Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1, 65 m², Doudleby nad Orlicí, ul. Dukelská
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s užitnou plochou 65 m², v obci Doudleby nad Orlicí. Tento světlý byt se nachází ve 2. podlaží a je k dispozici od 1.4. K bytu náleží sklep. Nemovitost je ideální pro klidné bydlení s veškerou občanskou vyb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Milovice, ul. Armádní
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a světlý, zděný byt 2+1 o užitné ploše 51m², nacházející se na sídlišti v části obce Mladá, Benátecká Vrutice, v dobré vzdálenosti do Prahy. Tento byt se pyšní velmi dobrým stavem a je umístěn... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Česká Třebová
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií na sídlišti Lhotka v České Třebové o užitné ploše 66m². Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží z celkových 6.Dům je zateplený, tudíž mnoho neprotopíte. Díky svému umístění nabízí byt krásný výhled. Dispozice: kuchyň, o... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Slaném, ul. Masarykovo náměstí
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o velikosti 28 m2 ve Slaném. Bytová jednotka 1+kk se nachází v 2.NP domu bez výtahu v historickém objektu v centru města. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou, spacího patr... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Hodonín, ul. Janáčkova
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k pronájmu byt o dispozici 2+1 se sklepem, který se nachází v přízemí bytového domu bez výtahu, na ulici Janáčkova, v Hodoníně. Byt je k dispozici od 1.4.2024, v případě domluvy je možné i dříve. Je po částečné rekonstrukci, aktuálně se pracuje na výměně kuchyňské pracovní desky a výměně plynového kotle, který zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Dispozice: vstupní chodba, koupelna (WC, sprch. kout, umyvadlo, topný žebřík), kuchyně (kuch. linka, plyn. sporák, mikro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 71 m²
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li klidné a útulné bydlení, nabízíme prodej bytu 2+1 v klidné části Nýrska. K bytu náleží menší zahrada s kůlnou a prostorná uzavíratelná terasa. Prostory bytu tvoří předsíň, maličká technická místnost s bojlerem a úložným prostorem. Nově zrekonstruovaná kuchyň, koupelna s toaletou a tři obytné místnosti. Vytápění je řešeno plynovými topidly (vafky) Nízké náklady na bydlení. Po částečné rekonstrukci: nová střecha, okna, dveře.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 521 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Praha, ul. Komunardů
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nově zrekonstruovaného slunného bytu s výhledem do klidného vnitrobloku v ulici Komunardů, výborná lokalita Praha 7 - Holešovice. Byt se pronajímá vybavený nábytkem na míru. K dispozici kuchyňská linka, rozkládací postel, prostorná skříň v pokoji. Na chodbě skříň se zab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Český Těšín, ul. Bezručova
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám exkluzivně k pronájmu byt 2+1 v Českém Těšíně na ulici Bezručova o celkové ploše 64 m2. Tento nově zrekonstruovaný byt se skládá ze dvou samostatných místností, chodby, koupelny s vanou, sprchou, WC a novou kuchyní s veškerými novými vestavěnými spotřebiči. Z kuchyně je vchod do menší komory, která umožňuje skladování potravin nebo úklidových prostředků. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci a vše v bytě ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 500
 Kč
Prodej byty 1+1, 46 m2 -.Nabízíme ke koupi skvělou
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej byty 1+1, 46 m2 -.Nabízíme ke koupi skvělou investiční příležitost na ulici Krnovská v Opavě. Byt o dispozici 1+1, se nachází ve 4 NP, nižšího cihlového domu, bez výtahu. Byt je určený k rekonstrukci a tak si ho budete moci upravit dle Vašich individuálních potřeb. Do bytu se vchází předsíňkou. Po levé straně se nachází koupelna s vanou a WC. Po pravé straně naleznete velký pokoj, který může sloužit jako obývací část s ložn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem hezkého bytu 1+1, ul.Kosmo
Před 205 dny - ANNONCE
pronájem bytu o velikosti 1+1, nacházejícího se ve II. nadzemním podlaží panelového domu v Děčíně - Březinách. Jedná se o byt v osobním vlastnictví. Celková výměra je 35,46m. V bytě zůstává zachovalá kuchyňská linka včetně el.sporáku. Je zde i přípojka na pračku. Okna jsou plastová, s žaluziemi. Autobusová zastávka i ... (více v detailu)
5 500
 Kč
Pronájem hezkého bytu 1+1 v Děčíně
Před 205 dny - ANNONCE
pronájem hezkého bytu 1+1 v Děčíně - Bynově, ve 4. patře panelového domu bez výtahu. Byt o dispozici 1+1 má plochu 34 m a je v dobrém stavu. Je standardně zařízen. V celém bytě jsou plast... (více v detailu)
6 000
 Kč
Mezonetový byt 5+1/L
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodáme mezonetový byt 5+1/L, 120m2, Praha 5, Hůrka. Osobní vlastnictví. Byt je velice pěkný a prostorný. V bytě je nová kuchyň, klimatizace, 2x WC, zasklená lodžie. Dům je po kompletní rekonstrukci. Vlastní tepelné čerpadlo, výtah, zat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 64 m2 - Náchod.Nabízíme Vám k
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 64 m2 - Náchod.Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk o rozloze 64m2 v klidné lokalitě města Náchod - ulice Běloveská. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2.NP panelového domu s výtahem. Byt má výborné dispoziční řešení. V ložnici jsou vestavěné skříně, které zajišťují dostatek úložného prostoru. Na oknech v celém bytě jsou okenní žaluzie. Byt je dipozičně moc hezky řešení. Při vstupu naleznete vstupní chodbu, která propojuje první pokoj, možný využít jako dětský pokoj či pracovnu. Dále vede do obývacího pokoje, který je propojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňská linka je v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk Zbraslav.K prodeji nabízíme
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk Zbraslav.K prodeji nabízíme luxusní byt 3+kk ve třetím patře cihlového domu s výměrou 72 m² a terasou 52 m² a garážovým stáním přímo v domě. Byt disponuje velkým obývacím pokojem orientovaný na jihovýchod s plně vybaveným kuchyňským koutem. Dále dvěma oddělenými pokoji, koupelnou a samostatným WC. Dominantou tohoto bytu je prostorná terasa, na kterou je přístup jak z obývacího pokoje, tak z jedné z ložnic. Tato terasa má výmeru cca 52 m² a představuje ideální místo pro possezení, relax nebo i letní grilování. Je orientována do uzavřeného vnitrobloku s hřištěm, na který není volný přístup z ulice, jelikož je určen pouze rezidentům. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 600 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk u Prahy s park.místem
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 5+kk se soukromým parkovacím stáním, v obci Břežany II, která se nachází v blízkosti Prahy. Jedná se o prodej přímo od majitele, zájemce neplatí provizi RK!!! Celková plocha bytu je 134 m² (obytná ploch... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 499 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 44 m2 - Velká Bystřice.Nabízíme
Před 205 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 44 m2 - Velká Bystřice.Nabízíme k prodeji novostavbu útulného bytu o dispozici 2+kk s parkovacím stáním a sklepem o ploše 12m2. Byt má užitnou plochu 44m2 a nachází se v prvním nadzemním podlaží bytového domu z roku 2020. Vkusné a moderní bydlení doplňuje skvělá lokalita- Velká Bystřice totiž patří mezi ty nejlepší lokality v Olomouckém kraji. Bytová jednotka je vybavená nejen vkusným nábytkem (není v ceně), ale taky moderní kuchyní včetně všech důležitých spotřebičů. V blízkosti se samozřejmě nachází veškerá obča... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 890 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 28 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 28 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme k dlouhodobému pronájmu bytovou jednotku s dispozicí 1+kk + vyhrazené parkovací místo na pozemku u novostavby bytového domu na adrese Dubová č.p. 470, Karlovy Vary - Bohatice. Výměra podlahové plochy jednotky, která se nachází ve IV. NP zděné budovy s výtahem, je 27,9 m2 + sklepní kóje v přízemí domu. Byt, je vybaven kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči zn. Mora (myčka, digestoř, indukční varná deska, trouba) a skládá se z pokoje s kuchyňským koutem, předsíně a koupelny se sprchovým koutem. Okno bytu je... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytové jednotky 138 m2, Le
Před 205 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 4+1 s podlahovou plochou 138 m. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Dispoziční členění: vstupní chodba, technická místnost, sklad, terasa, koupelna s WC, obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyně. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. Ohřev vody zajišťuje vlastní bojler. K dispozici je také terasa, ze které je výhl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
3+1+lodžie o velikosti 83m². Nabízíme k prodeji
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
3+1+lodžie o velikosti 83m². Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 83,20m² ve vyhledávané lokalitě v ulici Poláčkova. Byt se nachází v 1. podlaží zatepleného panelového domu bez výtahu. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí: plastová okna, původní jádro obloženo obklady s novou sanitou, zánovní kuchyňská linka s plynovým sporákem. Podlahovou krytinu tvoří: původní PVC ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 690 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Na hřebenech I
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní byt v rezidenci Castle View (kolaudováno 2017) s krásnou terasou (7 m²) a garážovým stáním. Jedná se o jednotku 2+kk ve druhém nadzemním podlaží, která disponuje prostorným obývacím pokojem s vybavenou kuchyní a přístupem na terasu, klidnou ložnicí a koupelnou. Výhodou je také prostorná sklepní kóje. Absolutní soukromí zajistí automatické rolety. Dům se nachází n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej bytu 2+kK v Praze, ul. U družstva Život
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt dispozičně řešen jako 2KK o užitné ploše 60m² v žádané lokalitě Praha - Nusle. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s 5 nadzemními podlažími, v klidné části obce s výhledem do zeleně, což zaručuje klid a soukromí. Nemovitost je v dobrém technickém stavu připravena k okamžitému nastěhování. Při práci s prostorem a příčkami možnost rozšířit o pracovnu či dětský pokoj. Sklep v podzemním podlaží nabízí dostatek ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Na hřebenech I
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní byt v rezidenci Castle View (kolaudováno 2017) s krásnou terasou (7 m²) a garážovým stáním. Jedná se o jednotku 2+kk ve druhém nadzemním podlaží, která disponuje prostorným obývacím pokojem s vybavenou kuchyní a přístupem na terasu, klidnou ložnicí a koupelnou. Výhodou je také prostorná sklepní kóje. Absolutní soukromí zajistí automatické rolety. Dům se nachází n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 14 m2 v Praze, ul. Španělská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zde Vám nabízíme ke koupi jeden z nejzajímavěji řešených ateliérů v samotném srdci Prahy, jenž je finančně nenáročný na pořízení i samotný provoz. Už sama budova, ve které se tato neskutečně praktická nemovitost nachází, je z hlediska architektury skvostem. Po vstupu do budovy stoupáte honosným schodištěm, které je lemováno mohutným sloupovím Korintského stylu, což je poslední a tedy nejpropracovanější sloh, který nám Antika dala. Dá Vám doslova pocit, že přicházíte na samotný Olymp, při tom ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999 000
 Kč