Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej byty 3+1, 79 m2 -.Stále při hledání nového
Před 227 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 79 m2 -.Stále při hledání nového bydlení váháte, zda-li si pořídíte rodinný dům či byt? Máte obavy z vysokých nákladů na provoz, pořizovací ceny, soukromí, nebo údržby a starostí spojených s nemovitostí? A co takhle pořídit nemovitost, která kombinuje výhodu obou uvedených? Nabídnu Vám byt, který je vlastně takový rodinný dům, bez přímých sousedů, s podílem na zahradě ve vnitrobloku, jednou vlastní komorou náležící k bytu, jednou komorou k privátnímu užívání a uzamykatelným parkovacím stáním pouze pro Vás. Jedná se o přízemní byt 3+1 s celkovou plochou 79,9m2 vč komory, umístěný v samostatné části navazující na bytový dům o celkem osmi jednotkách. Dispozičně je nemovitost velice dobře řešena. Před vchodem do bytu je chodba (společný prostor), kde je vstup do vlastní komory. Za vchodem je pak dostatečně velké zádveří se vstupem do koupelny, na samostatnou toaletu a do kuchyně, ze které se dále dostanete do prostorného obývacího pokoje s dveřmi vedoucími na zahradu.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 190 000
 Kč
Koupím byt,dluhy uhradím, nechám dožít
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobře zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 DV , OV. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na dožití, pouze za vlastní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk s terasou a garážovým stáním, 77
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk s terasou a garážovým stáním, 77,11m² + terasa, Svojsíkova - Mladá Boleslav. Hledáte jedinečné bydlení v Mladé Boleslavi a máte rádi oblast kolem parku Radouč ? Chtěli byste, aby Vaše nové bydlení bylo v komornějším domě s výtahem, garážovým stáním, teráskou a orientací na slunnou západní stranu ? Nebo se chystáte investovat a hledáte vhodnou příležitost ? Pak tady pro Vás něco mám ! Přímo v ulici Svojsíkova v Mladé Boleslavi. Svým místem jedinečný byt 3+kk v osobním vlastnictví, který je situován ve druhém patře z celkových tří a ke kterému náleží garážové stání v přízemí domu, nyní může být Váš. Celková plocha bytu činí 77,11m2 + terasa. Celý objekt s názvem Vandrovka byl vystavěn a kolaudován v letech 2008-2009 a od té doby se těší velké oblibě. Dispozičně je byt řešen jako 3+kk s tím, že hned u dveří do bytu ve vstupní chodbičce je komora, koupelna s vanou a samostatné wc. Dále pak vcházíme do... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 52 m²,
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 52 m², původní, velmi udržovaný stav, Praha - Zahradní město. Hledáte vhodné bydlení, které byste si upravili dle svých vlastních potřeb? Byt, který bude velikosti 2+1, ale lehce z něj vytvoříte krásné 3+kk? Pak si Vám dovoluji exkluzivně nabídnout ke koupi bytovou jednotku velikosti 2+1 v domě s výtahem na adrese: Želivecká č.p. 2810/8 na Praze 10 - Zahradním městě, katastrálním území Záběhlice. Bytová jednotka o celkové výměře 52 m² je umístěna ve druhém patře panelového domu, který prošel revitalizací, je zateplen s novou fasádou, okna jsou plastová. Dispozičně je byt řešen jako 2+1, přičemž přesné dispozice jsou: vstupní chodba, kde je prostor na šatní skříň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné wc, vlevo se nachází ložnice, vpravo se vchází do obývacího pokoje a proti vstupním dveřím je vchod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 31 m² - Pardubice, Sladkovského
Před 227 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk 31 m² - Pardubice, Sladkovského 555.Moderní nájemní bydlení v centru - celé město nadosah, poctivá cihlová zástavba, v domě pouze 5 bytů. Zdařilá kompletní rekonstrukce celého domu se dokončuje právě teď a nový byt čeká na své první obyvatele. Nabízený byt se nachází v přízemí (další 1KK je k dispozici i v 1. patře domu), je vybaven menší kuchyňskou linkou (sklokeramická varná deska, digestoř a vestavná lednice). Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem vzduch/vzduch, v předsíni a... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v České Lípě, ul. Dubická
Před 227 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 2+1, který je ideální volbou pro investory hledající nemovitost s okamžitým příjmem. Byt je již obsazen platícím nájemníkem, což zajišťuje stálý měsíční výnos bez nutnosti dalších investic do vybavení nebo rekonstrukce. Byt se nachází v lukrativní lokalitě v těsné blízkosti průmyslové zóny, což zvyšuje pop... (více v detailu)
1 890 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 40 m2, DV, Jirkov, ul. Mládežnická
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt o dispozici 1+1 s užitnou plochou 40 m² v atraktivní lokalitě města. Tento byt se nachází v 6. patře zrevitalizovaného panelového domu. Prostory bytu jsou efektivně rozloženy a nabízí ideální bydlení jak pro jednotlivce, tak jako startovní byt, či žití v páru. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s příjemným výhledem, kuchyň s novou linkou, koupelnu s toaletou. Byt se prodává v dobrém stavu, částečně vybaven - viz fotografie, připraven k okamžitému nastěhování ... (více v detailu)
Ústecký kraj
890 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m², Valašské Meziříčí, ul. Tolstého
Před 227 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o užitné ploše 73m² v lokalitě Valašské Meziříčí-město, který se nachází v 7.podlaží panelového domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, disponuje upravenou koupelnou s praktickým sprchovým koutem a keramickými obklady. K dispozici je také menší šatna pro účelné uložení oděvů a dalších věcí a také úložný prostor, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Nová Bystřice, ul. Rybní
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt 2+kk v osobním vlastnictví v 5. NP zatepleného panelového domu. Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu. V celé nemovitosti jsou plastová okna. Z obývacího pokoje je vstup na nový balkon o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 96 m², OV, Přemyslova, Kralupy n.Vl.
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o celkové užitné ploše 96m², ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Kralupy nad Vltavou. Tento atraktivní byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Řešení bytu je moderní a praktické, přičemž jeho interiér je navržen s důrazem na maximální využití prostoru. Obytné prostory jsou rozloženy harmonicky a nabízejí příjemné by... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Třebom
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 1+kk se zahrádkou o výměře 57 m2 v novostavbě atypického bytového domu o 8 bytových jednotkách. Dům je oplocen, má svou příjezdovou cestu. Byt je bezbarierový, v předsíni velká vestavěná skříň, prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc. V pokoji nová kuchyňská linka. Z pokoje vstup na zahrádku, která je součástí prodeje a je oplocena. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
940 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Soukenná
Před 227 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu luxusní, plně vybavený byt, dispozice 4+kk, v centru města Jablonce nad Nisou. Vstupní chodba s úložným prostorem, který skrývá vlastní plynový kotel a pračku se sušičkou, propojuje vstupy do jednotlivých místností. Moderní kuchyně s jídelním koutem vybavena novými vestavnými spotřebiči, sklokeramickou deskou, lednicí, kávovarem, varnou konvicí. Obývací část se sedací soupravou, nábytkem na míru a TV. Vestavné šatní skříně. Dvě ložnice s manželskou postelí a pokoj vhodný jako prac... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 145 m², Praha, ul. Ladova
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1, 145 m2 (možno i jako 5+kk),nacházejícího se v předposledním a posledním podlaží 9. podlažního domu v centru Prahy pouze několik metrů od Náplavky na Rašínově nábřeží. Ve spodním podlaží bytu se ze vstupní haly, kde se nachází WC, dostaneme do prostorného obývacího pokoje cca 70 m2 s kuchyňským koutem, z které... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 980 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Mladá Boleslav, ul. Pod Borkem
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu po celkové rekonstrukci v klidné části obce. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží bytového domu. Veškeré vybavení bytu je součástí nájmu, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V bytě jsou plastová okna, a dveře. K bytu patří prostorná sklepní kóje. Bezproblémové soukromé parkovací místa ve dvoře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Liberec, ul. Letná
Před 227 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o užitné ploše 29m², umístěný ve vyhledávané části Liberce, v lokalitě Staré Pavlovice. Byt se nachází v posledním, 12. nadzemním podlaží panelového domu, což zajišťuje krásný výhled na okolí a zároveň nabízí klid a soukromí oproštěné od hluku města. Díky své lokalizaci na sídlišti jsou v bezprostředním dosahu všechny potřebné služby ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 190 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Třebom
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 1+kk se zahrádkou o výměře 57 m2 v novostavbě atypického bytového domu o 8 bytových jednotkách. Dům je oplocen, má svou příjezdovou cestu. Byt je bezbarierový, v předsíni velká vestavěná skříň, prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc. V pokoji nová kuchyňská linka. Z pokoje vstup na zahrádku, která je součástí prodeje a je oplocena. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
940 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 96 m², OV, Přemyslova, Kralupy n.Vl.
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o celkové užitné ploše 96m², ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Kralupy nad Vltavou. Tento atraktivní byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Řešení bytu je moderní a praktické, přičemž jeho interiér je navržen s důrazem na maximální využití prostoru. Obytné prostory jsou rozloženy harmonicky a nabízejí příjemné by... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Nová Bystřice, ul. Rybní
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt 2+kk v osobním vlastnictví v 5. NP zatepleného panelového domu. Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu. V celé nemovitosti jsou plastová okna. Z obývacího pokoje je vstup na nový balkon o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Kolíně, ul. Na Magistrále
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+1 v 1. nadzemním podlaží v Kolíně na sídlišti. Byt je bezbariérový, k dispozici jsou 2 výtahy. Je po zdařilé rekonstrukci - nové podlahy, kuchyňská linka se spotřebiči a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m², Valašské Meziříčí, ul. Tolstého
Před 227 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o užitné ploše 73m² v lokalitě Valašské Meziříčí-město, který se nachází v 7.podlaží panelového domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, disponuje upravenou koupelnou s praktickým sprchovým koutem a keramickými obklady. K dispozici je také menší šatna pro účelné uložení oděvů a dalších věcí a také úložný prostor, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 1+1, 40 m2, DV, Jirkov, ul. Mládežnická
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt o dispozici 1+1 s užitnou plochou 40 m² v atraktivní lokalitě města. Tento byt se nachází v 6. patře zrevitalizovaného panelového domu. Prostory bytu jsou efektivně rozloženy a nabízí ideální bydlení jak pro jednotlivce, tak jako startovní byt, či žití v páru. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s příjemným výhledem, kuchyň s novou linkou, koupelnu s toaletu. Byt se prodává v dobrém stavu, částečně vybaven - viz fotografie, připraven k okamžitému nastěhování n... (více v detailu)
Ústecký kraj
890 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Jílové, ul. Mírové nám.
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní byt 2+kk po kompletní zdařilé rekonstrukci, o celkové užitné ploše 40 m², nacházející se v samém srdci malebné obce Jílové u Děčína. Tento světlý byt je umístěn v přízemí. Dispozičně byt nabízí společenskou místnost propojenou s kuchyňským koutem, která je vybavena základními spotřebiči, ložnici a koupelnu s WC a sprchovým koutem. Byt je plně zařízen, stačí se jen nastěhovat. Stav nemovitosti je vel... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v České Lípě, ul. Dubická
Před 227 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 2+1, který je ideální volbou pro investory hledající nemovitost s okamžitým příjmem. Byt je již obsazen platícím nájemníkem, což zajišťuje stálý měsíční výnos bez nutnosti dalších investic do vybavení nebo rekonstrukce. Byt se nachází v lukrativní lokalitě v těsné blízkosti průmyslové zóny, což zvyšuje pop... (více v detailu)
1 890 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Litoměřicích, ul. Nezvalova
Před 227 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ve velmi klidné lokalitě města Litoměřice aktuálně zprostředkováváme prodej hezkého a slunného bytu po rekonstrukci. Je vhodný pro 4člennou rodinu s dostatkem soukromí pro každého. Původní dispozice 4+1 byla upravena na 4+kk. Díky tomu vznikl skutečně velký obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Ten se opírá o nové jádro, které vytvořilo místo pro moderní a prostornou koupelnu. Nechybí zde ani prostorná ložnice a další dva pokoje, které si vaše ratolesti bezpochyby zamilují. Případně z jednoho může... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 250 000
 Kč