Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej luxusního bytu 3+kk, 73 m², Slavkov u Brna
Před 242 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+kk s garážovým stáním v novostavbě bytového domu dokončené roku 2020. Bytový dům je lokalizovaný v rezidenci Austerlitz Slavkov u Brna. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze čtyř. V domě je výtah, k bytu i ke garážovému stání je bezbariérový přístup. Byt je vybaven luxusní kuchyňskou linkou s veškerými technickými vychytávkami z poslední doby, dále je zde vybavení, které v bytě zůstává, mj. vestavěné skříně, infrasauna, rozkládací gauč. Podlahov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 242 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Luxusní bydlení v historickém centru Rychnova nad Kněžnou. Hledáte? Pak mi dovolte, nabídnout Vám byt o dispozici 2+1 přímo v centru města. Byt o rozloze 66 m2 prošel velmi zdařilou rekonstrukcí, při které byl kladen důraz na kvalitní zpracování a osobitý design majitelky. Již při vstupu do vstupní haly je zřejmé, že tento byt je zcela výjimečný. Změnou dispozice bytu vznikla velmi prostorná koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem. Touto změnou také došlo ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 950
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 51 m², Praha, ul. 5. května
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 2+kk s balkónem o celkové ploše 51m². Byt se nachází v 1. patře cihlového domu s výtahem. Sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s vanou a pračkou, samostatné toalety, komory a předsíně - vestavěné skříně. Byt je kompletn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
Prodej bytu 5+1 a větší, 215 m², Praha, ul. Chelčického
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme atypický mezonetový byt na pražském Žižkově o ploše 215 m² + garáž. Krásný, slunný 3-patrový byt na ulici Chelčického. Byt se nachází v 6., 7. a 8. patře. Podlahová plocha bytu činí 202 m². V dolní části bytu se nachází předsíň 16m² s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s kuchyňským koutem 42 m2 a spíž 8m, koupelna s pračkou, toaleta, ložnice 14 m² a balkon s výhledem do vnitrobloku. Ve ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 44 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 242 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele Vám nabízím pronájem bytu 1+1 o velikosti 44 m2. Bytová jednotka se nachází v centru Českého Těšína na ulici Odboje. Byt je ihned k nastěhování. V kuchyni se nachází pračka, sporák s digestoří a lednice. Koupelna je prostorná a je zde jak vana, sprcha, tak i WC. Přidanou hodnotou tohoto bytu je balkon, ze kterého je výhled přím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 55 m², Žleby, ul. Havlíčkova
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v novém a útulném bytě? Pak máme pro vás skvělou příležitost. Nabízíme k prodeji byt 2+kk ve třetím nadzemním podlaží v novostavbě domu ve Žlebech o užitné ploše 54,8 m² s prostorným balkónem 4 m². Byt se skládá z obývacího pokoje 28,5 m² spojeného s prostorem kuchyňského koutu, ložnice 14,1 m², koupelny se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup na balkón, který je orientován na jihozápad a nabízí nádherný výhled. Součástí bytu je také jedno p... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 040 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, Liberec, ul. Železná
Před 242 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem světlého a vzdušného bytu 2+kk o výměře 60 m2 v centru Liberce. Vytápění a ohřev vody zajištěn vlastním plynovým kotlem. Byt po rekonstrukci, okna plastová... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk s balkonem v Liberci, ul. Kašmírová
Před 242 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte moderní bydlení bez nutnosti investic? Nabízíme vám byt 1+kk s balkonem o skvělé rozloze 51 m2. Prostorný byt je vybaven malou kuchyňskou linkou a vestavnou šatní stěnou v předsíni. Příslušenstvím bytu je komora přímo na patře o výměře 3,45m2. Byt je vhodný nejen jako startovací bydlení, ale i jako investiční příleži... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Berouně, ul. V Zahradách, balkon
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte designový byt ideální pro mladou rodinu či pár v jedné z nejlepších berounských lokalit? K prodeji zděný byt s dispozicí 3+kk s balkonem (9 m2) orientovaným do udržovaného vnitrobloku a s parkováním přímo před domem. Byt situovaný ve druhém nadzemním podlaží ze tří se nachází v žádané a klidné části obce Beroun - v místě, které je jen pár kroků od berounského náměstí a zároveň poskytuje klid v blízkosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Aši, ul. Žižkova
Před 242 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 o celkové ploše 54 m2, který se nachází ve 3. patře panelového domu v klidné lokalitě města Aš, ulice Žižkova. Celý dům je zateplený, má novou fasádu, vchodové dveře, střechu a stoupačky. Bytová jednotka má zánovní kuchyňskou linku, plastová okna se žaluziemi, ko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 43 m², Praha 4 - Chodov, ul. Divišovská
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 1+kk 42,74 m2 (možnost úpravy na 2+kk) s terasou 3,74 m2 v 7. nadzemním podlaží cihlového domu, v žádané lokalitě Praha 4 - Chodov. K bytu náleží garážové parkovací stání. Dispozici tvoří prostorná předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči, koupelna a samostatná toaleta. Byt má splacenou anuitu a převod do osobního vlastnictví je plánován do 1 roku. Byt je vhodný pro rodinné bydlení i jako investic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Liberci V-Kristiánov, ul. Školní
Před 242 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt 2+1 v Liberci v ulici Školní. Jedná se o bytovou jednotku o velikosti 54,2 m2 v 2.NP panelového domu v klidné části města Králův Háj. Prakticky řešený byt disponuje vstupní chodbou, koupelnou se sprchovým koutem, samostatnou toaletou, kuchyní... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Rychnově nad Kněžnou, ul. Javornická
Před 242 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jako novinku v nabídce Vám nabízíme byt o dispozici 3+kk v Rychnově nad Kněžnou. Hledáte-li nový domov, který nabízí pohodlný obývací prostor, dvě ložnice pro klidný spánek a praktickou kuchyň s veškerým potřebným vybavením, je tato nabídka právě pro Vás. Koupelna je vkusně zařízená pro Vaše každodenní potřeby. Tento dobře udržovaný byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového bytového domu, který byl dostavěn v roce 2003. Blíž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 140 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 205 m², OV, Chomutov, ul. Matěje Kopeckého
Před 242 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Preferujete bydlení s dostatečně velkým prostorem? Ideálně pro Vás nabízíme tento útulný byt o velkorysé výměře 205 m2. Byt se nachází v podkroví panelového domu v TOP vyhledávané lokalitě města Chomutov. Pokud chcete po celém dni přijít domu, užít si kouzelnou atmosféru a totální klid, je to byt právě pro Vás. Kouzlo bytu dokreslují přiznané trámy a k tomu otevřený obývací prostor s kuchyní a v neposlední řadě díky poloze bytu, neuslyšíte ani sousedy. Po příchodu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 550 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Praha, ul. Františka Kadlece
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt o dispozici 1+kk s užitnou plochou 24 m², který se nachází v lokalitě Praha - Libeň. Tento byt leží ve 3. podlaží cihlového domu s výtahem. Díky umístění v klidné části obce nabízí tento byt pohodové bydlení s dobrou dostupností městské infrastruktury. Dispozice: 1+kk, ideální pro jednotlivce. Majit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, OV, 40 m2, Litvínov, ul. Přátelství
Před 242 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení pro sebe nebo na investici? Tento byt splňuje parametry pro obě možnosti i vzhledem k nízkým měsíčním nákladům. Byt je o velikosti 2+kk, což zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem (prodej včetně spotřebičů a stolu se židlemi), ložnicí, koupelnou, samostatným WC a prostornou chodbou. Nachází se ve druhém podlaží zatepleného panelového domu s výtahem. V domě je kamerový systém, který tak dává umožňuje pocit bezpečí. Dům v blízké době čeká rekonstrukce stupaček. Byt je částečně zr... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 599 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², Praha 8, ul. Pod Čertovou skalou
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vítejte v útulném bytě 2+kk o rozloze 54 m2 v klidné ulici Pod Čertovou skalou v srdci Prahy 8. Tento byt nedávno prošel kompletní rekonstrukcí, čímž nabízí moderní a kvalitní bydlení s dotekem historie. Prostorná a zařízená kuchyň a koupelna vás okouzlí svým vkusným designem a praktickým uspořádáním. Ostatní místnosti jsou prázdné, čímž vám umožňují realizovat vaše vlastní nápady a vytvořit si interiér přesně podle vašich představ. Poloha bytu je naprosto skvělá, přičemž blízkost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Ostrava, ul. Plzeňská
Před 242 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a dobře disponovaný byt o velikosti 2+kk a užitné ploše 48 m², umístěný v lukrativní části obce Hrabůvka na sídlišti, ve 6. patře z celkových 8 nadzemních podlaží panelového domu. Tato nemovitost je ideální volbou pro jednotlivce, páry, nebo jako investice k pronajímání. Byt se skládá ze vstupní chodby, která slouží jako distribuce do všech místností - obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 690 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 62 m², Zlín, ul. Beckovská
Před 242 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připraven byt 3+1 s balkonem v klidné části města Zlína, na ulici Beckovská. Je po zdrařilé rekonstrukci, světlý, orientován na východ a jih. Situován je v 8.NP z celkového počtu 10.NP s výtahem. Byt je velmi příjemný, z obývacího pokoje jsou vstupy do dvou samostatných pokojů s výhledem na Zlín. Do kuch... (více v detailu)
Zlínský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Kolíně, ul. Na Magistrále
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+1 v 1. nadzemním podlaží v Kolíně na sídlišti. Byt je bezbariérový, k dispozici jsou 2 výtahy. Je po zdařilé rekonstrukci - nové podlahy, kuchyňská linka se spotřebiči a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem, byt 2+1, 66 m², Přezletice, ul. Modřínová
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1, 66 m2, od data 1.3.2024 v přízemí rodinného domu v Přezleticích. Vstup do bytu je vyřešen samostatným vchodem. Byt tvoří vstupní chodba, kuchyň, dva samostatné neprůchozí pokoje a koupelna. Okna bytu směřují na východ a jih. Podlahovou krytinu bytu tvoří dlažba a PVC. K bytu je možno užívat část přileh... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 38 m², Brno, ul. Zlínská
Před 242 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Získejte svůj domov, byt 1+kk o velikosti 38 m², nacházející se v klidné části Brna na ulici Zlínská. Jedná se o byt ve 4. nadzemním podlaží s výtahem. Bytový dům pochází z roku 2007 a byt disponuje moderním designem. Prodej zahrnuje veškeré vybavení, což znamená, že nový majitel bude moci ihned využívat výhod a pohodlí nového bydlení. Byt lze dle potřeby jednoduše předělat na 1+1. Parkoviště je před domem, což zajišťuje snadnou dostupnost pro vlastníky automobil... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 64 m², Praha, ul. Gutova
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pokud jsou Vám blízké Strašnice, tento byt 2+kk s balkonem, samostatnou velkou šatnou a parkovacím stáním Vám bude určitě vyhovovat. Byt se nachází ve 3. patře. Okna jsou orientována do vnitrobloku. V kuchyni najdeme veškeré spotřebiče včetně myčky, jinak je byt zařízený dle fotek. Vybavení je na dohodě a může být zcela vystěhováno. V koupelně je nový sprcho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 80 m², Praha, ul. Poštovská
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej světlého bytu 3+kk 80 m2 s balkonem po velmi zdařilé rekonstrukci. Byt se nachází ve čtvrtém patře bytového domu s výtahem a skládá se celkem ze tří neprůchozích pokojů, velké haly, kde je umístěn moderní kuchyňský a jídelní kout, a ze které se vchází do všech místností. Z ložnice je přístup na prostorný balkon s jižní orientací. Prostorný obývací pokoj je umístěn naproti ložnici a mezi oběma pokoji je další menší ložnice. Všechny pokoje mají jižní orientaci. Celý byt prošel n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+ kk, 104 m², Klatovy, ul. K Čínovu
Před 242 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o celkové výměře 104 m2 včetně balkónu a sklepní kóje. Byt se nachází ve 3.NP cihlové novostavby v nejlukrativnější lokalitě v Klatovech s výhledem na přírodní scenérii Šumavy. Mile vás překvapí jeho dispoziční řešení, najdete zde prostornou vstupní chodbu a šatnu pro uložení věcí, prostorný obývací pokoj s prosvětleným kuchyňským koutem a vstupem na vlastní balkon, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 950 000
 Kč