Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem nového bytu o dispozici 3+kk, 72,9m2, s
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem nového bytu o dispozici 3+kk, 72,9m2, s velkou terasou 21,9m2, sklepem a park. stáním.Nabízíme k pronájmu nový byt o dispozici 3+kk a výměře 72,9 m2, který se nachází ve 2.NP v domě projektu Rezidence Zlončice. Bytová jednotka je velmi dobře dispozičně řešená, nabízí více místa pro úložné prostory. V bytě dominují velká dřevěná okna se vstupem na prostornou terasu o výměře 21,9 m2. Byt je nezařízený nábytkem, ale bude vybaven úplně novou kuchyňskou linkou značky Ikea včetně některých spotřebičů. V ceně nájmu za bytovou jednotku je zahrnuta sklepní koje 2,4 m2 a parkovací stání u domu a také možnost užívání kočá... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 54 m2, Mikulov
Před 232 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+1 v centru Mikulova, s krásným výhledem na zámek. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost. Byt je velmi prostorný a vzdušný, nízké měsíční ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 80m2, parkovací stání, Praha 6 - Řepy
Před 232 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk po rekonstrukci se společnou zahradou, oblast Praha 6 - Řepy. Dispozici tvoří dva oddělené pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, dále k bytu náleží parkovací stání, sklepní koje a právo používat spole... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 999
 Kč
Panelový byt 2+1
Před 232 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Byt 2+1 v Olomouci, Nová Ulice, volný 7/2024 s balkonem a sklepem.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej byty 2+1, 63 m2 - Ústí nad Labem - Severní
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 63 m2 - Ústí nad Labem - Severní Terasa.Nabízíme byt 2+1 v družstevním vlastnictví (možnost převodu do osobního vlastnictví) o podlahové ploše 63 m2 v žádané lokalitě Ústí nad Labem - Severní Terasa v ulici Višňová. Bytová jednotka se nachází ve 3. NP dobře udržovaného revitalizovaného panelového domu. Byt je ve fázi rekonstrukce, n... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 100 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 63 m2 - Ústí nad Labem - Severní
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 63 m2 -.Nabízíme byt 2+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 63 m2 v žádané lokalitě Ústí nad Labem - Severní Terasa v ulici Višňová. Bytová jednotka se nachází v 5. NP dobře udržovaného revitalizovaného panelového domu. Byt je ve fázi rekonstrukce, nově vyzděné jádro, rozvody vody, odpadů... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 100 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 49 m2 - Ústí nad Labem - Střekov
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 49 m2 - Ústí nad Labem - Střekov.Nabízíme byt 2+1 v družstevním vlastnictví (možnost převodu do osobního vlastnictví) o podlahové ploše 49 m2 v žádané lokalitě Ústí nad Labem - Střekov v ulici Karla IV. Bytová jednotka se nachází ve 2. NP dobře udržovaného revitalizovaného panelového domu. Byt je ve fázi rekonstrukce, nově vyzděné jádr... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 700 000
 Kč
byt 2+kk+B, Plzeň_Rejskova, 51 m2
Před 232 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nových bytů 1+KK, 2+KK, 3kk Plzeň - Slovany, ulice Rejskova. V novém domě je pět podlaží s výtahem a kryté parkovací stání. Byty disponují novou kuchyňskou linkou vyráběnou na zakázku se sklo-keramickou deskou a digestoří, prostorná koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou. Vytápění bytů je centrální. Internet je v domě zaveden. V byto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 900
 Kč
Prodej byty 2+1, 49 m2 - Ústí nad Labem - Střekov
Před 232 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 57033, Nabízíme byt 2+1 v družstevním vlastnictví (možnost převodu do osobního vlastnictví) o podlahové ploše 49 m2 v žádané lokalitě Ústí nad Labem - Střekov v ulici Karla IV. Bytová jednotka se nachází ve 2. NP dobře udržovaného revitalizovaného panelového domu. Byt je ve fázi rekonstrukce,... (více v detailu)
1 700 000
 Kč
Provozní plocha 1057 m², Jindř. Hradec
Před 233 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu Tenisový kurt v obci Otín u Jindřichova Hradce. Toto sportoviště se nachází ve výborn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Výrobní a kanc. prostory 590m², Řídký
Před 233 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem části komerčního objektu v Řídkém. Areál se nachází na hlavní trase I/35 mezi Vysokým Mýtem a Litomyšlí. Prostory se skládají ze samostatné haly na výrobu či skladování a administrativní budovy, kde lze využít dva kancelářské prostory, místnost pro dílnu či sklad a sociální zázemí. Park... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby
Před 233 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově dokončovanou univerzální halu v obchodní zóně Prostějova, ideálně umístěnou u sjezdu a nájezdu na dálnici. Tento moderní objekt je aktuálně ve finální fázi dokončení, včetně interiéru, exteriéru a terénních úprav, a nabízí mnohostranné využití – od logistiky a obchodu po lehkou výrobu a skladování. Hala se vyznačuje vjezdem pro kamiony s výškou 5 metrů a celkovou výškou 5,5 metru. Obchodní části mají výšku 3,5 metru a jsou ideální pro různé podnikatelské aktivity. Objekt je vy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250 000
 Kč
Pronájem skladu, 803 m², Plzeň
Před 233 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 803 m2 a vlastní hydraulickou rampou a zadními vjezdovými vraty pro kamiony. Prostor slouží převá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Nebyt. prostor 150 m2, Praha 1
Před 233 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout nebytový prostor ve velice lukrativní a frekventované lokalitě Prahy 1. Velikost prostoru je cca 150 m2, včetně zázemí. Prostor se vstupem přímo z frekventované ulice disponuje velkou výlohou, je momentálně v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120 000
 Kč
Pronájem kanceláří, Sezimovo Ústí
Před 233 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláří v administrativní budově v centru města Sezimovo Ústí 2. Všechny kanceláře jsou o velikosti 17,55 m. Kanceláře se nacházejí v přízemí, 2. a 3. patře. Některé kanceláře jsou propojené. Sociální zařízení společné. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor
Před 233 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti. Prostory o velikosti 78,34 m s možností využití k účelu zřízení kanceláří, ateliéru, prodejny nebo jako showroom atd. Prostory jsou klimatizované a zahrnují kancelář 65 m, šatnu 3,43 m, předsíň ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Hotel, penzion v Mníšku
Před 233 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Korekce ceny u této skvělé nabídky penzionu! Projekt penzionu či hotelu na úpatí Jizerských hor v těsné blízkosti Vodní nádrže Fojtka a golfového resortu Ypsilon Golf Liberec. Projekt je těsně před dokončením, po kterém bude moci kapacitně pojmout až 40 hostů. Ubytovací prostory jsou koncipovány v prvním a druhém podlaží. V přízemí se nachází společenský sál, který lze dotvořit do podoby restaurace. Vybavená kuchyň a normované sociální zázemí je již hotové. Ve zr... (více v detailu)
Liberecký kraj
17 171 717
 Kč
Pronájem skladu, 14.5 m², Kladno
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme skladovací prostory na okraji města Kladna v průmyslové zóně. Kontejnery jsou k dispozici ve velikosti 14,5 m2 (šířka 2,4 m, délka 6,1 m a výška 2,5 m) za cenu 3.400,-Kč/měs. Popřípadě je k dispozici větší o vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 810
 Kč
Skladovací (výrobní) hala
Před 233 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem NOVÉ skladovací nebo výrobní haly o celkové ploše 1.421 m v průmyslovém areálu ve městě České Velenice, České Velenice 555. Nově vybudovaná skladová/výrobní hala se nachází na strategickém místě na hranicích s Rakouskem a tranzitu směr Gmünd/Rakousko - Praha/Plzeň/Brno. Prostor bude k dispozici od září/říjen 2023. Nabízíme do dlouhodobého pronájmu na dobu 3-5let s možností následné opce. Celá hala je připravena na vestavbu výrobních stanovišť, kancelářského a sociálního zázemí, popřípadě regálových skladovacích systémů. Úpravy prostor budou realizovány po dohodě s vlastníky haly s možností zohlednění investice do vestavby v n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
130 258
 Kč
Prodej garáže 19m2, OV, Praha 6 - Bubeneč
Před 233 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž v osobním vlastnictví na vlastním pozemku o rozloze 19 m2, Praha 6 - Bubeneč. Garáž je cihlové konstrukce, zabezpečena plechovými uzamykatelnými dveřmi. Snadný vjezd je zaručen širokou p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190 000
 Kč
Hledám místo pro zkušebnu
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám místo pro zkušebnu, jsem zkušený kytarista a s... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kancelář 15m2, Opava
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře o výměře 15m v přízemí komerčního objektu na ulici Otická v Opavě. Jedná se o samostatnou, uzamykatelnou kancelář s výškou stropu 3,20m. Společné sociální zařízení na chodbě, v patře také společné sprchy. Parkování zajištěno před budovou. V budově jsou dále k dispozici další kanceláře s výměrou 17m, 25m v přízemí a 32m, 34m a 48m v patře (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). Výše měsíčního nájmu za kancelář dohodou. K nájmu energie dle vyúčtování. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a provize RK ve výši jednoho měsí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Parkovací místa na uzavřeném hlídan
Před 233 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dům realit nabízí k pronájmu je uzavřený dvůr velikosti 863 m, kde je možné parkování 1800,- Kč/měs. Celý prostor je uzavřený a hlídám průmyslovými kameram... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Skl. koje 2m2, OV, Žižkov
Před 233 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej sklepní kóji v osobním vlastnictví o velikosti 2m2, ul. Cimburkova - Žižkov, Praha 3. Spolu s jednotkou získáte spoluvlastnický podíl na udržované zahrádce ve vnitrobloku a podíl na společných pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
136 000
 Kč
Prodej pozemku na garáž, 17m2, OV, Praha 10 - Strašnice, ul. U Vyhlídky
Před 233 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek na garáž o velikosti 17m2, osobní vlastnictví, Praha 10 - Strašnice, ulice U Vyhlídky. Dle územního plánu je využití pozemku mimo jiné t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250 000
 Kč