Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej obchod a služby, 1200 m², Ostrava, ul. Blodkova
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám přenechání pronájmu zavedeného nočního klubu včetně veškerého vybavení. Klub je zcela zařízený a tudíž okamžitě k podnikáni. Prostory disponují 5 pokoji s vlastním sociálním zařízením, což je výhodou pro ubytované, taktéž je k dispozici bar, sauna, vířivka, zahrada s pergolou a předzahrádka ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
520 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 381 m², Toužim
Před 569 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej objektu pro širší komerční využití v obci Toužim. Nemovitost, která je v současné chvíli využívána jako autosalon, je tvořena velkou prodejnou, zázemím pro zaměstnance a dvěma dílnami v přízemí, v prvním patře se nachází pět kanceláří se sociálním zázemím a kuchyňkou. Tyto prost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 600 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Hodoní
Před 569 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářekých prostor spolu s výstavní nebo prodejní venkovní plochou. Kancelář 12 m ( soc. zázemí, nově vystavěno, klimatizace, zabezpečovací zařízení) , prodejní plocha 200 m ( zabezbečeno kamerových systémem, možnost úprav, dle dohody). Prostory se nachází těsně u frekventované silnice směr Hodonín - Brno, ok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 223 m², Šťáhlavy, Náves republiky
Před 569 dny - ANNONCE
Pronájem obchodních a skladových prostor o celkové výměře 223 m2, které se nachází u hlavního kruhovém objezdu v obci Šťáhlavy, ul. Náves Republiky. Obchodní prostory jsou dispozičně řešeny jako prodejna ... (více v detailu)
25 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 68 m², Rakovník, ul. Palackého
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte přízemní kancelářské prostory v Rakovníku, tak Vám můžeme nabídnout komerční prostor s vlastním zázemím, o velikosti necelých 70 m2. Prostor se nachází při vjezdu na náměstí v ulici Pal... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 37 m2, Kladno centrum
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v centru Kladna, přímo na pěší zóně, ul. T. G. Masaryka. Prostor o velikosti 37 m2 se nachází v přízemí domu, má velkou výlohu, součástí je toaleta. Lz... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 4901 m², Františkovy Lázně
Před 569 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej pozemek o výměře 4.901 m2, který je vedený dle katastru jako trvalý travní porost. Nachází se v těsné blízkosti mezinárodní silnice E49 Cheb – Aš. K pozemku vede veřejná přístupová cesta. Dle platného územního plánu města Františkovy Lázně je část parcely zastavitelná, hlavní využití plochy je zajištění potřeb silniční dopravy. V těchto plochách je přípustné umístit: hlavní silniční komunikace, to... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 920 000
 Kč
Prodej autoservisu, Ostrava
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční nemovitost schválenou pro provozování autoservisu na ulici Poděbradova. V případě vážného zájmu je možné jednat i o prodeji pouze části budovy. V další části budovy byl donedávna bar. Je to samostatně stojící budova na strategickém místě jen pár metrů od Stodolní ulice s vlastními parkovacími místy a s pohodlnou dostup... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej obchodního objektu, Ostrava
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční nemovitost na ul. Poděbradova. V případě vážného zájmu je možné jednat i o prodeji pouze části budovy. V objektu je aktuálně provozován fungující autoservis a v další části budovy byl donedávna bar. Je to samostatně stojící budova na strategickém místě jen pár metrů od Stodolní ulice s vlastními parkovacími místy a s pohodlnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Nebytové prostory 66 m2 v Chodově
Před 569 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru 66 m v Chodově u Karlových Var 300 m od Starého náměstí. Nebytový prostor se nachází v 2 NP (1 patro) komerční nemovitosti (obchodní centrum) a nyní je dokončena jeho kompletní rekonstrukce. V objektu již déle funguje několik provozoven a zákazníci sem již docházejí, tudíž by mohli docházet i k Vám (jedná se o největší centrum obchodů v Chodově). Nájemné: je bez kauce, ale na začátku se hradí 2 nájmy dopředu + zálohy na energie... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2962 m², Františkovy Lázně
Před 569 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej pozemek o výměře 2.962 m2, který se nachází za benzínovou pumpou v těsné blízkosti mezinárodní silnice E49 Cheb-Aš. Na katastru nemovitostí je vedený jako trvalý travní porost a dle platného územního plánu leží mimo zastavěnou část obce, ale částečně v zastavitelné a nezastavitelné části obce. Nabízený pozemek je částečně zastavitelný, plocha dopravní infrastruk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 370 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 10446 m², Jiříkov, ul. Filipovská
Před 569 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte místo pro své podnikatelské záměry, které by mělo být dostatečně velké, s dobrou dopravní obslužností, s možností napojení na veškeré inženýrské sítě a ideálně na hranici se sousedním Německem? Přesně takové je teď k dispozici v Jiříkově. Jedná se o pozemek, který se nachází v centru města. Je rovinatý... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 950 000
 Kč
Prodej komerčního objektu
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej komerčního objektu Petrovice u Karviné, část Dolní Marklovice. Objekt byl v minulosti využíván jako ubytovací zařízení. V přízemí jsou velké prostory, v horním patře je cca 13 pokojů s příslušenstvím, technick... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 51322 m², Líně
Před 569 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej investičního komerčního pozemku o celkové výměře 51 322 m2, který se nachází na okraji obce Líně jen pár minut od Plzně a dálnice D5 směr Praha/Rozvadov. Dle územního plánu se pozemek nachází v zastavitelné ploše obce ve funkční ploše průmyslu, služeb a skladů. V př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 502 360
 Kč
Pronájem obchod a služby, 350 m², Blatná, ul. náměstí Míru
Před 569 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu provozovnu bývalé restaurace U Bílého Lva, na náměstí Míru v Blatné. V historické budově je možné provozovat restauraci, či jinou obchodní činnost. Velké vnitřní prostory o celkové ploše 350 m2 za nízké nájemné 28 000,- měsíčně. Náklady na energie si hradí nájemce samosta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
28 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 110 m², Příbor, ul. Komenského
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v Příboře. Nachází se v přízemí rodinného domu v atraktivní lokalitě města - v blízkosti škol, autobusových zastávek, centra města. V současné době využíváno jako prodejna dárkového zboží. V ceně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pronájem kanceláře Hrnčířská 22,22m
Před 569 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem kancelářských prostor v centru krajského města v Ústí nad Labem, ul. Hrnčířská. Tento prostor se nachází ve 3.NP z celkového počtu 6 NP v revitalizovaném komerčním domě s novým výtahem, kuchyňkou a odděleným WC vždy na každém patře. K vybavení kanceláře náleží i videotelefon s dálkovým otevíráním vstupn... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 100
 Kč
Stav. a provoz. plocha - pole 2924 m², Zásmuky
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o výměře 2924 m2 v katastru obce Zásmuky. Jedná se o ornou půdu, stavební p... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 698 860
 Kč
Pronájem provozní plochy, 548 m², Ostrava
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem plochy 548 m2 vhodný například k využití jako soukromé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Prodej garážového stání Dolní Břežany
Před 569 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garážové stání v Dolních Břežanech, v ulici Ke Kapličce č.p. 469, o velikosti 15m2. Umístění garážového stání je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
453 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Ostrava, ul. 28. října
Před 569 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte kancelářské prostory v samém srdci historického centra města Ostravy? Máme pro vás skvělou nabídku! Exkluzivně nabízíme k pronájmu celkově vybavenou kancelář nábytkem u Mostu Miloše Sýkory. Tato kancelář se skládá ze tří neprůchozích místností spojených chodbou, což zaručuje dostatek soukromí a klidu pro vaši práci. Do budovy je bezbariérový vstup, takže se nemusíte bát, že byste měli problémy s přístupem. Kancelář samotná je snadno do... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Garážové stání 11,5 m2, Prosek, Družstevní vlastnictví
Před 569 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Garážový box uzamykatelný 11,5 m2, Lovosická ulice, Praha 9-Střížkov/Prosek Prodváme samostatný garážový box (oddělen od ostatních pletivem a vjezdovou mříží) v Lovosické ulici číslo popisné 442, Praha 9. Jedná se o pětipodlažní garážový dům, 5 minut chůzí od stanice metra Střížkov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 11 m², Jablonec nad Nisou
Před 569 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu malou kancelář v 2.NP o rozloze 11 m2, v centru Jablonce nad Nisou. Prostory jsou vybaveny kobercem, kancelářským nábytkem pro 1-2 osoby.... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem kanceláře, Hodonín
Před 569 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové ploše 19 m ve 2. nadzemním podlaží komerčního objektu nacházejícího se přímo v centru města Hoodnína, na ul. Národní třída. Budova je vybavena výtahem, splní tak také možnost bezbriérového přístupu. Jedná se o velmi reprezentativní prostory, nacházející se v centru města, které jsou vhodné, jak pro administrativní tak také obchodní činnost. Samozřejmostí je k dispoozici sociální zázemí na stejném patře. Prostory jsou volné ihned. K ceně nájmu budou připočteny zál... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 322
 Kč
Pronájem kanceláře, Hodonín
Před 569 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové ploše 15 m ve 2. nadzemním podlaží komerčního objektu nacházejícího se přímo v centru města Hoodnína, na ul. Národní třída. Budova je vybavena výtahem, splní tak také možnost bezbriérového přístupu. Jedná se o velmi reprezentativní prostory, nacházející se v centru města, které jsou vhodné, jak pro administrativní tak také obchodní činnost. Samozřejmostí je k dispoozici sociální zázemí na stejném patře. Prostory jsou volné ihned. K ceně nájmu budou připočteny zá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 758
 Kč