Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+kk, 38 m², Písek, ul. Pražská
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk, o užitné ploše 38m², nacházející se ve vyhledávané lokalitě v centru města Písek. Byt je umístěn v 5. podlaží nově zrekonstruovaného cihlového domu. Obytná místnost, kuchyňský kout a koupelna jsou navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám moderního života, a zároveň byly komfortní a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Klíčanech s parkovacím stáním
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk o ploše 56 m² v žádané lokalitě Klíčany. Jedná se o novostavbu z roku 2024, která se pyšní použitím vysoce kvalitních materiálů a precizním zpracováním. Nachází se v 1. patře bytového domu pouze se šesti bytovými jednotkami Kvalitní interiérové dveře a zárubně značky Sapeli, exkluzivní italská keramická dlažba v koupelně , podlahové vytápění v celém bytě pro maximální komfort, klimatizace pro příjemné klima po celý rok, kuc... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, Třinec, ul. 1. máje
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte investiční příležitost, nabízíme Vám ke koupi byt k následnému pronájmu s jistým měsíčním výnosem. Jednotka je v současné době pronajata a současní nájemníci mají zájem v nájmu pokračovat. Mezonetový byt s dispozicí 5+1 v samém centru města Třince o celkové ploše 248 m2. Bytová jednotka o rozloze 128 m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží a je propojena vnitřním schodištěm do nejvyššího patra s podkrovní vestavbou o rozloze 32 m2 (... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², Písek, ul. Pražská
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, o užitné ploše 32 m², situovaný v žádané lokalitě v širším centru města Písek. Byt se nachází na 5. nadzemním podlaží cihlového domu. Umístění nemovitosti v nově vybudované zástavbě, zvané Remarovna. Byt je ideální pro jednotlivce či pár hledající ubytování v centru s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Tento prakticky řešený by... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Poděbradech, ul. Rösslerova
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu byt 2+kk v Poděbradech, v ul. Rösslerova, s výměrou 45 m² ve zvýšeném přízemí. K bytu náleží prostorný sklep. Byt prošel v letošním roce rekonstrukcí. Okna směřují na východní stranu do ulice. Byt se nachází téměř na okraji Poděbrad směrem na Hradec Králové, avšak pár minut chůze do centra m... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 63 m², Ostrava, ul. Heleny Salichové
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+kk, ul. Heleny Salichové, Polanka nad Odrou. Byt se nachází ve 3. podlaží bez výtahu, v cihlové zástavbě, která je v této obci unikátní mezi rodinnými domy. Byt má dvě samostatné ložnice, komoru, předsíň, koupeln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Frýdek-Místek, ul. ČSA
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme prostorný byt 2+1 na ulici Československé armády ve Frýdku - Místku. Nachází se ve 14. patře panelového domu se dvěmi výtahy. Skládá se ze vstupní chodby, 2 pokojů, kuchyně s balkone... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 628
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 36 m², Kraslice, ul. Čs. armády
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Jedinečná nabídka pro osobní bydlení či jako investice se skvělou návratností! Poblíž centra Kraslic, hledá svého nového majitele podkrovní garsoniéra o užitné ploše 36 m² v dobrém stavu, nacházející se na 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Tento byt 1+kk nabízí útulný a prakticky využitelný interiér. K bytu náleží dílna a přídavné prostory na půdě i ve sklepě, což poskytuje spoustu možností pro vaše hobby. Jedná s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
499 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Bukovany
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji investiční příležitost v podobě prodeje garsonky ve městě Bukovany, okres Sokolov. Garsonka má výměru 25 m2 a nachází se v přízemí čtyřpatrového domu. Vstup zajištuje předsíňka, kde najdeme koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Obytn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
630 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 52 m², Olomouc, ul. Kmochova
Před 205 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 2+1 v Olomouci, ulice Kmochova. Byt se nachází ve 4.NP s balkonem. Pronájem je včetně nábytku. Orientace bytu je na jih. K bytu j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Děčín, ul. Oblouková
Před 205 dny - ANNONCE
Hledáte útulné a pohodlné bydlení v srdci Děčína? Představujeme Vám byt 1+1 s rozlohou 36 m², který je k pronájmu v Obloukové ulici na Starém Městě. Tento byt je zasazen do zatepleného a revitalizovaného panelového domu, což zaručuje nižší náklady na vytápění a příjemné bydlení. Byt prošel nedávno rekonstrukcí a může se pochlubit praktickým uspořádáním. Jednou z hlavních předností tohoto bytu je prostorný zděný sprchový kout, který je ideální pro relaxaci po náročném dni. Jako bonus je byt umístěn... (více v detailu)
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha 9 Letňany, ul. Letovská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 66 m² s prostornou terasou 12 m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu se 7 nadzemními podlažími v oblíbené lokalitě centra obce Letňany. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou samostatných pokojů, koupelny a samostatné toalety. K bytu náleží komora na patře 1,6 m² a parkovací stání v domě. Dům byl postaven v roce 2016. Možnost přev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 682 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií, 68 m², Praha, ul. Novodvorská
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte rodinné bydlení v příjemné lokalitě? Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 68 m² + lodžie 6 m², situovaný v 8. NP panelového domu v oblíbené oblasti Praha - Braník. Byt je v původním stavu připravený pro rekonstrukci přesně dle Vašich představ. Byt se skládá z obývacího pokoje, dvou neprůchozích ložnic, kuchyně, předsíně, komory, koupelny a samostatné toalety. Z oken bytu se Vám naskytne úchvatný panoramatický výhled na Prahu, a to včetně Pražského ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Louny
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní a světlý byt o dispozici 2+1 a velikosti 55 m2 v posledním patře panelového domu. K bytu náleží sklepní kóje a lodžie na mezipatře. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je zcela nový. Skládá se z šatníku, chodby, koupelny s WC, kuchyně a dvou po... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Kolín, ul. Rubešova
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu žádanou a velmi atraktivní bytovou jednotku 3+kk o celkové užitné ploše 60m², která se nachází ve 3. podlaží cihlového domu s pěti nadzemními podlažími ve vyhledávané lokalitě Kolín I, přímo v centru obce Kolín. Byt prošel rekonstrukcí a je v dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Bytová jednotka nabízí komfortní bydlení v tiché ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 53 m², Holýšov, ul. Na Stráni
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi atraktivní byt 3+kk o užitné ploše 53 m², situovaný v 1. patře cihlového domu s celkem 4 nadzemními podlažími. Nachází se v klidné a vyhledávané části Holýšova, což zajišťuje příjemné bydlení pro každého, kdo preferuje klid a pohodu, ale zároveň chce mít vše potřebné v dosahu. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu a je tak ihned k nastěhování. Dispozice bytu nabízí pohodlné bydlení s dostatkem prostoru a světla ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 690 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Praze, ul. Na hřebenech I
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný a klidný byt pro náročné. Jednotka disponuje dvěmi neprůchozími ložnicemi (24m² a 16,2m²), plně vybavenou kuchyní a obývacím pokojem (42m²) s přístupem na terasu (12,2m²), ze které je krásný výhled až na Pražský hrad. V koupelně naleznete jak vanu s masážními tryskami, tak i sprchový kout. V ceně je také kryté garážové stání přímo v domě a sklepní kóje. Dům se nachází ve velmi klidné části Kavčí hory. Stojí navíc na konci slepé ulice, díky čemuž je jeho přilehlé okolí včetně spol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Třeboň, ul. Jiřího Havlise
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji apartmán 1+kk v obci Třeboň o rozloze 28 m². Apartmán se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Apartmán je orientovaný na západ s krásným výhledem. Součástí apartmánu je lodžie, plně vybavená kuchyňská linka a r... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 120 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dr. byt 3+1 s lodžií
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Byt 3+1 s lodžií. Nabízím k prodeji tento byt o rozloze 79 m2, který je v původním stavu. Byt... (více v detailu)
Ústecký kraj
600 000
 Kč
Pronájem podkrovní atypické bytové
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem podkrovní atypické bytové jednotky v Chomutově, ulice V Alejích. Nabízená bytová jednotka se nachází v bytovém domě ve velmi hezké a klidné lokalitě města Chomutova. Zajímavá bytová jednotka disponuje prostornou koupelnou s vanou a toaletou, dále kuchyňským koutem, prostorným obývacím prostorem a ložnicí v dalším patře... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 500
 Kč
Prodám dva ateliéry Praha 7
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dva pěkné ateliéry (pouze dohromady) v P7 (cca 5min. chůze od metra Holešovice, parkování u domu). Jsou vhodné na investici, ubytování nebo jako kanceláře, k masážím, kosmetice, drobné výrobě, obchodní prostory apod.. Větší má ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 040 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 51 m² - Kosmonosy.Nabízíme k
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 51 m² - Kosmonosy.Nabízíme k prodeji byt 3 + kk na adrese Bradlecká, v obci Kosmonosy. Tento cihlový byt se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí podlahovou plochu 51 m2. Byt je ve velmi dobrém stavu a je vhodný k okamžitému nastěhování. V roce 2021 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Díky výhodné poloze v obci Kosmonosy a možnosti pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 69 m² - Praha 9.V zastoupení
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 69 m² - Praha 9.V zastoupení majitele nabízíme k prodeji atraktivní a slunnou bytovou jednotku o dispozici 2+kk a celkové ploše 69 m2, která se nachází ve 4. nadzemním podlaží v klidné části Prahy - Letňany, v ulici Miroslava Hajna. Prostorově skvěle řešený byt byl vystaven v roce 2020 v rámci developerského projektu "Rezidence Veselská". Je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, v ložnici a předsíni skříněmi na míru, podlaha je plovoucí, v koupelně dlažba. Příslušenstvím jsou dva balkony (3,8 a 3,9 m2), na které je vstup z obývacího pokoje a ložnice, dále prostorný zděný sklep a rozšířené garážové stání v suterénu domu. Celou nemovi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 590 000
 Kč