Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej komerčního objektu, Opava, ul. Olomoucká
Před 227 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej atypického komerčního objektu v Opavě. Je vhodný k využití jako sídlo firmy, kavárna, prodejna apod. Stavba je připravena k úpravám dle podnikatelských záměrů nového majitele. Je dobře viditelná a dostupná z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 73 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 14.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 19 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 5.900,- Kč + p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vlt
Před 227 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor sloužící k podnikání situované ve druhém nadzemním podlaží nemovitosti o celkové výměře 40 m v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Cena nájemného je 10.000,- Kč + ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 49 m2, Komenského, Odolena Voda
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 49 m2, Komenského, Odolena Voda.Nabízíme Vám k prodej byt 2+1, 49 m2, Komenského, Odolena Voda. Byt se nachází ve 3. patře 4. patrového udržovaného a zatepleného panelového domu bez výtahu. Dispozice bytu jsou následující: Větší pokoj využívaný jako obývací se vstupem na zrekonstruovanou lodžii, která je orientována na jižní stranu, pokoj využívaný jako ložnice je orientován na severní stranu, kuchyň - jídelna je také orientována na severní stranu, dále je zde koupelna, samostatné WC a chodba. Pokoje jsou světlé, příjemně prosluněné, okna jsou plastová a v rámci celkové revitalizace ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 880 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, lodžie, sklep, ŘEPY
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Majitelé nabízí k prodeji byt 3+1 po rekonstrukci z roku 2014, se změnou dispozice na 3+kk o výměře 72 m2 + lodžie 6 m2 a sklep 2 m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Brno, ul. Kubíkova
Před 227 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme byt 1+kk v osobním vlastnictví na ulici Kubíkova. Byt má plochu 31 m2, skládá se z prostorného pokoje s kuchyňským koutem, chodby, koupelny a samostatné toalety a také k němu náleží sklep. Nachází se ve 3. nadzemním podlaží a je orientován na západ. Dům samotný je po částečné revitalizaci - okna, fasáda, st... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500 000
 Kč
Hledám podnájem
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moravák stř. let/nekuřák, pracující v Praze, hledá podnájem v Praze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byt 3+kk 101m2, OV, Vinohrady - Praha 2
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na pronájem byt 3+kk o celkové výměře 101m2, lokalita Vinohrady - Praha 2. Dispozice bytu je velký obývací pokoj s moderní kuchyňí, ložnice s šatnou a technickou místností, dětská ložnice s palandou, prostorná chodba, kde lze využít úložný prostor cca 8m2 na stropě, koupelna s vanou a oddělené WC. Celý ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 999
 Kč
Byt 2+1, 58 m2, Kroměříž
Před 227 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
pronájem bytu 2+1 v Kroměříži na ulici Francouzská. Jednotka se nachází v prvním patře (2.np) panelového bytového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, aktuálně probíhají dokončovací práce (nové dv... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 33 m2 - Letovice.Byt 1+kk
Před 227 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 33 m2 - Letovice.Byt 1+kk Letovice Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu krásný byt na ulici Nová v Letovicích o dispozici 1+kk. Bytový dům bude v průběhu roku 2024 procházet rekonstrukcí fasády, jejíž realizace byla odsouhlasena v rámci SVJ. Výměra bytové jednotky činí 33 m2 a nachází se ve 1. nadzemním podlaží. Do bytu vede prostorná vstupní chodba. Po vstupu do bytu se nachází chodba s úložným prostorem na boty a vstupem do koupelny se sprchovým koutem a WC. Byt je pak rozdělen na dvě části, kdy v jedné části se nachází velmi prostorná kuchyň s pračkou a dřezem a také troubou a varnou deskou. V druhé části bytu, která je do poloviny místnosti stavebně oddělená se nachází obývací část spojená s prostorem na spaní. K bytu náleží prostorný sklep o výměře cca 10m2 a tak... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Byt 1+kk, 46 m2
Před 227 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+kk, 46 m2 -.Zámecké zahrady Jince Unikátní, moderní, rezidenční projekt, který dává nový život a smysl původnímu baroknímu zámku. V nabídce jsou byty o dispozici 1kk až 3+1 (od 46 m2 až po několikapodlažní rozlehlé lofty s podlahovou plochou 120 m2). Uvedená cena zahrnuje variantu bytu ve finálním provedení. Součástí je prostorný sklep. K bytu je možné dokoupit venkovní parkovací stání (172 500 Kč). V areálu projektu na Vás čeká krásná zámecká zahrada, altány pro grilování, mycí box na kola, optické internetové připojení s rychlostí až 2Gb/s, anebo vlastní studna. Plánované dokončení je v prosinci roku 2026. Jince nabízí veškerou občanskou vybavenost města, obchody, sportov... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 21 m2, Plzeňská, Praha 5,
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 21 m2, Plzeňská, Praha 5, Smíchov.Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný suterénní byt, ulice Plzeňská, Praha 5, Smíchov. Tram přímo před domem, 4 minuty na metro B Anděl. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, kousek od parku Klamovka. Jde o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Hledám zařízení pokoj na pronájem, Praha
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, hledám zařízení pokoj na pronájem, a to pro mladého, slušného a pracujícího Němce. V Praze okolo 10.000 Kč za pokoj. Je mu 26 let, pracuje v IT firmě v Karlině. Nemá žádné mazlíčky. Ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
K pronájmu krásný byt 2+kk, 58 m2,
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k pronájmu velmi příjemný prosluněný byt o dispozici 2+kk a o velikosti cca 58 m, v ulici Letohradská 366/7d, 170 00 Praha 7 - Holešovice, blízko Letné. Byt má okna na obě strany domu a nachází se ve 3. patře šesti podlažního domu. Podlahová plocha bytu je cca 58,4 m. V bytě je přiveden plyn, 230 V, i 380 V. Poplatk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 990
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50m2, Praha 3 - Žižkov
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: Biskupcova50 Plně vybavené rekonstrukované 2+kk, 50m2 s velkou walk-in šatnou v ložnici (ocení zejména ženy) a nízkými poplatky. Byt je připraven k nastěhování. Dům se nachází v klidné části Biskupcovy ulice se stromy, obchody a kavárnami. 10 minut na stanici metra A - Flora a velké obchodní a zábavní centrum Atrium Flora. V bytě je kromě standartního vybavení i pračka Beko, televize Samsung 32 (chybí na fotkách), vysavač/uklízecí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 700
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50m2, Praha 3 - Žižkov
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: Biskupcova500 Plně vybavené rekonstrukované 2+kk, 50m2 s velkou walk-in šatnou v ložnici (ocení zejména ženy) a nízkými poplatky. Byt je připraven k nastěhování. Dům se nachází v klidné části Biskupcovy ulice se stromy, obchody a kavárnami. 10 minut na stanici metra A - Flora a velké obchodní a zábavní centrum Atrium Flora. V bytě je kromě standartního vybavení i pračka Beko, televize Samsung 32 (chybí na fotkách), vysavač/uklízecí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 700
 Kč
Prodej byty 3+kk, 66 m2 - Svitavy - Předměstí
Před 227 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 66 m2 - Svitavy - Předměstí.Nabízíme k prodeji byt o velikosti 66 m2 s vlastním balkonem, umístěný ve 2. NP novostavby developerského projektu Rezidence Říční ve Svitavách. Byt je možné bez vyšších nákladů rozdělit příčkou a vytvořit stále vzdušný a prostorný 3+kk místo stávajícího 2+kk, návrh řešení najdete ve fotogalerii. K bytu je náleží sklepní kóje a parkovací stání. Byt se prodává bez kuchyňské linky. Rezidence Říční se nachází v těsném sousedství průmyslového areálu TOS a zároveň navazuje na přilehající obytnou... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 560 922
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Brno Lesná
Před 227 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk, 24m. Součástí vybavení je kuchyňská linka včetně ledničky, pračky, myčky, varné desky a mikrovlnné trouby s grilem. Předsíň pak nabízí spoustu úložného prostoru v ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 1+1 38 m, Praha 8
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
prodej hezkého bytu v osobním vlastnictví o dispozici 1+1 s užitnou plochou 38 m, který se nachází v pátém nadzemním podlaží ( z šesti) panelového bytového domu. Prostorové uspořádání je následující: vstupní chodba, komora, koupelna, samostatná toaleta, prostorná obytná místnost a samostatná kuchyň. Součástí prodeje a bytu je také sklepní kóje. Jedná se o byt s orientací na jihozápad, což zajišťuje dostatek slunečního světla v bytu a příjemné teplo v průběhu celého dne. Byt má zděné jádro, zbývá tak vybavit kuchyňskou linku, spotřebiče a ostatní nábytek v bytě podle svého gusta a můžete začít bydlet. Tato nemovitost může přinést nejen výhodnou investiční příležitost, ale také třeba vhodný startovací byt pro Vaše děti. Pokud však žijete sám, nebo v páru, ani vy jistě nepohrdnete tímto bytem v klid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy ,nechám dožít
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt, uhradím dluhy, nechám dožít
Před 227 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za byt v Praze a Středočeském kraji, byt 1+1- 4+1 - v družstevním nebo osobním vlastnictví. Starší osoby mohu nechat v bytě bydlet na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno