Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Venkovní parkování stání 47m², Brno
Před 525 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej čtyř venkovních parkovacích stání ve Slatině, která jsou přímo uprostřed sídliště na ulici Lučiny 21 o výměře 4x13 m2. Parkovací stání jsou první od začátku parkoviště a jsou opatřena zábranou proti parkování. K parkovišti dostanete ovladač, který... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200 000
 Kč
Restaurace, Praha 10 - Vršovice
Před 526 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k pronájmu restauraci v ulici Vršovická, ideální pro podnikání v gastronomickém odvětví. Tato prostorná restaurace se nachází v srdci Vršovic, jedné z nejživějších a nejpopulárnějších oblastí Prahy. Interiér je moderně zařízený s jedinečnou atmosférou a nabízí velký prostor pro hosty a jídelní stoly. Restaurace má kompletní kuchyňské zařízení a je připravena k okamžitému použití. Je ideální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Restaurace, stravování
Před 526 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej hostince včetně bydlení se zaběhnutým provozem v centru Mrákotína. V přízemí objektu se nachází bar, velký sál kde je možné pořádat svatby a různé společenské akce a salon s herním stolem, moderní kuchyně, separé a 2 toalety. V zadní části budovy je veliký sklad a garáž. V nadzemním podlaží je bytová jednotka o dispozici: 3 pokoje - jeden vybavený saunou, dále dvě koupelny a WC – jedna se sprchov... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem provozní plochy, Město Albrechtice, ul. L. Janáčka
Před 527 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu možnost parkování pro nákladní auta v oploceném areálu. Areál je hlídán kamerovým systémem. Cena je za parkování po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
Pronájem provozní plochy, Město Albrechtice, ul. L. Janáčka
Před 527 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu možnost parkování pro nákladní auta v oploceném areálu. Areál je hlídán kamerovým sys... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Prodej vyjímečného ateliérového bytu 184,7m2, Bubenská, Praha 7 Holešovice
Před 527 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k prodeji vyjímečný ateliérový byt nacházející se v 6.patře cihlového domu s výtahem. Dispozice je následující: kuchyň 1 - 7,10m2, pokoj 1 - 24,44m2, pokoj 2 - 20,20m2, pokoj 3 - 19,12m2, předsíň - 21.48m2, ateliér 1 - 39,59m2, ateliér 2 - 24,75m2, WC - 1,39m2, koupelna (mimo byt) - 2,69m2, spíž - 1,36m2, komora 1 - 0,93m2, komora 2 - 5,70m2, komora 3 - 3,42m2, komora 4 - 12,49m2. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 86 m², Letohrad
Před 528 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor, 86 m², Letohrad, ul. Divadelní. Dispozice: 1x velká místnost, technická místnost, sociální zařízení. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem do radiátorů, ohřev vo... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m2, zasklená lodžie - Mladá Boleslav
Před 528 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně vám nabízíme prodej bytu 1+1 se zasklenou lodžií a sklepem v Mladé Boleslavi. Byt je v osobním vlastnictví, jeho koupi lze financovat hypotečním úvěrem se kterým jsme schopni vám pomoci. Dispozice bytu: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna s vanou. Z chodby je vstup do pokoje, který je přepažený příčkou na dětský pokoj a obývací prostor(ložnice), zde je vstup do zasklené lodžie. Vedle je kuchyň s jídelním stolem a menší spíž. Byt je v původním udržovaném stavu, má umakartové jádro. Je vhodný na celkovou rekonstrukci dle vašich představ. Dům... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 750 000
 Kč
Pronájem obchodu, 20 m2, Ostrava
Před 529 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem obchodní jednotky v obchodním domě LASO, v centru Ostravy. Prostory se nachází... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem kanceláře, 46 m², Třebíč
Před 530 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem kancelářských prostorů v Třebíči. Užitná plocha těchto místností je 46 m2. Součást... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Pronájem obchodu, 20 m2, Ostrava
Před 530 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem jednotky v obchodním domě LASO, v centru Ostravy. Prostory se nachází v 1: patře. Jsou vybav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem kanceláře, 110 m2, Ostrava
Před 530 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem rozsáhlého kancelářského prostoru ve 2. patře obchodního domu Laso v centru Ostravy. Prostory jsou v současné době modernizovány, úpravy je možno přizpůsobit novému nájemci,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem kanceláře 210 m2, Ostrava
Před 530 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem atraktivních prostor s výhledem na Masarykovo náměstí rozsáhlého kancelářského prostoru ve 2. patře obchodního domu Laso v centru Ostravy. Prostory jsou v současné době modernizovány, úpravy je možno ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Pronájem, kanceláře CP 128m2 + 9m2 balkóny, obec
Před 531 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem, kanceláře CP 128m2 + 9m2 balkóny, obec Želešice.Nabízíme pronájem pěkných kancelářských prostor, jedná se o celé 3.NP v exkluzivním historickém objektu zámečku po kompletní rekonstrukci v krásném prostředím velmi prostorné zahrady a vč. možnosti parkovacích míst, obec Želešice, Brno - venkov. Jedná se o 4 kanceláře se zázemím vstupní haly, samostatného WC atp., CP kancelářských prostor je 128m2 + 9m2 bálkony (4,5 + 4,5m2). Dispozice: - 3. nadzemní podlaží o CP 128m2 (chodba 14m2, kanceláře 12 + 27 + 29 + 36m2), umyvárna 1m2, WC 1m2, bálkony 9m2 (4,5 + 4,5m2) Možnost (do budoucna) pronájmu skladových prostor až 30m2 v přízemí budovy - aktuálně jsou sklady obsazené. Dále... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč
Byt 5+kk s terasou, Břeclav - Pošto
Před 531 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi bytové jednotky o dispozicích 5+kk ve 4.NP/4.NP cihlového domu v klidné části Poštorné. Bytová jednotka má vstupní chodbu, ze které vede vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, tří pokojů (jedna místnost se sprchovým koutem), koupelny s vanou a samotného WC. Pouze jeden pokoj je průchozí, kde může navazující pokoj sloužit i jako šatna. S ohledem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 030 000
 Kč
Pronájem části rodinného domu, Karviná - 6, ul. Palackého
Před 533 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte vhodné místo pro ordinaci? Nebo krásné kancelářské prostory v domě, který má za sebou kus historie? Pak nepřehlédněte tuto nabídku. Jedná se o 4 místnosti/pokoje v přízemí, prostornou uvítací místností se schodištěm, které vás přivede do 1.patra s další místností a koupelnou. Kuchyně se nachází na mezi patře. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Dále je zde menší zimní zahrada, která poskytuje výhled do dvora. K užívání je i prostorná zahrada s bazé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1168 m², Skalná
Před 533 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 1168 m2 ve městě Skalná. Město Skalná leží v okrese Cheb v Karlovarském kraji, 12 km severně od Chebu v bezprostřední blízkosti německých hranic. Nabízený pozemek je v územním plánu vedený jako plocha bydlení hromadného. Hlavní využití je bydlení v bytových domech. Koeficient míry využití pozemku je 60%, minimální % oze... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 121 023
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 59 m², Plzeň, ul. Veleslavínova
Před 534 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt o velikosti 1+kk v srdci Plzně s možností vytvoření mezonetu. Vhledem k umístění nemovitosti v centru Plzně je vhodný také i pro Airbnb. Díky vysokému stropu v bytě je možnost rozšíření bydlení o další podlaží, kde si můžete vytvořit další ložnici nebo pracovnu. Tento byt disponuje nadstandardní výškou stropu (3,8m) a okna do vnitrobloku které zajišťuje dostatečné množství světla pro vaše bydlení. Dům je pečlivě zrekonstruovaný a nabízí půvabné prostředí pro váš klid a odpočin... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 137 m², Jesenice, ul. Hrnčířská
Před 535 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám na prodej velice nadstandardně řešený mezonetový byt 4+1 v obci Zdiměřice - Jesenice okres Praha-západ s užitnou plochou 137 m². Nemovitost nabízí ideální rodinné bydlení na okraji Prahy s možností využití krásné zahrady pro posezení s přáteli u grilu. Šikově řešená dispozice zahrnuje v prvním patře prostorný obývací pokoj s barem a vstupem na zahradu, kuchyň s vestavěnými spotřebiči, koupelnu a samostatné WC. V druhém patře pak dva dětské pokoje, ložnici, šatnu a koupelnu s roho... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 490 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 538 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+1 ve Svitavách, na ulici Nerudova. Byt je po částečné rekonstrukci. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s kuchyňským koutem, pokoj, koupelna a samostatné WC. Volné i... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej soubor staveb a pozemků Březová u Karlových
Před 539 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej soubor staveb a pozemků Březová u Karlových Varů. Investiční příležitost!!! Představuji Vám v obci Březová u Karlových Varů k prodeji soubor staveb a pozemků o celkové výměře 18.011 m2, které tvoří historická budova, střelnice a původní mlýn z přelomu 18. a 19. století, kdy hlavní budova byla postavena v letech 1898 a dokládá kvalitní úroveň řemeslného provedení stavby. Před jejím hlavním průčelím je osazen dřevěný kříž s Kristem. Jihozápadně od hlavního objektu je hrázděná budova špýcharu. Mezi hlavní budovou a špýcharem je dřevěná brána. V severní části jsou zděné budovy stavebně mladší a nejsou památkově chráněny, stejně jako altánek na severu areálu. Na ně navazuje hotel a volné pozemky pro stavby and #34;rekreace and #34;, bungalovy pro přechodné ubytování, plochy pro stání obytných aut a další plochy pro stany v campingu + potřebná kapacita parkování. Jsme přesvědčeni, že nabídka odpovídá filosofii Open air, open mind, tj. fyzické a duševní zdraví, které poskytují... (více v detailu)
Karlovarský kraj
36 250 000
 Kč
Pronájem ostatní, 130 m², Praha, ul. 5. května
Před 539 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 130 m² v suterénu činžovního domu v ulici 5. května, Praha 4, v těsné blízkosti metra st. Vyšehrad. Prostor je po po rekonstrukci je světlý, čistý a suchý. Jedna část se dá využít jako kancelář s oknem do zahrady a další větší část jako opravna, dílna, sklad či na podobný účel. Možné využití také jako e... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900
 Kč
Pronájem komerčních prostor, 55 m², Frýdek-Místek
Před 539 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory na Růžovém pahorku ve Frýdku - Místku o výměře 55 m2, který je ideální pro kancelářské účely, obchodní činnost, studio atd. Prostor se nachází v moderním komerčním komplexu a nabízí skvělou příležitost pro vaše podnikání. Prostor je velmi světlý a prostorný, V případě potřeby je možné přizpůsobit interiér dle vašich požadavků, abyste si mohli vytvořit ideální pracovní prostředí. Komerční prostor se nachází v dobře přístupné lokalitě,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 11 m², Frýdek-Místek
Před 539 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory na Růžovém pahorku ve Frýdku - Místku o výměře 11,5 m2, který je ideální pro kancelářské účely, obchodní činnost, studio atd. Prostor se nachází v moderním komerčním komplexu a nabízí skvělou příležitost pro vaše podnikání. Prostor je velmi světlý a prostorný, V případě potřeby je možné přizpůsobit interiér dle vašich požadavků, abyste si mohli vytvořit ideální pracovní prostředí. Komerční prostor se nachází v dobře přístupné lokalitě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 700
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Svitavy, ul. Nerudova
Před 539 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+1 ve Svitavách, na ulici Nerudova. Byt je po částečné rekonstrukci. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s kuchyňským koutem, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a samostatné W... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč