Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Žižkova
Před 254 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej bytovou jednotku o dispozici 2+1, 47m2, s balkonem- orientovaným na jihozápad, ve druhém patře panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, prodává se zařízený a působí velmi světlým a útulným dojmem. K bytu náleží také vlastní sklepní kóje. Vytápění a teplá voda řešené ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 698 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Mariánských Lázních, ul. Hlavní třída
Před 254 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej bytovou jednotku o dispozici 2+1, 48m2 ve druhém patře bytového domu na Hlavní třídě v Mariánských Lázních. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a prodává se neza... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 396 800
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 69 m² + 71 m², Holýšov, ul. třída 1. máje
Před 254 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 2+kk o celkové ploše 69,6 m2 včetně sklepa a půdní kóje. Byt se nachází se v 2.NP cihlového bytového domu v klidné lokalitě města Holýšov. Sklep o výměře 9 m2 v současné době slouží jako technická místnost. K bytu dále náleží půdní prostor (na katastru veden jako bj) o výměře ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 099 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 59 m2, Drnovská,
Před 254 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují postoupení/prodeje družstevního bytu 2+kk/B, o velikosti 53, 9 m a 5,2 m balkon, který je situován v 4 patře bytového projektu „Rezidence U Šarky“ situován v blízkosti parku „Divoká Šarka“ na Praze 6, orientace bytu na jižní stranu. Jedná o družstevní byt, cenu bytu a garážového stáni splácíte formou nájmu s měsíční splátkou ve výši 27.933,- Kč. Neprokazujete výši příjmu, nepotřebujete hypoteční úvěr, byt je možné převést do OV kdykoli v průběhu splacení anuity. Perfektní lokalita přímo napojena na novou stranici MHD “Dědina“. Ideální lokalita vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Kompletní občansk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 965 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v OV se zasklenou l
Před 254 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 3+1 v OV se zasklenou lodžií v městě Chodov. Udržovaný panelový dům ve starší zástavbě prošel revitalizací včetně výměny oken, rozvodů, zateplení i instalace nového výtahu. Byt se nachází v šestém patře. Celková výměra včetně lodžie je 71m. Bytové jádro je panelové a bylo rekonstruované. WC i koupelna byla obložena keramickým obkladem, položena dlažba a instalována nová rohová vana s umyvadlem. Do kuchyně byla namontována rohová kuchyňská linka na m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 780 000
 Kč
Prodej bytu vhodný k rekonstrukci n
Před 254 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej družstevního bytu, v Brandtově ulici v Ústí nad Labem. Byt 2kk se nachází ve 4 patře dobře udržovaného, zatepleného panelového domu. Na domu je nová střecha, prostorný nový výtah a jiné. Byt samotný má celkem 42 m, přímo na patře, naproti vchodu do bytu, je prádelna a balkón + dole v přízemí klasický sklep. Všechny obytné místnosti mají západní orientaci, takže i díky vysoké pozici, je byt velmi světlý a odpoledne máte slunce v celém bytě. V zádveří je vstupní chodba , vstup do koupelny a toalety, kde již proběhla úprava zděného jádra, ale rekonstrukci jádra je třeba dokončit. Dále jsou zde... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech,
Před 254 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu s dispozicí 2+1 a balkonem v bezprostřední blízkosti centra Karlových Varů. Bytová jednotka o velikosti 53,06 m vč. sklepní kóje je umístěna ve 3. patře cihlového domu a je v původním udržovaném stavu s plastovými okny se žaluziemi. Veškerá občanská vybavenost je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 099 000
 Kč
2+kk s lodžií v Chýni u Prahy
Před 255 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečná příležitost: nabízí se k prodeji moderní byt 2+kk s lodžií ve městě Chýně, v těsné blízkosti Prahy. Tento byt je ideální pro mladý pár s dítětem, kteří si cení klidného prostřed... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kanceláře 100 m2, Praha 4 - Braník, Zelený Pruh,
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Kanceláře 100 m2, Praha 4 - Braník, Zelený Pruh, internet, fitness, restaurace v budově.Nabízíme k pronájmu hezké kancelářské prostory o ploše 100 m2 (možná úprava dispozice - zvětšit/zmenšit výměru), situované ve 2. patře administrativního komplexu v Praze 4 - Braník, ul. Zelený pruh. Kanceláře se sestávají z jednotlivých kanceláří s variabilní možností uspořádání od open space po místnosti se samostatným vstupem, dále vlastní kuchyňka, koupelna s umyvadlem, sprchou a WC. Topení cen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
288 000
 Kč
Prodej skladu v Dolním Újezdu
Před 256 dny - ANNONCE
Představujeme Vám k prodeji skladové prostory v Dolním Újezdě u Litomyšle. Sklad s užitnou plochou 189 m² je doplněn dvorem o výměře 49 m² a kancelářemi se sociálním zázemím o ploše 20 m². Nemovitost zahrnuje i prostornou půdu, která poskytuje ... (více v detailu)
1 599 000
 Kč
Pronájem skladových prostor Praha - Vysočany
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmu sklad o velikosti cca 2,5 m2, výška stropů cca 2,4 metru. Jde o samostatně uzamykatelný prostor v objektu s trvalou ostrahou a pod kamerami, navíc s vlastním vstupn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 899
 Kč
Prodej pensionu 5 pokojů, restaurace 36 míst, terasa 30 míst, kuchyně, Horní Planá okr. Český Krumlov
Před 256 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům s funkční restaurací, ubytováním a pozemkem o výměře 1.141 m2 v Horní Plané na Lipenském jezeře okr. Český Krumlov. Dům má 5 pokojů včetně soc. zařízení a po malé přestavbě možnost až 7 apartmánů. Dům má čtyři samostatné vchody a je částečně podsklepen. Dále j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 695 000
 Kč
Pronájem parkovacího stání, Mladá Boleslav, ul. Zalužanská
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem parkovacího stání, 14m2, v Mladé Boleslavi, ul.Zalužanská. Poloha blíz... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Trojovicích, ul. Trojovice
Před 256 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Komerční prostory k pronájmu v obci Trojovice u Chrudimi. Nabízíme nezařízený obecní dům s užitnou plochou 102 m², vhodný pro podnikatelské účely. Součástí pronájmu je i venkovní pozemek, který představuje ideální prostor pro vytvoření terasy nebo jiných venkovních aktivit. Hlavní specifikac... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Prodej obchod a služby, 17 m², Praha, ul. Musílkova
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi nebytový prostor o velikosti 17 m2 na výborné a frekventované adrese v ulici Musílkova v pražských Košířích. Prostor má nové omítky a je ideá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 350 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Kolín, ul. Královská cesta
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostor o podlahové ploše 55 m², který je možný využít jako kancelář nebo obchod, vchod je přímo z ulice Královská cesta. K dispozici je i umývárna a W... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 600
 Kč
Prodej obchodního objektu, 776 m², Horní Planá, ul. Náměstí
Před 256 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Tento víceúčelový objekt nabízí skvělé možnosti pro bydlení, ubytování a podnikání. Objekt se nachází přímo na náměstí v Horní Plané. Skládá se ze dvou bytů (2+kk a 2+1 podkrovní ), penzionu s 8 pokoji, obchodem, dvorem, garážemi a terasou. Oba byty jsou částečně zařízené. Všechny pokoje v penzionu mají vlastním sociální zařízení, které poskytují pohodlí a soukromí pro hosty. Celková ubytovací kapacita je nyní 17 osob a dá se rozšířit. Dům má sklepní i půdní prostory. Obchod(162m2) se smíšeným zbožím j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru v Karlov
Před 256 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nebytového prostoru na rušné obchodní ulici Sokolovská v Karlových Varech. Prostor má podlahovou plochu 64,1 m, velké výlohy a sociální zázemí. Lze jej využít jako prodejnu nebo provozovnu různých služeb. Je zcela vyklizený, připravený k úpravě dle vlastní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 899 000
 Kč
Hledám byt k pronájmu pro rodinu
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rodina 3 osoby - otec, matka, syn - hledáme byt pod 20.000 Kč, bez realitky, jsme klidná rodin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 2+1, 55 m2 -.Nabízím vám krásný byt o
Před 256 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 55 m2 -.Nabízím vám krásný byt o dispozici 2+1, který se nachází ve 3. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. V roce 2019 prošel velmi povedenou rekonstrukcí. Vyzdvihl bych zejména moc hezkou kuchyňskou linku na míru od truhláře, zděné jádro a nadstandardní bezpečnostní vstupní dveře. Ze světlé předsíně se vstupuje vlevo do prostorné ložnice, dále pak kuchyně, kde bude mít nový majitel k dispozici mimo již zmíněné kuchyňské linky také kombinovaný sporák a větší úložnou skříň na potraviny. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 599 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 Přerov
Před 256 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Byt 1+1 v Přerově na ulici Kosmákova (u tenisových kurtů). Jednotka je v původním, udržovaném stavu. Byt se nachází ve 4.np panelového bytového domu s novým výtahem. Dům je po revitalizaci (zateplení obvodového pláště, nové stoupačky, výtah, plas... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950 000
 Kč
Byt 3+1 v Opatově
Před 256 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme zděný byt 3+1 v OV v obci Opatov - 61m čtver., jen 8 km od Svitav a 12 km od České Třebové. Byt se nachází v přízemí bytového domu a je po částečné rekonstrukci. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Do fondu oprav se platí 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 70 m².K prodeji Vám nabízíme
Před 256 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk 70 m².K prodeji Vám nabízíme krásný a světlý byt v osobním vlastnictví o dispozici 3 + kk a ploše 70 m2. K bytu náleží také balkón (5,5 m2) a sklep. Nachází se ve 2. NP cihlového domu s výtahem v klidné části Štěrbohol s orientací na dvě světové strany (jih, západ) a výhledem do zeleně. Dispozice bytu je následující: vstoupíte prostornou chodbou, ze které je samostatný vchod do obývacího pokoje v otevřeném prostoru společně s kuchyní, ložnice, pokoje i koupelny a wc zvlášť. V ložnici i chodbě naleznete v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 690 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m2, Obora u L
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zajímavého bytu po rekonstrukci, dispozičně 1+1, o velikosti 40 m, který se nachází ve 3.patře bytového domu, Obora u Lochovic, okres Beroun. Byt je po rekonstrukci (plastová okna, podlahy, koupelna, moderní kuchyňská linka...). Výše měsíčního nájmu činí 13.760 Kč , cena je včetně záloh na vodu, topení, odvoz odpadu atd. El. energii si nájemce převádí na sebe. Vratná kauce, provize RK. Ihned volné k nastěhování. K bytu je možné v případě zájmu pronajmout si také zatravněnou zahradu o velikosti ca 20 x 20 m. Pronájem zahrady činí ca 400,-Kč/měsíc. U domu je spousta zeleně, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 760
 Kč
Prodej byty 3+1, 67 m2 - Teplice - Trnovany
Před 256 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 67 m2 - Teplice - Trnovany.Nabízíme k prodeji družstevní podíl, vymezený bytem s dispozicí 3+1 o výměře 67 m2, který se nachází ve zvýšeném I. podlaží zatepleného panelového domu na adrese J. Koziny 1451, Teplice - Trnovany. V bytě proběhla rekonstrukce, v rámci které byla upravena koupelna a kuchyň. V prostorné koupelně se nyní nachází jak sprchový kout tak i vana. K bytu náleží sk... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 150 000
 Kč