Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchodního objektu, 23 m²
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v a to přímo na frekventované zóně v Rychnově nad Kněžnou nachází se v 1.N.P budovy. Možné využít i pro jinou aktivitu. Parko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 23 m²
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v a to přímo na frekventované zóně v Rychnově nad Kněžnou nachází se v 1.N.P budovy. Možné využít i pro jinou aktivitu. Parko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Prodej výrobního objektu, 156 m²
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej komerční objekt, na velmi lukrativním místě v centru města Blatná, přímo na náměstí Míru. V přízemí se nachází dvě větší místnosti, v první patře další tři místnosti s pavlačí, chodbou a schodištěm na půdu. Nemovitost je z ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 390 000
 Kč
Prodej bývalého zemědělského areálu - Skašov - Plzeň Jih
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodám bývalý zemědělský areál o rozloze 9.051 m2 se souborem několika zemědělkských budov a s vlastní trafostanicí přímo na pozemku. Areál se nachází mimo zastavěné území, na okraji obce Skašov, pouhých 35 km od Plzně a 12 km od Nepomuka a Přeštic, s výhodnou dostupností k dálnici D5. Jedná se o bývalý zemědělský areál a na p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 400 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Svitavách, ul. Pod Věží
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kancelářského prostoru 54 m² v centru Svitav. Více ... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor 85 m2, Beroun, ul. Plzeňská
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu komerční prostory o výměře 85 m2, v rozšířeném centru Berouna, ul. Plzeňská, nacházející se u zastávky autobusu. V současné době zde probíhá částečná rekonstrukce a prostor bude připraven pro zájemce. Dispozice - hlavní velká místnost, umývárna a dvě toalety. Vhodné pro obchod, kancelář, drobný servis, vzorkovnu, služby apod. Do prostoru je možné vstoupit dvěma vc... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 116 m², Český Těšín, ul. Nádražní
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte místo k podnikání v Českém Těšíně? Nabízíme Vám jedno z nejlepších míst v centru Českého Těšína na ulici Nádražní. Prostor o celkové ploše 116 m2 se pyšní třemi výlohami a přímým vstupem z ulice. Samostatná prodejna má 73 m2 a druhá místnost o rozloze 21 m2 se dá využít jako součást prodejny nebo sklad. Součástí prostoru j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 500
 Kč
Prodej obchodního objektu, 290 m², Kladno, ul. Klikorkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v jedné z nejžádanějších lokalit Kladna - na Bressoně. Dům o užitné ploše 290 m² se nachází na rohovém pozemku o velikosti 908 m² a původně byl využíván jako restaurace. Nově je však celý pozemek dle územního plánu veden jako "plocha smíšená obytná", což nabízí potenciálním zájemcům hned několik možností budoucí využití - např. možnost přestavby na rodinný dům v kombinaci s podnikáním, vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 990 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 294 m², Plzeň, ul. Bedřicha Smetany
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte krásné otevřené prostory v centru města Plzně, kde neplatíte provizi RK? Pokud ano, tak Vám s radostí představuji tento prostor, který má celkových 294 m2 včetně sociálního zázemí a šatny. V případě, že byste chtěli jiné podlahy nebo zařídit kanceláře nábytkem, tak je možnost po s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49 980
 Kč
Pronájem provozní plochy, 5300 m², Zákolany
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem zpevněné provozní plochy, 5300 m2, v plně uzavřeném areálu v obci Zákolany. Součástí plochy je i hala (dílna) o ploše 100 m2. Na ploše se nachází točna o průměru 38 m. Možnost využití plochy jako obchodního prostoru. Plocha je vhodná pro dlouhodobé parkování tahačů s návěsem a dalších aut. Na plochu je možné umístit vlastní halu (s možností uzavření a zateplení), mobilní dům či unimobuňky. Část plochy mají momentálně v nájmu dva subjekty. Možnost jejich podnájmu. Sociální zařízení s WC ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 500
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem Hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru, 86m2, ul. Wassermannova, Praha 5 - Hlubočepy
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem atraktivního obchodního prostoru s krytým parkovacím stáním o celkové výměře 86m2, nacházející se v nové zástavbě developerského projektu Ranta Barrandov od společnosti YIT, ul. Wassermannova, Praha 5 - Hlubočepy. Klimatizovaná provozovna sestává z prodejního prostoru, skladovací části s chlazeným boxem pro květiny, kuchyňky a samostatné toalety. Předmětem nabídky je přenechání zavedeného květinového studia s doplňkovým prodejem formou odstupného. Kompletně vybavenou provozovnu se ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 980
 Kč
Sklepní kóje 2m2, OV, ul. Cimburkova
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej sklepní kóji v osobním vlastnictví o velikosti 2m2, ul. Cimburkova - Žižkov, Praha 3. Spolu s jednotkou získáte spoluvlastnický podíl na udržované zahrádce ve vnitrobloku a podíl na společných pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 000
 Kč
Komerční objekt s pozemkem pro výst
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerční budovy včetně pozemku ke komerční výstavbě o celkové ploše 8842m. Jedná se o třípodlažní budovu s celkovou užitnou plochou 1601m, s tím, že 1.PP má užitnou plochu 517m, 1.NP má užitnou plochu 542m, 2.NP má užitnou plochu 542m. Stavba byla v minulosti využívána pro vojenské účely v areálu havlíčkobrodských kasáren, aktuálně je využívána ke skladování zboží. Je více možností dalšího komerčního využití a dále možnost výstavby skladovací, výrobní haly na pozemku, který je v územním plánu určen jako plocha VD - plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba. Hlavní využití území: malovyroba, řemeslná či přidružená vyroba, vyrobní i nevyrobní služby, plochy pro malé a střední formy podniká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990 000
 Kč
Prodej garážového parkovacího stání
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi garážového parkovací stání. Chcete mít svůj osobní automobil zaparkován v teple a bezpečí? Garážová parkovací stání se nachází v podzemí bytových domů v ulici Stromovka, Havlíčkův Brod (Villa Park Čechovka). Máme pro vás zpracovanou 3Dvirtuální prohlídku prostor, kde se garážová parkovací stání nachází a máte možnost si své budoucí par... (více v detailu)
Kraj Vysočina
445 000
 Kč
Pronájem skladovacích hal
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem chladícího boxů o velikosti 200 m cena 90.000,- Kč/měsíčně Je zde možnost si pronájmout až dva chladící boxy (celkem tedy 400 m podlahové plochy) Výška je 5,6 metrů a podlahy jsou předimenzované, lze tedy štosovat zboží až po strop haly. Součástí pronájmu jsou dvě vykládací/nakládací rampy. K dispozici je možno nabídnout veškerou techniku, která je zapotřebí k vykládání a nakládání zboží z kamiónů. Rampy jsou přizpůsobené i k rychlé překládce zboží přímo z kamionu do kamionu. K pronájmu náleží sociální zařízení s odpočívárnou. V našich skladech dbáme především na nejvyšší j... (více v detailu)
Středočeský kraj
90 000
 Kč
Prodej komerčního areálu Přívory -
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupením majitele, prodej víceúčelového objektu na pozemku o rozloze 23.788 m se zastavěnou plochou 2374 m v obci Přívory - Všetaty. V areálu se nachází deset garáži (792 m) nad garážemi se nachází půdní prostory, vhodné k rekonstrukci s možností dalšího využití (kanceláře), výrobní hala (1024 m), tři bytové jednotky 2+kk,2+1,2+1 se samostatnými vchody, novou střechou a zateplením, vytápění plynovým kotlem, venkovní bazén, vodní plocha o rozloze 4141 m, další skladové prostory (129 m a 96 m). Celý objekt je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 300 000
 Kč
Kanc. místnosti, ul. Pod Vrškem
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských místností, ul. Pod Vrškem, Zlín.. Nabídka pronájmu dvou kancelářských místností s kuchyňkou, lodžií, koupelnou a parkovacím místem u objektu. Prostor o podlahové ploše 66 m2 s lodžií 4 m2 se nachází ve 3. NP zděného domu ve Zlíně, ulice Pod Vrškem v klidné lokalitě u lesa. Dispozice prostoru - prostorná vstupní chodbou, jedna samostatná kancelář, velký prostor s kuchyňskou linkou a výstupem na lodžii, koupelna s vanou, WC, oknem. PŘEDNOST této nabídky: Malý polyfunkč... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Obchod a služby, Hradec Králové
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu lukrativní prostory bývalé banky, která zde byla v různých obměnách od roku 1996. Pro tyto účely je aktuálně prostor kolaudován - je zde kamerový systém, trezory, příprava pro bankomat, reklamní osvětlenou výstrč, vchod přes turniketové dvěře aj. Pro pamětníky je prostor znám jako TUZEX, tzn. je možná rekolaudace zpět na prodejnu. Předností je frekventované a dobře viditelné místo na rohu Gočárovy a Šafaříkovy ulice, odkud je hlavní vstup, dále je zde možnost využívání bočního vs... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, 17 m², Cheb, ul. Evropská
Před 204 dny - ANNONCE
Hledáte prostor pro Vaše podnikání nebo rozvoj Vaší firmy? Máme pro Vás kanceláře v moderním prostředí inkubátoru Kanov na lukrativním místě města Chebu. K dispozici jsou kanceláře od 17 m2 do 53 m2. Rozvržení a vybavení kanceláře je dle představ zájemce a jsou vhodné především pro IT firmy, marketingové firmy, vývojáře, inovační firmy, vědecké společnosti, právníky, účetní. K pronájmu kanceláře je ... (více v detailu)
3 230
 Kč
Prodej obchod a služby, 5 m², Praha 6, ul. Dejvická
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou možnost realizovat Váš obchodní záměr při prodeji samostatně stojícího stánku na Praze 6 - Dejvice. Stánek se nachází na frekventovaném místě v blízkosti kanceláří, restaurací, divadla a zastávek MHD. Pozemek je pronajat od TSK a města vždy s roční smlouvou, která se obnovuje. Plo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490 000
 Kč
pronájem kanceláří 140 m2 v centru
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující klimatizované kancelářské jednotky 140 m se zázemím ve 4.n.p. reprezentativní komerční nemovitosti v centru Ostravy na ulici Kostelní. Jednotka má 4 kanceláře, z toho jedna větší klimatizovaná o velikosti cca 50 m může být užívána jako školící místnost, ostatní jsou taktéž prostorné pro cca 3-5 prac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 95 m², Třinec, nám. Svobody
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Představujeme vám příležitost pronajmout si kancelářský prostor za finančním úřadem v Třinci. Tento funkční kancelářský prostor o dvou kancelářích o užitné ploše 95 m2 je ideální volbou pro menší firmu hledající klidné pracovní prostředí. Kancelář je situována ve velmi dobrém stavu a je připravena k okamžitému využití. Vel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem kanceláře v budově VTP Tri
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem moderní kanceláře v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti na ul. Stojanova. Samostatná kancelář o velikosti 27,35 m a sociální zázemí je společné na chodbě. K dispozici jsou vnitřní žaluzie a také se v kanceláři se nachází klimatiza... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 466
 Kč
Pronájem obchodního objektu, Pardubice, ul. J.Palacha
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dům v centru Pardubic o celkové ploše 600 m² na pozemku 2102 m². Objekt je využívaný jako sídlo firmy, skladovací prostory, i k pronájmu bytových jednotek. Dispozice: v přízemí kanceláře a toaleta, sklady. V 1. patře bytové jednotky 2x 3+1. Na pozemku je do... (více v detailu)
Pardubický kraj
60 000
 Kč