Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+kk, 43 m2, Beroun ul. Nepilova, balkon
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji útulný světlý byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním v klidné lokalitě města Beroun, ulice Nepilova. Byt má výměru 43,6 m2, plus 5,5 m2 balkon a 3 m2 sklep. Dispozice: prostorný pokoj se vstupem na balkon, kuchyňský kout vybavený digestoří, kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou a troubou. V designové koupelně je vana, umyvadlo, toaleta a přípojka na pračku. Velká předsíň, kam můžete umístit praktickou šatní skříň. K bytu patří sk... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 56m2 v Karlových Varech
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt ve vyhledávané lokalitě ul. Na vyhlídce v Karlových Varech. Jednotka o dispozici 3+kk, podlahové plochy 56m2, již prošla rekonstrukcí a prodává se s veškerým vybavením. Tato nemovitost je ideální nejen pro bydlení, ale díky lokalitě může být také skvělou investiční příležitostí např. pro provozování Airbnb. Jednotka se nachází v 1NP kompletně revit... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 357 300
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Český Těšín, ul. Bezručova
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám exkluzivně k pronájmu byt 2+1 v Českém Těšíně na ulici Bezručova o celkové ploše 64 m2. Tento nově zrekonstruovaný byt se skládá ze dvou samostatných místností, chodby, koupelny s vanou, sprchou, WC a novou kuchyní s veškerými novými vestavěnými spotřebiči. Z kuchyně je vchod do menší komory, která umožňuje skladování potravin, nebo úklidových prostředků. Byt je po rozsáhlé rekonstrukc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Praze, ul. Medunova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej luxusní novostavby 2+1 s prostornou terasou a krásným výhledem na Prahu v rezidenčním objektu Britská čtvrť v Praze 5 Stodůlky. Byt se nachází v 9.patře domu s výtahem a je velmi moderně a vkusně zařízen. Prostorná vstupní chodba s věšákovou stěnou a botníkem, komora, v ložnici manželská postel, komoda. Plně vybavená kuchyň spotřebiči a obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu s venkovním posezením, panoramatickým výhledem a posuvnými stínícími panely. Ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Praha, ul. Komunardů
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nově zrekonstruovaného slunného bytu s výhledem do klidného vnitrobloku v ulici Komunardů, výborná lokalita Praha 7 - Holešovice. Byt se pronajímá vybavený nábytkem na míru. K dispozici kuchyňská linka, rozkládací postel, prostorná skříň v pokoji. Na chodbě skříň se zab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 71 m²
Před 205 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li klidné a útulné bydlení, nabízíme prodej bytu 2+1 v klidné části Nýrska. K bytu náleží menší zahrada s kůlnou a prostorná uzavíratelná terasa. Prostory bytu tvoří předsíň, maličká technická místnost s bojlerem a úložným prostorem. Nově zrekonstruovaná kuchyň, koupelna s toaletou a tři obytné místnosti. Vytápění je řešeno plynovými topidly (vafky) Nízké náklady na bydlení. Po částečné rekonstrukci: nová střecha, okna, dveře.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 521 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Hodonín, ul. Janáčkova
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k pronájmu byt o dispozici 2+1 se sklepem, který se nachází v přízemí bytového domu bez výtahu, na ulici Janáčkova, v Hodoníně. Byt je k dispozici od 1.4.2024, v případě domluvy je možné i dříve. Je po částečné rekonstrukci, aktuálně se pracuje na výměně kuchyňské pracovní desky a výměně plynového kotle, který zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Dispozice: vstupní chodba, koupelna (WC, sprch. kout, umyvadlo, topný žebřík), kuchyně (kuch. linka, plyn. sporák, mikro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Slaném, ul. Masarykovo náměstí
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o velikosti 28 m2 ve Slaném. Bytová jednotka 1+kk se nachází v 2.NP domu bez výtahu v historickém objektu v centru města. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou, spacího patr... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Česká Třebová
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií na sídlišti Lhotka v České Třebové o užitné ploše 66m². Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží z celkových 6.Dům je zateplený, tudíž mnoho neprotopíte. Díky svému umístění nabízí byt krásný výhled. Dispozice: kuchyň, o... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Milovice, ul. Armádní
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a světlý, zděný byt 2+1 o užitné ploše 51m², nacházející se na sídlišti v části obce Mladá, Benátecká Vrutice, v dobré vzdálenosti do Prahy. Tento byt se pyšní velmi dobrým stavem a je umístěn... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 63 m², Veselí nad Lužnicí, ul. P. Voka
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 63 m² s dispozicí bytu 2+1. Skládá se ze vstupní chodby, komory, samostatné toalety, dvou samostatných pokojů, kuchyně s jídelnou a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Doudleby nad Orlicí, ul. Dukelská
Před 205 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s užitnou plochou 65 m², v obci Doudleby nad Orlicí. Tento světlý byt se nachází ve 2. podlaží a je k dispozici od 1.4. K bytu náleží sklep. Nemovitost je ideální pro klidné bydlení s veškerou občanskou vyb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu, 4+1, 120 m2, Hořejší nábřeží, Praha 5 - Smíchov
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+1 s ideální dispozicí o celkové užitné ploše 120 m², situovaný v žádané lokalitě Praha 5 - Smíchov, Hořejší nábřeží v cihlovém domě ve 4. podlaží s unikátním výhledem na řeku. Byt je v centru obce, což zaručuje výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, školy i do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Krupce, ul. Dukelských hrdinů
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení s výhledem do okolí a zároveň chcete mít vše potřebné v pěší vzdálenosti? Máme pro Vás tuto skvělou nabídku v družstevním vlastnictví. Byt o dispozici 3+1 s lodžií o ploše 74 m2 v ulici Dukelských hrdinů. Byt je vhodný jak pro rodinu s dětmi tak i jako letní byt či investice, která se Vám určitě vyplatí. Předpokládaná rekonstrukce bytu umožňuje uspořádání a vybavení bytu dle vlastních představ. Bytové jádro je původní,... (více v detailu)
Ústecký kraj
670 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Dolní Rychnov, ul. Hřbitovní
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Vhodné jako investiční příležitost. Nabízíme k prodeji byt nabytý v dražbě, nyní převeden do osobního vlastnictví, bez závazků. Byt je o výměře 25 m2, jedná se o garsonku, v 1 NP, d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
299 999
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Karlovy Vary, ul. Kpt. Jaroše
Před 205 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost – útulný, perfektně zařízený byt 1+1 v srdci městské části Doubí, Karlovy Vary. Tento klenot v přízemí cihlového domu je navržen s myšlenkou na maximální pohodlí a praktičnost, poskytující Vám nejen místo pro život, ale také útočiště, kde se můžete skryt před ruchem města. Představte si, jak se probouzíte v prostorné a světlé ložnici, která je oázou klidu. Vaše první kroky vedou do plně vybavené kuchyně, kde si připravíte čerstvou kávu a snídani... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Praha, ul. U Nikolajky
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem světlého bytu v klidné lokalitě o dispozici 2+1 situovaném v podzemním podlaží s okny do klidného dvora. Interiér nabízí vstup do prostorné předsíně s úložnými prostory a neprůchozí pokoje bez vybavení. Toaleta a koupelna s vanou jsou odděleny. Možnost připojení na internet i domovní anténu. Lze využít zahrady v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 49 m², Praha, ul. Doudova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní byt 2+kk o užitné ploše 49 m², umístěný v žádané lokalitě Podolí, přímo v centru. Tento byt se nachází ve 1. nadzemním podlaží cihlového domu, který je ve velmi dobrém stavu. Dispozice - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, ze které je vstup do koupelny s dvěma umyvadly, vanou, a toaletou, dále vstup na druhou toaleta s umyvadlem a pak do prostorného obývacího pokoje s velkou kuchyní a z té je vstup do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 489 000
 Kč
Prodej luxusního bytu 3+kk, 73 m², Slavkov u Brna
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+kk s garážovým stáním v novostavbě bytového domu dokončené roku 2020. Bytový dům je lokalizovaný v rezidenci Austerlitz Slavkov u Brna. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze čtyř. V domě je výtah, k bytu i ke garážovému stání je bezbariérový přístup. Byt je vybaven luxusní kuchyňskou linkou s veškerými technickými vychytávkami z poslední doby, dále je zde vybavení, které v bytě zůstává, mj. vestavěné skříně, infrasauna, rozkládací gauč. Podlahov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 250 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Litomyšl, ul. Sokolovská
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o rozloze 36 m² ve městě Litomyšl. Byt je součástí přízemní přístavby za rodinným domem, obklopený dobře udržovanou okrasnou zahradou. Dispozice zahrnuje předsíň, koupelnu se sprchovým koutem a WC, komoru, prostornou obytnou místnost a... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Praha, ul. Hlavatého
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej slunného bytu o dispozici 3+kk o PP 59 m2 v 6. patře, který se nachází v panelovém zatepleném bytovém domě v klidné a žádané lokalitě v ulici Hlavatého. Vytápění a ohřev vody zajišťuje dálkový rozvod.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 400 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 23 m2 v Praze 8, ul. Kyselova
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej zrekonstruovaného bytu 1+kk o velikosti 23 m2, v osobním vlastnictví, který je situován do 4.NP panelové budovy v Praze – Kobylisích na ul. Kyselova v blízkosti stanice metra linky „C“ Ládví. B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 38 m², Písek, ul. Pražská
Před 205 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk, o užitné ploše 38m², nacházející se ve vyhledávané lokalitě v centru města Písek. Byt je umístěn v 5. podlaží nově zrekonstruovaného cihlového domu. Obytná místnost, kuchyňský kout a koupelna jsou navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám moderního života, a zároveň byly komfortní a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Klíčanech s parkovacím stáním
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk o ploše 56 m² v žádané lokalitě Klíčany. Jedná se o novostavbu z roku 2024, která se pyšní použitím vysoce kvalitních materiálů a precizním zpracováním. Nachází se v 1. patře bytového domu pouze se šesti bytovými jednotkami Kvalitní interiérové dveře a zárubně značky Sapeli, exkluzivní italská keramická dlažba v koupelně , podlahové vytápění v celém bytě pro maximální komfort, klimatizace pro příjemné klima po celý rok, kuc... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, Třinec, ul. 1. máje
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte investiční příležitost, nabízíme Vám ke koupi byt k následnému pronájmu s jistým měsíčním výnosem. Jednotka je v současné době pronajata a současní nájemníci mají zájem v nájmu pokračovat. Mezonetový byt s dispozicí 5+1 v samém centru města Třince o celkové ploše 248 m2. Bytová jednotka o rozloze 128 m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží a je propojena vnitřním schodištěm do nejvyššího patra s podkrovní vestavbou o rozloze 32 m2 (... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200 000
 Kč