Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 35 m², Olomouc, ul. Dukelská
Před 204 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme ze zdravotních důvodů k převzetí zavedenou prodejnu s italskou bižuterií a módními doplňky. Prostory, celkové zařízení a zboží přenechám za odstupné včetně skladových zásob a vybudovaných odběratelských vztahů s dodavateli. Prodejna se nachází na frekventované hlav... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 20 m², Karlovy Vary - Drahovice
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu garážové stání o užitné ploše 20 m², umístěné v žádané klidné části obce Drahovice, v lokalitě s dobrou dostupností a ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost se nachází v úrovni ulice na 1. nadzemním podlaží v bloku s míchanou konstrukcí, což zajišťuje pevnost a stabilitu stavby. Toto garážové stání nabízí vzácnou příležitost pro ty, kteří hledají bezpečné a dostupné parkování v oblíbené části města. Díky své praktické poloze a kvalitnímu provede... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 100m2,
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem komerčního prostoru situovaného v podzemí, který lze využít nejen jako bar, ale také k jiným komerčním účelům, např. salón, klubovna, pohybové studio, aj. Prostor má cca 100m a disponuje sprchou, pánským a dáms... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem kanceláře 50 m2 v Uherském
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory o celkové velikosti 49,95 v Uherském Hradišti ul. Dlouhá. Jedná se o dvě místnosti z níž jedna o velikosti 24,20 m zde je k dispozici krb a je neprůchozí a druhá, průchozí, je o velikosti 19,35 m. V prostorech se nachází menší kuchyňka, úložný prostor (archiv/sklad) a WC s umyvadlem. Ke kanceláři nále... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 196 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, přímo vedle autobusového a vlakového nádraží. Prostor o ploše 196 m²... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Havl. Brodě, ul. Žižkova
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte vhodné prostory pro Vaše současné podnikání, nebo máte nový podnikatelský plán a pro něj hledáte nové prostory? Pak právě pro Vás máme nabídku pronájmu kanceláře o výměře 30 m2, která se nachází v prvním patře komerčního objektu v centru města. Vchod do budovy je z frekventované ulice. Slunnou kancelář se čtyřmi okny lze ve dvou třetinách rozděl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 400
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Ostrava, 28. října
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem pěkného přízemního prostoru s výlohou přímo na hlavní třídu. Celková výměra 40 m2, Jedná se o reprezentativní kancelář v domě jehož fasáda prošla zdařilou rekonstrukcí, na ul. 28. října, Ostrava - Mariánské Hory poblíž tram. zastávka Prostorná. Hlavní místnost pro klienty je prosvětlena opravdu velkou výlohou - super místo pro reklamu. Tři schůdky nás oddělují od vstupu do druhé části, tj. kuchyňka s místem pro ledničku, dále navazuje zadní místnost s výhledem do zahrady. Součástí pronájmu je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 800
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Česká Třebová, ul. Hýblova
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v přízemí v centru města Česká Třebová. Vlastní vchod z ulice, velká výloha. K dispozici hlavní mís... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 200
 Kč
Byt 6+kk, 130 m2, Na Pěšině
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme luxusní mezonetový nadstandardní byt 6+kk s dvěma terasami, vlastním parkovacím místem a dalším pozemkem o výměře 212m, který nabízí mnoho možností pro další využití, včetně výstavby garáže, případně dalších parkovacích míst. Byt se nachází ve velmi klidné okrajové části města Břeclav, ul. Na Pěšině - vila Antonie. Byt je prostorný o celkové ploše cca 150m včetně dvou teras (větší terasa cca 14m a menší terasa cca 5m) a nabízí dispozici - kuchyně s obývacím pokojem a vstupem na terasu, 5 samostatných pokojů (jeden z nich aktuálně využíván, jako šatna), 2 koupelny a 2 WC. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči, v bytě je klimatizace a po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 990 000
 Kč
Byt 2+kk, 70 m2
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 70 m2 -.Zámecké Zahrady Jince Unikátní, moderní, rezidenční projekt, který dává nový život a smysl původnímu baroknímu zámku. V nabídce jsou byty o dispozici 1kk až 3+1 (od 46 m2 až po několikapodlažní rozlehlé lofty s podlahovou plochou 120 m2). Uvedená cena zahrnuje variantu bytu ve finálním provedení. Součástí je prostorný sklep. K bytu je možné dokoupit venkovní parkovací stání (172 500 Kč). V areálu projektu na Vás čeká krásná zámecká zahrada, altány pro grilování, mycí box na kola, optické internetové připojení s rychlostí až 2Gb/s, anebo vlastní studna. Plánované dokončení je v prosinci roku 2026. Jince nabízí veškerou občanskou vybavenost města, obchody, sportov... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1, 104 m², Český Těšín
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím ke koupi bytovou jednotku 4+1 o velikosti 104 m2, nacházející se v centru Českého Těšína na ul. Havlíčkova. Byt je určený k celkové rekonstrukci dle vlastních představ. Vytápění a ohřev vody je plynovým kotlem. V bytě je také balkon a sp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Praha, ul. U Hostavického potoka
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej hezkého prostorného bytu 2+KK 50m2 s balkonem v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností do centra. Byt je umístěn ve třetím nadzemním podlaží zděného domu s výtahem Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na balkon a odděleným kuchyňským koutem vybaveným moderní kuchyní s vestavnými spotřebiči . Dále z ložnice s vestavnou skříní, prostorné chodby a koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou. Z oken a balkonu je vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 136m2.Dovolujeme si Vám nabídnout
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 136m2.Dovolujeme si Vám nabídnout velice prostorný a světlý byt v lukrativní lokalitě v samém centru Prahy. Jedná se o byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk 136 m2. Byt se nachází ve 2 patře reprezentativního domu z díla architekta B. Kozáka v kubistickém stylu a je proto pod ochranou UNESCO. Dispozice bytu je tvořená předsíní (18,39m2), velice prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (34,06m2), 2 samostatnými velkými ložnicemi (30,03m3 a 33,54m2), kdy z jedné ložnice je vstup na balkón. V bytě se dále nachází 2 koupelny, jedna z nich disponuje sprchovým koutem a druhá velikou vanou. Všechny místností zaujmou nadstandardně vysokými stropy, zachováním původních architektonických prvků a vyžití kvalitních materiálů. Budova je celkově udržov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, Vochov, 26 m²
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám unikátní příležitost k nákupu útulného bytu o dispozici 1+1 a užitné ploše 26m², situovaného v klidné části milované obce Vochov. Tato jedinečná nemovitost se nachází na přízemním 1. nadzemním podlaží dvoupodlažní cihlové budovy, která je výborně udržovaná a přináší dojem klidu a bezpečí. Pokud hledáte místo, kam se budete rádi vracet, pak tento byt bude Vaším ideálním domovem. Svého nového majitele jistě nadchne nejen kvalitní a pečlivé provedení interiéru, ale i příznivá lok... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 499 000
 Kč
Byt 2+1 v Benešově, ul. Nová Pražská
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného slunného bytu 2+1 o velikosti 44 m² dispozičně řešen jako 2+1 na klidném místě Benešova, kde se nachází parkoviště přímo u domu a z druhé strany dětské hřiště. K bytu patří i lodžie a sklep.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 69 m²
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 1+kk s terasou v developerském projektu, na Svaté Anně v Táboře. Byt má celkovou plochu 69 m2 z toho je obytná plocha bytu 41 m2. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se nachází se v 5 NP domu. K bytu je možné přikoupit kryté parkovací stání. Předpokládané dokončení je plánováno na jaře 2025. Topení a ohřev vody zajištěn centrálním plynovým kotlem v domě a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 995 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 82 m2 -.Sháníte stylové bydlení
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 82 m2 -.Sháníte stylové bydlení v blízkosti centra, ale přitom v klidné části Plzně? Pokud vaše odpověď zní ano, tak tato nabídka je stvořena právě pro Vás. Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+KK s užitnou podlahovou plochou 71m2 na adrese Poděbradova ul. Bytovou jednotku tvoří prostorná předsíň s chodbou a vestavěnými skříněmi, oddělená a plně zařízená ložnice, nádherná koupelna s vanou, oddělená toaleta, kuchyňský kout s obývacím pokojem, ze kterého je možný ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 990 000
 Kč
Byt 2+1 v Novosedlech na Moravě – ideální
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 v Novosedlech na Moravě – ideální pro rekonstrukci. Máme pro vás nabídku útulného bytu o velikosti 59,96 m2, který se nachází ve 2. patře dobře udržovaného domu bez výtahu. Tento byt nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci a přizpůsobení podle vašich představ. Vlastnosti bytu: Původní stav s možností vlastního upravení Modernizovaná koupelna a WC (2015) Plastová okna s žaluziemi (2010) Individuální etážové topení na plyn nebo tuhá paliva Dva sklepy (19,60 m2) a podíl na společných prostorách O domě: Udržovaný d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
Byt 3+1/S, 72,3 m2, Milovice - Mladá
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1/S, 72,3 m2, Milovice - Mladá.REZERVOVÁNO: Exkluzivní nabídka! Prodej bytu 3+1/S, 72,3 m2 včetně spíže, v Milovicích. Máme tu pro Vás jedinečnou příležitost k vlastnictví světlého a prostorného bytu 3+1 o výměře 67,4 m2, který se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu z roku 2005, s zateplenou fasádou. Tento byt prošel před třemi lety kvalitní rekonstrukcí, avšak vzhledem k času bude potřebovat drobnou kosmetickou úpravu. Dispozice bytu: obývací pokoj (14,2 m2), kuchyň (9,6 m2), ložnice (9,3 m2), dětský pokoj (14,2 m2), pracovna (5,3 m2), předsíně (11,7 m2), koupelna (2,1 m2) a samostatné WC (1 m2). K bytu náleží sklepní kóje 4,9 m2 . Okna směrovaná na západ pro maximální osvětlení. Bojler slouží k ohřevu vody. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 980 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25,1 m2, Praha 1 - Nové Město
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk, 25,1 m2, Praha 1 - Nové Město.Nabízíme prodej bytu 1+kk, 25,1 m2, Příčná, v historické části Prahy 1 - Nové Město. Byt se nachází ve 3. podlaží činžovního domu s výtahem, "Ferdinandova rezidence", která je symbolem luxusu a atraktivity. Dispozice: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 100 000
 Kč
Pronájem 3+kk 72m2, terasa 21m2, garáž, sklep, výtah, Praha 9 Kbely
Před 204 dny - ANNONCE
Pronájem 3+kk 72m2, terasa 21m2, garáž, sklep, výtah, Praha 9 Kbely. Pronájem nezařízeného bytu se západní terasou a s krásným výhledem z kuchyně, situovaný v posledním patře novostavby s výtahem. K bytu dále náleží jedno parkovací stání a sklep.... (více v detailu)
23 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 66 m2 - Plzeň - Újezd.Na prodeji
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 66 m2 - Plzeň - Újezd.Na prodeji byt nadstandardní velikosti o dispozici 2+kk s lodžií a celkové výměře 80,2m2 (byt 66,2 m2, lodžie 11,8 m2). Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového domu v lokalitě Plzeň - Újezd, ulice Diamantová. Bytová jednotka sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23,2 m2), ložnice (19,9 m2),... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 050 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem pokoje, 20 m2, Sekaninova, Praha 2, Nusle
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem pokoje, 20 m2, Sekaninova, Praha 2, Nusle.Nabízíme k pronájmu pěkný pokoj, 20 m2, v ulici Sekaninova, Praha 2, Nusle. Jedná se o uzamykatelný pokoj většího bytu. Perfektní dopravní dostupnost, 5 min na metro B Karlovo náměstí. Jedná se o příjemné bydlení v klidné čtvrti, přímo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 89 m2 - Mladá Boleslav -
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 89 m2 - Mladá Boleslav - Michalovice.Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený byt s dispozicí 2+kk, ke kterému náleží prostorný balkón a garážové parkovací stání. Byt o celkové ploše 100m2 se nachází v 3. nadzemním patře. Skládá se z obývacího pokoje a kuchyňským koutem, ložnice, samostatné koupelny, WC a jedné další místnosti. Byt se předává k pronájmu vybaven. Bytový komplex se nachází v klidné části Michalovic, hned vedle golfového hřiště. Do Mladé Boleslavi se dá d... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč