Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem občerstvení, 253 m², Karlštejn
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu zařízené občerstvení, které se nachází přímo na hlavní pěší zóně vedoucí k hradu Karlštejn, vedle pošty. Kapacita: venkovní posezení 32 míst a uvnitř 10 míst. Dispozice: menší místnost s posezením, kuchyň, pracovní místnost s výčepem - zkolaudováno jako občerstvení. Další větší místnost je zkolaudována jako obytná, kde se dají případně pořádat klubové akce. Technick... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 800
 Kč
Prodej restaurace 73 m², Česká Skalice
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dřevěnou budovu rychlého občerstvení na pronajatém pozemku. V budově se nachází výčep s r... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
275 000
 Kč
Prodej karavanu, Mirovice
Před 204 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní karavan Pageant řady 7, rok výroby 2012. Nabízející 2 místnosti rozkládající se na 15m² užitné plochy. Karavan je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému využití. Ideální pro jedince hledající klidný pobyt či investory zaměřující se na netradiční realitní příležitosti. Zaujme svou originalitou a nabízí vše potřebné pro ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
240 000
 Kč
Pronájem skladu, 467 m², Plzeň
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, který je možné temperovat na 10°C. Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 467 m2 a vlastní hydraulickou rampou. Prostor slouží převážně ke skladování... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu v Třanovicích
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu administrativní a skladovací prostory. Administrativní objekt se skládá celkem z 8 místností. Jedná se o 6 kanceláří, velkou zasedací místnost a místnost určenou pro skladování včetně možnosti vjezdu . K této administrativní budově je možno si navíc pronajmout skladovací prostory v sousední hale s těmito možnostmi: Rozměry haly: s rampou 11,5 x 11 m, cca 125 m2, cena nájmu je 12 500,-Kč/měsíc. Další skladovací prostor s přímým vjezdem 25 x 11 m, cca 275 m2, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
47 000
 Kč
Pronájem plochy, Nový Jičín
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu oplocený pozemek ul. Hoblíkova v Novém Jičíně v osobním vlastnictví o celkové výměře 344 m2 vhodný k parkování vozidel, karavanů, tažných vozíků, skl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu, 237 m2, Zákolany
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nevytápěného skladu o celkové ploše 237 m2 ve druhém nadzemním podlaží budovy v areálu v obci Zákolany. K dispozici jsou čtyři místnosti. Prostor je možné využít i jako výrobní prostor. Některé místnosti je možné využít i jako kanceláře. Zdarma lze využít i rozsáhlé podkrovní prostory o celkové ploše 250 m2 ve třetím a čtvrtém podlaží budovy. Možnost přestavby prostoru k jinému účelu: ateliér, byty či restaurace. Sociální zařízení s WC a sprchami se nachází v jiné budově. V areálu jsou k dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 400
 Kč
Prodej obchodního objektu, 381 m², Toužim
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej objektu pro širší komerční využití v obci Toužim. Nemovitost, která je v současné chvíli využívána jako autosalon, je tvořena velkou prodejnou, zázemím pro zaměstnance a dvěma dílnami v přízemí, v prvním patře se nachází pět kanceláří se sociálním zázemím a kuchyňkou. Tyto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 600 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 36 m², Nýrsko, ul. Prap. Veitla
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný nebytový prostor o celkové výměře 36 m2 v žádané lokalitě blízkého centra Nýrska. Tento slunný prostor se nachází v podkroví cihlového domu, k němuž náleží i užívání kuchyňky, koupelny a samostatné toalety. Tento prostor lze využít jako kancelář nebo na k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 171 m², Roudnice
Před 204 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte unikátní příležitost pro vaše podnikání nebo pro netradiční bydlení? Pak můžete přestat hledat, protože jste právě našli! Máme pro vás v nabídce jedinečnou nemovitost v Roudnici u Hradce Králové - pohodovou vybavenou restauraci (171 m²) s velkou zastřešenou terasou s krbem (145 m²) a to vše na vlastním pozemku o celkové ploše 2125 m². Podkroví umožňuje vybudovat i další místnosti, díky čemuž je tento objekt vhodný nejen pro podnikání v pohostinství, ale například i jako penzion, sídlo firmy nebo ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 300 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 290 m², Kladno, ul. Klikorkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v jedné z nejžádanějších lokalit Kladna - na Bressoně. Dům o užitné ploše 290 m² se nachází na rohovém pozemku o velikosti 908 m² a původně byl využíván jako restaurace. Nově je však celý pozemek dle územního plánu veden jako "plocha smíšená obytná", což nabízí potenciálním zájemcům hned několik možností budoucí využití - např. možnost přestavby na rodinný dům v kombinaci s podnikáním, vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 990 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 95 m², Sadská, ul. Gregrovo náměstí
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší, komerční objekt v centru města Sadská. Obchodní prostory disponují pěti většími místnostmi, dvěma samostatnými vchody, koupelnou s toaletou a sprchovým koutem, úklidovou a skladovací místností a samostatným WC. Součástí objektu je půda, menší zahrádka a sklad. Budova je ve velmi dobrém technickém stavu, nachází se blízko náměstí a lze k ní zajet i nákladním vozem. Veškeré vybavení je plně k dispozici... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 6114 m², Domaslav
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji penzion v turisticky velmi zajímavé lokalitě. Nemovitost má velký potenciál využití jako domov důchodců, penzion, ubytovna, rodinné bydlení s podnikáním. Ničemu se zde meze nekladou. Najdete zde 8 pokojů po 2-6 lůžkách, každý má své sociální zařízení. Dále je možné využití krytého bazénu, tenisového kurtu, stodoly, garáže a dalších p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 750 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 4549 m², Linhartice
Před 204 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou provozní plochu o velikosti 4549 m² v katastrálním území Linhartice, situovanou na okraji obce, která představuje nejen skvělou investiční příležitost, ale i perfektní místo pro váš podnikatelský záměr. Tato nemovitost je před rekonstrukcí, což Vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ji přesně dle Vašich představ a potřeb. Poloha... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 800 000
 Kč
Prodej penzionu ve Velkých Hamrech - Hamrska
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vyjimečná nabídka prostorného, reprezentativního rodinného domu - bývalého penzionu Vila Hamrska nebo Na Hamrsce. Dům o užitné ploše cca 420 m² - dvě nadzemní podlaží a zobytněné podkroví poskytuje nadstandardní prostor - byt 3+kk pro správce/majitele a mezonetový penzion o 7 pokojích se zázemím - fitnes, sauna, herna... Nebo lze využívat pro velkou rodinu či ve spojení s podnikáním (ordin... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 900 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 39 m², Plzeň, ul. Arbesova
Před 204 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte kanceláře pro tichý a nerušený provoz s možností vlastní zahrady? Máme pro Vás kanceláře o celkové výměře 39 m2 + 34 m2 předzahrádka, které se nachází v přízemí nové budovy v Plzni na Borech, ul. Arbesova. Bezplatné parkování a nově udělaný inter... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 305 m², Teplice, Masarykova třída
Před 204 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou příležitost pronajmout si prostor, který je ideální pro provozování Vašeho obchodu, restaurace nebo poskytování různých služeb. Nachází se v rušné části města Teplice, kde je v blízkosti zastávka městské hromadné dopravy. Prostory jsou velmi prostorné a nabízejí velké množství možností pro uspořádání interiéru dle Vašich potřeb. Jsou vhodné pro prodej potravin, textilu... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 25 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář celkem o velikosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 513
 Kč
Pronájem obchod a služby, 34 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář celkem o velikost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 777
 Kč
Pronájem obchod a služby, 146 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 204 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory na frekventovaném místě v obchodním domě Kotva v II.NP hned vedle schodiště. Provozovna o rozloze 146 m² je ideální na vybudování prodejny, kontaktního místa, nebo salónu atd. Hlavní prostor doplňuje v zadní části sklad. K dispozici je také WC a úklidová místnost. Provozovna je vybavená vzduch... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 17 m², Benešov, ul. Žižkova
Před 204 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře na lukrativní adrese v Benešově u Prahy, vedle autobusového a vlakového nádraží. Kancelář cel... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 389
 Kč
Prodej provozní plochy, 24.622 m², Ostrov
Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rozsáhlých komerčních pozemků o rozloze 24.622 m2. Provozní plocha, která se nachází v areálu bývalých výrobních závodů Škoda, je z větší části oplocena a disponuje samostatným přístupem přes vlastní vjezdovou bránu. Pozemky jsou ideální pro výstavbu skladových či výrobních hal. Budoucí majitel může využít již vybudované trafostanice. Skvělá j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
35 500 000
 Kč
Pronájem garáže v Havlíčkově Brodě, ul. Humpolecká
Před 204 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nebuďte omezeni nedostatkem prostoru! Hledáte ideální místo pro skladování Vašich produktů, nebo potřebujete prostor pro své podnikání? Pronájem garáže v Havlíčkově Brodě, ul. Humpolecká (areál letiště) je přesně tím, co hledáte! Tato prostorově velkorysá garáž (46 m2) včetně kuchyňky a toalety, je nejen ideální pro parkování Vašich plechových mazlíčků, ale také nabízí nekonečné možnosti pro Vaše podnikání. Ať už potřebuje... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 700
 Kč
Pronájem komerčních prostor v centr
Před 204 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu komerční prostory od 40 m do 80 m v centru Slavičína. Prostory o velikosti 40 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Je možné prostory upravit na přání nájemníka (rozdělení, výlohy do chodby i do ulice, vstupy, sociální zázemí...). Parko... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 204 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekon... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 290 000
 Kč