Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu, OV, 3+kk v Teplicích, ul. Trnovanská
Před 418 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 70 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí zatepleného panelového domu, na jedné z nejžádanějších a nejklidnějších lokalit lázeňského města Teplice, ulice Trnovanská. Byt je po rekonstrukci se zděnou koupelnou, kuchyňskou linkou vybavenou vestavěnými spotřebiči (lednice, 2x mrazák, myčka nádobí, mikrovlnná trouba). Obývací pokoj propojený s kuchyní lodžie přes obě místnosti, prostorná předsíň, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 750 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 90 m², Lázně Kynžvart, ul. J. E. Purkyně
Před 418 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabídka pronájmu luxusního apartmánu v historické vile v Lázních Kynžvart. Tento stylový apartmán s dispozicí 2+1 s podlahovou plochou celkem 90 m2, je dokonale zařízen a připraven pro komerční využití – ideální pro krátkodobý podnájem turistům. Každý apartmán je zařízen vkusným a moderním stylem, který splňuje nejvyšší standardy, naleznete zde kvalitní nábytek, pohodlné postele, plně vybavené kuchyně a veškeré... (více v detailu)
Karlovarský kraj
28 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 90 m², Lázně Kynžvart, ul. J. E. Purkyně
Před 418 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabídka pronájmu luxusního apartmánu v historické vile v Lázních Kynžvart. Tento stylový apartmán s dispozicí 2+1 s podlahovou plochou celkem 90 m2, je dokonale zařízen a připraven pro komerční využití – ideální pro krátkodobý podnájem turistům. Každý apartmán je zařízen vkusným a moderním stylem, který splňuje nejvyšší standardy, naleznete zde kvalitní nábytek, pohodlné postele, plně vybavené kuchyně a veškeré... (více v detailu)
Karlovarský kraj
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 68 m², Kunovice, ul. Osvobození
Před 418 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem nově zrekonstruovaného bytu o užitné ploše 68 m2 a dispozici 3+kk s balkonem, který se nachází v 2.NP v bytovém domě na ulici Osvobození v Kunovicích, okres Uherské Hradiště. Benefitem bytu jsou prostorné pokoje, balkon a dostatek přirozeného osvětlení. Dispozice a vybavení: z předsíně lze vstoupit do samostatného pokoje, koupelny (sprchový kout, umyvadlo, topný žebřík), WC (WC, plynový kote... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 18 m², Pardubice, ul. Jilemnického
Před 418 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 1+kk, v Pardubicích - Dukla, ulice Jilemnického, podlahová plocha 18 m², terasa 50 m². Byt je zařízen kuchyňskou linkou, varnou deskou, ledničkou, pračkou, k dispozici sklep.... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 200
 Kč
Prodej bytu 3+1 78 m² - Brno.Medlánky. Tuto
Před 418 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 78 m² - Brno.Medlánky. Tuto úžasnou a tolik vyhledávanou čtvrť města Brna není třeba nikterak představovat. Nachází se zde naprosto vše, včetně nádherného slunného a prostorného bytu 3+1 s výměrou 77, 67 m2, který vám ve výhradním zastoupení majitele nabízím ke koupi. Nemovitost je situovaná ve 3. patře kompletně a velmi zdařile revitalizovaného domu na klidné ulici Rybízová. Najdeme zde zděné jádro, prostornou zasklenou lodž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 290 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m2, Chomutov, ul. Václavská
Před 418 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem atypického, čistého a částečně zrekonstruovaného bytu situovaného v 7. patře panelového domu v klidné a vyhledávané lokalitě města. Byt se skládá z předsíně, koupelny, samostatného WC, dvou pokojů, na větší z nich navazuje zasklená lodžie, a kuchyně. Je zde moderní kuchyňská linka a to včetně spotřebičů: varná deska, trouba, digestoř,. Byt je nyní bez tapet, nově vymalován, na podlahách lina, plastová ... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Liberci, ul. Franklinova
Před 418 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Toužíte po útulném domově v klidném prostředí obklopeném zelení, který vám nabídne pohodlí, komfort a výbornou dostupnost? Máme pro vás skvělou nabídku. Prostorný byt 2+kk s lodžií o výměře 58m2 se nachází v krásné lokalitě Liberce, ulice Franklinova v 2. NP jedenácti podlažního domu.. Díky okolní zeleni zde můžete zažívat klidný únik od ruchu města, a přesto jste v dosahu veškeré občanské vybavenosti. Praktická dispozice bytu nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení.... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 495 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m², Plzeň
Před 420 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte kancelářské prostory s vysokorychlostním internetem, parkováním a v těsné blízkosti dálnice D5, tak tyto prostory jsou přímo pro vás. Prostory se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Ke kanceláři do 50 m2 náleží 1 parkovací místo a ke kanceláři nad 50 m2 náleží 2 parkovací místa. Cena je 190 Kč/m2 včetně vytápění. V přípa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 300
 Kč
Pronájem garážového stání, Nymburk
Před 420 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem garážového parkovacího stání v přízemí novostavby v Nymburce, u... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 159 m², Ústí nad Orlicí
Před 420 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rekonstruované prostory na Mírovém náměstí v Ústí nad Orlicí o velikosti 159 m². Vhodné využít jako kanceláře nebo obchodní prostory. Prostory nacházející se v suterénu jsou vytápěny plynovým... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem kanceláře 100 m² Karlovarská ul. Plzeň
Před 420 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o výměře 100 m² v Plzni na ulici Karlovarská. Jedná se o 3 neprůchozí místnosti, vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, zázemí kuchyně, samostatné WC, komora ve 4. NP, Nová platová okna, koberce a výmalby. Nabízený prostor volný od září 2023... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m², Náchod, ul. Dvořákova
Před 420 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu podkrovní byt 3+kk v centru města Náchod. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží s výtahem. Dispozice bytové jednotky: vstupní chodba s věšákem, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na lod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 3+kk/L/S, 72 m2, Praha 9 -
Před 420 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem krásného bytu 3+kk/L/S, 72 m2, Praha 9 - Horní Počernice, Komárovská.Pronájem krásného bytu 3+kk/L/S, 72 m2, Praha 9 - Horní Počernice, Komárovská. Potřebujete více místa? Toužíte po klidu na lodžii? Ihned? Krásný byt se nachází v 3. patře skvěle udržovaného zatepleného domu s výtahem. Byt má úžasnou velkou lodžii, kde najdete klid a soukromí. Prakticky navržená kuchyně je umístěna mimo obytný prostor. Byt svou promyšlenou a efektivní dispozicí působí velmi útulně. Nová vinylová podlaha se rozprostírá po celé ploše bytu a opticky ho zvětšu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Prodej, byt 2+kk, 57 m², OV, Praha 4 - Nusle
Před 420 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej světlého bytu 2+kk, 57 m2, byt se nachází ve 2.patře prvorepublikového domu v centru Prahy u Metra C Vyšehrad. K dispozici je zahrada 270 m2 ve vnitrobloku s možností posezení a grilování + podíly na 5ti samostatných nebytových prostorech o celkové ploše 490m2 (prodejna, provozovna, kanceláře, ubytovací a skladovací prostory). Zisky z nebytových prostor pokrývají většinu nákla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 980 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 33 m2, v Mostě, ul. Kpt. Jaroše.
Před 420 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, o výměře 33 m2, ve 2. patře s výtahem, v panelovém domě, v ul. Kpt. Jaroše, v klidné části na okraji obce Most. Dům zateplen, nová plastová okna s venkovními žaluziemi, nové prosklené zádveří u vstupu do domu. Byt je dobrém stav... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Povrlech, ul. 5. května
Před 420 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám krásný moderní byt 3+kk (původně 3+1) o ploše 59 m² v klidné části obce Povrly. Tento byt je umístěn v prvním podlaží cihlového domu. Prošel rekonstrukcí v roce 2019, což znamená, že je ve velmi dobrém stavu. Prostorová dispozice zahrnuje tři pokoje, které můžete flexibilně využít podle svých potřeb - ložnice, dětský pokoj, či obývací pokoj + kuchyně v jednom. Interiér bytu je vkusně zařízený, po dohodě může zůstat. Koupelna je vybavena keramickými obklady, umyvadlem, vanou a WC. Topení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Hořovice, ul. Na Okraji
Před 421 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej světlého a prostorného bytu s terasou o dispozici 2+kk v obci Hořovice. Skládá se z prostorné chodby, z které je vstup do koupelny s vanou, šatny, samostatného WC, ložnice a obývacího pokoje z kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči a je velice prostorná. Na terasu je vstup jak z ložnice, tak z obývacího pokoje. Otevřená kuchyň je propojena s obývacím pokojem, což vytváří příjemný a otevřený pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej pozemku, Karviná - město
Před 423 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pozemek o výměře 6 100 m2. Pozemek dle územního plánu leží v zońě občanské vybavenosti - veřejná vybavenost. Areál se nachází v severní části města Karviná, v č... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Černý Důl
Před 423 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 2+kk ve druhém nadzemním podlaží zděného domu v centru horské obce Černý Důl. Vybavení bytu je v jednotném stylu, kuchyňská linka se spotřebiči, skříně a postele v samostatném pokoji. Koupelna disponuje vanou, WC je samostatné. Byt je vytápěný vlastním plynovým kotlem a náleží k němu sklep a společný prostor v přízemí. Je vhodný k rekreaci či krátkodobému pronájm... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20 m2, Jirkov, ul. Studentská
Před 423 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt o velikosti 20 m2, který se nachází v 1. patře zatepleného panelového domu v žádané lokalitě města. Byt je v udržovaném stavu, po částečných úpravách. Najdeme zde umakartové bytové jádro s nově obloženou koupelnu, kde je poměrně velká vana, umyvadlo, propojenou s WC, obytnou místnost s úplně novou kuchyňskou linkou, na podlaze je lino. Byt je částečně vybaven, je zde k dispozici nájemníkovi i nová válenda, starší lednice a pračka, samozřejmostí je plastové okno, patř... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v České Lípě, 62 m2, ul. Moskevská
Před 423 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem velmi zajímavého bytu 2+kk o celkové ploše 62 m2, který je umístěn v samostatném domku ve dvoře ulice Moskevská v centru města Česká Lípa. Vytápění je zajištěno centrálním plynovým kotlem do radiátorů, voda z veřejného řádu, odpadní vody do veřejné kanalizace. Možnost užívání dvorku. Topení vyúčtovatelné, osta... (více v detailu)
11 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru 171 m², Praha, ul. Vodičkova
Před 426 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem moderních kancelářských prostor ve 4. patře historické budovy centra Prahy. Lokalita zajišťuje výbornou dostupnost autem, metrem i tramvají v blízkosti Karlova a Václavského náměstí. V budově je výtah, klimatizace, ISDN telefonní linky, internetové připojení, k dispozici je kuch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
54 720
 Kč
Pronájem provozní plochy, Přelouč, ul. Jaselská
Před 426 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu provozní plochu o výměře přibližně 1330 m2. Rovinatý, částečně zpevněný pozemek se nachází na okraji města Přelouč, směr Pardubice.... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 108,3 m2, v historickém centru
Před 426 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1, 108,3 m2, v historickém centru Prahy 1 - Malá Strana.Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku 4+1 o rozloze 108,3 m2 ve zcela unikátní lokalitě historického centra Prahy, přímo na Malé Straně s bezprostředním výhledem na Karlův Most a jeho unikátní malostranské mostecké věže. Byt se nachází v 2.patře (3.NP) novorenezančního činžovního domu z roku 1889, obklopeného památkami staré Prahy, se svou vlastní působivou historií. Máte unikátní možnost vlastnit prostornou nemovitost na lukrativním místě a upravit si ji dle vlastního vkusu (byt určen k rekonstrukci). Při rekonstrukci jistě uvítáte pro tuto lokalitu typicky vysoké stropy (3,55m) a spoustu zachovalých historických prvků. Co Vás nadchne, je obrovský obývací pokoj s krbe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 900 000
 Kč