Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 50 m², Žleby, ul. Havlíčkova
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 49,9 m² v druhém nadzemním podlaží bytového domu ve Žlebech. Byt se skládá z obývacího pokoje 25,5 m² spojeného s prostorem kuchyňského koutu, ložnice 13,4 m², koupelny se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je také jedno parkovací stání, takže nemusíte řešit problém s parkováním. Vytápění bytu a ohřev vody je vlastním plynovým kombinovaným kotlem... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 802 500
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 89 m², Karlovy Vary, ul. Truhlářská
Před 242 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu bytu 4+kk o rozloze 89 m². Tento byt je synonymem pro moderní bydlení, kombinující eleganci, pohodlí a strategickou polohu v jednom. Vstupujte do světa, kde každý detail byl pečlivě promyšlen s ohledem na Vaše maximální pohodlí a spokojenost. Byt se nachází v novostavbě, která je dokladem současného architektonického umění a designu. Interiér bytu je navržen tak, aby splňoval všechny požadavky na moderní bydlení. Prost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1,52 m², Hradec Králové,ul. náměstí 5.května
Před 242 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 s balkonem o celkové ploše 57 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží bez výtahu. Vybavení bytu je kuchyňská linka se spotřebiči (horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, digestoř, p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 69 m² + 71 m², Holýšov, ul. třída 1. máje
Před 242 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 2+kk o celkové ploše 69,6 m2 včetně sklepa a půdní kóje. Byt se nachází se v 2.NP cihlového bytového domu v klidné lokalitě města Holýšov. Sklep o výměře 9 m2 v současné době slouží jako technická místnost. K bytu dále náleží půdní prostor (na katastru veden jako bj) o výměře ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 099 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 40 m², Boskovice, ul. Na výsluní
Před 242 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní a útulný byt 1+kk s terasou a sklepem o užitné ploše 40 m², situovaný v prvním nadzemním podlaží panelového domu, který se nachází v klidné a příjemné části Boskovic. Umístění slibuje pohodlné bydlení i dobrou dostupnost všech služeb. Tato novostavba zaujímá v rámci městské struktury Boskovic velmi žádanou polohu, obklopenou zelení a klidem, a přitom v dosahu důležité infrastr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 39 m², Klášterec nad Ohří, ul. Ječná
Před 242 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt na pronájem v prvním patře panelového domu. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Bytová jednotka prošla vkusnou rekonstrukcí a disponuje kuchyní s novou kuchyňskou linkou, prostorným samostatným pokojem a koupelnou se sprchovým koutem, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Ostrava, ul. Francouzská
Před 242 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám skvělou příležitost na vlastní skromné bydlení, ale i výbornou investici. Tento byt 1kk se nachází v 8NP panelového domu po revitalizaci. Je sice v původním stavu, ale je obyvatelný. Můžete se tak nastěhovat ihned, nebo realizovat jeho rekonstrukci dle v vlastních př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699 000
 Kč
Pozemek 380m2, obec Ondřejov část T
Před 243 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej pozemku o ploše 380m obec Ondřejov část obce Třemblat na Praze východ. Jedná se o pozemek p.č. 13... (více v detailu)
Středočeský kraj
260 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Ostrava, ul. Plzeňská
Před 243 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a dobře disponovaný byt o velikosti 2+kk a užitné ploše 48 m², umístěný v lukrativní části obce Hrabůvka na sídlišti, ve 6. patře z celkových 8 nadzemních podlaží panelového domu. Tato nemovitost je ideální volbou pro jednotlivce, páry, nebo jako investice k pronajímání. Byt se skládá ze vstupní chodby, která slouží jako distribuce do všech místností - obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 690 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 44 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 243 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele Vám nabízím pronájem bytu 1+1 o velikosti 44 m2. Bytová jednotka se nachází v centru Českého Těšína na ulici Odboje. Byt je ihned k nastěhování. V kuchyni se nachází pračka, sporák s digestoří a lednice. Koupelna je prostorná a je zde jak vana, sprcha, tak i WC. Přidanou hodnotou tohoto bytu je balkon, ze kterého je výhled přím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500
 Kč
Prodej luxusního bytu 3+kk, 73 m², Slavkov u Brna
Před 243 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+kk s garážovým stáním v novostavbě bytového domu dokončené roku 2020. Bytový dům je lokalizovaný v rezidenci Austerlitz Slavkov u Brna. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze čtyř. V domě je výtah, k bytu i ke garážovému stání je bezbariérový přístup. Byt je vybaven luxusní kuchyňskou linkou s veškerými technickými vychytávkami z poslední doby, dále je zde vybavení, které v bytě zůstává, mj. vestavěné skříně, infrasauna, rozkládací gauč. Podlahov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 250 000
 Kč
Nebytový prostor-kancelář, 28m2, Pr
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem nebytového prostoru v přízemí panelového domu v klidné ulici Písečná. Prostor byl naposledy využívaný jako kancelář, takže je zatím zařízený základním kancelářským nábytkem (stoly, židle, skříně), který se může vystěhovat. K dispozici je WC s umyvadlem přístupné z domovní chodby. V samotném prostoru není přívod vody a odpadu. Na podlaze je lino, okna jsou plastová s venkovní bezpečnostní mříží, ústřední topení. Výhodou je, že prostor se nachází hned u zadního vchodu do domu. Prostor může sloužit ve stávající podobě jako kancelář, případně i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Hledám pronájem pohostinství
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledám pronájem Hostince s možností vaření poledního menu pro pracující a občany obce. Po dohodě i kulturní akce pro obec. Slušné chování, dohoda. Možnost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, Jindřichův Hradec
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji pozemek ke komerčním účelům. Pro účely výrobní nebo pro skladování či výstavbě objektu občanské vybavenosti. Ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, Jindřichův Hradec
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji pozemek ke komerčním účelům. Pro účely výrobní nebo pro skladování či výstavbě objektu občanské vybavenosti. Ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 500 m², Suchdol nad Lužnicí - Tušť
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi komerční objekt v obci Tušť u Suchdola nad Lužnicí. Jedná se o objekt, který v sobě zahrnuje pohostinství, ubytování tak i vlastní bydlení. Nemovitost se skládá z 5 hostinských pokojů s tím, že mají společné soc. zázemí, prostorné restaurace s kuchyní, chladícím boxem a skladovací prostory. V patře se nachází 2 byty pro zaměstnance (majitele). Dům prošel kompletní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 400 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 320 m², Štědrá
Před 244 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Transformujte své podnikatelské vize v realitu s tímto unikátním výrobním objektem občanské vybavenosti, nacházejícím se přímo vedle malebného zámku Štědrá. Objekt nabízí neomezený potenciál pro a adaptaci podle vašich specifických potřeb a očekávání. Zjistěte, jak tento objekt může být tou správnou inv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
921 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 17671 m², Bernartice
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi pozemek o celkové výměře 17.615 m². Pozemek je katastrem nemovitostí veden jako orná půda a územním plánem je určen z poloviny pro výrobu a skladování. Na pozemek dosud nejsou zavedeny inženýrské sítě, ale jsou v d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 797 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 378 m², Sobotín
Před 244 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáte vhodnou investici? Tak něco tu pro vás máme. Nabízíme k prodeji penzion, který prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí. Dispozice 1 NP. - veranda, společenská místnost s kuchyní o ploše 65 m2, dětská herna, technická místnost, sklad, kotelna a apartmán, ze kterého můžete vyjít přímo na zahradu. 2. NP - chodba a tři apartmány. Ze dvou je východ na společnou terasu. Všechny apartmány mají dvě místnosti, každá s manželskou postelí, dále koupelnu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 840 000
 Kč
HLEDÁM BYDLENÍ V PRAZE A OKOLÍ,SAM.POKOJ
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám bydlení v Praze a okolí, může být spolubydlení v bytě jako podnájem třeba v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY,PRAHA
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné prostory, volné sklady pro své knihy, může to být take garáže nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 4+1, 100 m², Olomouc, ul. Boženy Němcové
Před 244 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 4+1 na ulici Boženy Němcové v Olomouci. Byt o celkové výměře 100 m2 se nachází ve 2.NP cihlového domu, disponuje dvěma balkóny a prostorným zděným sklepem. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí kuchyně, koupelny, v bytě jsou nové dveře, vestavěné skříně, omítky, částečně i podlahy. Velkou výhodou jsou neprůchozí pokoje. Byt se skládá z prostorné vstupní chodby s vestavěnými skříněmi, samostatné toalety, koupelny s vanou i sprch... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Prodej bytu v Hořicích
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zděný byt umístěný ve čtvrtém podlaží menšího bytového domu v Hořicích. K bytu náleží lodžie a sklep. Podlahová plocha bytu je ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 950 000
 Kč
Hledám v Praze garsonku - malý byt
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den. Jsem pracující muž stř. věku, nekuřák, abstinent a hledám k dlouh. pronájmu menší byt v Praze. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pěkný prostorný 3+1 s terasou
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nádherného 3+1, 108m s terasou ve druhém patře zrekonstruovaného secesního domu (bez výtahu) ve velmi vyhledávané lokalitě v sousedství Letenských sadů a parku Stromovka. Tento prostorný byt se třemi samostatnými ložnicemi, velkým obývacím pokojem. kuchyní s jídelním koutem a vstupem na jižně orientovanou terasu v sobě spojuje, díky pečlivé a citlivé rekonstrukci, prvky klasických cihlových bytů, jako vysoké stropy, členitou dispozici či solidní parketové podlahy s moderním... (více v detailu)
Hlavní město Praha
37 000
 Kč