Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, Batelov, ul. Jihlavská
Před 540 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Chtěli by jste začít podnikat a nemáte prostory? Máme pro Vás příležitost, která se neodmítá! Krásný a útulný prostor nabízí podnikání podle Vašich představ. Součástí... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 1120 m², Křižanovice
Před 540 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční pozemek v obci Křižanovice u Bučovice. Pozemek má celkovou výměru ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor na lukr
Před 541 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor o celkové výměře 113,5m, které jsou v současné chvíli dlouhodobě využívány jako prodejna, nacházející se v lukrativní části Liberce, nám.Šaldovo. Tyto prostory jsou rozděleny do dvou nadzemních podlaží. V I.nadzemním podlaží je v současné chvíli prodejna, se skleněnou vý... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Obrnicích, ul. Nová výstavba
Před 543 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, 48 m2, po právě dokončené rekonstrukci v Obrnicích. Byt je velmi slunný, náleží k němu prostorná lodžie. Díky nízkým nákladům je byt vhodný jak pro vlastní bydlení, tak na investici. Je zde dostatek místa pro parková... (více v detailu)
Ústecký kraj
999 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Chomutově, ul. Zdeňka Štěpánka
Před 546 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt k pronájmu v přízemí domu v centru města. Byt se skládá z předsíně s vestavěnými skříněmi, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou, dvou pokojů a koupelnové... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Byt 3+1 v Hostivici; Hostivicích
Před 549 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+1 o celkové ploše 73 m2 + 14 m2 garáž + 10 m2 sklep. Byt prošel velmi vkusnou a moderní rekonstrukcí. Nabízí jak dostatek místa pro soukromí v podobě 2 samostatných ložnic, tak útulný jižně orientovaný obývací pokoj s lodžií s přímým vstupem na společnou předzahrádku. V obývacím pokoji je možné dovybudovat krb/kamna s napojením do stávajícího komína. Úložné prostory jsou řešené jak na chodbě, tak v suterénu domu, kde je velký prostorný skl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního objektu, 115 m², Březí u Žinkov
Před 551 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte vhodné prostory pro Vaše podnikání? Nabízíme k pronájmu bývalou prodejnu potravin, která se nachází v obci Březí u Žinkov, 8 min od města Nepomuk. Nemovitost je situována v centru obce, na silničním tahu Nepomuk x Přeštice. Prostory je možné využít j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Novostavba bytu 2kk, 50,40 m2, Zlín
Před 551 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej, Novostavba bytu 2kk, 50,40 m2, Zlín - Lorencova ul.. POSLEDNÍ volná bytová jednotka v bloku B - střechu tohoto bloku tvoří pobytová zahrada s odpočinkovými zónami. Celý komplex nabízí moderní bydlení v centru města, na ulici Lorencova. Nabízená bytová jednotka o dispozici 2kk, výměře 50,40 m2 s výškou stropu 3,20 m - což činí z této jednotky velkorysý vzdušný prostor. Bytová jednotka má hotové podlahy ve všech místnostech a velkou šatní skříň v l... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej domu, Petrovice u Karviné
Před 552 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej komerčního objektu Petrovice u Karviné, část Dolní Marklovice. Objekt je bez čp/če, je označen jako stavb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 6+kk s garáží, 140 m², Písek, ul. Hradišťská
Před 552 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej mezonetového bytu s garáží, lodžií a balkonem, ve zděném domě s dobrou dostupností do centra města. Přestavbou původní dispozice 3+1 a rozšířením o půdní vestavbu, vznikla dispozice 6+kk o podlahové ploše 119 m2. V přízemí bytu se nachází vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon který je orientovaný do dvora, ložnice se... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 150 000
 Kč
Provozní plocha 4.429 m², Sedlec
Před 554 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o výměře 4429 m2 v katastru obce Sedlec u Mikulova. Jedná se o parcelu, která se nachází v zastavitelném území obce, v ploše „Vs-V1“ plochy výrob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 298 720
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 18 m², Benešov nad Ploučnicí, ul. Nádražní
Před 554 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám představili skvělou investiční příležitost! Hledáte vhodnou investici za rozumné peníze? Zbystřete! Aktuálně nabízíme byt 1+KK o celkové velikosti 18 m2 v cihlovém domě v Benešově nad Ploučnicí ul. Nádražní. V domě bydlí převážně starší lidé což zajištuje klidné a harmonické prostředí. Měsíční náklady činí 700,- Kč. O byty této velikosti je poměrně veliký zájem právě kvůli malým nákladům a relativně příznivé ceně. Byt je částečně vybaven a připraven k o... (více v detailu)
Ústecký kraj
888 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 102 m², Plzeň, ul. Solní
Před 554 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu s luxusním výhledem a vlastním parkovacím stáním v centru města Plzně se nachází v 6. patře s balkónem na adrese Solní 18. Byt je po kompletní renovaci a če... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 500
 Kč
Prodej penzionu, 764 m², Mutice
Před 556 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Výhradní prodej penzionu po nadstandardní rekonstrukci (průběžně od r. 2005) na okraji malé, klidné obce Mutice. Jedná se o dvě samostatné budovy - obytný dům a penzion. Rodinný dům má v přízemí obytnou dispozici 3+kk, koupelna (sprch. kout, vana), samostatné WC, veranda a chodba se schodištěm do podkroví, kde je pět pokojů, koupelna (sprch. kout, vana) a samostatné WC. Na tuto obytnou část navazuje centrální kotelna - vytápění obou budov zajišťuje automatický kotel se zásobníkem a dvě akumulač... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 600 m2
Před 558 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme investiční nemovitost k prodeji se zavedenou a fungující restaurací Český Mlýn. Objekt lze přizpůsobit pro svatební hostinu nebo jako zázemí pro firmu. Lze předělat i k vlastnímu bydlení. Nemovitost se nachází 11 km od města Český Krumlov. Uvnitř restaurace je příjemné posezení, ke kterému je napojena velká krytá terasa. Venkovní prostory jsou slouží k posezení, velké zázemí pro grilování. Součástí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 995 000
 Kč
Pronájem bytu 3 + 1 Plzeň město zařízený balkon
Před 559 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pronajmeme moderní zařízený byt mladému páru nebo skupině dív... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej skladovací haly, Horka
Před 559 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej skladovací haly v Horce u Staré Paky v těsné blízkosti nádraží. Hala prošla částečnou rekonstrukcí - opravou střechy. Zbytek je v původním stavu. Pro svou polohu představuje tato nemovitost výbo... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 700 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 126 m², Mladá Boleslav
Před 559 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte zázemí pro své podnikatelské aktivity? Pokud ano, tak si Vám dovolíme nabídnout pronájem zrekonstruovaných kancelářských prostor v historickém domu na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi. Kanceláře jsou částečn... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 200
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Třinec, ul. Lidická
Před 559 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme kancelář v budově ČSOB banky, nacházející se v 1. patře. Celková výměra činí 26,5 m2. Sociální zařízení se nachází přímo na patře. Pro nájemníka kan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 200
 Kč
Pronájem obchod a služby, 75 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 559 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální místo pro svůj obchod? Nabízíme právě to, co potřebujete - obchodní prostory po rekonstrukci s výlohami na nejrušnější ulici Ostravy - 28. října. Tato ulice spojuje centrum města s částmi Poruby a Ostrava Jih, takže vaše firma bude mít vynikající polohu pro zákazníky z celého města. Výloha na fasádě budovy nabízí vynikající příležitost pro vystavení vaší reklamy, včetně světelné reklamy. Pro bezpečnost vaše... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Vyměníme byty 3+1 a 2+kk v Ostravě-Porubě za RD v Porubě.
Před 560 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Vyměníme byty 3+1 a 2+kk v Ostravě-Porubě za RD v Porubě nebo okolí Poruby ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 13694 m, Mariánské Lázně, Úšovice
Před 563 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o celkové velikosti 13694 m2 v Mariánských Lázních v části Úšovice. Pozemek je z jedné poloviny veden jako výroba a skladování a z druhé poloviny jako plochy zemědělské. Hlavní využi... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 700 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 32 m², Kolín, ul. Rubešova
Před 563 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře v centru Kolína. Kancelář je vybavena stínící technikou a klimatizací. Kancelářské prostory se nachází v 5.nadzemním podlaží, jsou dostupné přes schodiště a výtahem. Sociální zařízení je společné pro vše... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 51 m², Slušovice, ul. Dlouhá
Před 563 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v centru Slušovic o výměře 51,38 m2. Prostory se nachází ve 2. NP. V přízemí budovy je pošta a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 680
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2,
Před 565 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíční nájemné činí 1.500,- Kč + služby (dle účelu podniká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč