Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej obchod a služby, 470 m²
Před 242 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Tento multifunkční objekt o celkové ploše 470 m² se nachází přímo v Letovicích na ulici Česká a disponuje kompletním vybavením pro podnikání. Ideálního pro drobné podnikatele, zejména pro servisní firmy. Vlastnosti nemovitosti: 6 prostorných kanceláří. 3 byty pro zaměstnance nebo možnost využití jako administrativní prostory. Dílna pro provozování servisní činnosti.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 499 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 216 m², Český Těšín
Před 242 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost v blízkosti přivaděče na dálnici? Zároveň také chcete si dům upravit dle vlastních představ? Tak tako nabídka Vás jistě zaujme. Exkluzivně nabízím na prodej dům nacházející se v okrajové lokalitě Českého Těšína na ul. Na Dělnicích. Pozemek, na kterém stojí tento dům patří k největším v této lokalitě, jeho velikost je 2.209 m2. Benefitem také může být to, že dům je určen k rekonstrukci a to přesně podle vašich představ. Dům je napojen na všechny dostupné sítě. Je zde možnost vybu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej garáže v Chlumčanech, ul. U Keramičky
Před 242 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej je cihlová, řadová garáž na vlastním pozemku o výměře 17 m2. Garáž se nachází v obci Chlumčany, v ulici U Keramičky a je v klidném a bezpečném prostředí. Garáž je suchá, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
370 000
 Kč
Prodej sklepu Říčany Rezidence Oliva
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám skvělou příležitost si koupit sklep a tím i místo pro uložení různých věcí. Sklep se nachází v Rezid... (více v detailu)
Středočeský kraj
250 470
 Kč
Pronájem garáže v Pardubicích, ul. Hronovická
Před 242 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem garážového stání o velikosti 22 m2. Vše je pro pohodlí ovládané dálkovými ovladači. Příjezdová brána i garáž. Závoru lze také ovládat přes telefon. Garáž bude... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru Hradec Králové,ul. třída SNP
Před 242 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kanceláří v zařízené a zrekonstruované budově na ulici SNP v Hradci Králové. V současné době nabízíme volnou kancelář o výměře 12 m2. V rámci pronájmu jsou k využití další prostory v budově, jako recepce, společná vybavená kuchyňka nebo dvě reprezentativní zasedací místnosti, sociáln... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 915
 Kč
Pronájem kanceláře 56 m2, Praha 5-S
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem kanceláře v atraktivní lokalitě Praha 5-Smíchov, ulice Holečkova. Jedná se o pronájem kanceláře o celkové výměře 56 m, s okny orientovanými do klidné ulice, s výhledem mj. i na klášter Sacre Coer a se samostatným vchodem ze vstupní chodby, umístěných ve 3.NP polyfunkčního domu z roku 2001, s výtahem až do podzemních garáží. Kancelář je pod uzavřením a je ve velmi dobrém stavu, na podlaze je zátěžový koberec, má vlastní klimatizaci a telefonní a datové rozvody. Kancelář je nezařízená. Kanceláře na patře mají nově zrekonstruované společ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500
 Kč
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám v Praze pokoj na pronájem.
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, hledám v Praze pokoj na pronájem, a to pro mladého, slušného a pracujícího Němce. Je mu 30 let, nekuřák, bez mazlíčků a pracuje v IT firmě v Karlině. Lokalita nejlépe do 20minut do centra (metro, tramvaj,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Krátkodobý pronájem bytu 3+ kk, CP
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
krátkovdobý pronájem bytu 3+ kk, CP 72m, 1 NP, Beroun - Centrum. Dispozice bytu jsou vstupní chotba s velkou šatní skříní. Vlevo do vchodu jsou 2 menší neprůchozí pokoje jeden sloužil jako ložnice a 2 jako dětský pokoj v prostřed je velká prostorná koupalna s vanou a sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem částečně vybavený. Byt je k pronájmu ihned doba pronájmu je na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Hledám ubytování
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
44letá žena pracující - hledá ubytování. Za nabídky předem děkuji, jen Vysočany, Palmovka, Zličín.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, 76,5 m2, Britská čtvrť, Praha 5
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, 76,5 m2, Britská čtvrť, Praha 5 - Stodůlky.Nabízíme Vám postoupení družstevního bytu 2+kk o celkové ploše 62,6 m2 + balkon o výměře 13,9 m2, Družstevní byt je situovaný v 1.NP nového rezidenčního projektu "Britská čtvrť XIII" od společnosti FINEP, Praha 5 - Stodůlky. Bezkonkurenční úroková sazba ve výši 3% s fixací na 5 let. Anuitu splácíte formou nájmu. První splátka až po předání bytové jednotky. Neprokazujete výši příjmu, nepotřebujete hypo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 77,9 m2, Britská čtvrť XIII,
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, 77,9 m2, Britská čtvrť XIII, Praha 5 - Stodůlky.Nabízíme Vám postoupení družstevního bytu 2+kk o celkové ploše 63,7 m2 + balkon o výměře 14,2 m2, Družstevní byt je situovaný v 5.NP nového rezidenčního projektu "Britská čtvrť XIII" od společnosti FINEP, Praha 5 - Stodůlky. Bezkonkurenční úroková sazba ve výši 3% s fixací na 5 let. Anuitu splácíte formou nájmu. První splátka až po předání bytové jednotky. Neprokazujete výši příjmu, nepotřebujete hypoteční úvěr. Jednotku kdykoliv můžete převést do oso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 700 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 53 m2 - Velký Ořechov.Pokud
Před 242 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 53 m2 - Velký Ořechov.Pokud hledáte dlouhodobé nájemní bydlení v klidnější a zároveň dostupné lokalitě, máme pro vás byt 2+1 o výměře 53m2 po celkové rekonstrukci v obci Velký Ořechov. Byt v rodinném domě, s hezkým výhledem do okolí, je částečně vybaven a připraven k nastěhování. Pokud by jste ocenili o pokoj navíc 3+1 o výměře 66m2 , i tato možnost zde existuje. Zde je cena nájemného... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 900
 Kč
Prodej bytu 3+1/B 70m2, v Nádražní ulici v Písku
Před 242 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1/B, 72m2 v Nádražní ulici v Písku. Byt se nachází ve 2.patře zděného domu, je v původním udržovaném stavu. Plastová okna, zděná koupelna. Dispozici tvoří předsíň, prostorná koupelna s místem na pračku i sušičku, oddělené WC, kuchyně s ba... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 52 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 242 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 52 m2 -.Nabízíme k prodeji investiční bytovou jednotku s dispozicí 2+1 o celkové výměře 77 m2, která se nachází v 1. patře cihlového domu v Karlových Varech, Rybáře, ul.Nejdecká. Byt se skládá z předsíně, koupelny, kuchyně a 2 pokojů. Byt je v udržovaném stavu. Součástí kupní ceny je kuchyňská linka. Parkování je možné v blízkosti domu. V rámci služby naší společ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 270 000
 Kč
Byt 2KK nebo 2+1
Před 242 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, jsme starší manželský pár s hodným kocourkem a hledáme touto c... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
prodej bytu 2+kk 43 m2, ul. Třebešo
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Výhradní prodej bytu 2+kk, 43 m v 1.NP (né přízemí) zrekonstruovaného domu, na pěkném a klidném místě kousek od přírody, 15min na metro B a OC Černý Most. Družstevní byt připravený k okamžitému převodu do osobního vlastnictví. Dispozice: obývací pokoj (17 m) se vstupem do kuchyně (6 m), dále neprůchozí ložnice (11 m) a na chodbě s místem pro úložnou skříň, je vstup do zděnné koupelny a toaleta. Plastová okna, zděnné jádro, jinak původní stav, bez balkónu, určený k rekonstrukci dle Vašich představ. K bytu náleží sklepní kóje a užívání kočárkárny/kolárny. Dům je po celkové revitalizaci: zateplení, stoupačky, nový výtah, vlastní kotelna = nižší výdaje, dobré parkov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 655 000
 Kč
prodej bytu 3+1 66 m2 s balkónem, u
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Výhradní prodej bytu 3+1, 66 m s lodžií a příjemnou východní orientací v 1.NP (né přízemí) zrekonstruovaného domu, na pěkném a klidném místě kousek od přírody, 15min na metro B a OC Černý Most. Družstevní byt (63+3m lodžie) je připravený k okamžitému převodu do osobního vlastnictví, má dva neprůchozí pokoje (10 a 13m) z toho větší se vstupem na lodžii, dále prostorný obývací pokoj (18m), samostatnou kuchyň s oknem a na vstupní chodbě koupelnu a toaletu. Plastová okna, jinak původní stav s umakartovým jádrem, určený k rekonstrukci dle Vašich představ. Příčka mezi kuchyní a pokojem se dá zrušit a získat tak veliký cca 26m obývací pokoj. K bytu náleží sklepní kóje a užívání kočárkárny/kolárny. Dům je po celkové revitalizaci: zateplení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 355 000
 Kč
Byt 4+1+L, Plzeň_Žlutická, 83 m2
Před 242 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného bytu 4+1+L v Plzni o ploše 83m. V domě je 2x výtah. Byt se prodává jako investice s věcným ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 477 777
 Kč
Pronájem bytu 2+kk,38m2, Praha 5 - Smíchov
Před 242 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: PodDevinem2kk Prohlídky každý den od 9:00 do 17:00  Nabízíme ideální bydlení pro střednědobý nebo dlouhodobý pronájem ve zcela nových bytech. V bytě je vše potřebné k bydlení: manželská postel (možné udělat 2 samostatné postele), jídelní stůl, stůl, dvě židle, otevřené noční stolky, sporák, lednička, police, zrcadlo, Wi-Fi, tři stolní lampy a 2 velké skříně. V domě je recepce, prádelna, úklid, otevřené a uzavřené parkoviště. Vynikající dopravní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 41 m² - Pardubice, Sladkovského
Před 242 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 41 m² - Pardubice, Sladkovského 2054.Od BŘEZNA 2024 je Vám k dispozici zděný byt 1+1 s příslušenstvím v zástavbě činžovních domů v centru města Pardubic, v ulici Sladkovského. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí s bezpečnou výškou oken cca 3 metry nad okolní terén a skládá se z chodby se vstupem do koupelny s vanou, dále kuchyně směrované na východní stranu do vnitrobloku domů, pokoje, WC a spíže. Čistá obytná plocha je 38 m2 + sklep v suterénu domu o výměře 3 m2. Okna jsou plastová, podlahy plovoucí podlaha v pokoji, PVC + koberec v kuchyni a v předsíni korkek. Dům je zateplen s novou fasádou a dobře udr... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, Havlíčkův Brod, Žižkov II
Před 242 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku dispozičně řešenou jako 1+1 v klidné části Havlíčkova Brodu. Dům prošel revitalizací i s částečnou rekonstrukcí bytu, která zajistí pohodlné bydlení. Je ideální pro jednotlivce či mladý pár, hledající klidné a pohodové bydlení. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 730 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Novém Sedle
Před 242 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu po rekonstrukci o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví s výměrou 60 m2, který se nachází v Novém Sedle. Byt je umístěn v přízemí revitalizovaného bytového domu s výtahem. Skládá se z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně s prostornou kuchyňskou linkou, zděného koupelnového... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Ostrava, ul. Čujkovova
Před 242 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt s lodžií, o dispozici 1+kk a výměře 25 m2, který se nachází v Ostravě, na ulici Čujkovova. Byt je před rekonstrukcí. Příležitost pro všechny, kteří hledají ideální prostor pro svůj první domov nebo investici s možností přizpůsobení dle vlastních představ. Byt nabízí ideální kombinaci klidného bydlen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč