Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 34 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář celkem o velikost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 777
 Kč
Pronájem obchod a služby, 25 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář celkem o velikosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 513
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 39 m², Plzeň, ul. Arbesova
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kanceláře pro tichý a nerušený provoz s možností vlastní zahrady? Máme pro Vás kanceláře o celkové výměře 39 m2 + 34 m2 předzahrádka, které se nachází v přízemí nové budovy v Plzni na Borech, ul. Arbesova. Bezplatné parkování a nově udělaný inter... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Prodej penzionu ve Velkých Hamrech - Hamrska
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vyjimečná nabídka prostorného, reprezentativního rodinného domu - bývalého penzionu Vila Hamrska nebo Na Hamrsce. Dům o užitné ploše cca 420 m² - dvě nadzemní podlaží a zobytněné podkroví poskytuje nadstandardní prostor - byt 3+kk pro správce/majitele a mezonetový penzion o 7 pokojích se zázemím - fitnes, sauna, herna... Nebo lze využívat pro velkou rodinu či ve spojení s podnikáním (ordin... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 900 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 6114 m², Domaslav
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji penzion v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako domov důchodců, penzion, ubytovna, rodinné bydlení s podnikáním. Ničemu se zde meze nekladou. Najdete zde 8 pokojů po 2-6 lůžkách, každý má své sociální zařízení. Dále je možné využití krytého bazénu, tenisového kurtu, stodoly, garáže a dalších p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 750 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 36 m², Nýrsko, ul. Prap. Veitla
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný nebytový prostor o celkové výměře 36 m2 v žádané lokalitě blízkého centra Nýrska. Tento slunný prostor se nachází v podkroví cihlového domu, k němuž náleží i užívání kuchyňky, koupelny a samostatné toalety. Tento prostor lze využít jako kancelář nebo na k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
pronájem výrobních či skladovacích
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních prostor o výměře 200 m, které doposud sloužily jako truhlářská dílna na výrobu nábytku a dalších komponentů. Tyto prostory mají dva přístupy. První část tvoří najížděcí rampa, sloužící k nakládce a vykládce materiálu a hotového zboží. V druhém případě lze do objektu vstoupit vedlejšími schody a uzamykatelnými dveřmi, které vedou na zadní chodbu. Ta propojuje dvě části celého komplexu. Chodby je možno využít k uskladnění materiálu. Samostatné vnitřní prostory slouží k výrobě. Dílna je vybavena stroji ke zpracování a obrábění dřeva - jedná se o pásovou brusku, formátovací pilu s prořezem, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Pronájem, sklady o celkové výměře 6
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem samostatného, suchého a netemperovaného skladu v areálu ZÁRUBAFOOD, Vrbenská 27, České Budějovice. Prostory se nachází na strategickém místě 8 minut od sjezdu z dálnice D3 do Českých Budějovic. Prostor je k dispozici od 1.března 2023. Vjezd do haly je řešen sekčními vraty s možností manipulace vysokozdvižným vozíkem. Jedná se o netemperovaný skladovací prostor o celkové ploše 60m. Předpokladem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 200
 Kč
Prodej, stavební pozemek pro komerč
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o rozloze 6.439 m v Úsilném ve městě České Budějovice. Pozemek par. číslo 269/4 zapsaný na LV 167 v kú Úsilné. Územně plánovací informaci s informacemi o možnosti zástavby na pozemku naleznete mezi fotografiemi. Ve vzdálenosti cca 600 m vede plyn, vodovod a kanalizace. Doporučuji prohlídku, pozemek se nachází cca 10 minut od centra města České Budějovice. K dispozici máme komplet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
K prodeji, pozemek ke komerčnímu vy
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej souboru pozemků určených ke komerční výstavbě o celkové výměře 4.083 m včetně silážní jámy a malých domků v bývalém zemědělském družstvu v obci Záboří, okr. České Budějovice. K dispozici máme Územní plán, Územně plánovací informaci s možnostmi zástavby na pozemku a vyjádření ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej zemědělská usedlost, 200 m2 - Jahodov.Tento
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej zemědělská usedlost, 200 m2 - Jahodov.Tento rozsáhlý komplex nemovitostí v RYCHNOVĚ NAD Kněžnou Jahodov nabízí jedinečnou kombinaci soukromí a rozlehlých pozemků, které představují skvělý potenciál pro různé účely. S více než 10 000 m2 zahrady a možností další výstavby podle územního plánu, k dispozici v rámci prodejní ceny je dalších minimálně 30 000 m2 travních porostů a lesa, tímto je tento komplex skutečně unikátní. Hlavní obytná část zemědělské usedlosti prošla postupnou a důkladnou rekonstrukcí, což vytvořilo moderní a pohodlné bydlení pro současné obyvatele. Kromě toho jsou k dispozici další prostory ve dvou patrech, které l... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 451 174
 Kč
Pronájem obchodní prostory, 31 m2 -.V zastoupení
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodní prostory, 31 m2 -.V zastoupení majitele nabízíme pronájem komerčních prostor, po kompletní rekonstrukci, v Kyjově. Prostory se nachází v pasáži, která je velmi frekventovaná a průchozí přímo z náměstí. Možnost vyu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 200
 Kč
Pronájem kanceláří CP 66 m2, ul. Heinrichova, Brno
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláří CP 66 m2, ul. Heinrichova, Brno - střed, k.ú. Stránice.Pronájem tří kanceláří o CP 64m2 + 2m2 balkón, ve 2.NP ve vile na ul. Heinrichova, Brno - střed, k.ú. Stránice. Jedná se o 3 kanceláře (2a+2b+2e - viz. plánek) o výměře cca 30 + 20 + 12m2 + balkón 2m2. V objektu na patře se dále nachází společná kuchyň, koupelna, WC, chodba s možností (po dohodě) zřízení recepce. Prostor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Nebytový prostor k pronájmu cca 35 m2, Praha 9 Prosek.
Před 204 dny - ANNONCE
Obchodní prostor k pronájmu v rezidenční oblasti ulice Veltruská, Prahy 9 -Prosek, v dostupnosti stanice metra Prosek. Prostor disponuje velkou výlohou a v zadní části se nachází toaleta. Možnost provozovat zahrádku před obchodním prostorem ( zahrádka je v ceně nájmu ). Vzhledem k lokalitě sídliště jsou zdejší obchody dobře navštěvované lokální klientelou (rezidence, školy - školky, místní obchody). Prostor je vhodný i za účelem provozu různých ... (více v detailu)
16 500
 Kč
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 204 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé nabídk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem garáže 15 m² - Brno, Vojtova 7.Statutární
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem garáže 15 m² - Brno, Vojtova 7.Statutární město Brno nabízí parkovací místa k pronájmu v objektu nově postavených bytových domů na adresách Vojtova 7 a Vojtova 9. K dispozici jsou krytá stání v podzemním patře obou budov a venkovní stání ve vnitrobloku. Vjezd je umožněn pouze nájemníkům pomocí čipu a prostory krytých stání jsou osazeny bezpečnostními kamerami. Vjezd do budov je 2,2 m vysoký a 4 m široký, parkovací místa jsou standardních velikostí. Parkování se nachází v lokalitě, kde je zavedeno rezidentní parkování – zóna C. V blízkosti se nachází několik zastávek MHD s dobrým dopravním spojením do centra města, Campusu v Bohunicích i na Vídeňskou výpadovku. Nájemní smlouva nemůže být uzavřena, pokud zájemce dluží statutárnímu městu Brnu, příspěvkovým... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem garáže 15 m² - Brno, Zderadova 3
Před 204 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem garáže 15 m² - Brno, Zderadova 3.Statutární město Brno nabízí k pronájmu parkovací místa v garáži bytového domu Zderadova 3. Jedná se pouze o krytá místa, v garáži jsou bezpečnostní kamery, otevírání vjezdu je pomocí čipu. Parkovací místa jsou standardních velikostí, plánek jednotlivých míst viz příloha. Zderadova 3 – šířka vjezdu 2,6 m, výška 2 m Parkování se nachází v lokalitě, kde je zavedeno rezidentní parkování – zóna C. V blízkosti se nachází několik zastávek MHD s dobrým dopravním spojením do centra města, Campusu v Bohunicích i k průmyslovým zónám na východě města. Nájemní smlouva nemůže být uzav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej zemědělského objektu, 4499 m², Libchavy
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi jedinečnou nemovitost v katastrálním území Prostřední Libchavy. Jedná se o bývalou jízdárnu, která nyní slouží jako sklad pro zemědělství. Zastavěná plocha je 1208 m², náleží k ní 3294 m² trvalého travního porostu. Obvodové stěny jsou z cihelných bloků tl. 200 mm vnitřní příčky tl. 125 mm. Do objektu je přivedena voda. Kanalizace (z prostoru čistícího boxu) bude zaústěna do akumulační jímky. Přízemní halový objekt vlastní prostor jízdárny přístupný dvěma vraty z venkovního p... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 995 000
 Kč
Pronájem hotelu, penzionu, 312 m², Ostrava, ul. Nádražní
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zavedený a kompletně vybavený pension v historickém centru města Ostravy na ulici Nádražní v těsné blízkosti Stodolní ulice. Jedná se o 8 samostatný... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Chlumci nad Cidlinou
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o rozloze 97 m2 v Chlumci nad Cidlinou. Nachází se v 1. patře komerční ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 4499 m², Libchavy
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi jedinečnou nemovitost v katastrálním území Prostřední Libchavy. Jedná se o bývalou jízdárnu, která nyní slouží jako sklad pro zemědělství. Zastavěná plocha je 1208 m², náleží k ní 3294 m² trvalého travního porostu. Obvodové stěny jsou z cihelných bloků tl. 200 mm vnitřní příčky tl. 125 mm. Do objektu je přivedena voda. Kanalizace (z prostoru čistícího boxu) bude zaústěna do akumulační jímky. Přízemní halový objekt vlastní prostor jízdárny přístupný dvěma vraty z venkovního p... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 995 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 400 m²
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi restauraci s dvěma bytovými jednotkami a bývalou truhlárnou se skvělou dopravní obslužností v blízkosti hlavního tahu na Harrachov. Dům stojí na pozemku o velikosti 1655 m2 ohraničeném Hlubokým potokem, silnicí a dřevěným plotem. Dům má možnost přístupu ze všech stran. V přízemí budovy se nachází restaurace s přímým východem na terasu, kuchyně a sociální zázemí. V patře se nachází dvě velké bytové jednotky o výměře 94, respektive 108 m2. Stavebně-techni... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem skladu, 196 m², Louny
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem skladovací haly 196 m2 v Lounech. Hala se nachází v kompletně oploceném areálu. Prostor lze využít k parkování, jako výrobní hala nebo autod... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Obchodní prostor 200 m², Litomyšl
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v centru města Litomyšl. Možné využít jako nebytové prostory, skladové prostory, prodejnu zboží a služeb, včetně potravin. K dispozici cca 200 m² podlahové plochy, i se soc. zařízením, kuchyní apod. Skládá se z hlavního prostoru, třech průchozích světlých místností, kuchyně, baru s TV, vstupní chodbou, skladem... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem občerstvení, 253 m², Karlštejn
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu zařízené občerstvení, které se nachází přímo na hlavní pěší zóně vedoucí k hradu Karlštejn, vedle pošty. Kapacita: venkovní posezení 32 míst a uvnitř 10 míst. Dispozice: menší místnost s posezením, kuchyň, pracovní místnost s výčepem - zkolaudováno jako občerstvení. Další větší místnost je zkolaudována jako obytná, kde se dají případně pořádat klubové akce. Technick... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 800
 Kč