Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk, 86 m², Rožnov pod Radhoštěm, ul. Písečná
Před 234 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk v 3.NP o celkové výměře 86 m2 s balkónem 6 m2, orientovaným na západní stranu, v domě s výtahem. Jedná se o byt ve výstavbě, těsně před dokončením, v klidné části Rožnova pod Radhoštěm a bude kolaudován 3/2024. V ceně bytu je zahrnuto: podlahy, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Chlumec, ul. Ústecká
Před 234 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní apartmánový byt 3+kk, který se nachází ve 3.patře, noblesní cihlové rezidence umístěné v klidné části obce Chlumec. Užitná plocha bytu činí 75 m² a skýtá mimořádně komfortní prostředí pro nadstandardní bydlení. Apartmán se vyznačuje vysokou kvalitou provedení a moderním vybavením, díky čemuž nabízí výjimečné bydlení v této lokalitě. K dispozici je vlastní parkovací místo, což výrazně zvyšuje komfort obyvatel. Rezidence navíc nabízí celou řadu doplňkových služeb... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Louny, ul. Postoloprtská
Před 234 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 2+kk o velikosti 44 m2 nacházející se ve 3. nadzemním podlaží panelového domu s výhledem do přilehlé zeleně. Byt je orientovaný na jižní stranu, takže po většinu dne je byt prosluněný a je dispozičně řešený vstupní chodbou, koupelnou s wc, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a ložnicí. Byt je v udržovaném stavu a v současné době je pronajatý. Ideální jako investiční příležitost. K bytu náleží sklep 4 m2. Dům se nachází na okraji města Louny... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 921 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m2, Praha 8
Před 234 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu krásný, světlý byt 2+kk v rámci rezidenčního projektu novostavby bytového domu ul. V Holešovičkách, Praha 8. Dispozice bytu jsou vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, prostorná koupelna se sprchou a WC. Obývací pokoj je vybaven kvalitní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Podlahové vytápění v celém bytě, vinylové podlahy Gerflor, rekuperace vzduchu, zvukově izolační hliníková okna (trojskla) Vekra, dveře Vekra, sanita Siko – RAKO. Vytápě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 Vratislavova, Praha
Před 234 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení k prodeji světlý prostorný byt v 1. podlaží s terasou v oblíbené lokalitě Vyšehrad, ulice Vratislavova, jen několik kroků od pražské náplavky. Společné prostory prvorepublikového domu prošly částečnou rekonstrukcí včetně instalace výtahu. Dispozice bytu nabízí tři pokoje oddělené, samostatnou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem, oddělenou toaletu, chodbu, špajz a balkon. Celková rozloha bytu je cca 74,4 m plus balkon. Kuchyňská linka je kvalitní černé barvy k tomu ladí i vkusná stylová podlaha, v pokojích jsou dřevěné parkety. Interiérové dveře jsou původní ve velmi dobrém stavu se skleněnou výplní. V ložnici se nachází vestavěná šatní skříň a další úložný prostor v komoře. Dřevěná okna v perfektním stavu. Vytápění plynovým centrálním kotlem. Náklady měsíčně zde vychází na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 400 000
 Kč
K prodeji, byt 2+1 s jídelním koute
Před 234 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 s jídelním koutem, šatnou, balkónem a sklepem v ul Čéčova 688/13 ve městě České Budějovice. Bytová jednotka v původním stavu (před rekonstrukcí) je v družstevním vlastnictví a nachází se ve 4.NP (3. patro z 12) v panelovém domě s výtahem (2x). Podrobné rozkreslení dispozice naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Náklady na provoz bytu činí 4.422,- Kč/měsíc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 390 000
 Kč
Prostor fast food k pronájmu cca 100 m2
Před 235 dny - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme pronájem gastronomického provozu rychlého občerstvení s neomezenou otvírací dobou za účelem užívání jako prodejna fast food o velikosti cca 100 m2, v rezidenční části Prahy 9 sídliště - Prosek. Prostor je vhodný provozovat za účelem prodeje kebab, pizza, burger nebo podobného sortimentu fast foodu s teplo... (více v detailu)
40 000
 Kč
Pronájem skladu, 403 m², Plzeň
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 403 m2 a vlastní hydraulickou rampou a nájezdem pro dva kamiony. Pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kom. prostor 57m2, Praha 9 - Vysočany
Před 235 dny - ANNONCE
ID: Freyova70A Vynikající investiční příležitost. Nabízíme k pronájmu obchodní prostory o ploše 57m2, situované v přízemí domu na velmi lukrativním a frekventovaném místě Praha 9 - Vysočany, Freyova 236/5. Ústřední topení. Dříve zde bylo provozován kadeřnický a kosmetický salón, poté kosmetika masáže a nehtové studio se soláriem, nyní je zde kosmetika, solárium a výdejna WEDO, DPD, PPL, UPC s možností pokračování... Doporučujeme I pro specializovanou prodejnu či servis, výdejní místo e-shopu apod. Prostor je situován na rušné ulici v blízkosti křižovatky Harfa. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti, cyklostezka (pokračuje k Troji), pěší cesta, nákupní cen... (více v detailu)
30 000
 Kč
Bistro cca 150 m2, Praha 1
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout nebytový prostor ve velice lukrativní a frekventované lokalitě Prahy 1. Velikost prostoru je cca 150 m2, včetně zázemí. Prostor se vstupem přímo z frekventované ulice disponuje velkou výlohou, je momentálně v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Kavárna s pizzerií 140 m², Mor. Ostrava
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej kavárny s pizzerií na jedinečném místě v srdci Ostravy. Jedná se o přenechání nájmu zavedeného podniku s celým konceptem a vybavením pro dal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 590 000
 Kč
Prodej garáže 20 m²
Před 235 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodám garáž v ulici Průmyslová o výměře 20 m². V garáži je montážní jáma a j... (více v detailu)
Zlínský kraj
650 000
 Kč
Pronájem kanceláře 130 m2 dispozičn
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře velikosti 130 m dispozičně řešené jako 2+kk, která se nachází ve 3.NP (2. patro) bez výtahu v cihlovém domě v širším centru, Praha 8- Karlín, ulice Pobřežní. Tato kancelář je tvořena vstupní chodbou, jednou samostatnou kanceláří, dále otevřeným prostorem s kuchyňským koutem a koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Podlahy jsou dřevěné parketové a dlažba, okna nová dřevěná,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
44 850
 Kč
Pěkný prostor na občerstvení v centru Kladna.
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pěkný prostor v ulici Váňova, v rušné části Kladna, po celkové rekonstrukci. Zkolaudováno pro takeaway občerstvení, vhodné jako Kebab, pizza, apod.. Možnost po dohodě převzít i s vybavením a zařízením. Dlouhodob... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem kadeřnictví Hrnčířská 44m2
Před 235 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem prostor určených pro kadeřnický salon - (pánské -dámské) Kadeřnictví se nachází v komerční budově v ul. Hrnčířská - ve středu krajského města. Prostory jsou ve 3.NP (s novým výtahem) a jsou již schválené hygienou. Kadeřnictví je zde již zave... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 600
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 15 m ve 2.patře administrativní budovy v centru Prachatic. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Podlahové krytiny - koberce, v oknech vertikální žaluzie, vytápění centrální, možnost při... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 922
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 19 m ve 3.patře administrativní budovy v centru Prachatic. Kancelář je orientována do ulice na jižní stranu. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Podlahové krytiny - dlažba a koberce, v oknech vertikální žaluzie, vytápění centrální, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 210
 Kč
pronájem menších skladovacích prost
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem skladu o výměře 21 m v přízemí administrativní budovy v centru Prachatic. Prostor může sloužit na dočasné uskladnění věcí po vyklizení, stěhování či rekonstrukci nemovitosti nebo jako příruční sklad pro řemeslní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 606
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 4.NP o výměře 13 m je možnost využít společnou kuchyň a zasedací místnost. Možnost pronájmu další kanceláře na patře o výměře 15 m. Objek... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 690
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 600 m2
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme investiční nemovitost k prodeji se zavedenou a fungující restaurací Český Mlýn. Objekt lze přizpůsobit pro svatební hostinu nebo jako zázemí pro firmu. Lze předělat i k vlastnímu bydlení. Nemovitost se nachází 11 km od města Český Krumlov. Uvnitř restaurace je příjemné posezení, ke kterému je napojena velká krytá terasa. Venkovní prostory jsou slouží k posezení, velké zázemí pro grilování. Součástí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 995 000
 Kč
Prodej dílny a ubytovacího zařízení, Vrbice u Valče, Bošov
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde rozjedete a nebo rozšíříte Vaši podnikatelskou činnost? Nabízíme lukrativní příležitost v podobě strategicky umístěné nemovitosti v obci Bošov, část obce Vrbice, cca 25 min od Karlových Varů. Stavba je v přízemí koncipována jako autodílna s technickým zázemím a "pracovním bytem". V 1. patře se nachází plnohodnotné obývací prostory, přičemž 2 pokoje jsou "apartmánového" ražení. Devízou nemovitosti je její blízká návaznost na dálnici D6. Díky tomuto se Vám zde naskýtá široká možnost v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 499 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru 40 m2 v Plzni, ul. Prešovská
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem kanceláře v centru města Plzně, v ulici Prešovská o celkové užitné ploše 40 m2. Okolí nabízí veškerou vybavenost včetně snadné dostupnosti MHD, restaurací, kaváren a obchodů. Kancelář se nachází v 1. patře a máte možnost využívat společné prostory, jako je kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou a dvě to... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 424
 Kč
Prodej garážového stání, 17 m², Kolín, ul. Roháčova
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Marně hledáte parkování v centru Kolína? Pak zbystřete. Nabízíme vám parkovací stání v bezprostřední blízkosti centra města, v bytovém domě Planets. A to není jeho jediná přednost. Poskytne vám i další výhody. Ochrání vaše auto před vandalizmem díky tomu, že se nachází na uzavřeném dvoře pod dohledem kamer. Protože je... (více v detailu)
Středočeský kraj
300 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 84 m², Ostrava, ul. Velká
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní komerční prostor v srdci Ostravy, který se nachází v projektu Nové Lauby v centru města s vysokou pěší a automobilovou frekvencí. Tento moderní a reprezentativní prostor je ideální pro zřízení obchodu, showroomu, kanceláří nebo kavárny. Celková plocha prostoru je 84 m². Umístění: Přízemí obchodního domu s výlohami do frekventované ulice Vybavení: sociální zařízení a příprava pro kuchyňku. Parkování: Možnost parkování přímo před o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 3895 m², Praha 8, Čimice
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní komerční pozemek v srdci Čimic, což je dynamicky se vyvíjející oblast s obrovským potenciálem pro vaše podnikatelské záměry na Praze 8. S celkovou plochou 3895 m² představuje tento pozemek ideální příležitost pro skladování materiálu, zboží, parkování aut nebo jakýkoliv projekt, který by dokázal využít jeho strategické umístění v centru ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč