Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Karlovy Vary, ul. K. Čapka
Před 201 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte útulný domov v srdci Karlových Varů? Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk na prestižní adrese ulice K. Čapka. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří chtějí žít v centru města s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Byt se pyšní vybavením a útulnou atmosférou, která z něj dělá dokonalé místo pro život. Ať už jste mladý profesionál nebo malá rodina, tento byt splní všechny vaše představy o komfortním bydlení. K dispozici je také parkování přímo pře... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 100
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Poděbradech, ul. Čihákova
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+kk po kompletní rekonstrukci v Poděbradech. Byt se nahází v 2 patře cihlového domu v širším centru jen pár minut chůze od ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 395 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Jihlavě, ul. Štefánikovo náměstí
Před 201 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám nadstandartní byt 3+kk v 2.NP na Štefánikově náměstí v Jihlavě. Byt je orientován do vnitrobloku, takže je velice klidný a přitom lokalitou v širším centru krajského města. Ve vedlejší budově se nachází obchod... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Pronájem komerčních prostorů, 105 m², Louny, ul. Vrchlického
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte něco exkluzivního? Jeden tip bychom tu pro vás měli. Jsou to tyto prostory v centru krásného města Loun, které lze využít jako komerční prostory pro podnikání, či jako exkluzivní byt. Prostory se nacházejí v prvním patře rohového domu o dispozici 3+1 a výměře 105 m2. K bytu náleží velký sklep... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+kK v Praze, ul. U družstva Život
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt dispozičně řešen jako 2KK o užitné ploše 60m² v žádané lokalitě Praha - Nusle. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s 5 nadzemními podlažími, v klidné části obce s výhledem do zeleně, což zaručuje klid a soukromí. Nemovitost je v dobrém technickém stavu připravena k okamžitému nastěhování. Při práci s prostorem a příčkami možnost rozšířit o pracovnu či dětský pokoj. Sklep v podzemním podlaží nabízí dostatek ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 980 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší v Jablonci nad Nisou, ul. Rýnovická
Před 201 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 5+1 v 1.NP cihlového domu o velikosti 137 m2. Vstupní chodba propojuje jednotlivé místnosti. Obývací pokoj a pracovna situované na západní stranu. Menší kuchyň a 3 průchozí pokoje. Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta samostatná. Okna dvojitá dřevěná, podla... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 890 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 69 m², Bezděkov nad Metují
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného, světlého bytu 3+1 v obci Bezděkov u Police nad Metují. Celková užitná plocha bytové jednotky do 83 m2. Podlahová plocha 69 m2. Nízké měsíční náklady. Bytový dům se nachází v klidné části obce Bezděkov nad Metují. Police nad Metují a Hronov do 10 minut autem. Okresní město Náchod do 20 minut autem. Dům je zděný cihlový. Nutná platba nájemného předem. Preferujeme nájemce se závazkem budoucího odkupu jednotky s budoucí smlouvou. Možnost dohody úhrady nájemného na delší ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Ostrava, ul. Československé armády
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 3+kk, který vznikl z původně půdního prostoru. Byt se nachází v cihlovém domě na rozhraní Slezské Ostravy a Michálkovic poblíž Ostravské Zoo. Samotný byt je kvalitně a velmi vkusně vymyšlen - má efektivní podlahové vytápění pomocí topných fólií, ohřev vody vlastním bojlerem SMART (190l), kvalitní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, myčka, lednice s mrazákem, el. trouba) a s kamenným dřezem. Byt m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 850 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 49 m², Kutná Hora, ul. Husova
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám podkrovní byt o dispozici 2+kk, umístěný ve 3. patře cihlového domu v historické části Kutné Hory. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a s rozlohou 49 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. V bytě najdete moderně navržený interiér, který je díky svému designu a využití světla velmi světlý a příjemný. Kutná Hora... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Liberci, ul. Tovární
Před 201 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt s dispozicí 3+1, o celkové užitné ploše 79 m², umístěný v klidné části Liberec - Františkov. Nemovitost se nachází ve druhém patře cihlového domu se sklepním prostorem a půdou. Byt je ve stavu, který umožňuje ihned pohodlně bydlet nebo si interiér upravit dle vlastních představ. Dispozičně se dá předělat na dva byty, nebo se dá upravit na dvougenerační bydlení. Celkem zahrnuje tři pokoje, kuchyň, koupelnu s toaletou. K dispozici je oplocená zahrada s bazénem, altá... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 195 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Holýšově, ul. Italská
Před 201 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 po celkové rekonstrukci, umístěný v klidné části obce Holýšov, o celkové ploše 61m². Tato atraktivní nemovitost se nachází v cihlovém domě se dvěma nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, přímo v katastrálním území Holýšov. Byt je situován v přízemí. Byt o dispozici 3+1 zajišťuje příjemné bydlení pro jednotlivce, páry či malou rodinu. Nemovitost prošla kompletní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 38 m², Hronov, centrum města
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem rekonstruovaného bytu 1+1 v osobním vlastnictví. Bytová jednotka v dosahu rekreační oblasti Krkonoše, Orlické hory, Adršspašsko-teplické skály. Dálnice D 11 do Hlavního města Prahy v dojezdu do 40 minut. Celková plocha bytové jednotky do 38 m2. Nízké měsíční náklady. Bytový dům se nachází v klidné části města Hronov. Náměstí dostupné do 5 minut pěšky. Okresní město Náchod do 10 minut autem. Dům je zděný cihlový ze starší výstavby. Nut... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Na okruhu
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte investiční bydlení na okraji Prahy? Máme pro Vás nabídku bytu o dispozici 2+ kk o celkové ploše 50 m2. Fotografie bytu jsou vizualizace a byt je určený jen k částečné rekonstrukci. Tento byt se nachází jen pár minut chůze od areálu Sapa a také autobusové zastávky. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, kde se nachází šatní skříň. Dále se v bytě nachází útulná ložnice. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 995 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Lounech, ul. Pionýrů
Před 201 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 o velikosti 63 m2 v atraktivní a žádané lokalitě v Lounech. Tento útulný byt se nachází ve druhém podlaží nízkopodlažního panelového domu bez výtahu. Dispozice bytu zahrnuje chodbu, koupelnu, samostatné WC, dva pokoje a obývací pokoj propojený s moderní kuchyňskou linkou. Byt je vkusně a promyšleně ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 84 m², Česká Třebová
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt o velikosti 3+1, 84 m², který se nachází na sídlišti Lhotka v České Třebové. Dispozičně se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, dětského pokoje, chodby, koupelny a WC. K dispozici jsou samozřejmě společné prostory a skl... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 53 m², Ústí nad Orlicí, ul. Potoční
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk v rodinném domě o užitné ploše 53m², který se nachází v Ústí nad Orlicí, v klidné části Hylváty. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení s pěkným výhledem na rybník a soukromým prostorem. Dispozice zahrnuje předsíňku... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Valašské Meziříčí, ul. Poláškova
Před 201 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt v centru města. Atypicky řešený byt o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 40 m2 je umístěn ve druhém patře cihlového domu bez výtahu. Vytápění tepelným čerpadlem v kom... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 18 m², Kolín, ul. Funkeho
Před 201 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu byt 1+1 s balkonem ve třetím podlaží panelového domu, v klidné části Kolína, ulice Funkeho. Kuchyň je vybavena lednicí, mikrovlnou troubou, pračkou a vařičem. Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta je samostatná. Vhodné pro jednu oso... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 7+1, 250 m², Liberec, ul. Felberova
Před 201 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 7+1 o velikosti 250 m2. Byt se nachází v samém centru Liberce, jen asi 50 m od náměstí dr. E. Beneše. Byt se sedmi samostatnými pokoji je vhodný zejména pro studentské či zaměstnanecké bydlení. Optimální kapacita bytu je 14 osob. Byt nabízí společné prostory jako prostornou vybavenou kuchyň s jídelnou, velkorysou koupelnu s umyvadly, sprchou a vanou, menší koupelnu, toaletu, a místnost s pračkou a suši... (více v detailu)
Liberecký kraj
42 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Jablonném v Podještědí, ul. U Školy
Před 201 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme moderní byt v panelovém domě v Jablonném v Podještědí. Tento dobře promyšlený 3+kk byt o rozloze 60 m² se nachází ve 4. nadzemním podlaží a prošel pěknou moderní rekonstrukcí. Co všechno nabízí? Dvě ložnice pro klidný spánek a odpočinek, obývací pokoj s jídelnou, kde se můžete scházet s rodinou a přáteli, kuchyňský kout s prostornou L-čkovou kuchyňskou linkou, která vám usnadní vaření, samostatnou toaletu a pěknou koupelnu s vanou i sprchovým koutem, pro vaše pohodlí a prostornou vstupní halou, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 86 m², Veselí nad Lužnicí
Před 201 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 86 m² ve Veselí nad Lužnicí. Nachází se v nově zrekonstruovaném bytovém domě na 4. NP s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje. Dispozičně je řešen jako 2+kk a skládá se ze vstupní chodby, samostatn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Čenětická
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme ke koupi několik bytových jednotek v osobním vlastnictví o dispozici 1kk v projektu Skyline Chodov, které se nacházejí vedle stanice metra Chodov v ul. Čenětická. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a jeho užitná plocha činí 22,6 m2, skládá se z předsíně, koupelny, kde najdete sprchový kout a WC a samotného pokoje. Součástí bytu je také sklepní kóje o velikosti 1,1 m2. Vybavení interiéru a kuchyňská linka je zcela v rež... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 549 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Čenětická
Před 201 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme ke koupi několik bytových jednotek v osobním vlastnictví o dispozici 1kk v projektu Skyline Chodov, které se nacházejí vedle stanice metra Chodov v ul. Čenětická. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a jeho užitná plocha činí 22,6 m2, skládá se z předsíně, koupelny, kde najdete sprchový kout a WC a samotného pokoje. Součástí bytu je také sklepní kóje o velikosti 1,1 m2. Vybavení interiéru a kuchyňská linka je zcela v rež... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 449 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40m2, OV, Staré Město, okr. Bruntál
Před 201 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji apartmán 2+kk v nedávno vystavěném apartmánovém domě, na úpatí jesenických hor, který se nachází v obci Staré Město u Bruntálu. Dům je rozdělený na jednotky, je zde 8 apartmánů plus další nebytové prostory. Do společných podílových částí patří prostory vstupní haly, chodby, schodiště a pozemky. Oplocený areál s výměrou 2768 m2 a vlastním parkovištěm je na slunném místě v okrajové části obce. Ve venkovních prostorách je zastřešená terasa, bazén a dětské průlezky. Cel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 124 m², Lanškroun, ul. Dobrovského
Před 201 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt 4+1 po zdařilé rekonstrukci v Lanškrouně na ulici Dobrovského. Nachází se v cihlovém bytovém domě ve 3. NP bez výtahu. Vytápění zajišťuje plynový kotel a ohřev vody bojler. Dispozice: vstupní chodba, ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, pracovna, kuchyň, koupelna, WC a zimní zahrada. Dům se... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 000
 Kč