna a kočárkárna v domě pro vaše kola, kočárky či jiné potřeby. Vybavení na klíč - kompletně vybavený byt – stačí rozbalit kufr a začít žít. Další vyžití ocení jistě i vaše ratolesti - zábava je přímo za domem - d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám podnájem bytu 1+1 v okolí CB
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám touto cestou dlouhodobý pronájem bytu 1+1 s nájemným do 11.000 Kč -- celkem v Dubném nebo Litvínovicích nebo Třebíně nebo K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Byt 4+1 Vinohrady
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt min. 130 m2, min. 4+1, vyšší patro, výtah, balkon/ter... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Brno-město.Ve
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Brno-město.Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný byt 2kk na ulici Jánská v centru města Brna. Dispozice bytu je 2KK a celková užitná plocha je 51,6 m2. Byt se nachází v 7. NP domu s výtahem. Nespornou výhodou nabízeného bytu je jeho poloha v centru Brna, kde je vše na dosah. V celém bytě se ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
LEVNÉ UBYTOVÁNÍ HORNÍ POČERNICE
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování pro skupiny a firmy v Horních Počernicích ul. Ve Žlíbku. Budova je nově po rekonstrukci, tudíž vše úplně nové! Nabízíme: 2-3lůž. pokoje, na každém pokoji lednice, úložné prostory, na každém patře kuchyňka + jedna... (více v detailu)
Neuvedeno
LEVNÉ UBYTOVÁNÍ RAJSKÁ ZAHRADA
Před 200 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování pro skupiny či firmy ve výborné lokalitě Praha 14 - Rajská Zahrada. Budova je nově po rekonstrukci, vše úplně nové. Nabízíme: 2-4 lůžkové pokoje, na každém pokoji lednice, úložné prostory. K dispozici ce... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 78 m2 -.Nabízíme k prodeji byt ve
Před 200 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 78 m2 -.Nabízíme k prodeji byt ve zděném domě o velikosti 3+1 s balkonem jídelnou. V bytě jsou tři samostatné pokoje s vestavěným nábytkem na míru. K bytu jsou dva balkony, k... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 129 685
 Kč
Prodej, byt, 1+kk, OV, 32 m2, zahra
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 1+kk v OV, 32 m, s podílem na přilehlém pozemku/zahradě, s vyhrazeným parkovacím stáním, ve vestavěném podkroví zděného dvoupatrového bytového domu, ul. Branka, Trhové Sviny. Jedná se o byt po částečné rekonstrukci, se samostatným plynovým topením. Ohřev ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 80 m2 - Týniště nad Orlicí
Před 200 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 80 m2 - Týniště nad Orlicí.Exkluzivní, nové byty v Týništi nad Orlicí! K pronájmu nabízíme několik bytových jednotek různých dispozic a velikostí v klidné lokalitě u hřbitova. Jednotky se nachází v přízemí i prvním patře bytového domu. Součástí každého bytu je buď malá zahrádka nebo balkón. Dům má uzavřený ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 300
 Kč
2+kk/B, cihla (41 m2/6 m2) Lábkova, Plzeň - Skvrňany
Před 200 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného a slunného bytu s velkým balkonem o celkové rozloze 47 m2. Byt se nachází ve 4. patře nově postaveného bytového domu, v klidné části Skvrňany a má vlastní parkovací místo u domu. Kuchyně s jídelnou a obývací pokoj. Kuchyňská linka je vybavená spotřebiči. Balkon (6 m2), přístupný z obýváku nabízí dost místa i pro letní posezení. Koupelna s proskleným sprchovým koutem, umývadlem a toaletou je taktéž pohodlně prostorná. V koupelně je pračka. Otop a ohřev vody je zajišt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Prodej, byt, mezonet, 153 m2, zahra
Před 200 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nadstandartního mezonetového bytu o 153 m, s podílem na přilehlém pozemku/zahradě, s vyhrazeným parkovacím stáním, ve zděném dvoupatrovém bytovém domě, ul. Branka, Trhové Sviny. Jedná se o atypický byt po rekonstrukci, jehož základem je původní 3+1 s novou kuchyňskou linkou, v koupelně s prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a samostatným WC, ve zvýšeném přízemí, kde instalací schodiště do sklepních pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500 000
 Kč
Hledám pronájem bytu v Praze
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem bytu v Praze 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nebo 10, 1+1, 1+kk, cen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem bytu v Praze
Před 200 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem bytu v Praze 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nebo 10, 1+1, 1+kk, cen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno