Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej restaurace, 410 m², Bernartice
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte vhodnou investiční příležitost k podnikání i bydlení? Nabízíme Vám tímto tuto zajímavou nemovitost v podobě domu s restaurací v Bernarticích, v okrese Písek .Objekt má tři podlaží a je po celkové rekonstrukci, zateplený. V přízemí je zavedená restaurace. V prvním patře jsou připraveny prostory na diskotéku či klub, případně je zde možnost předělat tyto prostory dle vlastního uvážení. Dále je k dispozici prostorná půda, nabízející možnost vybudování o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Pronájem skladu, 237 m2, Zákolany
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nevytápěného skladu o celkové ploše 237 m2 ve druhém nadzemním podlaží budovy v areálu v obci Zákolany. K dispozici jsou čtyři místnosti. Prostor je možné využít i jako výrobní prostor. Některé místnosti je možné využít i jako kanceláře. Zdarma lze využít i rozsáhlé podkrovní prostory o celkové ploše 250 m2 ve třetím a čtvrtém podlaží budovy. Možnost přestavby prostoru k jinému účelu: ateliér, byty či restaurace. Sociální zařízení s WC a sprchami se nachází v jiné budově. V areálu jsou k dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 400
 Kč
Pronájem skladu, 372 m², Tismice
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory v obci Tismice (Český Brod). Tato nabídka poskytuje ideální příležitost pro rozvoj vašeho podnikání. Jedná se o půdní prostor jehož výměra je 192 m² a o... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
Prodej, komerční pozemek, 2.745 m2, Velké Hamry
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stavební pozemek určený ke komerčnímu využití ve Velkých Hamrech, okres Jablonec nad Nisou. Pozemek je převážně rovinatý, přístupný z veřejné komunikace, s inženýrskými sítěmi u hranice. V těsné blízkosti se nachází vlakové nádraží a hlavní tah směr Praha - Harrachov. Dle územního plánu je zde možnost stavby skladů, garáží, výrobních objektů, služebních bytů, parkoviště a... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 800 000
 Kč
Pronájem kanceláře s přilehlými skladovými prostory, Praha 6
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V žádané lokalitě Prahy 6 sídliště Dědina nabízíme k pronájmu zajímavé prostory. Jedná se o kanceláře o rozloze 14-100m2 a k nim navazující sklady o rozloze 26m2 a 28m2. Kanceláře i skladové prostory lze libovolně pronajmout, tedy buď vše komplet celé nebo jednotlivé sekce zvlášť dle potřeby nájemce. Měsíční nájemné za sklady činí 180,-Kč/m2 + poplatky, za kanceláře 325Kč/m2 + poplatky. Všechny prostory jsou situovány ve 4. a 5. nadzemním podlaží v budově Delta A a Delta B. K dispozici je výtah o ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 144
 Kč
Prodej obchod a služby, 150 m², Liberec, ul. Opatovská
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nebytové půdní prostory ve druhém nadzemním podlaží bytového domu v Liberci. Nacházející se v ulici Opatovská, téměř v centru města. Dům prošel částečnou rekon... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 114 m2, Kladno,ul. T.G.Masaryka
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu hezké a světlé obchodní prostory, přímo na pěší zóně, v centru Kladna, ul. T. G. Masaryka. Prostory o celkové rozloze 114 m2 se nachází v přízemí domu, mají velké výlohy, vlastní sociální zařízení a jsou členité, z chodby je vchod do da... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 177 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zajímavé komerční prostory ve II.NP OC Venuše na ul. Dr. Martínka v Ostravě. Velmi frekventované místo s pohodlnou dostupností a dobrou možností parkování lze využít na zřízení sídla firmy, ordinace, kanceláří, poradenství, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 914 m²
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte ke koupi kousek půdy, louky? Nabízíme Vám soubor 2 pozemků o celkové výměře 914 m2, v katastrálním území Mýto v Čechách. Pozemky nejsou ur... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270 000
 Kč
Pronájem garáže v Skalné
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám do pronájmu garáž v klidné lokalitě města. V roce 2023 proběhla rekonstrukce. Maji... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 300
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou, ul.
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře v 1.nadzemním podlaží v budově, která je přímo u pěší zóny v Rychnově nad Kněžnou. Hledáte-li kancelář ke svému podnikání... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Liberci, ul. Křižanská
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní halu o celkové výměře 235m2. Nachází se na okraji Liberce v Horní Suché, ulice křižanská. Hala se skládá z hlavn... (více v detailu)
Liberecký kraj
35 000
 Kč
Prodej výrobního objektu s rodinným domem, 1200 m², Spálov
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi tuto vyjímečnou nemovitost. Jedná se o jedinečné spojení bydlení s vlastním podnikáním. Výrobní prostor o rozloze 550 m2 poskytne dostatečné místo pro vaše podnikatelské aktivity. Luxusní prostorný rodinný dům s zahradou na střeše je jistě zajímavou zvláštností. Zahrada na střeše nabízí krásné výhledy do oklí a také... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 798 m², Jesenice, ul. Žatecká
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej obchodního objektu se širším spektrem využití, nyní zavedené železářství na hlavním tahu Plzeň - Žatec. Obchod je zde v provozu již od roku 1989. Nemovitost je rozdělena na prodejní plochu s výměrou přes 128 m² a skladové prostory s výměrou přes 115 m² dále sociální zázemí a kancelář a má navíc 6 vlastních parkovacích míst... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 16 m², Praha, ul. Štítného
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem garážového parkovacího stání o velikosti 16 m2, nacházejícího se v podzemních garážích bytového domu na pražském Žižkově, v ulici Štítného. Toto parkovací stání se nachází ve druhém podzemním podlaží, do kterého se vjíždí přímo z ulice Chlumova. Každé podlaží má vlastní vjezd a toto konkrétní parkovací stání se nachází přímo proti vjezdu, což zajišťuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 82 m², Poděbrady, ul. Na Valech
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor v Poděbradech. Prostor o velikosti 82 m2 se nachází v přízemí bytového domu, přímo u lázeňské kolonády a má přímý vstup z ulice. V prostorách je sociální zázemí s toaletou, umyvadlem a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², Krnov, ul. Hlubčická
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu pěkné kancelářské prostory o užitné ploše 18 m2, umístěné v klidné lokalitě Pod Bezručovým vrchem, část obce Krnov-Horní Předměstí. Tyto prostorné a světlé kanceláře se nachází v 2. nadzemním podlaží panelové... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 431
 Kč
Prodej obchod a služby, 168 m², Kraslice
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej nemovitost, která je na katastru vedena jako stavba občanského vybavení. Nachází se v centru města Kraslice, jedná se o přízemní budovu o zastavěné ploše 168 m2. Objekt se skládá ze dvou nebytových prostorů se samostatnými vstupy. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, čelní stěna domu je zateplena, fasáda je z roku 2005, nové vchodové dveře, podlahy, pl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Boru, ul. náměstí Republiky
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o celkové velikosti 108 m2 na náměstí města Bor. Hlavní prostor 72 m2 byl v minulosti využíván jako bar, ale lze jej využít i pro obchod a služby, v zadní části je pak skladovací místnost o veli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou, ul.
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře v a to přímo na frekventované zóně v Rychnově nad Kněžnou nachází se v 1.N.P budovy. Možné využít i pro jinou aktivitu. Parkování ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 17456 m², Kunžak
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výjimečný výrobní objekt umístěný ve velmi žádané a klidné části obce Kunžak. Jedná se o samostatně stojící pilu, která je umístěna na pozemku o rozloze 17 456 m². Pila je kompletně připravena k okamžitému užívání včetně možnosti využívání zařízení (2x katr, pásov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35 m², Pardubice, ul. Smilova
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám příležitost bydlet v luxusním bytě v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Jedná se o pronájem novostavby bytu 1+kk o velikosti 37 m², který byl zkolaudován v roce 2023. Tento elegantní byt je kompletně vybaven novým nábytkem a moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a lednicí. Vybavení dále zahrnuje pohodlnou sedačku, pračku, stůl a židle, úložné prostory a další potřebné vybavení pro vaše pohodlí. Příjemným bon... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v by... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 3+1, 84 m2, na prodej - Mladá Vožice
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám představili tuto jedinečnou nabídku hezky řešený a světlý byt v samém srdci města , který nabízí pohodlí spojené s moderním designem a exkl. lokalitou. Plocha: 84 m2 , 3+1 ( 82,2 m2 ) + sklep (1,8 m2). Vý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Odkoupím od Vás menší byt v Praze a bezprostředním
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás menší byt v Praze a bezprostředním okolí, o velikosti 3+1 nebo 4+1 apod., nejl. v dosahu městské hromadné dopravy. Ideální by byl cihlový dům, může být i panelák, možno také v horším stavu, příp. s dluhem. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno