Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

RD v Opavě, ul. Pekařská
Před 211 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte ke koupi něco netradičního a zajímavého? Mám pro Vás tento historický měšťanský dům v srdci města Opavy, který se nabízí jako skvělá investice, ale také jako bydlení pro více generační rodinu, která hledá rodinný dům v centru města Opava. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek a to 2 x 2+1, 4+kk a 1+1. Nabízí se zde však ještě půdní prostor, kde by mohla nově vzniknout další bytová jednotka o dispozici 1+kk nebo 1+1. Dům má velmi čisté a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
RD 180 m2
Před 211 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 180 m2 -.Chcete investovat do nemovitosti a získat pasivní příjem? Máme pro vás ideální příležitost. Nabízíme k prodeji dům se čtyřmi mezonetovými byty v lokalitě sídlištní zástavby novostaveb v Tachově v Rumplerově ulici. Každá jednotka má vlastní vybavení a sklepní kóji. Vytápění je zajištěno pomocí plynového kotle, pro každý byt samostatně, což zaručuje nízké náklady na vytápění a komfort pro nájemníky. Kromě toho má každý byt svou vlastní zahrádku, která poskytuje příjemné soukromí a možnost re... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Koupím rodinný dům!
Před 211 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím rodinný dům v okolí Prahy a Středočeského kraje do 40 km od Pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím chatu v okolí Prahy a střed.kr.!
Před 211 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím chatu/chalupu v okolí Prahy a Středočeského kraje do 40 km od Pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 211 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
RD Baťovský půldomek Zlín Lesní čtvrť
Před 211 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
RD Baťovský půldomek, krajní s volným výhledem, Lesní čtvrť, klidné místo u lesa, postaven až po válce, největší typ s ideální dispozicí, s možností samostatného vchodu pro horní patro (tento typ byl stavěn jako 1/2 domek, ale některé také jako 1/... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 499 999
 Kč
Rodina hledá pronájem RD
Před 211 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Chatka k pronájmu
Před 211 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Poptávám dvoudobý pronájem menší chatky, může být i zahradní, v Prostějově a blízkém okolí. Za nabídky děkuji
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej RD 5+KK Bystřička, okr. Vsetín
Před 211 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji rodinný dům v poklidné části obce Bystřička. V přízemí se nachází zádveří, WC, koupelna, kuchyně, špajz, ložnice a obývací pokoj. V prvním podlaží jsou dvě místnosti + podkrovní pokojíček. Ve sklepení ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990 000
 Kč
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 211 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu, 5+1, 170 m2, Blatno - Bečov
Před 211 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu prostorný rodinný dům v klidné části obce Bečov. Jedná se o samostatně stojící dům, rozkládající se na dvou nadzemních podlažích. Dispozičně nabízí 6 místností s celkovou užitnou plochou 170 m², což poskytuje komfort pro celou rodinu či dvougenerační bydlení. Nemovitost se vyznačuje svým velmi dobrým stavem, což zaručuje minimální starosti s údržbou.Celý dům stojí na rozlehlém pozemku o velikosti 1705 m², který nabízí soukromí a dostatek prostoru pro relaxaci ne... (více v detailu)
Ústecký kraj
33 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Domoušice
Před 211 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Domoušice v okrese Louny. V přízemí jsou nově vyštukované zdi a kuchyňská linka. První patro čeká na nového majitele, který si dodělá potřebné úpravy. Možnost využití terasy a půdního prostoru. Zdrojem vytápění jsou krbová kamna a kotel na tuhá paliva. Bojler zajištuje přívod teplé vody. Kanalizace není na pozemku a používá se oddělené suché WC. Koupelna se nachází odděleně vedle vstupu do domu. Na pozemek jsou přivedeny vodovodní řád a kopaná studna, kter... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+1, 302 m², Terezín
Před 211 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části obce Terezín. Rodinný dům je o dispozici 6+1. V prvním nadzemním podlaží je prostorná vstupní hala dále dva pokoje, sprchový kout a WC. Ze vstupní haly je vstup do dvou sklepních místností a do garáže. Garáž má sekční vrata. Ve druhém nadzemním podlaží jsou čtyři pokoje, jeden je průchozí a tři neprůchozí, prostorná kuchyně, koupelna s vanou a WC. Ze dvou pokojů je v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Jaroslavice, ul. Kopečná
Před 211 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji unikátní rodinný dům v malebné části Jaroslavic u Znojma, ideální jak pro soukromé bydlení, tak pro investici. Nemovitost se pyšní dvěmi nadzemními a jedním podzemním podlažím, čtyři místnosti včetně dvou koupelen, poskytující komfortní prostředí pro vaši rodinu či podnikání. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí a je velmi dobře udržovaný. Dům je celopodsklepený s možností využití jako vinný sklípek, zároveň nabízí adaptabilní půdní prostory pro další rozvoj a zahradu, která... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 115 m², Hlízov
Před 211 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi krásný bungalov v obci Hlízov, okres Kutná Hora. Dispozice domu 4+1 115,3 m² + dvougaráž 42 m². Parcela o velikosti 778 m² poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek, bazén a oddělenou část pro pěstování zeleniny. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a dále je k dispozici studna pro zálivku zahrady. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel a v obývacím pokoji krb. Velký půdní prostor je připraven pro vybudování... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Janov
Před 211 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinnou vilu postavenou ve funkcionalistickém stylu v roce 1938 v obci Janov u Krnova, okr. Bruntál. Vila je postavena na vlastním pozemku o celkové rozloze 151 m2, je podsklepena. K historii nemovitosti, nejdříve byla využívána k bydlení majitely textilní továrny v Krnově, po válce sloužila jako mateřská škola. Poté byla odkoupena a opět sloužila k bydlení. Nynější majitel provedl její rekonstrukci. Vila v prvním nadzemním podlaží disponuje kuchyní se spíží, koupelno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 140 m², Dětmarovice
Před 211 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji obce, se snadnou dostupností okolních měst. Jedná se o nemovitost, kde se v přízemí nachází bytová jednotka 2+kk určená k rekonstrukci a v prvním patře bytová jednotka 2+1, která je obyvatelná a proběhly zde část... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Černouček
Před 211 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Černouček u Roudnice nad Labem. Rodinný dům prošel kompletní rekonstrukcí a je zde možnost se ihned nastěhovat a bydlet. Vstup do domu tvoří prostorná chodba s vestavěnými skříněmi a vstupem do koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou, dále je zde vstup do kuchyně s jídelním posezením s novou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči. Z kuchyně je zde možnost jít do obývacího pokoje, který má vytápění krbovými kamny a do samostatného pokoje, teď využívaného jak... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Vendolí
Před 211 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vendolí. Dům stojí na pozemku o rozloze 3334 m² a je dvougenerační. Nachází se v něm dvě bytové jednotky - 3+1 a 2+1. V celém domě jsou plastová okna a plastové vstupní dveře. Uvnitř je chemické WC, před domem nachystán vstup na tlakovou obecní kanalizaci. Obyvatelná část je z cihelného zdiva, hospodářské části ze smíšeného zdiva. Dům je určen k celko... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 330 000
 Kč
Prodej nájemních domů, 16432 m², Kladno
Před 211 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní investiční příležitost. Nabízíme k prodeji celkem 31 nájemních domů v samotném centru města Kladna. Všechny domy se nachází na pěší zóně T. G. Masaryka a v jejích přilehlých bočních ulicích. Jedná se o kombinaci bytových a nebytových prostor. Vše od jednoho majitele. Z 99% je vše pronajato. Domy skrývají potenciál v možných půdních vestavbách, přestavbách kanceláří na byty apod. Největší výhodou je však umístění do... (více v detailu)
Středočeský kraj
613 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Líšťany
Před 211 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše 150 m2, se zahradou o výměře 682 m2 v klidné obci Líšťany, okr. Plzeň – sever. Rodinný dům nabízí dvě bytové jednotky o dispozici 2+1 v přízemí a 3+1 v prvním podlaží. V podkroví naleznete další dvě místnosti a 3 skvělé úložné prostory. O vytápění domu se stará kotel na tuhá paliva se zásobníkem - lze topit i peletami - s rozvody do radiátorů. Ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Odpady jsou řešeny veřejnou kanalizací a voda je přived... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 202 m², Tuchoměřice, ul. Ke Studánce
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rodinný dům v klidné části Tuchoměřic Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům se 2 byty nacházející se v žádané lokalitě Tuchoměřic. Tato nemovitost vám přináší ideální kombinaci klidného venkovského bydlení s výbornou dostupností do hlavního města. Dům je situován na samostatném pozemku o ploše 1067 m², celková užitná plocha domu činí 202 m² a rozkládá se přes 2 nadzemní podlaží. Dům je vynikajícím příkladem moderního bydlení s důrazem na ekologický přístup díky fotovoltaice na střeše nabízí dům pokr... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 95 m², Vyžlovka, ul. Na Poštolce
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte dům v malebné vesnici, ale zároveň chcete žít v Prahy? Přímo pro Vás máme dům ve vesnici Vyžlovka vzdálené cca 45 minut jízdy autem od Prahy. V domě s dispozicí 2+1 je kuchyň s jídelnou a spíží, 2 pokoje, koupelna, samostatné WC a vstupní veranda. Podkroví lze přizpůsobit k bydlení a rozšířit... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 435 600
 Kč
Prodej rodinného domu, 112 m², Velký Osek, ul. Zahradní
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům ve Velkém Oseku, okres Kolín. Dům o dispozici 4+kk 112,5 m² prošel rozsáhlou a kvalitně provedenou rekonstrukcí - schází pouze fasáda. Na parcele 862 m² dále naleznete velkou garáž, kůlny, pergolu a bazén. Vytápění zajišťuje plynový kotel a krbová kamna s výměníkem. Kanalizace veřejná, možnost využívání vody studniční nebo z... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 280 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Mělník, ul. Družstevní
Před 214 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku útulného RD v Mělníku – Mlazicích. Dům je v klidné části mezi rodinnými domy a zahradami. Disponuje vstupní chodbou se zádveřím, koupelnou a samostatným WC. Dále má kuchyň a dva pokoje. Dům je udržovaný, v dobrém stavu, včetně krovu a střešní krytiny. Podkroví nabízí možnost půdní vestavby. Zahrad... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 300 000
 Kč