Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 155 m², Svitavy, ul. náměstí Míru
Před 408 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní obchodní prostor s výměrou 155 m2, situovaný přímo v centru Svitav naproti vjezdu na náměstí. Tyto prostory prošly kompletní rekonstrukcí a dříve sloužily jako bankovní pobočka. Díky své strategické poloze a modernímu vybavení jsou ideální pro kanceláře, obchodní prostory či další podnikatelské akti... (více v detailu)
Pardubický kraj
40 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Trutnov, ul. Havlíčkova
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodně komerčních prostor v centru okresního města Trutnov na hlavním náměstí. Komerční prostory jsou umístěny v prvním nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 200 m2 nebytových prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
42 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 300 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostor pro Vaše podnikání? Nabízíme pronájem obchodních prostor o rozloze 300 m2 v blízkosti frekventované pěší zóny Havlíčkovy ulice. Prostory disponují samostatným WC ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
29 000
 Kč
BJ 3+1 s možností dokoupení garáže
Před 408 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej BJ 3+1 s možností dokoupení garáže, Benešovo nábřeží, Zlín.. Nabídka bytu ke koupi o dispozici 3+1 s možností dokoupení GARÁŽE v docházkové vzdálenosti od bytu na ulici Hornomlýnská. Bytová jednotka o podlahové ploše 66,78 m2 se nachází v prvním patře panelového bytového domu, Benešovo nábřeží. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších lokalit pro bydlení umístěnou v klidném prostředí s dostatkem zeleně, bezprostředním napojením na cyklostezku a výbornou dopravní dostupností do centra města. Obytné místnosti jsou orientovány na ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 450 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 27 m², Ostrava, ul. Svazácká
Před 408 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám krásný byt 1+kk se zaskleným balkonem, po novotou vonící rekonstrukci. Stačí vzít své osobní věci a můžete se nastěhovat. Ideální pro všechny věkové kategorie. Pro mladé útulný startovací byt. Introvertní IT specialisté ocení klidnou atmosféru pro své projekty a důchodci si užijí zasloužený klid a pohodu. Byt v 1.NP ze 4 v cihlovém domě, je připraven k okamžitému nastěhování. Kompletně vybavený podle fotografií: rozkládací sedačka, televize, stůl se židlemi, skříň, pračka, dvou plotýnková ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m², Frýdek-Místek, ul. ČS. armády
Před 408 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Máte možnost pronajmout si byt 2+1 s balkonem v klidné lokalitě Frýdku-Místku. Tento prostorný byt nabízí pohodlný životní prostor pro jednotlivce i menší rodiny. Byt se skládá z prostorné chodby, dvou pokojů a kuchyně s kuchyňskou linkou. Dále zde najdeme koupelnu a toaletu. Pokud hledáte pronájem bytu, který vám poskytne komfort a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 585
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 25 m², Dobruška, ul. Opočenská
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Přímo v Dobrušce nyní nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 o velikosti 25 m2. Bytová jednotka se nachází v pě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Mladá Boleslav, ul. Pod Borkem
Před 408 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu v klidné části obce, zároveň blízko do centra 1+1 ve 2.NP o velikosti 34 m² v Mladé Boleslavi, v ul. Pod Borkem. Veškeré vybavení bytu je součástí nájmu - kuchyňská linka se spotřebiči (lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič s troubou, rychlovarná konvice), rozkládací pohovka s konferenčním stolkem, obývací stěna, postel, pračka. Z bytu je výstup na pavlač ze kterého je krásný výhle... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 34m2, Praha 1 - Nové Město
Před 410 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: VanGF15 Skvělá lokalita uprostřed Václavského náměstí -Každá jednotka je vybavena sociálním zařízením a kuchyňkou -Společné koupelny a sprchy na chodbě -Nájemci hradí pouze čistou plochu kanceláře (bez navýšení faktoru a podílu na chodbách) -Zdvojené podlahy -Otevíratelná okna -7/24 bezpečný řízený příjem -7/2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 834
 Kč
Byt 3+1, 66 m2
Před 410 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 66 m2 -.Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt v klidné lokalitě: Kladno - Kročehlavy, blízko lesoparku Bažantnice a koupaliště. Jedná se o byt v OV, dispozice 3+1, obytné plochy 66 m2 (+ 18 m2 zahrnuje: sklep, uskladňovací kóje. Celková plocha tak činí: 84 m2.), který se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem (rekonstrukce výtahů dle norem EU se realizuje letos). Nízké náklady na provoz bytu. Prostorný obývací pokoj, kuchyň se spotřebiči, ložnice, dětský pokoj, samostatné WC a koupelna se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, 42 m2, Praha 8 Libeň
Před 410 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem loftového bytu 2+kk o celkové ploše 42 m2, ve 2. NP bytového domu, v Praze 8 Libni. Jedná se o světlý a velice praktický byt. V dolní části je koupelna s obytnou částí, vrchní patro má výšku 2,1 m. a je ideální pro spací, pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 47 m², Jindřichův Hradec
Před 411 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 47 m2 v nově zrekonstruované budově v městské části Otín. Kancelář se skládá ze dvou místností a to o velikosti 31 m2 a 16 m2. Obě místnosti jsou odděleny. Na podlaze nový zátěžový koberec. Na patře se nachází společná kuchyňka a sociální zázemí. Obje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 281
 Kč
Prodej garážového stání, 15 m², Olomouc, ul. Věry Pánkové
Před 411 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání, které se nachází na ulice Věry Pánkové v části Nové Sady u Olomouce. Velkou výhodou je otevírání vrat na dálkové ovládání, které z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Smržovce
Před 411 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlý objekt k mnohačetnému využití v centru města Smržovka. Nemovitost bývala využívána jako sklady, restaurace s bowlingem, kanceláře a nyní je zde v nájmu autoservis. Nabízí se zde i možnost vybudování bytových jednotek. Na dvoře je dílna se zastavěnou plochou 100 m2, která je také pronajímána. V přízemí budovy se zastavěnou plochou 574 m2 jsou převážně sklady, kanceláře, provozní prostory a sociální zařízení, vše k okamžitému užív... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Milevsko, ul. Karlova
Před 411 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý útulný byt 1+kk o rozloze 29 m2 + sklep 4 m2 v obci Milevsko. Nachází se v 1.patře klidného cihlového domu. Skládá se z hlavního pokoje s kuchyňským koutem, do které se vchází vstupní chodbou. Z té se dostaneme také do koupelny a samostatného WC. Jednotka je velmi úsporná na energie, topení a teplá voda jsou zajištěny dálkově, kanalizace a vodovod jsou obecní. Velkou výhodou je také možnost užívání prostorné ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 190 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 52 m2 -.Máte rádi přírodu, klid
Před 411 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 52 m2 -.Máte rádi přírodu, klid a životní prostor?? Tak tento bezbariérový byt o dispozici 2+kk a velikosti 52m s 18m terasou v Kařezu je to pravé pro Vás. Plně vybavený byt se dřevěným nábytkem i podlahami se nachází v přízemí nově postaveného bytového domu a k Vašemu maximálnímu pohodlí slouží i vyhrazené parkovací stání s vlastním zázemím. Stačí pár kroků přes ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Otrubech
Před 411 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v blízkosti přírody ? Tak právě pro Vás nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 1+kk, 32 m2, v okrajové části Otrub u Slaného. Byt se nachází v uzavřeném areálu zeměd... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43 m², Libušín, ul. Důl Libušín
Před 411 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout nově vybudovaný byt 2+kk o výměře 43 m2 ve zrekonstruovaném třípodlažním domě, v rámci projektu Byty Libušin Důl, který leží 3 km od Kladna. K bytu náleží zahrádka se vstupem z OP 83 m2, parkovací místo a sklepní koje 3 m2. Celý dům je oplocen, opatřen kamerovým systémem a vjezd na parkoviště zajišťuje dálkové ovládání. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží. Celý dům je zateplený, topení a ohřev vody zajišťuje nové tepelné čerpadlo. Dají se očekávat nízké ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 095 000
 Kč
Restaurace, stravování, 400 m², Desná
Před 412 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s možností podnikání. V domě jsou dva byty a bývalá restaurace. Jeden byt - 2+kk 108 m2, druhý byt 3+kk 94 m2. Restaurace 185 m2. Dům je po částečné rekonstrukci. Součástí je pozemek o celkové ploše 1665 m2, na kterém se nachází ještě bývalá truhlárna o ploše 170 m2. Nemov... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 995 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 120 m2, Fr. Lázně, ul. Anglická
Před 412 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor o celkové ploše 120 m2, vhodný pro sídlo firmy, masážní studio, kadeřnictví, malý obchod, nebo prodejnu dříve zde byla kompletně zařízená restaurace s kapacito... (více v detailu)
Karlovarský kraj
17 000
 Kč
Pronájem obchod a služby 40 m2, Vídeňská ul. v Klatovech
Před 412 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční prostor o celkové výměře 40 m2. Prostor má samostatný vchod, výlohu, samostatné WC, prodejní prostor a sklad s kuchyňskou linkou. Ohřev vody zajištěn bojlerem, topení el.přím... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Prodej penzionu s restaurací, 800 m², Leskovec nad Moravicí
Před 412 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi penzion s restaurací nacházející se v obci Leskovec nad Moravicí ve vyhledávané turistické lokalitě přehrady Slezská Harta. Nemovitost prošla v roce 2012 velkou rekonstrukcí zejména ubytovací části. Přízemí je tvořeno restaurací s kapacitou 70 hostů s prostorným sálem a samostatným salónkem, terasa má kapacitu 30 osob, což poskytuje možnost pořádání poměrně velkých akcí. Dále zde naleznete kuchyň, skladovací pros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 999 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 29 m², Jindřichův Hradec
Před 412 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 29 m2 v nově zrekonstruované budově v městské části Otín. Na podlaze nový zátěžový koberec. Na patře se nachází společná kuchyňka a sociální zázemí. Objekt je střežen zabezpečovacím a kamerovým systéme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 291
 Kč
Pronájem obchod a služby, Český Těšín, ul. náměstí ČSA
Před 412 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prostory 110 m2 v samém historickém centru na pěší zóně v Českém Těšíně, na náměstí. Prostory sloužily dvě desítky let jako prodejna potravin. V současné době jsou připravené pro nového nájemníka s jakoukoliv komoditou kromě prodeje se zaměřením na potraviny. Dle požadavků nájemníka budou ještě z pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 27 m², Praha
Před 412 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor na velmi prestižní adrese náměstí Míru, konkrétně kulturní dům železničářů. Můžete si vybrat ze tří kanceláří: 27 m², 28 m² a 38 m². S oknem do klidného dvora nebo Korunní ulice. Jsou klimatizované... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč