Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Byt 2kk 47m2
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní slunný byt o velikosti 2+kk v novostavbě, v klidné lokalitě s výbornou dostupností. Tento byt se nachází ve čtvrtém, nejvyšším patře s výtahem. Celková plocha bytu je 47 m2 a dispozice 2+kk nabízí dostatek prost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 090 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 124 m2, Praha 6-V
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout unikátní a nadstandardně řešený byt 3+kk o velikosti 124 m, se 3 balkóny a 2 parkovacími stáními v podzemním parkovišti. Celodenně osluněný byt se nachází v 5. NP bytového domu z r. 2000, v němž je pouze 7 bytových jednotek, vždy jeden byt na patře. Dům je dílem architekta Vlado Miluniće a je součástí moderního areálu Hvězda. Toto luxusní bydlení uchvátí velkorysým hlavním prostorem s téměř 70 m, kvalitními dřevěnými prvky z tmavého dřeva a celoskleněnými dvoukřídlými dveřmi, oddělujícími vstupní halu. Celý prostor působí velmi honosně a reprezentativně. Z centrálního prostoru je vstup na 2 balkóny, další balkón je pak součástí jedné z ložnic. Sociální zařízení je tvořeno samostatným WC v hale a koupelnou s vanou, WC a bidetem. Za kuchyní se nachází praktická místnost pro domácí práce, je zde dřez, pračka, sušička aj. Velká kuchyň navazuje na obývací pokoj obloukovým barovým pultem, dále je obytný prostor částečně oddělen dřevěnou zás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Pohořelicích
Před 235 dny - ANNONCE
Objevte Svůj Nový Domov – Útulný Byt 2kk s Balkonem Představujeme Vám exkluzivní příležitost k pronájmu nového bytu 2kk o celkové ploše 52 m, který se nachází ve vyhledávané lokalitě ve druhém patře moderního bytového domu. Tento byt je dokonalým útočištěm pro každého, kdo hledá pohodlí, styl a soukromí. Proč si vybrat tento byt? Vybavená kuchyňská linka - Užijte si pohodlí domova s plně vybavenou kuchyňskou linkou, která uspokojí i ty nejnáročnější kulinářské nadšence. Balkon s výhledem na západ - Představte si, že každý večer sledujete západ slunce z vlastního balkonu. Romantické večery nebo klidné chvíle s knihou jsou najednou na dosah ruky. Vlastní kryté parkovací stání - Zapomeňte na starosti s hledáním parkovacího místa. S vlastním krytým parkovacím stáním bude Váš automobil vždy v bezpečí a k dispozici, kdykoli budete potřebovat. Sklepní ... (více v detailu)
18 000
 Kč
Pronájem byty 6 a více pokojů, 240 m2 - Praha -
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 6 a více pokojů, 240 m2 - Praha - Vinohrady.Bydlení v srdci Vinohrad, pár minut pěšky od Václavského náměstí a Náměstí Míru. K dlouhodobému pronájmu nabízíme tento zajímavý byt 6+1 o výměře cca 240 m2, který je svým dispozičním řešením se 4 ložnicemi (všechny s vlastním balkonem) a pracovnou předurčen ke spolubydlení většího počtu osob, a nebo i k rodinnému bydlení, či v kombinaci bydlení + podnikání. Byt je situován v posledním podlaží (rozlehlá nástavba na původně třípatrovém secesním činžovním domě) s výtahem. Dispoziční řešení je patrné z 3D plánku, který je součástí fotogalerie. Byt se nabízí jako částečně zařízený, a je preferován dlouhodobý pronájem. Obrovskou výh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 57 m2 - Osečná - Zábrdí.Hledáte
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 57 m2 - Osečná - Zábrdí.Hledáte nadstandardní bydlení v klidné lokalitě a nádhernou okolní přírodou? Pak pro Vás máme byt 2+1 o rozloze 57 m2. Celý bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí. Samotný byt se nachází v 1. patře. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Byt lze využít i jako investici - například udělat si z něj apartmán a pronajímat jej. Při maximálním vytížení všech bytů s přehledem vydrží celý rok. Celková nemovitost působí velmi příjemným dojmem, zejména společné části budovy jsou úctyhodné. Pro nasátí atmosféry doporučuji si sjednat prohlídku, rádi Vás na ni uvidíme. Kromě toho máte možnost využívat zahradu, která je přilehlá k nemovitosti. Tato zahrada bude ideálním místem pro relaxaci, grilování a zahradničením. Okolní příroda pak poskytuje mnoho možností pro p... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej byty 1+kk, 32 m2 - Praha - Nové Město
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 1+kk, 32 m2 - Praha - Nové Město.Moderní apartmán s vlastním vstupem z ulice, kolaudovaný jako garáž, nyní zdařile transformovaný na stylový byt. Jeho výměra 18m2 nabízí útulný a praktický prostor, a díky nově zrealizovanému vestavěnému patru se celková podlahová plocha rozšířila na 32m2. Tato unikátní jednotka není pouze výborným bydlením, ale také flexibilní investicí pro podnikání. Díky sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 090 000
 Kč
Hledám v Praze pokoj nebo menši byt na p
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zdravím, hledám pokoj nebo byt 1kk nebo 1+1 na pronájem, a to pro mladého, slušného a pracujícího Němce. V Praze do 13.000 Kč za pokoj nebo do 16.000 Kč za menši byt. Je mu 26 let, pracuje v IT firmě v Karlině. Ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 2+kk, 50 m2 - Osečná - Zábrdí.Hledáte
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 50 m2 - Osečná - Zábrdí.Hledáte nadstandardní bydlení v klidné lokalitě a nádhernou okolní přírodou? Pak pro Vás máme přízemní byt 2+KK o rozloze 50 m2. Celý bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Byt lze využít i jako investici - například udělat si z něj apartmán a pronajímat jej. Celková nemovitost působí velmi příjemným dojmem, zejména společné části budovy jsou úctyhodné. Pro nasátí atmosféry doporučuji si sjednat prohlídku, rádi Vás na ni uvidíme. K bytu náleží i prostorná technická místnost, která má vchod ze společných prostorů. Kromě toho máte možnost využívat zahradu, která je přilehlá k nemovitosti. Tato zahrada bude ideálním místem pro relaxaci, grilování a zahradničením. Okolní příroda pak poskytuje mnoho možností pro pro... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 600 000
 Kč
Byt 1+kk, 27 m2 na Praze 9 – Čakovice, v ul.
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 1+kk, 27 m2 na Praze 9 – Čakovice, v ul. Plajnerova na pronájem.Byt 1+kk, 27 m2 na Praze 9 – Čakovice, v ul. Plajnerova na pronájem. Jedná se o byt, který se nachází v 1.patře rodinného domu. Byt ve velmi dobrém stavu. Kompletně zařízený (kuchyňská linka, dvouvařič, lednice, skříně, postel, televize, pračka k di... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 36 m2.Dovolujeme si Vám
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk, 36 m2.Dovolujeme si Vám nabídnout byt v osobním vlastnictví 1+kk o rozloze 36 m2 + k bytu dále náleží balkón o rozloze 6,16 m2 a parkovací stání, které se nachází přímo před domem. Byt se nachází v prvním patře, 2.NP s orientací oken na východ a jih s výhledem do dvora. Jedná se o klidnou lokalitu v obci Přezletice v projektu Zlatý kopec, v těsné blízkosti Prahy 9 – Vinoř. Budova i vnitřní prostory jsou ve velmi dobrém stavu, kdy kolaudace proběhla v roce 2009. Byt je vhodný k okamžitému nastěhování, nebo jako investice na pronajímání. Jedná se o byt s vešk... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 649 000
 Kč
Byt 5+1 (up.4+1) Ústí nad Labem - Mojžíř
Před 235 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej volného bytu 5+1 (upravený 4+1, 99,1 m2) j.č. 189/12 v budově čp. 189 Ústí nad Labem, Mojžíř, LV č. 451 a 262. Prodává likvidační správce Ing. Pavel Tlustý z pozůstalosti a zmocněnec ostatních spoluvlastníků Václav Průša za cenu určenou nejvy... (více v detailu)
Ústecký kraj
750 000
 Kč
Ojedinělá nabídka luxusního pronájmu 2kk, 20. patro, Vinohradská
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídka pronájmu luxusního prostoru ve 20. patře domu ve Strašnicích. Jedná se o ojedinělou nabídku 2 + kk ve tvaru půlkruhu, který nabízí všemožné využití. Prostor je z 1/3 osazen velkými okny a celý je z venkovní strany ohraničen metrovým ochozem, poskytujícím nádherný výhled na Prahu. Dispozičně je řešen ložnicí s vestavnou skříní po pravé straně od vchodu a po levé straně velkoryse pojatou koupelnou s obklady Villeroy a Boch, která nabízí sprchový kout, vanu a WC. Dále se prostor rozprostírá do půlkru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej investičního bytu 2+1. Nabízíme k prodeji
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej investičního bytu 2+1. Nabízíme k prodeji byt 2+1 ve 4. nadzemním podlaží panelového domu na Sídlišti v Rotavě. Byt byl příčkou rozdělen na menší 3+1. V bytě jsou 3 plastová okna, 1 dřevě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
750 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30m P8 Čimice
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem bytu 1+kk, 30m na Praze 8 Čimice ul. Větrná. Jedná se o prostřední byt 3 podlažního nájemního domu. Byt s kuchyňskou linkou s dvojplotýnkou, lednicí, nábytek po dohodě. Koupelna s vanou, přípravou na pračku a WC. K dispozici je společný balkon a prádelna. Dům je postaven v klidné části obce ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Pronájem 1+KK, Chomutov , Březenecká.Nabízíme k
Před 235 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem 1+KK, Chomutov , Březenecká.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 1 + kk s podlahovou plochou 25m² v klidné části Chomutova na adrese ulice Březenecká. Tato útulná nemovitost je vhodná pro maximálně dvě osoby. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu a je součástí cihlového objektu s osmi podlažími. Vybavení nemovitosti není zahrnuto v pronájmu, ale v případě zájmu je možné si vybavení dohodnout s pronajímatelem. K dispozici je také ostraha v podobě PCO, což za... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Prodej zděnéhobytu 3+kk s vlastním parkovacím
Před 235 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej zděnéhobytu 3+kk s vlastním parkovacím stáním v Pardubicích - Staré Čivice.Byt se nachází ve 2. NP cihlového bytového domu ve vyhledávané lokalitě Pardubice - Staré Čívice, ulice Přeloučská. Ve světlém bytě jsou tři prostorné místnosti. Kuchyňský kout s linkou na míru s vestavěnými spotřebiči. Prostorná koupelna s vanou a plynovým kotlem, který slouží k vytápění bytu a ohřevu vody. Toaleta samostatná. K bytu náleží velký balkon, skle... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 800 000
 Kč
Bulharsko Nessebar 3kk
Před 235 dny - ANNONCE
K prodeji prostorný apartmán 3kk, 115m2 se dvěma koupelnami a s velkou terasou s úchvatným výhledem na moře v rekr. komplexu s venkovním bazénem, 100m od pláže. Ce... (více v detailu)
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk se sklepem, 45 m2, ul. Zvoncovitá, Praha - Stodůlky
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní prodej světlého a hezky situovaného bytu o dispozici 2+kk (43,5 m2) se sklepem (1,5 m2) v zatepleném bytovém domě s výtahem, který se nachází v oblíbené residenční lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, v městské části Praha – Stodůlky. Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde je kuchyňská linka se spotřebiči a pračkou, ložnici, koupelnu se sprchovým boxem a WC, vstupní předsíň s velkou vestavěnou skříní a k bytu náleží sklep v suterénu domu. Byt je umístěn v 11. patře panelového domu a má zděné jádro, plastová okna s izolačními dvojskly a disponuje ústředním centrálním vytápěním a ohřevem vody. Byt má splacenou anuitu a nízké provozní náklady, kdy měsíční předpis poplatků a záloh na služby činí celkem 3.349,- Kč (vodné a stočné, teplo, teplá voda, úklid společných prostor, výtah, odvoz odpadu a další režie domu) a dále se hradí částka do fondu oprav ve výši 1.695,- Kč měsíčně. Parkování je možné před domem, kde je dostatek parkovacích míst, a to bez rezidentsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 425 000
 Kč
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být v osobním vlastnictví, družstevní, ale i obecní před privatizací. Zaplatím Vám dluhy na nájemném, službách, privatizaci, poskytnu finanční zál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být v osobním vlastnictví, družstevní, ale i obecní před privatizací. Zaplatím Vám dluhy na nájemném, službách, privatizaci, poskytnu finanční zál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být v osobním vlastnictví, družstevní, ale i obecní před privatizací. Zaplatím Vám dluhy na nájemném, službách, privatizaci, poskytnu finanční zál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být v osobním vlastnictví, družstevní, ale i obecní před privatizací. Zaplatím Vám dluhy na nájemném, službách, privatizaci, poskytnu finanční zál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - kdekoliv v Praze, může být v osobním vlastnictví, družstevní, ale i obecní před privatizací. Zaplatím Vám dluhy na nájemném, službách, privatizaci, poskytnu finanční zál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno