Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 138 m², Moravská Ostrava
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme soubor kancelářských prostor vč. zázemí, o celkové výměře 138 m², vše ve II.NP. Vstup do jednotlivých kanceláří z centrální chodby. Dobrý stav odpovídá doložené fotogalerii. Podlahovou krytinu tvoří koberce. V každé místnosti dostatečný počet zásuvek Některé kanceláře zajišťují i vzájemnou průchodnost. Součástí pronájmu je také kuchyňka. Sociální zázemí přímo na patře. Inventář... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 913
 Kč
Prodej mlýna s bytem 2+1
Před 569 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máme pro Vás mimořádnou nabídku prodeje historického válcového mlýna. Tato vzácná nemovitost (mlýnice a dům pod jednou střechou, avšak dispozičně oddělené) leží na soutoku Ležáků s Babákovským potokem a patří k nejstarším mlýnům na Hlinecku. Zájemce o historické technologie zajisté nadchne možnost zrekonstruovat celou mlýnici, neboť většina součástek se nachází v objektu. V okolí ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 599 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Chýnov
Před 569 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního prostoru v Chýnově, cca 21 m2 v obchodním domě v přízemí, se samostatným vstupem. Provozovna je nová, lze ihned provozovat a je i vybavena jako kadeřnict... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej kancelářského prostoru,80 m², Praha, u. Vlastislavova
Před 569 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 490 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Ostrava, 28. října
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem pěkného přízemního prostoru s výlohou přímo na hlavní třídu. Celková výměra 40 m2, Jedná se co reprezentativní kancelář v domě jehož fasáda prošla zdařilou rekonstrukcí, na ul. 28. října, Ostrava - Mariánské Hory, č.p 854/258, u tram. zast. Prostorná. Hlavní místnost pro klienty je prosvětlena opravdu velkou výlohou - super místo pro reklamu. Tři schůdky nás oddělují od vstupu do druhé části, tj. kuchyňka s místem pro ledničku, dále navazuje druhá zadní místnost s výhledem do zahrady. Součástí ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 100
 Kč
Pronájem obchod a služby, 15 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodního prostoru o velikosti 15 m² na velmi frekventovaném místě v Ostravě Hrabůvce na ulici Dr. Martínka v OC Venuše. Místo lze využít na zřízení speciální prodejny, služby nebo jako kontaktní místo. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 33 m², Plzeň
Před 569 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte kancelářské prostory s vysokorychlostním internetem, parkováním a v těsné blízkosti dálnice D5, tak tyto prostory jsou přímo pro vás. Prostory se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Ke kanceláři do 50 m2 náleží 1 parkovací místo a ke kanceláři nad 50 m2 náleží 2 parkovací místa. Cena je 190 Kč/m2 včetně vytápění. V přípa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 270
 Kč
Prodej hotelu, penzionu v Karviné, ul. Lázeňská
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej 3***hotelového komplexu Darkov s dlouholetou tradicí po rozsáhlé rekonstrukci v lázeňské části města Karviná - Darkov. Hotel nabízí 10 dvoulůžkových pokojů a 1 třílůžkový pokoj. Součástí komplexu je stylo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 560 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 145 m², Planá nad Lužnicí, ul. ČSLA
Před 569 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej nebytového prostoru o PP 145 m2. Nachází se v centru města Planá nad Lužnicí. Jedná se o přízemní obchod s výlohou. Možnost využití jako sklad, obchod, výrob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 200 000
 Kč
Pronájem restaurace, 550 m², Bohuňovice
Před 569 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu zavedenou, plně vybavenou restauraci. Restaurace se nachází u cyklostezky a jen pár metrů od vlakového nádraží v Bohuňovicích. Restaurace je plně vybavená, skládá se ze dvou salónků, herny, kuchyně, skladu. Do restaurace se vejde ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000
 Kč
Kanceláře, sklady, garáže, parkován
Před 569 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor v Oseku u Teplic. K pronájmu je nabízeno parkování v areálu, kanceláře, skladovací hala, prostorné garáže a další užitkové plochy. Budova je cihlová, zateplená. Nabízí 3 kanceláře, každou o velikosti 7 x 4 m. K dispozici je kuchyňka, sociální zařízení, dále zasedací místnost, firemní sprchy. V celé budově jsou plastová okna. Poplatek jedné kanceláře 5 tis./měsíčně + energie. Skladové prostory 35 x 7 m 30 0... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 31 m2
Před 569 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo pro svou práci? Jedno tady pro Vás máme. Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v Letohradě, blízko centra. Užitná plocha kanceláře je 31 m², součástí pronájmu je také možnost využívat zasedací místnost, k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru
Před 569 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte klidné zázemí pro svou firmu? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor se zahradní terasou v Letohradě, blízko centra. Užitná plocha kanceláře je 21 m², součástí pronájmu je také možnost využívat zasedací místnost, kte... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Dvoukancelář 33m2 Hrnčířská
Před 569 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem 2 na sebe navazujících kancelářských prostor o výměře 33m v centru krajského města v Ústí nad Labem, ul. Hrnčířská. Tento prostor se nachází ve 4.NP z celkového počtu 6 NP v revitalizovaném komerčním domě s novým výtahem, kuchyňkou a odděleným WC vždy na každém patře. K vybavení kanceláře náleží i videotelefon s dálkovým o... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 710
 Kč
Dyjákovice, ostatní plocha, skladování, 2840 m2 –
Před 569 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dyjákovice, ostatní plocha, skladování, 2840 m2 – pozemek.Nabízíme Vám k prodeji dva pozemky v těsné blízkosti obce Dyjákovice. Oba pozemky jsou vhodné na výstavbu skladovací haly, či komerčních prostor. Jsou v katastru nemovitosti vedeny jako ostatní plocha s využitím pro skladování. Celková plocha pozemků je 2840m2. Šíře je 94m, délka 28m. Dyjákovice jsou obec ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400 000
 Kč
Pronájem komerčního objektu
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem komerčního objektu Petrovice u Karviné, část Dolní Marklovice. Objekt byl v minulosti využíván jako ubytovací zařízení. V přízemí jsou velké prostory, v horním patře je cca 13 pokojů s příslušenstvím, technické místnosti. K objek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Pronájem zavedeného salonu, Nový Bor, ul. Krátká
Před 569 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Přemýšlíte o tom, že byste začali podnikat v masérském, rehabilitačním či výživovém oboru, ale nemáte k tomu vhodné prostory? Nabízíme Vám jedinečnou nabídku, a to zavedený a vybavený salon, který disponuje společnou vstupní chodbou s kadeřnictvím, kde si klienti mohou zpříjemnit čekání pohodlným posezením. V salonu se nachází menší kuchyňka a... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 50 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v žádané části Ostrava - Hrabůvka, v obchodním domě Špalíček. Objekt se nachází v 1. NP obchodního domu. Kancelář je k pronájmu i s vybavením - nábytkem, stoly, židle, policová stěna, koberec atd. K dispozici je malá kuchyňka i WC. Kancelář je vho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500
 Kč
Pozemek Luštěnice 636 m2
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavební parcely st. 5091 na které se nachází (zbořeniště) příjezd po asfaltové silnici přimo k pozemku. Katastrální území:... (více v detailu)
Středočeský kraj
599 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 200 m², Litomyšl, ul. Tyršova
Před 569 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v centru města Litomyšl. Možné využít jako nebytové prostory, skladové prostory, prodejnu zboží a služeb, včetně potravin. K dispozici cca 200 m² podlahové plochy, i se soc. zařízením, kuchyní apod. Skládá se z hlavního prostoru, třech průchozích světlých místností, kuchyně, baru s TV, vstupní chodbou, skladem... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Prodej zemědělského objektu, Kounice
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Sníte o něčem výjimečném? Hledáte kouzelné místo s dobrou dopravní dostupností do Prahy? Nabízíme vám k prodeji mimořádnou investiční příležitost v obci Kounice, okres Nymburk. Celková plocha pozemků činí neuvěřitelných 109.644 m2. Součástí pozemků jsou dva rybníky, hospodářské budovy, barokní sýpka a zřícenina Týnického mlýna. Luxusní rodinné sí... (více v detailu)
Středočeský kraj
65 000 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 78 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 569 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 78 m2 v Rychnově nad Kněžnou ul. Sokolovská. Možnost využít jako kancelář, nebo zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Prostor se nachází v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 13 m², Praha, ul. Na křivině
Před 569 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme chystanou realizaci samostatných VIP parkovacích boxů s kapacitou 3 - 9 parkovacích míst. Jedná se o luxusní parkování pro dražší vozidla a veterány. Box bude vybaven garážovými sekčními vraty s ovládáním přes mobilní aplikaci, led osvětlení na čidlo a zásuvky na 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 16 m2, Jablonec n. N., ul. Podhorská
Před 569 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář o rozloze 16 m2 v centru Jablonce nad Nisou. Nachází se ve 4.NP, na podlaze PVC, na oknech vertikální žaluzie, soci... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 700
 Kč
Prodej 3/4 komerčního pozemku, 12845 m², Poděbrady
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Podmínky pro využívání území: dle územně plánovací dokumentace, Územního plánu Poděbrady je pozemek PK 4226 vk.ú. Poděbrady vymezen jako plochy zemědělské – zemědělské obhospodařování (NZ) a pozemek PK 4229 v k.ú. Poděbrady je z části vymezen jako plochy zemědělské – zemědělské obhospodařování (NZ) a jako plochy změn v krajině pod ozn. K08 ZO – plochy zeleně – zeleň ochranná a izolační. Pozemek PK 4140 v k.ú. Poděbrady je z části součástí zastavitelné plochy pod ozn. Z11 – VL, DM – plochy výrob... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 200 000
 Kč