Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 64 m², Klatovy, ul. Tyršova
Před 404 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o velikosti 64 m², kanceláře se nachází v zavedeném areálu v blízkosti centra Klatov. Jedná s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 100
 Kč
Pronájem kanceláře, 38 m², Mariánské Lázně, ul. Hlavní třída
Před 404 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem dvou průchozích kanceláří v centru Mariánských Lázní. Kanceláře se nachází v prvním patře komerčního objektu se samostatným vstupem z pavl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 110 m², Plesná, ul. 5. května
Před 404 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor o ploše 110 m2 v samotném centru obce Plesná. Nebytový prostor prošel částečnou rekonstrukcí. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, byly zřízeny samostatné toalety. V zázemí je možné využít i skladové prostory. Vchod je přímo z ulice. Do ulice jsou velké výlohy, které v případě zájmu majitelé vymění za nové. V létě je možné zřídit menší předzahrádku. Prostor je velmi vhodný na prodejnu s pečivem, cukrárnu nebo k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 290 m², Plzeň
Před 404 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu krásné kancelářské prostory v centru Plzně. Kancelář si můžete zařídit a vybavit podle svých záměrů, ale nesmírným benefitem je možnost využit nabídky majitele ka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
61 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 117 m², Přerov, ul. Za Mlýnem
Před 404 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem výrobních/skladových prostor v 2. nadzemním podlaží v areálu OSMEK v Přerově. Přístup je zajištěn výtahem o nosnosti 1 tuna nebo po schodišti. Prostor je členěn jako jeden větší prostor určený například k výrobě. Menší prostor, který může sloužit jako kancelář. Na patře je k dispozici WC. Areál dispon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 300 m²
Před 404 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej obchodního objektu v Horce u Staré Paky v těsné blízkosti nádraží. Hala prošla částečnou rekonstrukcí - opravou střechy. Zbytek je v původním stavu. Pro svou polohu představuje tato nemovitost výb... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 60 m², Karviná, ul. Kosmonautů
Před 404 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor na ulici Kosmonautů, ve velice rušné části Karviné. Prostor disponuje nakládací rampou od parkoviště za... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory 100- 400 m2 , Praha 10
Před 404 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory 100-400 m2 nebo Praze 10 - Michli. Jedná se o čtyřpodlažní administrativní budovu s centrální recepcí, čipovým systémem, klimatizací ve všech prostorách, požární signalizací, zabezpečovacím systémem, slunečními žaluziemi s vlastním parkovištěm pro 105 aut ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 48 m², Praha, ul. Vršovická
Před 404 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář v hlavní budově Koh-i-noru, ve třetím patře bez výtahu. Kancelář je orientovaná na západ do ulice Moskevská. V budo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 712
 Kč
Byt 3+kk s terasou, a garáží, Kpt.
Před 404 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi mezonetové bytové jednotky o dispozicích 3+kk v cihlovém domě na ul. Kpt. Jaroše v Břeclavi. Byt má vstupní chodbu, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s vanou, samostatné WC, a dva pokoje. Jeden se nachází vedle kuchyně, druhý v patře nad bytem. Celý byt je klimatizován, vyhříván podlahovým vytápěním. Z obývacího pokoje vede vstup na terasu o velikosti 21 m.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 540 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 64 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 404 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 64 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt o dispozici 2+1 v novostavbě bytového domu z roku 2022. Užitná plocha bytu je 64m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží nemovitosti, jejíž součástí je výtah. Vstup do bytu tvoří chodba, koupelna se sprchovým koutem a samostatné wc. Dále se v bytě nachází světlý obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice a kuchyně s jídelním koutem. Vytápění a zdroj teplé vody ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 190 000
 Kč
Podnájem bytu 2+kk v Brandýse nad Labem
Před 404 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Podnájem družstevního bytu v revitalizovaném panelovém domu v Brandýse nad Labem o dispozici 2+kk a rozloze 48 m2. Byt tvoří vstupní chodba, koupelna s vanou a toaletou, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a zasklená lodžie. Okna bytu směřují na východ. Podlahovou krytin... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 103 m², České Budějovice, ul. Lipová
Před 404 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v ulici Lipová s dvěma terasami a garáží. Byt o celkové velikosti 108 m² se skládá ze vstupní chodby s vestavěnou skříní, koupelny s hydromasážní vanou, sprchou, umyvadlem a topným žebříkem, WC je samostatné. Dále z obývacího pokoje, kuchyně s jídelnou a dvou sa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 38 m², Praha - Vinohrady, ul. Varšavská
Před 404 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného bytu o dispozici 2+kk na Vinohradech. Vkusně zrekonstruovaný byt o velikosti 39 m2 se silným vlivem z hlediska architektonického a interiérového designu maximalizuje světlo a prostor pro pohodlné bydlení. Dvoukřídlé dveře oddělující ložnici od obývacího pokoje. Koupelna se nachází vedle ložnice a je spojena posuvnými prosklenými dveřmi. Vysoká okna ve francouzském stylu orientovaná na jihozápad umožňují dostatek světla v odpoledních hodinách. Jedinečné prvky zahrnují tmavě mořené pod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 300 000
 Kč
Byt 3+kk s terasou, ul. Kpt. Jaroše
Před 404 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi mezonetové bytové jednotky o dispozicích 3+kk v cihlovém domě na ul. Kpt. Jaroše v Břeclavi. Byt má vstupní chodbu, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s vanou, samostatné WC, a dva pokoje. Jeden se nachází vedle kuchyně, druhý v patře nad bytem. Celý byt je klimatizován, vyhříván podlahovým vytápěním. Z obývacího pokoje vede vstup na terasu o velikosti ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 550 000
 Kč
Hodonín, OV 3+1, 74 m2, balkon, žádaná lokalita,
Před 404 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hodonín, OV 3+1, 74 m2, balkon, žádaná lokalita, neprůchozí pokoje – byt.Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 v žádané lokalitě ve městě Hodonín. Celková užitná plocha bytu je přibližně 74 m2, dále k němu náleží i balkon a sklep. Byt je situován v klidné lokalitě v blízkosti přírody, přitom v blízkosti centra (cca 5 minut pěšky). Další výhodou jsou 2 neprůchozí pokoje, samostatné WC a parkování před domem. Byt prošel cca před 8 lety rekonstrukcí, je tak v dobrém a udržovaném stavu. Panelový bytový dům prošel revitalizací - nová plastová ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 190 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 70 m², Nový Jičín, ul. Žerotínova
Před 404 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk po rekonstrukci, s možnosti využívání zahrádky k posezení. Byt se sestává z WC s koupelnou, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, ložnice a předsíně. Celková podlahová pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 103 m², Cheb, ul. 26. dubna
Před 406 dny - ANNONCE
Nabízíme prodej krásného bytu o dispozici 3+1 s užitnou plochou 103 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě a tedy těsné blízkosti centra města Cheb. Jednotka se nachází ve 2. podlaží budovy a náleží k ní i sklep v suterénu objektu. Byt prošel před časem zdařilou rekonstrukcí, je vytápěn podlahovým topením a ohře... (více v detailu)
4 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 72 m² - Brno, Oderská 208/3.Starý
Před 406 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 72 m² - Brno, Oderská 208/3.Starý Lískovec je zcela perfektním místem k životu. Skvělé procházky, spousta vyžití a to nejen toho sportovního, těsné sousedství s Campus Square, Univerzitním kampusem Masarykovy univerzity a Fakultní nemocnicí. Výborné dopravní spojení, spousta restaurací, obchodů, služeb a v neposlední řadě úžasné zázemí pro rodiny s dětmi. Školky, školy, spousta hřišť. A právě v této jedinečné lokalitě vám ve výhradním zastoupení majitele nabízím velice dobře dispozičně řešený byt s krásným výhledem, který je královsky umocněn umístěním v 7. patře revitalizovaného domu. Nespornou výhodou je, že vám nad hlavou nebudou dupat sousedé, budete si užívat klidu a krásných výhledů a to i ze zasklené lodžie, které vám nebudou rušit žádná protější okna, která by vám narušovala vaše naprosté soukromí. Všechny ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 15 m², Bor, ul. Plzeňská
Před 406 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandardní jednolůžkový pokoj ve zcela nově zrekonstruované vile. Vila se nachází v klidné části Boru u Tachova s dobrým autobusovým spojením do přilehlé průmyslové zóny (Nová Hospoda 6 km). Pokoj je vybaven na míru vyrobeným nábytkem s velkým množstvím úložných prostor, postelí s kvalitní zdravotní matrací, žaluziemi, ledničkou, mikrovlnou troubou a pracovním stolem. Pokoje mají ústřední vytápění, připojení na pozemní TV a připojen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 4+kk, 96 m², Křenice
Před 406 dny - ANNONCE
Hledáte luxusní bydlení pro rodinu v přírodě, ale přitom se snadnou dostupností do Prahy? Jsou pro Vás zásadní nízké náklady na bydlení a přitom dýchat zdravý vzduch? Pak je tento krásný mezonetový byt situovaný na kraji řadového trojdomku s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 96 m² ideální volbou pro Vás. Nemovitost se nachází na kraji obce Křenice, 5 minut jízdy autem od Říčan. Při rekonstrukci v roce 2022 byly použity stropní topné infra panely a též byla položena vinylová podlaha. Na střeš... (více v detailu)
9 990 000
 Kč
Pronájem restaurace, 270 m², Ostrava
Před 407 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme přenechání pronájmu prostor, které jsou nyní využívané jako zaběhlá a oblíbená restaurace v okolí. Jedná se o velikou místnost s barem, zvlášť oddělený salonek, terasa nejen pro letní dny, ale také například dva sklady, šatnu pro zaměstnance či pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
27 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Mošnova
Před 407 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám představili tuto nemovitost, která se nachází v klidné a velmi vyhledávané lokalitě Ústí nad Labem-centrum v ulici Mošnova. Byt s dispozicí 2+1 nabízí celkovou plochu 63,3 m². Vybavení dle fotografií může zůstat. Velmi dobrý stav nemovitosti s vynikajícími technickými parametry je tato nabídka jedinečnou příležitostí pro pohodlný život. Byt je po dokončené rekonstrukci koupelny a kuchyně, velmi vkusně provedeno. Má dva vstu... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 800 000
 Kč
3+kk Čeladná, mezonet
Před 407 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+kk nacházející se v bytovém domě Skalka v obci Čeladná čp. 722. Byt s celkovou obytnou plochou 95 m2 se rozkládá ve třetím a čtvrtém podlaží s tím, že ve spodním patře najdeme vstupní chodbu, koupelnu a WC, obývací prostor a kuchyň. V horním patře se nachází dva samostatné pokoje ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Lovosice, ul. Wolkerova
Před 407 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
abízíme vám k prodeji byt po rekonstrukci v Lovosicích, v ulici Wolkerova. Bytový dům je nízkopodlažní, cihlový a je po celkové revitalizace. Bytová jednotka se nachází ve 2 podlaží. Byt tvoří vstupní chodba, na které je samostatná toaleta, koupelna s vanou a umyvadlem. Dále je vstup do velkého prostorného pokoje s balkónem. Další místností je samostatný pokoj, kde následně lze udělat kuchyňský kout dle svých představ s jídelním stolem. Byt prošel rekonstrukcí a lze ho jen podle vlastních př... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 900 000
 Kč