Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 66 m², Heřmaničky
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného slunného bytu 2+kk o podlahové ploše 66 m² na pěkném, klidném místě na polosamotě, spadající pod obec Heřmaničky. Byt se nachází v prvním patře zděného cihlového domu. Parkování přímo před domem. V okolí je krásná p... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Žďáru nad Sázavou; ul. Neumannova
Před 227 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 50 m², který se nachází na 1. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, situovaného v klidné části obce Žďár nad Sázavou 4, v katastrálním území Město Žďár. Tento byt Vám nabízí ideální možnost bydlení na sympatickém sídlišti, které je zároveň blízko veškeré důležité infrastruktury. Víceúčelový prostor zahrnuje vstupní chodbu, která Vás zavede do dvou samostatných místností sloužících k libovolnému využití – ať už jako p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 64 m², Praha, ul. Kaňkovského
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu luxusně zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 64 m², který se nachází v oblíbené lokalitě Praha - Kobylisy na 8. patře 13podlažního panelového domu. Dům je součástí dobře udržovaného sídliště s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti.Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž byla vyměněna kuchyňská linka, instalovány moderní vinylové podlahy a kvalitní omítky, a také byly vyměněny dveře spolu s obložkami. Dominantou bytu je nadstandardně vybavená koupelna, nabízej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Teplická
Před 227 dny - ANNONCE
Přijměte naše pozvání k prohlídce prostorného a světlého bytu 2+1 o užitné ploše 65 m², umístěného v atraktivní a klidné části obce Děčín IX-Bynov. Tato nemovitost se nachází v cihlové budově s dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v dosahu pár minut autem. Byt, který se nachází v 1. nadzemním podlaží, je po údržbě a připraven k nastěhov... (více v detailu)
7 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 124 m², Slavětín, ul. Svatojánské náměstí
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nebude trvat dlouho, než si rozmyslíte, zda v tomhle bytě chcete bydlet. Tato nabídka totiž nemá negativa. Byt je prostorný, nově zrekonstruovaný, parkovat můžete na zahradě, jež vám nabídne i dostatek prostoru k relaxaci a městys Slavětín vám svou malebností připomene, že... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 381
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 49 m², Kosmonosy, ul. Jizerská
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu útulný a moderně zařízený byt 2+1 o užitné ploše 49 m² v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažního panelového domu, který se nachází v žádané a klidné části Kosmonosy, Mladá Boleslav. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností v okolí. K bytu náleží parkovací stání, prostorná sklepní kóje. V přízemí se nachází sušárna a kolárna pro možnost uskladnění kol či kočárku. Půdorys byto... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53,6 m2, Třeboň, Rezidence Na Kopečku
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte atraktivní bydlení v Třeboni s dobrou dopravní dostupností a přírodou na dosah ruky? Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 53,6 m2 v nově vznikajícím bytovém domě „Rezidence Na Kopečku“. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Součástí bytu jsou dva balkóny (3 a 6 m2). K bytu je možné si přikoupit skladovací kóji umístěnou na patře a garážové stání v podzemním podlaží. Bytový dům nabízí celkem 15 bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk ve čtvrti Na Kopečku. Každá bytová jednot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 414 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 68,7 m2, Třeboň, Rezidence Na Kopečku
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte atraktivní bydlení v Třeboni s dobrou dopravní dostupností a přírodou na dosah ruky? Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+kk a podlahové ploše 68,7 m2 v nově vznikajícím bytovém domě „Rezidence Na Kopečku“. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Součástí bytu je balkón o ploše 6 m2. K bytu je možné si přikoupit skladovací kóji umístěnou na patře a garážové stání v podzemním podlaží. Bytový dům nabízí celkem 15 bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk ve čtvrti Na Kopečku. Každá bytová jednotka ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 349 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Skutči, ul. Sládkova
Před 227 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 v lokalitě Skuteč, umístěný v klidné části sídliště. Jedná se o prostorný byt s užitnou plochou 66 m² ve 4. nadzemním podlaží panelového domu, který prošel částečnou rekonstrukcí. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje bezproblémové nastěhování nových majitelů. Díky své lokalitě poskytuje byt nádherný výhled na okolí a zároveň je v dosahu veškeré občanské vyba... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 390 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Sokolově, ul. Atletická
Před 227 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej atraktivního bytu 4+1 v klidné části Sokolova na adrese významné pro svou lukrativní polohu. Jedná se o prostorný byt o užitné ploše 87 m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží, ve zděné budově. Tento světlý byt nabízí komfortní bydlení díky optimálně řešenému prostoru, etážovému plynovému vytápění a vlastnímu parkovacímu místu přímo před domem. V těsné blízkosti se nachází škola, školka, tenisové kurty, sportovní areál a obchody, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 135 950
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Klatovy, ul. Zahradní
Před 227 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný, zrekonstruovaný byt o dispozici 1+1 o celkové ploše 40 m2 včetně zděného sklepa, který se nachází v 2. NP revitalizovaného bytového domu s výtahem v ulici Zahradní v Klatovech. Byt disponuje kuchyní s vybavenou kuchyňskou linkou, prostorným pokojem a koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20 m2 v Jirkově, ul. Studentská
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o velikosti 20 m2, který se nachází v 1. patře zatepleného panelového domu v žádané lokalitě města. Byt je v udržovaném stavu, po částečných úpravách. Najdeme zde umakartové bytové jádro s nově obloženou koupelnou, kde je poměrně velká vana, umyvadlo, propojeno s WC, obytnou místnost s úplně novou kuchyňskou linkou, na podlaze je lino. Byt je částečně vybaven, je zde k dispozici nájemníkovi i nová válenda, starší lednice a pračka, samozřejmostí je plastové okno, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 70 m², Ostrava, ul. Vlasty Vlasákové
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 po rozsáhlé a velmi zdařilé rekonstrukci poblíž Bělského lesa. K bytu náleží zasklená lodžie a je z větší části zařízený. K dispozici je dostatek úložného... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 65 m2, OV, Břidličná
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej prostorného a světlého bytu 2+1, který se nachází v 1. patře udržovaného cihlového domu, v klidné části obce. Nad bytem je půda, kde je další místnost o velikosti cca 15 m2 a byt tak lze zvětšit na 3+1. Byt je v původním, zachovalém stavu, jedná se o 2 pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou a umyvadlem, samostatnou toaletu, předsíň a komoru. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem, v celém bytě jsou plastová okna. Možnost využití půdy k ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Horní Bříze, ul. Tovární
Před 227 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o celkové užitné ploše 84 m², který se nachází v žádané a klidné části Horní Břízy. Byt je umístěný ve zděném domě a jeho dispozice zahrnuje dvě nadzemní podlaží s další možností využití podzemního prostoru pro skladování či vlastní potřeby. V bytě je možnost vyměnit kuchyňskou linku po domluvě s majitelem. Nemovitost nabízí pohodlné bydlení ve velmi dobrém stavu. Vítejte v bytě, kde se snoubí praktičnost a klidné prostře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Dobřichovicích, ul. Palackého náměstí
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk o velikosti 94m², umístěný v žádané lokalitě Dobřichovic v centru obce, který se nachází ve druhém patře cihlového domu. Ve spodním patře se nachází velký obývací pokoj, kuchyně, spíž, samostatné WC a chodba s vestavěnými skříněmi. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do horní části bytu, kde se nachází jeden velký pokoj s vestavnou skříní a jeden menší pokoj. Dále je zde koupelna s vanou a toaletou. Nad schodištěm se nachází půdní úložný prostor. Okna ob... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 60 m², Ostrava, ul. Dvouletky
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o velikosti 60 m², situovaný ve 3. patře cihlového domu v klidné části Ostravy- Hrabůvky. Tento byt prošel rekonstrukcí, díky které působí velmi moderně a čistě. Prostorná kuchyň, ve které je osazena kuchyňská linka s plynovým sporákem, je propojena s obývací častí, ze které je vstup do samostatného pokoje. K dispozici ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 790
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha, ul. Doležalova
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupě bytu na Černém Mostě může mít několik výhod, které by vás mohly přesvědčit, že je to dobrá investice nebo místo pro život. Nabízíme k prodeji zcela zrekonstruovaný 2+kk s užitnou plochou 46 m². Je zde mj. nově předělaná kuchyň i koupelna, na chodbě vestavěná skříň, do které se Vám vejde podstatná část Vašich věcí. Dům prošel moderní a kompletní přestavbou v energetické třídě B, což zaručuje nízké náklady na bydlení. Výborně fungující SVJ se zanedbatelnou platb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 299 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Bystřici nad Pernštejnem, ul. Forota
Před 227 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nový, neobývaný byt 3+kk s balkonem. Tento skvělý byt se pyšní výjimečně nízkou energetickou náročností, třída A, která zajistí výrazně nižší provozní náklady. Jedná se o byt v osobním vlastnictví umístěný v klidné části Bystřice nad Pernštejnem, ve 4. nadzemním podlaží novostavby. Avantura bydlení zde začíná s možností individuálně si zakomponovat kuchyni přesně podle svých přání. Celková užitná plocha bytu činí 70 m². K pohodlí budoucích obyvatel přispívá i moderní výtah a pro rodin... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 150 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Pražská
Před 227 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, světlý byt 1+1 o užitné ploše 47m², který se nachází ve vyhledávané části Vrkoslavice, přímo v centru obce. Byt je situován na 2. podlaží cihlového domu s celkem 3 nadzemními podlažími. Jeho stav je hodnocen jako velmi dobrý, což zajišťuje příjemné bydlení bez nutnosti dalších investic. Vstup předsíní, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toale... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Ústí nad Orlicí, ul. Sokolská
Před 227 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný podkrovní byt o dispozici 2+kk v osobním vlastnictví se který se nachází v Ústí nad Orlicí, Kerhartice. Výhodou tohoto prostorného světlého bytu, který se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu, je zastřešené parkovací stání u domu. Byt je ihned k nastěhování, bez nutnosti dalších větších investic a je ideální p... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 421 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha 9 Letňany, ul. Letovská
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o ploše 66 m² s prostornou terasou 12 m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu se 7 nadzemními podlažími v oblíbené lokalitě centra obce Letňany. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou samostatných pokojů, koupelny a samostatné toalety. K bytu náleží komora na patře 1,6 m² a parkovací stání v domě. Dům byl postaven v roce 2016. Možnost přev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 682 000
 Kč
Pronájem bytu 2KK ve velmi lukrativ
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem krásného atypického střešního bytu o velikosti 2kk v Praze – Suchdol. Jedná se o velmi atraktivní nabídku. Jde o kompletně a vkusně zrekonstruovaný byt. K bytu náleží opravdu velká terasa o velikosti více než 25 m. Dům je velmi klidný a čistý. V bytě je botník, šatní skříň – najdete dole v chodbě. V kuchyni je myčka nádobí, lednice, trouba a sporák. Byt je vytápěn tepelným čerpadlem. V okolí dom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Hledám spolubydlícího.
Před 228 dny - AVIZO_CZ
Hledám spolubydlícího. Byt se nachází v Praze (celá adresa emailem) v domě v 9. patře s výtahem. Byt má dva neprůchozí pokoje plus obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, větší koupelnu, komoru a chodbu. Byt je pohodlný a příjemný, nedávno zrekonstruovaný s krásným výhl... (více v detailu)
12 000
 Kč
Garáž. st. sklepem River Diamond - Rohanské nábřeží, Praha 8
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání se sklepem v -2 podlaží na adrese Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín, rezidenční budova. Blíz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč