Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 3+1 ve Skleném
Před 412 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem moderního bytu 3+1 v přízemí bytového domu. Tento bezbariérový byt nabízí pohodlné a prostorné bydlení. Součástí pronájmu je také jedno parkovací místo. Byt je částečně zařízený, což usnadní... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Byt 3+1, Přerov, ul. Jižní čtvrť II
Před 412 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a slunný byt o dispozici 3+1, který se nachází na ulici Jížní Čtvrť II v Přerově. Bytová jednotka v osobním vlastnictví o celkové výměře 70 m² se nachází v 4. NP a skládá se z prostorné vstupní chodby, kuchyně, koupelny s masáž... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
Pronájem, byt 1+1, Hradec Králové, ul. Komenského
Před 412 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+1 v historickém centru Hradce Králové. Byt se nachází v přízemí. K dispozici je kuchyň, pokoj, koupelna, toaleta, chodba a spižírna (komora). Byt je po rozsáhlé a zdařilé rekonstrukci. Součástí vybavení bytu je kuchyňská linka, trouba se sporákem, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, jídelní stůl, police, skří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Kladno, ul. Francouzská
Před 412 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk s rozlohou 33 m2 a velmi prostorným balkonem. Byt se nachází ve 2 NP panelového domu se dvěma výtahy v ulici Franco... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 85 m2, Kladno - centrum
Před 412 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atypický půdní byt 2+kk s osobitým designem v rodinném domě s terasou v centru Kladna, ul. Dr. Vrbenského. Byt je rozlehlý a otevřený o celkové výměře 85 m2. K bytu je možné využít velkou společnou terasu s posezením, menší zahrádku, prostor na uložení věcí a rezidenční kartu na parkování. Byt je po rekonstrukci, vybaven kuchyňskou linkou vč. spotřebičů, obývací pokoj s krbovými kamny, stěnou a TV, jídel... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 39 m², Bělá nad Radbuzou, ul. Na výsluní
Před 412 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+kk, který prošel celkovou rekonstrukcí v Bělé nad Radbuzou. V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tato lokalita je výborná pro pendlery - dostupnost hraničního přechodu Železná 12 minut. Byt má celkovou výměru 39 m2 a je připraven k okamži... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Bílině, ul. 5. května
Před 412 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte pronájem v klidné čtvrti a v zrekonstruovaném bytě, je tato nabídka právě pro vás. Nabízíme k pronájmu byt 2+1, který se nachází v ulici 5. května v Bílině, mezi rodinnými domy. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost, koupaliště, fotbalové hřiště a areál lázní Kyselka. Na procházky do přírody to budete... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Obchod a služby, Klimkovice
Před 413 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory blízko centra města, v atraktivní lokalitě Klimkovice. Objekt je vhodný k provozování různých druhů podnikání a může být rozdělen na části. Majitel může zajistit i menší stavební úpravy. Parkoviště je přímo u budovy. Vytápění lehkým... (více v detailu)
Neuvedeno
SLEVA z provize Pronájem luxusního kompletně zař. 3+kk, 2 oddělené ložnice, 2 koupelny, Praha 1
Před 414 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Toužíte bydlet v srdci Prahy v luxusním apartmánu? Pak Vás zaujme pronájem krásného luxusního bytu na skvělé adrese. Byt o velikosti 3+kk, 87m2 se nachází ve 2.patře cihlového historického domu and #34 U zlaté konvice and #34 , dům pavlačového typu a je kompletně zařízený. Dominantní část bytu je prostorná obývací část spojená s kuchyní (kompletně zařízená vestavnými spotřebiči - myčka, lednice, mrazák, varná deska, trouba, mikrovlnná trouba) a jídelní částí. Poskytne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Pardubicích, ul. Bubeníkova
Před 414 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem zděného bytu 3+kk s terasou, v Pardubicích - Bubeníkova. Podlahová plocha 105 m2. Byt se nachází ve 2. patře bez výtahu. Dispozice: velká chodba, samostatné WC, komora, kuchyňským kout s jídelnou a obývacím pokojem, 2 x pokoj, koupelna se sprcho... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 500
 Kč
Prodej hotového podniku, Praha 6 - Břevnov
Před 414 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: SaleBel Komerční prostor se nachází v oblíbené turistické oblasti Praha 6 - Břevnov, hlavní ulice, 20m od tramvajové zastávky č. 22, 25. Obchodní nabídka se skládá ze 2 objektů: 1. Prodejna / showroom ((vč. koupelny, klimatizace, kamerový systém, železné rolety na klíč) + sklep se samostatným vchodem a WC)) 47m2 po velké rekonstrukci Nájemné 15 000 Kč/měsíc + Poplatky ~ 1 000 Kč/měsíc, smlouva na 10 let (5 let bez nároku na navýšení ceny nájmu) * Poznámka: oprava prodejny stála 480 000 Kč, z toho 230 000 Kč zaplatí majitel objektu snížením nájemného o 8 000 Kč/měsíc, tj. do vyčerpání této částky činí nájemné 7 000 Kč/měsíc. * Zboží za 1 200 000 Kč (ročník, značkové oblečení a doplňky, tašky, boty, svrchní oděvy, přírodní kožichy, pánské a dámské oděvy) - možnost přivýdělku: spolupráce s modelingovými agenturami, divadly atd. + pronájem věcí a výběr obrazů na akce a natáčení. * Poznámka: Hvězdy a blogeři si již vypůjčili položky dostupné pro video/fotografování a párty/večírky. *... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 400 m² v Krucemburku
Před 414 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte bydlení s možností vlastního podnikání? Tímto vám nabízíme prodej rodinného domu s bydlením v horním patře s dispozicí 2+1+ tři pokoje s vlastním sociálním zařízením a zavedeného obchodu v přízemí. Celý dům je podsklepen, k domu také náleží... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m², Praha, ul. Mikulova
Před 414 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v Praze 4 Chodov. Plocha bytu je 56 m² plus lodžie 5 m². Byt je umístěn v 6. patře cihlového domu. Je hezký a vybavený jako na fotkách: postel, zasedací souprava, skříň, kuchyňská linka, mikrovlna, sporák, 2 televize, postel, stůl, atd. Výhoda bytu je lodžie s krásným v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 44 m², Praha, ul. Olšanská
Před 414 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
CZ/EN: Nabízíme luxusní apartmán 1+kk, 44 m2 v moderní residenci Garden Towers, v unikátní pražské čtvrti Žižkov. Dispozice nabízí prosvětlený, otevřený koncept kuchyně s obývacím pokojem, skleněné atrium, jež může sloužit jako ložnice, šatnu a moderní koupelnu. Vybavení se může lišit od skutečnosti. Komplex má 24 hodinovou recepci, občanská vybavenost a dostupnost je vynikající. Obchody, restaurace, kina, galerie, atd., vše je v blízkosti. For rent: a luxurious 1+kk, 44 m2 in a modern residence... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Meziboří, ul. Okružní
Před 414 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt v 1. patře cihlového domu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Byt v původním stavu se skládá z předsíně, kuchyně, dvou pokojů a koupelny. Na podlahách jsou parkety a PVC. Okna jsou plastová. K bytu náleží sklepní kóje. Více informací u makléře. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
870 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Milevsko, ul. Petrovická
Před 414 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu byt 2+1, ve zděném domě v Milevsku, o celkové ploše 50 m2. Dva neprůchozí pokoje. Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné WC. V chodbě velké vestavné skříně. K bytu náleží ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 71 m2, Praha 12 - Modřany
Před 414 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1, ve spodní části vily, v lukrativní části Prahy 12 - Modřany. Jedná se o pronájem bytu o celkové výměře 71 m2, k dispozici je společná zahrada a parkovací stání na pozemku. Byt je zařízen kuchyňskou linkou, lednicí, el... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Byt na hraní- Pepco
Zcela nové, minimálně použité.
2+1/B 65m Praha 4 Nusle
Před 415 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej útulného bytu 2+1 s balkonem v 2.patře činžovního domu na ulici 5.Května v Praze 4 Nuslích. Přestože je byt situován na frekventované ulici 5.Května, všechna okna jsou umístěna mimo magistrálu do ulice Sevřená. Nemovitost má jihozápadní orientaci oken, která zaručuje dostatek denního světla v průběhu dne. K bytu patří prostorný sklep o velikosti 10m2 v suterénu domu. Podlahová plocha bytu činí 65m2, užitná 75m2. Lokalita disponuje plnou občanskou vybaveností, metra Pražského Povstání a Pankrác do 5 minut pěšky. Nemovitost je v udržovaném a funkčním stavu, předpoklad rekonstrukce. Dispozičně 2 průchozí pokoje, kuchyně, koupelna s vanou, sam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 740 000
 Kč
Pronájem restaurace, stravování, 250 m2
Před 416 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovanou restauraci s plně vybavenou kuchyní, chladícím boxem a zázemím pro provoz. Nachází se u hlavní komunikace I/57 mezi Valašským Meziříčím a Vsetínem. Kapacita vnitřních čá... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 5+1 a větší, 127 m², Nejdek
Před 417 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný a moderní byt o celkové ploše 127 m2 v klidné okrajové části města Nejdek. Bytová jednotka, která se nachází v posledním 6. patře panelového domu vznikla spojením dvou bytu o dispozici 2+1 a 3+1. Dominantou celého bytu je moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, barovým pultem a jídelnou. V obývacím pokoji Vám večerní posezení zpříjemní biokrb. Značnou výhodou jsou neprůchozí poko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 521 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor ve Znojmě
Před 417 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
K pronájmu nabízíme velmi pěkné obchodní prostory s výlohou. Obchod lze využít i jako kancelář, sídlo firmy, nebo pro poskytování různých služeb. Je umístěn v přízemí domu, který je využíván celý ke komerčním účelům, jsou zde obchody i kanceláře. V zázemí je vlastní kancelář a sociá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k
Před 418 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji vzdušný a zajímavě řešený dvoupatrový byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, 55 m2 podlahové plochy, s orientací oken na severovýchod, v ulici Vnější, Praha 4, Michle. Byt se nachází v 3. a 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Dispozici bytu tvoří předsíň, ze které je vstup do koupelny a toalety a dále do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice v patře. V rámci dispozičníc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 31 m², Mělník
Před 418 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře 31 m2 na náměstí Karla IV, Mělník. Kancelář se skládá z kuchyňky a zasedací místnosti se vchodem na terasu. Prostory jsou v 1. patře a parkování je možné na náměstí před domem. Vše... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 163 m², Praha, ul. Sezimova
Před 418 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve vnitrobloku bytového domu na náměstí Bratří Synků Vám k pronájmu nabízíme nebytové prostory (163 m2) s venkovním prostorem (43 m2). Celkem 8 místností a 4 toalety nabízí d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč